• westerlo 2-1 zulte waregem

seizoen 2011-2012
    kvc westerlo u16 prestaties
    02-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.westerlo 2-1 zulte waregem
    Een wedstrijd tussen 2 goede ploegen als we naar de rangschikking zien.,Maar een goede wedstrijd is het niet er zijn nog geen echte kansen geweest.Na 25min is die eerste kans er dan toch en die zit meteen binnen 0-1 voor waregem.het duurt niet lang wanneer arne met een afstandschot de stand terug in evenwicht brengt.Na de rust krijgen bijde ploegen kansen maar ze kunnen die niet omzetten in een doelpunt.Het ziet er naar uit dat het een gelijkspel wordt maar dan komen we toch onverwacht op voorsprong Jordy met een verre inworp en Niels die de bal met een omhaal in doel verwerkt.1-2 eindstand !!!

02-11-2011 om 12:58 geschreven door Niels Amtout

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.club brugge 1-3 westerlo
    Een wedstrijd waar we tegen een ploeg moeten spelen dat nog niet heeft verloren.We beginnen in een goede organisatie en we komen zelfs vroeg op voorsprong wanneer Niels de bal in de loop van Kamiel stuurt en die trapt de bal tegen de netten.We houden de voorsprong goed vast en kunnen gaan rusten met een 0-1 op het bord.De thuisploeg komt in het begin van de tweede helft op gelijke hoogte.Het duurt niet lang wanneer we daar op antwoorden Niels met een goede actie langs de lijn hij brengt hem voor doel maar Jari kan de bal niet in doel verwerken.Even later is de 1-2 er wel een vrije trap richting Niels die hem doorkopt en de pas ingevallen Jorn die de bal tegen de netten knalt.De thuisploeg begint te drukken maar kan niet scoren.Aan de andere kant een goede counter van westerlo Arne die de bal diep stuurt een Niels met een lopje over de keeper 1-3 dus.een verassende maar verdiende overwinning voor  ons.

02-11-2011 om 12:27 geschreven door Niels Amtout