Inhoud blog
 • ARGI+ ™ L-Arginine & Vitamin Complex
 • Elke Dag Fit
 • Aloë Vera is Geen Geneesmiddel.....maar GENEEST wel
 • De werking van Aloë Vera
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Aloë Vera is Geen Geneesmiddel.....maar GENEEST wel
  Ontdek nu de NATUURLIJKE KRACHT van ALOË VERA Een Natuurlijk Baatmiddel tegen Psoriasis, Cholesterol, Diabetes I en II, Ontstekingen, Prikkelbare Darm Syndroom, Reuma en vele andere Gezondheidsproblemen
  27-12-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aloë Vera is Geen Geneesmiddel.....maar GENEEST wel

  Ontdek hoe de gemiddelde levensverwachting met 10 jaar verlengt kan worden.

  Ontdek de Aloë Vera producten die het Immuunsysteem een Boots kan geven tot een niveau die je niet meer had sinds de middelbare school. Ontdek de gepatenteerde producten die het lichaam de mogelijkheid  geven zich zelf te genezen.

  Van alle kruiden is de Aloë Vera  het meest indrukwekkende kruid van allemaal.

  Er is niets op deze planeet die de verbazingwekkende genezing en de voordelen biedt dan Aloë Vera.

  Wat kan de Aloë Vera voor jou betekenen:

  • Verlaagt een te hoog cholesterol gehalte.

  • Verhoogt de zuurstoftoevoer van uw bloed.

  • Verlicht ontstekingen en verzacht artritis pijn.

  • Stabiliseert de bloedsuikerspiegel en vermindert de triglyceriden bij diabetici.

  • Vervangt tientallen EHBO- producten, maakt verbanden en antibacteriale spray overbodig.

  • Versnelt de genezing van brandwonden en straling brandwonden.

  • Verhoogt de cardiovasculaire prestaties en fysieke uithoudingsvermogen.

  • Het snel herstellen van fysieke inspanning.
   en nog heel veel meer.......

                                                   "Laat uw voeding uw medicijn zijn, en laat uw medicijn uw voeding zijn"
   
  Deze kennis van de voeding is grotendeels verloren gegaan maar wordt de laatste jaren in de Orthomoleculaire Geneeskunde langzaam herwonnen. Steeds meer worden wij ons er van bewust dat sommige planten, behalve vitaminen en mineralen, ook fotochemicaliën«n of fytonutriënten de z.g. bioflavonoïden bevatten die ons tegen allerlei ziekten kunnen beschermen.

  Sinds het begin van de jaren 60 is het bekend dat het gehele verouderingsproces wordt veroorzaakt door vrije radicalen, voornamelijk vrije zuurstofradicalen. Meer dan 50 ziekten, en volgens sommige geleerden zou het hen niet verbazen dat meer dan 80 ziekten, worden veroorzaakt door weefsel- en orgaanbeschadiging door vrije radicalen. Hart- en vaatziekten, hersenbloedingen, kanker, reumatoïde artritis, atherosclerose en ziekte van Alzheimer zijn er een paar van. Deze zouden kunnen worden voorkomen door een verminderd aantal calorieën op te nemen en te gelijkertijd te zorgen voor voldoende anti-oxidanten en andere micronutriënten in ons voedsel.

                                     "Als uw voeding niet goed is werkt uw medicijn niet,
                                   als u goede voeding hebt, heeft u geen medicijn nodig"

  "Voorkomen is beter dan genezen"

  Waarom Helpt Aloë Vera
   
  Aloë helpt omdat de plant minstens 6 antiseptische bestanddelen bevat: lupeol, salicylzuur, fenol, ureumstikstof, kaneelzuur en zwavel. Al deze substanties staan bekend als antiseptisch, omdat ze tezamen antimicrobische activiteiten vertonen. Dit verklaart waarom Aloë Vera vele in- en uitwendige infecties kan genezen. Lupeol, salicylzuur en magnesium zijn ook zeer effectieve analgetica en dit verklaart waarom Aloë Vera een effectieve pijnstiller is.

  Aloë Vera bevat minstens drie ontstekingsremmende stoffen (cholesterol, campesterol en ß-sitosterol, welke alle plantensteroïden zijn) en dit verklaart waarom Aloë Vera zo'n effectieve behandelingsmethode is bij brandwonden, snij wonden, schaafwonden en schrammen alsook bij reumatische artritis, reumatische koorts en in- en uitwendige zweren. De aanwezigheid van enige vetzuren kan verklaren waarom is vastgesteld dat Aloë Vera zeer effectief is bij ontstekingen in dunne- en dikkedarm, lever, nieren en alvleesklier.

   De aanwezigheid van elk van deze vetzuren, speciaal ß-sitosterol, verklaart waarom vaak gerapporteerd is dat Aloë Vera Gel een effectieve behandelingswijze is bij allergische reacties en brandend maagzuur en waarom het helpt, samen met een vetarm dieet, gevaarlijke cholesterolgehaltes te verlagen. Het is het integrisme tussen de verschillende bestanddelen van de Aloë Vera Gel en de wijsheid van het lichaam er uit te kiezen wat het nodig heeft waarom Aloë Vera bij zo veel verschillende condities werkzaam is.  

  EEN ANDERE VERKLARING IS ER NIET!

  Bewezen resultaten

  De Food en Drug Research Laboratoria in New York voeren onafhankelijke testen uit waarbij de gestabiliseerde gels vergeleken worden met de gel van een vers, volwassen Aloë barbadensis blad. Het resultaat is dat de twee verschillende gels identiek zijn. Met andere woorden, wat je in de fles aantreft is hetzelfde wat je zou krijgen wanneer je eigen blad zou fileren. Goede fabrikanten voeren het zegel en het Certificaat van de International Aloë Science Council. Miljoenen mensen hebben Aloë Vera producten gebruikt, met zeer positieve resultaten voor hun gezondheid.

  27-12-2010 om 19:47 geschreven door naturallifestyle  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (6 Stemmen)
  Tags:aloe vera, aloe, medicijn, medicijnen, psorasis, cholesterol, diabetis, onstekingen, reuma, artritis, bloed, bloedsuikerspiegel, immuunsysteem, hart en vaatziekten, kanker, hersenbloeding, alzheimer
  16-02-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ARGI+ ™ L-Arginine & Vitamin Complex
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Ideaal Voor Sportievelingen

  Heeft u uw goede voornemens voor dit jaar al in de praktijk gebracht? Een goed voornemen van vele mensen is om meer te gaan sporten. Sinds eind vorig jaar is de Forever ARGI+ voor iedereen te koop; het perfecte voedingssupplement voor de sportief ingestelde mens. Met de ARGI+ haalt u er alles uit wat er in zit!

  Meer activiteit met ARGI+

  ARGI+ bevat het essentiële aminozuur L-Arginine dat slechts in beperkte mate door het lichaam zelf wordt geproduceerd, plus waardevolle vitaminen en een mix van fruitextracten als druiven, rode bessen, bramen en granaatappel. L-Arginine is verantwoordelijk voor de productie van stikstofmonoxide. Stikstofmonoxide beschermt het hart en helpt bloedvaten te ontspannen en wijder open te gaan. Het versterkt zo de bloedtoevoer naar vitale organen, verbetert de circulatie en versterkt de energie en het afweersysteem. Dit vormt de ideale bron voor een actief leven vol POWER.

  ARGI+ ™ L-Arginine & Vitamin Complex is

  ·         Rijk aan arginine, secundaire plantaardige stoffen, en tal van vitaminen;

  ·         Versterkt het afweersysteem;

  ·         Ideaal voor mensen die hun spieren veel belasten, met sport, vanaf middelbare leeftijd en bij stress.

  L-Arginine - een ideale aanwinst voor spieren, kracht en prestaties!

  Meer energie

  Vrijetijdssporters, duursporters en topsporters hebben één ding gemeen: ze worden blootgesteld aan verzwaarde belasting. Om ervoor te zorgen dat het lichaam in deze omstandigheden niet verslapt, heeft het extra ondersteuning nodig. Voedingsstoffen zorgen ervoor dat men zich in staat voelt te presteren en dat men meer energie en uithoudingsvermogen heeft. ARGI+ biedt u deze extra ondersteuning en meer!

  Essentiële aminozuren

  Elke cel in het menselijk lichaam is opgebouwd uit eiwitbouwstenen. Deze hebben grote invloed op de lichaamsfuncties en zijn de belangrijkste bestanddelen van het spierstelsel. Eiwitten zijn opgebouwd uit zogenaamde aminozuren. De mens beschikt over 20 verschillende aminozuren. Sommigen daarvan kan het lichaam niet zelf produceren. In de natuur komt L-Arginine in grotere hoeveelheden voor, met name in noten, gevogelte en sojabonen. Echter, bij deze omzetting van proteïnen in aminozuren gaat zo’n 60 tot 80% verloren. Veel efficiënter is het om L-Arginine te nemen met ARGI+. De inhoud van een doseerlepel ARGI+ levert 100% van de geadviseerde dagelijkse inname van dit vitale aminozuur. L-Arginine uit de ARGI+ wordt direct omgezet in stikstofmonoxide. De stikstofmonoxide moleculen zorgen ervoor dat de bloedvaten ontspannen en daardoor wijder open gaan staan. Op deze manier worden voedingsstoffen en zuurstof beter aangeleverd met alle positieve gevolgen van dien. L-Arginine verhoogt het welzijn in veel situaties - vooral bij topsporters met een hoge spierbelasting is de werking van L-Arginine een beproefd middel.

  Gezonde bloedvaten zorgen voor een domino effect aan positieve gezondheidseffecten door het hele lichaam.

  ·         Je bloeddruk is optimaal

  ·         Je organen functioneren optimaal

  ·         Je afweersysteem gaat er op vooruit

  ·         Je spieren groeien beter

  ·         Je spijsvertering verbetert

  ·         Je krijgt meer energie

              Conclusie: je presteert beter!

  Secundaire plantaardige stoffen

  Planten en fruitsoorten bevatten de zogenaamde secundaire plantaardige stoffen. Deze komen als bioactieve stoffen slechts in zeer kleine hoeveelheden voor, maar hebben evenwel belangrijke eigenschappen: ze geven planten en fruit niet alleen hun kleur, maar vergroten ook het weerstandsvermogen van het lichaam. Er zijn in totaal meer dan 30.000 secundaire plantenstoffen, waarvan we er ongeveer 10.000 via de voeding opnemen. Polifenolen bijvoorbeeld, die in grote hoeveelheden in wijndruiven en bessen voorkomen. Een bijzonder hoog percentage aan secundaire plantaardige stoffen vinden we in de granaatappel. Deze is bovendien rijk aan kalium, calcium, ijzer en vitamine C. De aanwezige fruitextracten in ARGI+ zijn rijk aan deze secundaire plantaardige stoffen.

  Waardevolle vitaminen

  Vitaminen zijn van vitaal belang. Ze zorgen ervoor dat ons lichaam goed kan functioneren. Met name vitamine C levert een waardevolle bijdrage aan de versterking van het immuunsysteem. Maar ook de vitaminen B6, B12 en foliumzuur ondersteunen ons lichaam in tijden van stress. De aanwezigheid van vitamine K2 draagt bij aan een betere bloedstolling en de botopbouw.

  Ideale combinatie

  Forever Living Products heeft een product op de markt gebracht, dat het essentiële aminozuur L-Arginine in grote hoeveelheden bevat en in de ideale combinatie met druif- en bes extracten, granaatappel en waardevolle vitamines: ARGI+ met L-Arginine & Vitamine Complex.

  De ARGI+ is een uitzonderlijk voedingssupplement waar de sportief ingestelde mens zekerbaat bij zal hebben!

  16-02-2011 om 11:05 geschreven door naturallifestyle  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
  29-01-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elke Dag Fit

  Bouw je Weerstand Op!!!

  Elke dag vraag je veel van je lichaam. Of je nu aan het werk bent, thuis bent of aan het sporten, je wilt elke minuut energiek en gezond voelen. Het lijkt zo vanzelfsprekend. Maar je lichaam is geen machine en kan die dagelijkse prestatie alleen leveren met een gezonde levensstijl. Een goede en gevarieerde voeding, met voldoende vitamines en mineralen is daarbij heel belangrijk.


  Je vergroot daarmee je weerstand en je algemene gesteldheid. Maar gezond en gevarieerd eten lukt je misschien niet elke dag. Zorg ervoor dat je lichaam dan kan rekenen op extra ondersteuning, met natuurlijke voedingssupplementen.

  Drink Aloë Vera Iedere Dag
  De pure gedestabiliseerde Aloë Vera Gel voorziet uw lichaam met rijke voedingstoffen en zijn een gezonde aanvulling op de dagelijkse voeding ten gunste van je gezondheid. Ze reinigen uw darmen en zorgen er bovendien voor dat vitaminen en mineralen beter worden opgenomen. Dit komt alleen ten goede van uw immuunsysteem. Neem ook de stap naar een gezondere levensstijl.
  De Aloë Vera Gel met zijn 200 werkzame bestanddelen, waaronder 75 voedingstoffen, 20 mineralen, 18 aminozuren en 12 vitamines, zijn een belangrijke basis voor een goede gezondheid. Drink daarom de Aloë Vera Gel 3maanden voor een optimaal resultaat. Gedurende de eerste maand worden uw darmen gereinigd. In de tweede maand worden ze in balans gebracht en vanaf de derde maand wordt uw weerstand opgebouwd en voelt u zich energieker.

  Waarom, met een natuurproduct zoals Aloë Vera Gel een kuur volgen van minimaal 3 maanden?
  - De Fysiologische Cyclus -
  Het belangrijkste principe wat u voor ogen dient te houden als het gaat om voeding, is het principe van de fysiologische cyclus. In tegenstelling tot medicijnen heeft voeding geen onmiddellijke uitwerking. Dus geen snelle ´kick´. De belangrijkste functie van voedsel is de levering van bouwstoffen voor de instandhouding van het lichaam. Dit gebeurt door de geleidelijke vervanging van lichaamscellen. Een bloedcel bijvoorbeeld heeft een levensduur van 60 tot 120 dagen. In 3 tot 4 maanden wordt de complete bloed voorraad vervangen. In 6 maanden sterven alle eiwitten in het lichaam af en worden ze weer vervangen. Dat geldt zelfs voor het DNA in de genen. In een jaar worden al uw botten, en wordt zelfs het complete tandglazuur vervangen. Echter, de kwaliteit hiervan wordt volledig bepaald door het voedsel dat u eet.


  Een goede illustratie van deze cyclus is het verloop van de z.g. ontberingziekten. Als alle vitamine C uit onze voeding wordt verwijderd, zal binnen 4 weken het vitamine C gehalte in het bloed tot nul gedaald zijn. Er zullen dan echter nog geen ziekteverschijnselen op- treden, dit komt pas als de meeste gezonde cellen zijn vervangen door ongezonde cellen. Het duurt nog 12 weken voordat de symptomen van scheurbuik het lichaam beginnen te verwoesten.


  Verwacht dus geen onmiddellijk resultaat als u begint met een nieuw voedingsprogramma. Bij één van de onderzoeken aan het Colgan Instituut kregen hard- lopers supplementen toegediend, om zo te proberen hun gehalte aan hemoglobine en rode bloedlichaampjes te verhogen. Na 1 maand toevoegingen van supplemen- ten werd nog geen enkele verbetering gemeten. Na 6 maanden echter, waren alle meetwaarden significant toegenomen.
   

  U kunt het als volgt zien; als u een verwaarloosde plant in huis heeft, en u gaat hem weer water en voedsel geven, dan zal de plant enigszins opleven door de verbeterde toegediende voeding. Maar u zult moeten wachten totdat de oude blaadjes zijn afgestorven en er zich weer nieuwe bladeren hebben gevormd, voordat men weer kan spreken van een gezonde plant.


  Het menselijk lichaam werkt op de zelfde manier; als men het gaat voorzien van beter voedsel, zal men moeten wachten tot de fysiologische cyclus zich heeft voltrokken en totdat er zich, onder invloed van de verbeterde voedingstoffen, voldoende nieuwe lichaam- cellen hebben gevormd.

  29-01-2011 om 03:33 geschreven door naturallifestyle  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Tags:aloe vera, aloe, medicijn, medicijnen, psorasis, cholesterol, diabetis, onstekingen, reuma, artritis, bloed, bloedsuikerspiegel, immuunsysteem, hart en vaatziekten, kanker, hersenbloeding, alzheimer
  27-12-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De werking van Aloë Vera

  Zoals bij vele andere kleine geneeskrachtige plantensoorten heeft zich ook de werkingswijze van de Aloe Vera al lang bewezen. Meer dan 160 wetenschappelijk aangetoonde inhoudsstoffen activeren en versterken vooral onze 'zelfgenezende krachten'.

  Diverse wetenschappelijke onderzoeken laten zien dat de hoofdzakelijke werking van Aloe Vera en wel de activering van ons immuunsysteem, berust is op de werking van Acemannan (mannose-6-fosfaat). Acemannan is een stof die als langgerekte kettingachtige suikervorm via de darm opgenomen wordt, en in alle celmembranen van ons lichaam opgeslagen wordt. Hierdoor wordt de weerstandskracht van alle cellen tegen virussen en bacteriën aanzienlijk verhoogt. Acemannan vormt de basis voor alle bindweefsel, inclusief de huid, de vaatwanden, pezen, gewrichten, kraakbeen, banden en voor het fundament van de botten. Acemannan zorgt voor genoeg gewrichtssmeer, kan artritis verhinderen of, indien deze acuut is, zelfs genezen. Het ondersteunt de opname van water en voedingsstoffen in het spijsverteringsstelsel. Tegelijkertijd reinigen en versterken andere inhoudsstoffen de darm, en biedt het zo dit grootste immuunorgaan van het menselijk lichaam een zeer belangrijke ondersteuning.

  De hoeveelheid zogenaamde antioxidanten, vitamine A, C en E, waarvan de werking in de wetenschap onbestreden is, en die tot de grootste hoopdragers in de strijd tegen welvaartziektes en de kankervoorzorgsmaatregelen tellen, is tevens opmerkzaam. Door de secundaire plantaardige stoffen in de Aloe Vera, stoffen die van vitaal belang zijn voor mens en dier, wordt het lichaam aanzienlijk ontlast.

  Daarbij komen 11 van de 20 bekende aminozuren, dus de levensbelangrijke eiwitbouwstoffen, voor in Aloe Vera, waarvan 7 essentiële aminozuren. Een hoge spiegel aan aminozuren in het bloed heeft stabiele botten, sterke spieren, een goed zuurstoftransport in de organismen, een krachtig immuunsysteem en een stabiele psyche ten gevolg.

  Ook de mineralensamenstelling en de sporenelementen uit de bladgelei van de Aloe Vera zijn van belang:

  Naast ijzer, calcium en magnesium, welke voor de opbouw van gezonde tanden en beenderen en een regelmatige stofwisseling verantwoordelijk zijn, bevat deze geneeskrachtige plant ook een grote hoeveelheid Kalium, wat tot de regulering van de waterhuishouding bijdraagt en wat bloeddrukverlagend werkt.

  Zink zorgt tevens voor een versterking van het immuunsysteem, terwijl Mangaan het lichaam helpt te ontgiften.

  27-12-2010 om 19:45 geschreven door naturallifestyle  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (5 Stemmen)
  Tags:aloe vera, aloe, medicijn, medicijnen, psorasis, cholesterol, diabetis, onstekingen, reuma, artritis, bloed, bloedsuikerspiegel, immuunsysteem, hart en vaatziekten, kanker, hersenbloeding, alzheimer


  Archief per week
 • 14/02-20/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 27/12-02/01 2011

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !

  Gastenboek
 • aloe vera

  Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!