• Tweede nederlaag voor olsa Brakel ladies kadetten.

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit weekend
    Dit weekend spelen onze meisjes thuis tegen dames zultse vv.Maar niet dat alles goed zal lopen.Maar we hopen toch.We weten bijna
    En het zou me dus niet verwonderen dat  we boven de 10-0 zullen winnen

21-11-2008 om 16:32 geschreven door olsa brakel

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
    10-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.olsa Brakel -Sinaai A

Na 2 nederlagen die op elkaar volgden moets olsa weer een taaie tegenstander ontvangen.De match begint en er kwamen kansen naar de 2 kanten toe.Na een mooie pas wist Kaylee zoals gewoonlijk het eerste doelpunt te maken en dat is een eer.Heel wat later komt er een 2-0 en daarna zelf nog een 3-0.We gaan dus rusten met een stand van 3-0.De 2de helft begint goed.Er komt nu een gevaarlijke aanval van Sinaai.Maar Lana Weet haar netten schoon te houden.Er komt nog een 4-0 en zelfs nog een 5-0.Nu zijn er nog 5 minuten te gaan.Er komt een aanval van Olsa en het spel word stilgelegt want een slingding van iemand van Sinaai.Kaylee blijft liggen en word langs de kant gehaald.Manon komt dus weer op.Er komt zelfs nog een 6-0.Na de match had Kaylee nog steeds pijn.Hopelijk is er geen blessure.Volgende week is Olsa vrij en mag dus een weekje rusten de week daarna ontvangen ze'dames Zultse VV'.

10-11-2008 om 19:50 geschreven door olsa brakel

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    30-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Buggenhout-Olsa ladies 0-10
    Olsa trok naar rode lantaarn Buggenhout,een voor ons onbekende ploeg maar zeker een haalbare kaart op basis van rankschiking.Voor het eerst dit seizoen kon de trainer rekenen op haar 14-koppige kern.Kimberly Penne keert terug uit blessure en Manon treedt voor de eerste maal aan in het Olsa-shirt.Aangezien de ref niet opdaagde,werd Johan Haezebroek bereid gevonden om de wedstrijd in goede banen te leiden.Olsa drukte de tegenstander van meet af aan op eigen veld en domineerde volledig.Al gauw dat we hier niet zouden verliezen.Ondanks het feit dat de thuisploeg voor doel kampeerde,kon Olsa meermaals voor doelgevaar zorgen.Kaylee had de eer om de 0-1 op het bord te zetten na een sublieme plaatsbal.De aanvallen volgenden elkaar op van zowel op links via Dacota en Julie als van op rechts via VO en Fem,werden e spisten is stelling gebracht.Tijdens de eerste helft slaagden de geel-zwarten er in om nog 5maal te scoren en dit via Lien,Yana,Vic,Kaylee en Ineke.De thuisploeg kon welgeteld 2maal voor gevaar zorgen mede dankzij wat genklungel van onze verdediging.Lana hield haar netten echter schoon.We gingen rusten met een 0-6 tussenstand.De 2de helft zagen we hetzelfde spelbeeld:Olsa is oppermachtig en Buggenhout probeert de meubelen zoveel te redden.Na 10' scoort Manon haar eerste doelpunt bij Olsa,van een geslaagd debuut gesproken.Ineke neemt nog 2 treffers voor haar rekening en Julie zet de 0-10 op het bord.Een goed lijdende ref Johan vond dat het genoeg geweest was en floot de partij af.Olsa behaald een gemmakelijke zege en hoopt de goede vorm door te trekken naar volgende week.Dan onvangen we Merenbeke waartegen we vorig seizoen een 2-0 voorsprong uit handen gaven.De speelsters zijn allesins gemotiveerd om dit te doen vergeten.

30-10-2008 om 12:34 geschreven door olsa brakel

29-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tweede nederlaag voor olsa Brakel ladies kadetten.

De olsa ladies hebben dit weekend niet heel goed gespeeld.Na Cercle Melle A kwam Fc.Merelbeke ook winnen met 1-3.Aan de half time stond olsa al met 0-2 achter ze konden er nog in gelover door Ineke die de 1-2 maakte maar Merelbeke drukte en kon de 1-3 binnentrappen.Dit was na Melle A weer een nederlaag.Maar met 60 doelpunten hebben we wel het beste doelsaldo.Hopelijk gaan onze meisjes in Oudenaarde ook niet verliezen want dat zou een ramp zijn.Victorine beter bekend als Vic. komt van Oudenaarde.Dus ze zal wel nog weten hoe het daar was.

29-10-2008 om 23:17 geschreven door olsa brakel

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (2 Stemmen)