Inhoud blog
 • Luchthaven
 • De laatste ...
 • Clarence Drive
 • Stony Point 2
 • Betty's Bay - Stony Point
  Zoeken in blog

  Laatste commentaren
 • :-) (Zyncke)
      op Melkbosstrand en Bloubergstrand
 • Oooh (anneke80)
      op Tussendoortje
 • super (Warre, Inge en Rainer)
      op Tussendoortje
 • Een goede terugreis! (Greet, Erik, Unam en Zuna)
      op Stellenbosch deel 2
 • spaghetti (meme marianne)
      op Nog verjaardag vieren
 • Ga naar...
 • Facebook Vandencamp
 • Aquila Safari
 • Two Oceans Aquarium
 • onskleinkrollebolleke
  ZINO SINDILE en EBONY SIKELELWA WUYTS
  21-04-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ebony Sikelelwa Wuyts is nu definitief onze dochter!
  We zijn vandaag om 10u vertrokken naar de rechtbank. Daar hebben we nog 2 Noorse koppels ontmoet die vandaag ook hun officiële toewijzing zouden krijgen.
  Na een kort bezoek van ongeveer 5 minuten is Ebony Sikelelwa Wuyts nu officieel onze dochter.
  Op de website kan je alvast onder de rubriek fotoboek vanaf nu onze foto's terugvinden.
  Klik op onderstaande link afhankelijk van welke resolutie je gebruikt
  http://users.telenet.be/paull.wuyts1/fotoalbum.htm
  http://users.telenet.be/paull.wuyts1/fotoalbum1.htm

  Nu gaan we op zoek om een wagen te huren want morgen zijn het verkiezingen in Zuid Afrika en dan lukt dit waarschijnlijk niet meer.  Today we left at 10 o'clock to the court. There were also 2 couples from Norway with their babies. A boy, 3 months and a girl, 6 months.
  After a short visit (5 minutes) it was official, Ebony Sikelelwa Wuyts is our daughter!

  Starting from now, you can find some pictures on our website. Just go to the colom 'fotoboek' or click on the links you can find in the Dutch part of this article. You have to choose between one of the two links, depending on the resolution of your screen.

  Now we're going to arrange to rent a car, cause tomorrow is election day in South-Africa, and we don't now whether there are any shops open because it is a public holiday.

  21-04-2009 om 18:01 geschreven door Wendy en Polle  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.onze eerste nacht
  Goedemorgen.

  Onze eerste nacht met haar zit er bijna op. Ze is wakker geweest voor een fles rond half één en rond vier uur. En geloof me, Martie had gelijk toen ze zei dat we het wel zouden horen als ze honger heeft

  Vanaf dan is ze elk uur eventjes wakker geweest tot ze terug haar tut heeft. En vermits ik (Wendy) zo'n slechte slaper ben, lukt het me niet meer om terug in slaap te vallen en zit ik hier op de blog een berichtje te schrijven.

  Maar ik ben ook wel blij dat ze die twee flesjes binnen heeft, want overdag wou ze niet drinken en ook haar koorts is weg.

  Ik ga me nu een uurtje op de zetel leggen en daar wat proberen te slapen, want dan zal onze kleine meid er terug staan voor haar volgende flesje.

  Tot straks


  Good morning

  Our first night with Sikelelwa is almost over. She's been awake for the first bottle at 0.30h and than at 4h for the next bottle. And believe me, Martie was wright when she said that we will hear her when she's hungry

  Since then she's been awake every hour for a short time. And because I'm such a bad sleeper, I don't fall asleep anymore, so I'm writing something in the blog.

  On the otherhand, I'm glad that she drank 2 bottles, because during the day she didn't want to drink and had a bit of a fever. Thats gone now.

  Anyway, I'm gonna try to sleep a little bit cause in an hour, our little girl will be awake again for her next bottle.

  Greetz,
  Wendy

  21-04-2009 om 07:17 geschreven door Wendy en Polle  


  20-04-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onze eerste dag met SIkelelwa zit er bijna op

  Onze eerste fantastische dag met Sikelelwa zit er bijna op. We zijn direct al op de proef gesteld. Sikelelwa had bij de overdracht een fles pap gekregen van de verzorgers dat bedoeld was voor een kindje van 9 maanden .
  Ze heeft dus bijna niets meer gegeten. Ondertussen heeft ze 1 fles in plaats van 2 gedronken en al veel geslapen. Enkel bij het voeden weent ze op dit moment maar dat zal wel overgaan als haar gestel de verkeerde melk heeft verwerkt.
  Voor de rest is ze een droom van een dochter en ze begint al te lachen naar ons (of met ons?)

  Morgen gaan we om 10u30 naar de rechtbank  en dan wordt Sikelelwa definitief aan ons toegewezen en kunnen we haar foto's volop aan jullie laten zien en haar nieuwe naam gebruiken.

  We willen alvast iedereen bedanken voor de reacties en betrokkenheid bij ons verhaal.

  Misschien wordt het tijd om ook de peter te steunen want die heeft de onmogelijke opdracht gekregen om 200 personen te verzamelen op de luchthaven....

  20-04-2009 om 20:56 geschreven door Wendy en Polle  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sikelelwa slaapt
  Om 8u30 is Tilda van ABBA adoptions ons komen halen. Na een rit van ongeveer 20 minuten waren we bij ABBA. Eerst heeft Martha ons een laatste update gegeven over Sikelewa  en dan zijn ze haar gaan halen.
  Het was een fantastisch moment toen ze Sikelelwa in onze armen gaven. Ze is nog mooier dan op de foto's die we vooraf gezien hadden.

  Sikelelwa sliep nog toen ze haar binnenbrachten en toen ze wakker werd hebben we haar (eigenlijk Wendy) eerste papfles mogen geven. Ze is echt rustig. Heel de weg naar ons verblijf heeft ze Polle zitten aanstaren met ogen van "gaat dit nu mijn vader worden voor de rest van mijn leven?" Het antwoord is ja!

  Aangekomen hadden Hettie en Cobus gezorgd voor een warm ontvangst. Cobus heeft mij ook zijn gitaar uitgeleend (om kinderliedjes te spelen).
   
  Na wat gewenninng aan de nieuwe ruimte is Sikelelwa gaan slapen.
  Als alles zo vlot verloopt als deze morgend dan hebben we een droomkind. Als het niet zo mocht zijn dan hebben we ook nog een droomkind  20-04-2009 om 11:47 geschreven door Wendy en Polle  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is zover
  Gisteren op een treffelijk uur gaan slapen (23u30) om vandaag om 7u30 op te staan.
  Het is echter een nacht geworden met weinig slaap. Om één of andere reden lukte het slapen niet goed . Misschien omdat het de spannenste dag van ons leven gaat worden? Dus dan maar wat vroeger opgestaan.
   
  Binnen enkele uren zullen de doelen in ons leven drastisch veranderen. Het is ontzettend spannend  maar ook beangstigend: hoe gaat dit allemaal lukken in een vreemd land zover van huis? We hebben dan ook gisterenavond besloten om allebei goed te lezen in ons 'HET GROTE MAMA BOEK' en 'HET GROTE PAPA BOEK'.

  Straks gaan we ons eerste papflesje geven, ons eerste pampertje verversen, ons eerste badje geven, ons eerste sussende woordjes uitspsreken...

  Als je ons tips kan geven bij deze grote opdracht die ons te wachten staat, laat het ons maar weten.

  Nu gaan we trachten iets te eten, ons mooi maken voor onze dochter en wachten op Tilda.

  Ondertussen zullen er al verschillende onder jullie het aankomstkaartje gehad hebben, anderen gaan het vandaag in de post vinden. Mochten we je vergeten zijn in onze haast, aarzel dan niet om het te laten weten en we bezorgen nog een kaartje.
  TOT STRAKS!


  20-04-2009 om 07:39 geschreven door Wendy en Polle  


  19-04-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De zoektocht naar de naam van onze dochter is begonnen...
  ... en voor ons het aftellen naar 8u30 morgenvroeg.

  Onderstaande foto's zijn vanuit België bij ons toegekomen.  19-04-2009 om 20:10 geschreven door Wendy en Polle  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het regent
  Het regent pijpestelen dus hebben we tijd om de blog aan te passen. Ook de website is aangepast en in het fotoboek staan de foto's van de safari van gisteren (http://users.telenet.be/paull.wuyts1/Safarifoto.htm). Niet allemaal uiteraard want Wendy heeft de gewoonte om honderden foto's te trekken en dat zou de website overbeladen.

  Gisteren is het alweer laat geworden. Het slaaptekort stapelt zich op. De BBQ heeft tot 2 uur geduurd. Wendy's nachtmerrie is waarheid geworden. De schildpadjes (lever van schaap in darmen gerold met vet errond) lagen op ons bord terwijl Wendy dacht dat ze dag ervoor dit enkel maar zeiden om ons schrik aan te jagen. Polle vond ze echter overheerlijk (1-0 voor België). Trouwens heel de BBQ was fantastisch lekker en uitermate verzorgd.
  Simonne, de vriendin van Hettie en Cobus, had overheerlijke pompoenkoekjes gemaakt. 
  Volgende keer moet Polle koken. Dan kunnen we revange nemen.

  Hettie en Cobus zijn fantastische mensen. Ze kunnen uren verhalen vertellen. Ze zijn uitermate bezorgd en leggen ons echt in de watten met als gevolg dat de kilo's er vliegensvlug bijkomen.
  Hopelijk zal dit beteren als we morgen onze dochter zien.
  Ondertussen is Wendy pattaten met wortelstomp en kotteleten aan het maken. Belgische boerenkost.

  Onze geplande uitstap voor vandaag naar Table Mountain en de Water Front kunnen niet doorgaan vandaag omwille van de regen. Het zal dus naar alle waarschijnlijkheid een shoppingcenter worden

  Morgen gaan we onze dochter zien in real life. Dus de het slaaptekort zal zich naar alle waarschijnlijkheid verder opstapelen.

  Hieronder enkele foto's van de BBQ  19-04-2009 om 11:34 geschreven door Wendy en Polle  


  18-04-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vandaag op safari geweest
  Gisteren hadden we de intentie om vroeg te gaan slapen maar uiteindelijk is het nog laat geworden.
  Hettie en Cobus (de eigenaars van het guesthouse) zijn met ons nog iets gaan eten. Een gezellige avond die wat laat is uitgelopen.
  Vandaag zijn we vroeg moeten opstaan. Om 5 uur de wekker en om 6 uur op weg naar de 1-dags safari van Aquila Safari (http://www.aquilasafari.com). Een Jurassic Parc in het klein maar we hebben geen leeuwen gezien in het wild, wel achter tralies. Het leek ons nogal prijzig voor wat ze te bieden hadden.
  Toch nog leuke foto's kunnen maken . Hieronder alvast een voorproefje.
  Morgen zullen we nog meer foto's op de website zetten
                  
                                         


  Deze avond zitten we op een barbeçue bij Hettie en Cobus tezamen met vrienden van hen. Dit maakt dat onze avonden goed gevuld zijn en we weinig tijd hebben om aan onze website te werken. We gaan dit morgen echter goed maken.


  18-04-2009 om 00:00 geschreven door Wendy en Polle  


  17-04-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gearriveerd in Zuid-Afrika

  Gisteren zijn we gearriveerd in Zuid-Afrika. Rond 23 u waren we in ons guesthouse.

  We hebben  vandaag om 9u Tilda gezien (de sociaal assistente van ABBA adoptions).

  Ze heeft ons updates gegeven over Sikelelwa en het programma overlopen.
  Ondertussen weegt Sikelelwa 6,18 kg en ze moet om de 4u eten krijgen.

  Maandag komt Tilda ons om 8u30 ophalen. Dan zullen we Sikelewa in onze armen kunnen nemen.
  Omdat het woensdag een feestdag is gaan we dinsdagvoormiddag naar de rechtbank. Vanaf dan kunnen we foto's publiceren. Dus nog even geduld.
  Nu gaan we naar de winkel.


  17-04-2009 om 18:30 geschreven door Wendy en Polle  


  Tags:verblijf
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste dag zit er bijna op
  Klik op de afbeelding om de link te volgen We zijn terug van het winkelen. Polle is hier niet boos om. En het was blijkbaar nog niet één van de grote shopping centra die we bezocht hebben We hebben nog de laatste spulletjes gehaald voor Sikelelwa. We zijn klaar voor haar ...


  Tilda had vanmorgen voor ons nog een heel leuke verrassing bij, een DVD met enkele foto's van de geboortemoeder en nog leuker, met enkele foto's van Sikelelwa vlak na de geboorte. Vroeger dan dit konden de foto's niet genomen worden, ze was zelfs nog niet gewassen. Deze foto's waren een absoluut leuk begin van de dag, zo'n schattig meisje. Nog 3 keer slapen en we kunnen haar eindelijk in onze armen nemen en is het wachten echt gedaan....

  Vanavond gaan we op tijd het bed inkruipen, want morgen moeten we tegen 6u aan de bus staan, want we gaan een dag-safari doen. Het is iets meer dan een uurtje rijden, doorheen het (blijkbaar) prachtige landschap van de Kaap. We zijn benieuwd om de Big Five in het wild te zien.
  En hopelijk is het weer net zo goed als vandaag (26°).

  Tot morgen.

  Groetjes,
  Wendy en Polle


  17-04-2009 om 00:00 geschreven door Wendy en Polle  


  15-04-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bijna weg
  Vanacht is het zover. Om 03u30 komen ze ons halen en vertrekken we richting Zaventem. Nu nog even stressen over het inpakken.
  Maandag kunnen we dan onze dochter Sikelelwa in onze armen nemen.
  Voor diegenen die wachten op het aankomstkaartje en de naam: je mag deze verwachten tegen maandag. Zo kunnen we allemaal uitkijken naar maandag
  Vanaf woensdag kunnen we jullie bestoken met foto's want dan wordt Sikelelwa officieel onze dochter.

  15-04-2009 om 09:00 geschreven door Wendy en Polle  


  10-04-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.onze laatste werkdag
  Vandaag was onze laatste werkdag en zijn we opnieuw een stapje dichter bij onze dochter.
  Nog vijf nachten slapen en de zesde nacht vertrekken we naar de luchthaven.

  We willen alvast iedereen bedanken voor de lieve woordjes en de cadeautjes die we gekregen hebben. Bedankt hiervoor. We gaan al de berichten en mails goed bewaren zodat onze dochter later kan lezen hoe blij iedereen voor ons was.

  Nu nog een beetje oprommelen in huis en alles klaar zetten voor onze lieve pruts en we kunnen eindelijk vertrekken.

  Nog een fijne avond en een fijn lang weekend.

  10-04-2009 om 00:00 geschreven door Wendy en Polle  


  09-04-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geboortelijst online
  Klik op de afbeelding om de link te volgen      Sinds vandaag staat onze geboortelijst online 

      http://babybaby.geboortelijst.be/

       
      Als je een kijkje wil gaan nemen, vul dan de zoeknaam SIKELELWA in of WUYTS

      Wie niet houdt van online-toepassingen kan ook een kijkje nemen in de winkel


  BABY BABY
  Tessenderloseweg 23
  3290 Deurne-Diest
  Tel: +32(0)13 55.46.85

  Wie hoopt om op één of andere manier de finale naam van onze dochter te weten te komen zal toch nog even geduld moeten uitoefenen.

  Opgelet: mocht de website niet werken met de link dan moet je het adres zelf intypen.

  09-04-2009 om 00:00 geschreven door Wendy en Polle  


  Tags:geboortelijst
  08-04-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.de tweede toewijzing dit jaar
  Gisteren zijn Steven en Annelies de trotse ouders geworden van een zoontje, Xolani. Milan heeft er een broertje bij van 5 maanden.
  Ze vertrekken in mei naar Zuid-Afrika.
  Hopelijk zijn ze al in Kaapstad voor wij terug vertrekken naar België en kunnen we eens met hen afspreken.

  Een dikke proficiat en geniet van dit zalig moment!!!

  08-04-2009 om 22:35 geschreven door Wendy en Polle  


  Tags:toewijzing
  02-04-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fuif afgelast

  Tot onze grote spijt moeten we laten weten dat we de fuif niet meer kunnen organiseren voor ons vertrek. We vinden geen vrije zaal of men laat niet toe om te fuiven in de zaal. Jammer, maar omdat onze tijd beperkt is en we nog vele andere zaken in orde moeten krijgen, hebben we onze zoektocht gestaakt.
  Ondertussen zijn er al heel wat zaken in orde aan het komen:
  - de vliegtuigticketten zijn op komst
  - het internationaal rijbewijs is afgehaald
  - de documenten voor buitenlandse zaken zijn in orde
  - de babylijst is in aanmaak
  - het aankomstkaartje is klaar voor de drukker
  We houden je zeker op de hoogte over nieuwe wendingen in ons avontuur. Wij tellen alvast af tot 16 april en meer in het bijzonder tot 20 april want dan zullen we onze dochter in onze armen kunnen houden.

  02-04-2009 om 23:56 geschreven door Wendy en Polle  


  Tags:fuif
  28-03-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ons verblijf in Zuid Afrika
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag hebben we ons bevestiging gehad van de guesthouses
  Van 16 tot 30 april verblijven we in Afri-Khaya (Durbanville). Klik op de foto voor meer informatie.
  Van 30 april tot 8 mei in Mooibly (Paarl)

  Bijlagen:
  http://www.break-away.co.za/mooibly.htm   

  28-03-2009 om 10:15 geschreven door Wendy en Polle  


  Tags:Verblijf
  27-03-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rock-a-bay-baby

  Sikelelwa is momenteel in het Rock-a-bay-baby house. Om dit tehuis te steunen gaan we een Rock-a-bay-baby fuif doen.
  We houden je op de hoogte.
  Momenteel hebben we al een DJ. Nu nog een zaal en jij als bezoeker en we zijn vertrokken.
  We vragen geen inkom maar een kleine bijdrage voor het tehuis.
  Waarschijnlijk zal het doorgaan op vrijdag 10 april. Morgen meer info.

  27-03-2009 om 23:36 geschreven door Wendy en Polle  


  Tags:Fuif
  25-03-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onze toewijzing is er
  Het is zover. Op 24 maart hebben we omstreeks 10u de verlossende telefoon gehad van FIAC. We hebben een dochter, SIKELELWA, geboren op 26 december 2008 met een gewicht van 3,750 en een lengte van 47 cm.
  Ze is geboren in de het Karl Bremer Hospitaal in Belville (Zuid-Afrika).
  De wet op de privacy verbiedt ons echter om foto's op het web te zetten. Dit is even tanden bijten. Maar kom gerust even de foto's bekijken.

  16 april vertrekken we naar Zuid-Afrika en 20 april krijgen we onze kleine spruit in onze armen. Op 22 april wordt ze dan officieel van ons na ondertekening van de nodige documenten op de rechtbank.
  9 mei zijn we terug in België met een nieuw leven en vooral met onze kleine meid.
  Oefenen op de naam mag maar we hebben ook nog een andere naam in petto....

  25-03-2009 om 00:00 geschreven door Wendy en Polle  


  Tags:Toewijzing


  Volg dagelijks onze avonturen in Zuid-Afrika. Zondag 22 juli landen we op Zaventem omstreeks 14u
  Gastenboek

  Laat ons je reactie weten.


  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.  Blog als favoriet !

  Archief per week
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 06/08-12/08 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 25/06-01/07 2012
 • 20/06-26/06 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 13/12-19/12 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 05/07-11/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2010
 • 21/12-27/12 2009
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 09/11-15/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 03/08-09/08 2009
 • 27/07-02/08 2009
 • 13/07-19/07 2009
 • 06/07-12/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 22/06-28/06 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 08/06-14/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 25/05-31/05 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 13/04-19/04 2009
 • 06/04-12/04 2009
 • 30/03-05/04 2009
 • 23/03-29/03 2009

  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  paardjesuitpelt
  www.bloggen.be/paardje


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!