navelpiercing kopen
Inhoud blog
 • navelpiercing kopen
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  navelpiercing kopen
  24-04-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.navelpiercing kopen

  Piercing is wanneer een naald wordt gezet door een deel van het lichaam en dan een vreemd voorwerp is geplaatst als sieraad. Uiteindelijk wordt de huid rond de sieraden geneest en een gat. Het gat is de piercing. Het is navelpiercing kopen volkomen veilig wanneer gedaan door professionals die zijn voorzichtig.

  Niet doorboren je eigen navel. De piercing moet worden gedaan met een gesteriliseerde naald, handschoenen en andere gesteriliseerd navelpiercing kopen onderdelen van de uitrusting.

  Navel piercings kan migreren binnen ongeveer vijf tot tien jaar, en dan zullen ze vallen.

  Buik piercings tijd nemen om te genezen - ca. 4 maanden tot 1 jaar

  Buik piercing is een grote beslissing. De volgende
  navelpiercing kopen informatie zal u helpen een beslissing te nemen die het beste bij u past. Zorg ervoor dat navelpiercing kopen je naar een gerenommeerde piercer en zie uw arts wanneer u symptomen van een infectie!

  Welke piercing salon te gebruiken?

  Je moet vragen vrienden en familie met piercings waar ze heen gingen en als ze vond het plaats.

  Is de salon schoon en veilig, want dit kan u helpen gezond te blijven na het krijgen van je piercing, en voorkomen dat u aanbestedende ziekten? Is navelpiercing kopen het goed verlicht, zodat de piercer goed kunnen zien tijdens het werk? U moet er zich veilig voelen.

  Hebben zij hun handen wassen en het gebruik steriele handschoenen en instrumenten? Alle instrumenten moeten worden ofwel gloednieuw en de eenmalige (bedoeld om weggegooid worden na eenmalig gebruik) of gesteriliseerd worden in zakjes. Als wegwerp naalden worden gebruikt, moet u hem / haar open verzegelde de naalden! De piercer moet weggooien de naalden in een biohazard container na het gebruik navelpiercing kopen ervan. Als wegwerpnaalden niet gebruikt de salon moeten sterilisatie apparatuur op de site, die u zou moeten vragen om te zien. Als ze weigeren je te laten zien, ga dan ergens anders.

  Een piercing pistool mag niet worden gebruikt (behalve op de oren), omdat het niet goed kan worden gesteriliseerd. Als de salon maakt gebruik van een piercing "gun" op piercings ... laat doen!

  Kijk voor een salon dat een ruime keuze aan sieraden navelpiercing kopen heeft. De salon moet je niet vertellen wat voor soort sieraden te hebben.

  Wat voor soort sieraden moet je kopen?

  Alleen sieraden gemaakt van een niet-corrosieve metaal, zoals: chirurgische roestvrij staal is veilig als je eerst je piercing gedaan. Het is het minst waarschijnlijk een vreemd-lichaam reactie of een infectie in de huid te produceren. Andere navelpiercing kopen keuzes voor als je eerst je piercing gedaan zijn metalen zoals massief goud (minstens 18k), titanium of niobium. Al deze kosten meer dan chirurgisch staal. Voor mensen die extreem gevoelig voor metaal, kan Teflon of nylon piercings worden gebruikt. Vergulde sieraden mag NIET worden gebruikt.

  Regelgeving

  Sinds de wet is verschillend in elk land, moet navelpiercing kopen u weten wat de wet in uw land over zegt:

  o Minimum leeftijd voor navelpiercing

  o Of je moet toestemming van de ouders om een ​​piercing hebben

  o Welke kwalificaties en regelgeving de salon moeten hebben en moeten worden weergegeven

  Hoe is het gedaan en doet het pijn?

  Onmiddellijk voor piercing, moet de piercer wassen en drogen zijn of haar handen en op latex handschoenen. Moeten de navelpiercing kopen handschoenen worden gedragen ten alle tijden tijdens de procedure. Als de piercer verlaat de procedure en raakt iets of terug later en je hebt niet gezien alles wat hij of zij heeft gedaan, vraag hen dan te zetten op nieuwe handschoenen.


  24-04-2011, 10:59 Geschreven door navelpiercing kopen  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
  Tags:navelpiercing kopen
  Archief per week
 • 18/04-24/04 2011

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!