1. Neem een paar blaadjes sla en leg ze als haar op je beschuit, om ze beter op hun plaats te laten liggen kan je onder de sla mayonaise smeren
2. Snij per beschuitje 2 schijfjes tomaat en leg ze een beetje op-en-onder je sla als ogen
3. Neem 1 radijsje per beschuit en leg het als neus.
4. De ketch-up kan je dan onder het radijsje spuiten als mond. Als je liever daar geen ketch-up hebt liggen kan je ook andere groenten gebruiken als mond, die kan je zelf kiezen.
*1/4 komkommer (+een speciaal komkommermes, kan ook met gewoon mes) (*een halve tomaat) *een handje vol sla *basilicumblaadjes *Boursinbolletjes- of kirikaas *een kom & snijplankje *een kleine & grote lepel *een mes
Stappenplan;
1. Neem het 1/4 van de komkommer, snij die in schijfjes (met komkommermes of gewoon mes) > Soms is 1/4 te veel komkommer in je sla, hangt af van de grootte van je komkommer en je kom < Gooi de
(2. Snij de halve tomaat in blokjes, hierdoor zal de sla vochtiger zijn dus of je er tomaat bij doet of niet is eigen keuze, je kan er desnoods de pitjes uithalen en niet in je sla doen)
3. Snij de sla in kleine reepjes en voeg toe in de kom.
4. Gooi in je sla wat boursinbolletjes of gooi je kirikaasblokje in je kom.
5. Roer de groente en de kaas door elkaar zodat je bijna geen brokken kaas meer ziet.
6. Herhaal stap 1 & 3 als je dat nodig vindt.
7. Voor afwerking kunnen een paar basilicumblaadjes dienen.