Inhoud blog
 • MILEY CYRUS
 • MILEY CYRUS / HANNAH MONTANA
 • MILEY CYRUS - PARTY IN THE U.S.A
 • MILEY CYRUS - HOEDOWN THROWDOWN
 • HANNAH MONTANA EN MILEY CYRUS !!!
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Foto
  Foto
  Rondvraag / Poll
  wat is jou favoriete liedje
  hoedown throwdown van miley cyrus
  the climb van miley cyrus
  love me van justin bieber
  one time van justin bieber
  tik tok van kesha
  you belong with my van taylor swift
  replay van iyaz
  Bekijk resultaat

  Rondvraag / Poll
  wat is jou favoriete film
  camp rock
  hannah montana the movie
  het huis anubis
  spongebob
  icarly
  drake en josh
  amika
  high school musical
  Bekijk resultaat

  Startpagina !
  Welkom op mijn blog!
  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  hertenman
  www.bloggen.be/hertenm
  Categorieën
  Over mijzelf
  Ik ben Nuray, en gebruik soms ook wel de schuilnaam /.
  Ik ben een vrouw en woon in Antwerpen (Belgie) en mijn beroep is .
  Ik ben geboren op 11/07/1998 en ben nu dus 22 jaar jong.
  Mijn hobby's zijn: turnen , lopen , zwemmen , ....
  Inhoud blog
 • MILEY CYRUS
 • MILEY CYRUS / HANNAH MONTANA
 • MILEY CYRUS - PARTY IN THE U.S.A
 • MILEY CYRUS - HOEDOWN THROWDOWN
 • HANNAH MONTANA EN MILEY CYRUS !!!
 • DE ALLERLEUKSTE FILMS ZIJN................
 • DE ALLERLEUKSTE LIEDJES ZIJN .................
 • DE LEUKSTE WEBSITE OOIT IS .......
 • MILEY CYRUS (beter bekend als hannah montana)
 • leukste afbeeldingen van sterren !!!
 • afbeeldingen van mijn idolen!!!
  MILEY CYRUS (HANNAH MONTANA )  IS THE BEST EVER 
  Rondvraag / Poll
  wat is jou favoriete sport ???
  turnen
  lopen
  zwemmen
  fietsen
  voetballen
  basketballen
  tennisen
  rolschaatsen
  Bekijk resultaat

  sporten is supertof 
  Leuke afbeeldingen en andere leuke dingen over miley cyrus(hannah montana)
  @fbeeld!ngen en @ndere d!ngen over h@nn@h montana (m!ley cyrus )
  hier kan je leuke afbeeldingen van miley cyrus (hannah montana) bekijken en andere dingen dat jullie en ik leuk vinden !!! zeker een kijkje nemen
  15-04-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MILEY CYRUS

  Miley Cyrus

  Miley Cyrus
  MileyCyrusApr09.jpg
  bij de premiere van Hannah Montana: The Movie. 2 april 2009.
  Achtergrondinformatie
  Volledige naam Destiny Hope Cyrus
  Bijnaam Miley heeft meerdere bijnamen; Smiley, Milzz, Mile, Miles, Des(tiny)
  Geboren 23 november 1992
  Geboorteland Verenigde Staten
  Jaren actief 2003-heden
  Instrument(en) zang, piano en gitaar
  Label(s) Hollywood Records
  Walt Disney Records
  Website
  IMDb-profiel
  Portaal  Portaalicoon   Muziek

  Miley Ray Cyrus (Franklin (Tennessee), 23 november 1992), (geboren als Destiny Hope Cyrus[1][2]), is een Amerikaans actrice en zangeres, en model. Ze is beroemd geworden door haar hoofdrol in de Disneyserie Hannah Montana.

  Inhoud

   [verbergen]

  [bewerken]Biografie

  Miley Cyrus at Kids' Inaugural 2 cropped filtered.jpg

  [bewerken]Familie

  Miley Cyrus is de dochter van countryster Billy Ray Cyrus en Leticia "Tish" Cyrus. Billy Ray werd bekend met zijn grootste hit Achy Breaky Heart, die in hetzelfde jaar uitkwam als dat Miley geboren werd. Miley heeft een jongere broer Braison Chance en een jongere zus Noah Lindsey Cyrus. Zij heeft ook nog twee oudere halfbroers Trace (zelfde moeder) en Christopher Cody (zelfde vader); ook heeft ze nog een een oudere halfzus Brandi (zelfde moeder). Al tijdens haar jeugd kreeg ze het optreden met de paplepel ingegoten; zij reisde altijd met haar familie mee naar de concerten van haar vader. Miley ontsnapte vaak bij haar oppas en ging naar haar vader op het podium. Zo rende ze als 2-jarige tijdens een eerbetoon aan Elvis het podium op naar haar vader, terwijl alles live werd uitgezonden. Naast een beroemde vader heeft ze ook een beroemde peettante: Dolly Parton.

  [bewerken]Naam

  Miley was eigenlijk een bijnaam; haar officiële naam bij haar geboorte was Destiny Hope Cyrus . Haar bijnaam is ontstaan doordat zij als baby altijd een glimlach op haar gezicht had. Haar vader noemde haar altijd 'smiley', maar dit werd al snel afgekort tot Miley. Toen zij ouder werd beviel haar dit een stuk beter dan haar echte naam Destiny Hope en besloot zij Miley als haar naam te gebruiken. In 2008 heeft zij haar naam officieel veranderd in Miley Ray Cyrus, de naam Miley omdat ze altijd al zo genoemd werd en Ray ter ere van haar grootvader Ronald Ray Cyrus en haar vader Billy Ray Cyrus.

  [bewerken]Persoonlijk

  Cyrus heeft een relatie gehad met Nick Jonas en eindigde in 2007. De 17-jarige Cyrus heeft nu verkering met de 19-jarige Australische acteur Liam Hemsworth, haar tegenspeler in de film 'The Last Song'.

  [bewerken]Carrière

  [bewerken]Tv en film

  Cyrus begon met acteren toen zij in 2003 een gastrol speelde in een aflevering van haar vaders serie Doc. In hetzelfde jaar had zij ook een kleine rol in de Tim Burton-film Big Fish. Haar rol in deze film bleef beperkt tot één zin. Hierna begon ze met het zoeken naar meer acteermogelijkheden. In datzelfde jaar was ze te zien in een van de videoclips van Rhonda. Ze deed auditie voor de bijrol van Lilly (nu gespeeld door Emily Osment) in de nieuwe serie Hannah Montana; de makers vonden haar echter meer geschikt voor de hoofdrol. Toen Cyrus hiervoor auditie deed werd ze echter aanvankelijk afgewezen omdat ze te jong was. Cyrus gaf echter niet op en bleef auditie doen voor de rol en uiteindelijk werd ze ook gekozen.

  Intussen is Hannah Montana één van de populairste programma's voor kinderen op de Amerikaanse tv. Cyrus speelt de rol van Miley Stewart, een gewone tiener die te maken heeft met alle problemen van de middelbare school. Als zij echter niet naar school gaat zet ze haar blonde pruik op en wordt tienerster Hannah Montana. Voorheen werd Hannah Montana in Nederland door Jetix uitgezonden, in België werd en wordt het nog steeds uitgezonden door VT4. Sinds 2009 is Hannah Montana ook te zien op Disney Channel in Vlaanderen en Nederland, en sinds de stop van Jetix in januari 2010, ook op de vervanger van de zender, Disney XD. Vanaf mei 2008 werd Hannah Montana The Movie opgenomen; de opnames vonden plaats in Tennessee. De première stond oorspronkelijk gepland voor eind 2008, maar door de schrijversstaking in Hollywood werd deze uitgesteld tot 10 april 2009. In Nederland was de première op 19 augustus 2009. De opnames voor het vierde seizoen van de serie gaan aan het eind van januari 2010 van start. In de lente van 2011 worden de afleveringen uitgezonden op televisie. Dit is het laatste seizoen van Hannah Montana.

  In 2008 is wel Bolt verschenen, een animatiefilm waarvoor Cyrus de stem van Penny heeft ingesproken. Tevens heeft zij samen met Jeffrey Steele de soundtrack geschreven, die zij als duet met John Travolta zingt.

  In 2010 zal de film The Last Song verschijnen, die gebaseerd is op een nog uit te brengen boek van Nicholas Sparks. Deze schreef het boek en script specifiek voor Cyrus. Ze is hierdoor de op acht na rijkste mens onder de 30 jaar[3].

  [bewerken]Muziek

  Het feit dat ze op tv een popster speelt heeft er toe geleid dat Cyrus ook bekend werd als zangeres. De eerste Hannah Montana-soundtrack kwam op 24 oktober 2006 uit en was de eerste tv-soundtrack ooit die binnenkwam op de eerste plaats van de Amerikaanse hitlijsten, met 281.000 verkochte exemplaren in de eerste week. Intussen is de soundtrack meer dan vier miljoen keer verkocht en daarmee als vier keer platina gecertificeerd. Negen van de liedjes op de soundtrack zong ze onder de naam Miley Cyrus, één hiervan in duet met haar vader. De acht andere liedjes zong ze onder de naam Hannah Montana.

  De tweede Hannah Montana-soundtrack kwam op 26 juni 2007 uit en was een dubbelalbum. De eerste cd heet simpelweg Hannah Montana 2 (uitgebracht onder het label Walt Disney Records) met tien liedjes allemaal gezongen door Cyrus als Hannah Montana; de tweede cd heet Meet Miley Cyrus(uitgebracht onder het label Hollywood Records) en bevat ook tien liedjes, allemaal gezongen onder Mileys eigen naam. Van de tien liedjes op Meet Miley Cyrus zijn er acht mede geschreven door Cyrus. Het album kwam ook binnen op nummer één in de Amerikaanse hitlijsten met 326.000 verkochte exemplaren, waardoor Cyrus de jongste artieste aller tijden werd met twee nummer één-albums binnen een jaar. Hannah Montana 2/Meet Miley Cyrus is inmiddels ruim drie miljoen keer verkocht en is als drie keer platina gecertificeerd. De single See You Again haalde een tiende plaats in de Amerikaanse hitlijsten.

  Haar tweede album als Miley Cyrus, Breakout, is in de Verenigde Staten verschenen op 22 juli 2008. Van de twaalf liedjes op het album heeft Cyrus er acht geschreven, Girls Just Wanna Have Fun en Four Walls zijn covers van respectievelijk Cyndi Lauper en Cheyenne Kimball. De single 7 Thingsis in de Verenigde Staten verschenen en bereikte de negende plaats in de hitlijsten. Één van de achtergrondzangeressen op haar album is zangeres Katy Perry. Ook Breakout kwam op nummer één binnen in de Amerikaanse hitlijsten met 371.000 verkochte exemplaren en is haar derde nummer één-album op rij.

  Als soundtrack van de eerste Hannah Montana-film verschijnt Hannah Montana The Movie Soundtrack Cd, met daarop liedjes gezongen door o.a. Miley Cyrus, Hannah Montana, Taylor Swift en Rascall Flats. Op deze cd staat ook de remake van de eerste single The best of both worlds.

  Onlangs heeft ze nog meegewerkt en bijgedragen aan de single We Are The World 25 for Haiti, de remake van het origineel van We Are The World. Dit is gebeurd in het kader van de 2010 Haiti earthquake, de ramp in Haiti op 12 januari 2010.

  [bewerken]Concerten

  15-04-2010 om 17:28 geschreven door Nuray  
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (4 Stemmen)
  14-04-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MILEY CYRUS / HANNAH MONTANA
  HIER ZIE JE LEUKE AFBEELDINGEN VAN MILEY CYRUS / HANNAH MONTANA !!!

  14-04-2010 om 20:03 geschreven door Nuray  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (56 Stemmen)
  13-04-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MILEY CYRUS - PARTY IN THE U.S.A
  I hopped off the plane at lax
  with a dream in my cardigan. 
  Welcome to the land of fame excess
  am I gonna fit in?

  Jumped in the cab
  here I am for the first time
  look to my right 
  and I see the holywood sign

  This is all so crazy
  everybody seems so famous.
  My tummy's turning and 
  I'm feeling gonna homesick.

  Too much pressure 
  and I'm nervous.
  cause when the taxi man 
  turned on the radio

  And a jay-z song was on (3x)

  corus:
  So I put my hands up 
  they're playin' my song
  the butterflies fly away

  noddin' my head like yeah 
  movin' my hips like yeah
  I put my hands up 
  they're playin' my song 

  they I'm gonna be okay 
  yeah it's a party in the usa(2x)

  get to the club in my taxi cab 
  everybody's lookin' at my now
  like who's that chick 
  that's rockin' kicks

  she gotta be from out of town
  so hard with my girls not around me
  it's definitely not a nashville party
  cause all i see is are stilettos
  I geuss I never got the memo

  my tummy's turnin' 
  and I'm feelin' gonna homesick
  too much pressure and I'm nervous
  cause when the dj dropped my favorite tune

  and a britney song was on(3x)

  corus

  feel like I`ve been on a flight 
  back to my hometown tonight
  somethin' stops me everytime
  the dj plays my song and I feel alright

  13-04-2010 om 21:54 geschreven door Nuray  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (7 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MILEY CYRUS - HOEDOWN THROWDOWN
                                                                                          hoedown throwdown
                                                                     

                                                                         boom boom clap
                                                                         boom de clap de clap 
                                                                         x4

                                                                         try it with me here we go 
                                                                         boom boom clap
                                                                         boom de clap de clap
                                                                         thats right
                                                                         
                                                                         boom de clap de clap
                                                                         boom boom clap
                                                                         boom de clap de clap

                                                                         1,2,3 !!!

                                                                         everybody come  on ,
                                                                         off your seats
                                                                         I'm gonna tell you ,
                                                                         about a beat ,
                                                                         that's gonna make
                                                                         you move your feet

                                                                        I'II give the bar b-q show
                                                                        and tell you how to move
                                                                        if your  5 or 82 this is something
                                                                        you can do
                                                                         
                                                                        refrein :

                                                                        pop it , lock it, poka -dot-it
                                                                        country-fy , hip hop fit 
                                                                        to the top to the sky, move
                                                                        side to side jump to the left ,
                                                                        stick it , and glide 
                                                                       zig zag cross the floor,
                                                                       shuffle in diaginol , when the
                                                                       drum hits , hands on yo hips ,
                                                                       one foot in , 1-80 twist
                                                                       and then a , zig zag , step , slide ,
                                                                       lean in left, clap 3 times , shake it out !
                                                                       head to toe throw it all together ,
                                                                       thats how we roll
                                                                       (do the hoedown (throwdown 3x )
                                                                        throw it all together ,
                                                                        thats how we role
   
                                                                        we get to 4 , 5 , 6 and your feeling busted ,
                                                                        but its not time to quit , practice makes
                                                                        you perfect                                                          
                        
                                                                        refrein

                                                                       boom boom  clap , come on here we go 
                                                                      ( boom boom clap , boom de clap de clap x2 ) 

                                                                      refrein 

                                                                     boom da clap , boom boom clap, boom boom da
                                                                     boom boom da clap, boom boom da clap clap
                                                                     boom day clap , boom boom clap

                                                                     throw it all together thats how we role !

  13-04-2010 om 19:36 geschreven door Nuray  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
  10-04-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HANNAH MONTANA EN MILEY CYRUS !!!
  KIJK ZEKER NAAR DEZE SSSSUUUUUPPPPPEEEEER MOOIE AFBEELDINGEN VAN MILEY CYRUS EN HANNAH MONTANA !!!


  10-04-2010 om 10:45 geschreven door Nuray  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (13 Stemmen)
  06-04-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE ALLERLEUKSTE FILMS ZIJN................
                                                                                               ALLERLEUKSTEFILMS ZIJN :
            

                                                                                               1STE PLAATS : HANNAH MONTANA THE MOVIE
                                                                                                2DE PLAATS : HIGH SCHOOL MUSICAL 2
                                                                                                3DE PLAATS : MR. BEAN IN HOLIDAY
                                                                                                4DE PLAATS : MADAGASKAR 2
                                                                                                5DE PLAATS AVATAR


  06-04-2010 om 00:00 geschreven door Nuray  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (10 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE ALLERLEUKSTE LIEDJES ZIJN .................
  Klik op de afbeelding om de link te volgen                                                                                         DE ALLERLEUKSTE LIEDJES ZIJN :
                

                                                                                          1STE PLAATS : MILEY CYRUS HOEDOWN THROWDOWN
                                                                                           2DE PLAATS : MILEY CYRUS PARTY IN THE U.S.A
                                                                                           3DE PLAATS : MILEY CYRUS THE CLIMB
                                                                                           4DE PLAATS : MILEY CYRUS 7 THINGS
                                                                                           5DE PLAATS : MILEY CYRUS FLY ON THE WALL
                                                                                          

  06-04-2010 om 00:00 geschreven door Nuray  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE LEUKSTE WEBSITE OOIT IS .......
  Klik op de afbeelding om de link te volgen
                                                                             LEUKE WEBSITE'S OOIT  :


                                                                            1STE PLAATS WWW.YOUTUBE.COM
                                                                             2DE PLAATS WWW.NICKELODEON.BE OF .NL
                                                                             3DE PLAATS  WWW.JOEPIE.BE

  06-04-2010 om 00:00 geschreven door Nuray  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
  05-04-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MILEY CYRUS (beter bekend als hannah montana)
  GA ZEKER NAAR YOUTUBE.BE 
  KEN JE HET LIEDJE HOEDOWN THROWDOWN VAN MILEY CYRUS NEE GA DAN ZEKER LUISTEREN WANT HET IS EEN KEI MOOOOOOOOOOOOOOI   LIEDJE !!!
  EN VERGEET DE ANDERE LIEDJES NIET TE BELUISTEREN WANT MILEY CYRUS IS THE BEST ExclamationExclamationExclamation
  05-04-2010 om 22:09 geschreven door Nuray  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (32 Stemmen)
  04-04-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.leukste afbeeldingen van sterren !!!
  hier zijn kei leuke afbeeldingen kijk maarExclamation !!!Exclamation

  04-04-2010 om 00:00 geschreven door Nuray  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (5 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.afbeeldingen van mijn idolen!!!
  Klik op de afbeelding om de link te volgen IK BEN EEN GROTE FAN VAN MILEY CYRUS EN HIGH SCHOOL MUSICAL KIJK MAAR NAAR DE AFBEELDINGEN !!!Rolling EyesVery Happy

  04-04-2010 om 00:00 geschreven door Nuray  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (51 Stemmen)


  Archief per week
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Rondvraag / Poll
  wie is jou favoriete artiest
  justin bieber
  miley cyrus
  k3
  rihanna
  jonas brothers
  akon
  iyaz
  zac efron
  kesha
  taylor swift
  pitbull
  Bekijk resultaat


  Blog als favoriet !

  Rondvraag / Poll
  wat is DE GRAPPIGSTE FILM
  HANNAH MONTANA THE MOVIE
  ICARLY
  DRAKE EN JOCH
  MISTER BEAN
  Bekijk resultaat


  Rondvraag / Poll
  wie vind jij de stomste zanger of zangeres
  miley cyrus
  camp rock
  kesha
  justin bieber
  iyaz
  zac efron
  taylor swift
  Bekijk resultaat


  WELKOM OP DE BESTE BLOG OOIT
  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  evertsuitlaatklep
  www.bloggen.be/evertsu
  MILEY CYRUS IS DE BESTE TER WERELD !!!
  ZE KAN SUUUUUPPPEEEER  MOOI ZINGEN ZIJ IS VOOR MIJ DE ALLER BESTE !!!

  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  rina_en_luc
  www.bloggen.be/rina_en


  Categorieën

  Hoofdpunten blog emrah_cars

  Welkom op mijn blog waar je alles komt te weten over miley cyrus (hannah montana)
  Laatste commentaren


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!