Doelpunten match tegen Avelgem niet meegerekend.

15-08-2012 om 00:00 geschreven door Kurt De Man

02-07-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TRAININGEN U9 OMS SEIZOEN 2012/2013
De trainingen van U9 OMS starten op vrijdag 10 augustus om 18u. Er word in de maand augustus op woensdag om 18u en op vrijdag om 17.15u getraind. De spelers dienen 10 minuten gekleed op voorhand aanwezig te zijn in de kleedkamer!!! Vanaf september word op vrijdag om 18u getraind.
VERWITTIG ALTIJD OP TIJD DE TRAINER INDIEN JE NIET KUNT TRAINEN OF GEEN MATCH KUNT SPELEN!!!!

02-07-2012 om 00:00 geschreven door Kurt De Man

11-11-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WOENSDAG BEKER VAN WEST-VLAANDEREN
Woensdag 14/11 spelen we thuis de Bekermatch tegen Oostkamp om 18u, supporters wees op post, onze kapoenen zullen uw steun goed kunnen gebruiken.

11-11-2012 om 20:19 geschreven door Kurt De Man

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MATCH BEVEREN LEIE - OMS U9
Klik op de afbeelding om de link te volgen Tegen een fel verzwakt Beveren Leie, hun beste spelers spelen vanaf nu bij U10, wonnen we deze keer overtuigend met 5-18.
Na een blitsstart van onze kapoenen, 0-5 in mum van tijd via Benoit 4x (waaronder een zuivere hendrick) en Siebe, kon Beveren Leie ook scoren 1-5. Kjell 2x, dikte aan tot 1-7. De eerste helft werd afgesloten met een 2-8 tussenstand, er werd ook nog een owngoal gescoord bij de thuisploeg.
De tweede helft werd een totale overrompeling van de thuisploeg en de eindstand van 5-18 is een feit. Scoorden in de tweede helft: Kjell 5x, Benoit 1x, Siebe 1x, Collin 2x en Luca 1x legde de eindstand vast.

11-11-2012 om 20:11 geschreven door Kurt De Man

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MATCH OMS U9 - LENDELEDE
De match OMS U9 - Lendelede werd afgelast.

11-11-2012 om 19:58 geschreven door Kurt De Man

02-11-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.JEUGDVOETBAL WEEKEND 2 & 3 NOVEMBER AFGELAST
Voor het weekend van 2&3 november is de KBVB overgegaan tot algemene afgelasting in de provincie West Vlaanderen voor de jeugd. Fijn weekend nog.

02-11-2012 om 12:16 geschreven door Kurt De Man

29-10-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdag match OMSU9 - FC Lendelede
Klik op de afbeelding om de link te volgen Zaterdag spelen onze U9 om 10u thuismatch tegen FC Lendelede waartegen we in heenronde wonnen met 6-8. Proberen over te doen??

29-10-2012 om 08:28 geschreven door Kurt De Man

27-10-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG MATCH JONG VIJVE - OMS U9
Klik op de afbeelding om de link te volgen Jong Vijve was in de heenronde véél te sterk voor ons en dat hadden onze kapoenen niet vergeten, deze keer zouden ze er tegen winnen zeiden ze. Met die ingesteldheid aan een match beginnen is al de match half winnen zeggen ze. Ze hielden woord en de trainer Ruben kan met een goed gevoel de Turken gaan opzoeken aan de Turkse Riviera. Eindstand 6-7.
We zaten al direct in de match maar Jong Vijve kwam wel op voorsprong. Benoit en Milan brachten ons op een 1-2 stand maar aan de rust was het toch de thuisploeg die een 3-2 tussenstand hadden.
De tweede helft namen we een blitsstart en Benoit en Siebe bouwden een 3-6 voorsprong op met elk 2 doelpunten. Jong Vijve schoot precies wakker en kwamen zelfs terug in de match, 6-6. Benoit, lukte zijn 4de goal van de match en kon zo deze superspannende match in ons voordeel beslissen, 6-7. Ook vermelden dat onze keeper Sandro met enkele wereldsaves ala JM Pfaff een zéér goede match speelde.
Proficiat jongens met jullie prestatie en verdiende overwinning. Leuk kijkstuk maar niet goed voor de hartpatienten onder ons.

27-10-2012 om 00:00 geschreven door Kurt De Man

22-10-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG MATCH OOSTROZEBEKE - OMS U9
Klik op de afbeelding om de link te volgen We mistten 2 spelers vandaag, Kjell nog gekwetst en Sandro onze keeper was gestraft van zijn ouders. Maar tegen de buren van Oostrozebeke mocht dat geen probleem zijn en dat werd het ook niet. Einduitslag 2-28!!!! Monsterscore.De eerste helft werd afgesloten met een tussenstand van 1-16, we kwamen 0-2 voor, Oostrozebeke scoorde de 1-2 maar dan werd het vooral éénrichtingsvoetbal. Scoorden: Luca 3, Siebe 2, Collin 3, Benoit 4 en Milan 4 waaronder een zuivere ''hendrick''.
De tweede helft verliep bijna identiek als de eerste en Oostrozebeke lukte hun goaltje ook in deze helft. Eindstand 2-28!! Scoorden in de tweede helft: Benoit 3, Nathon 2, Collin 2, Milan 2, Siebe 2 en ook Eli lukte zijn goaltje. Héél makkelijke zege met trainer ad interim Pascal Depuydt, mssn ligt het wel daaraan, wie weet.

22-10-2012 om 00:00 geschreven door Kurt De Man

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)