Ik ga proberen elke dag een recept neer te zetten voor de dag erop :)
Als er recepten zijn dat je zegt van hiervan wil ik een recept dan moeten jullie dit maar laten weten .
Vandaag spaghettisaus :
Deze spaghettisaus kun je aanpassen naar Welke groetjes er nog is je koelkast ligt.
Ook maak ik Wat meer en de overschot doe ik in potjes en steek ik in de diepvries .
Als je dan eens spaghetti wilt eten is het maar uit te halen en op te warmen .
Benodigdheden :
2 blikjes tomaten in blokjes
2 blikjes tomatenpuree
6 el tomatenketchup
2 grote uien
2 a 4 wortels
3 paprikas
Witte wijn
700gr gehakt
Peper en zout
Laurier
Nootmuskaat
Bereidingswijze :
Snij alle groenten in kleine stukjes
Verhut een kookpot met olijfolie op een vuur
Voeg de groentjes er bij , roer en laat even stoven
Doe de blikken tomatenblokjes er bij en roer
Vul 2 blikjes met Witte wijn en giet deze bij de groenten
Doe de laurier blaadjes , tomatenpuree en ketjup er bij en laat de saus trekken zonder deksel.
Roer af en toe eens
Gehakt :
Zet een pan op het vuur en als deze warm heeft doet u het gehakt er bij . Plet deze met een vork tot deze allemaal kleine afzonderlijke deeltjes vormen . Kruid met peper en zout en doe deze bij de saus er roer om.
Laat de saus nu trekken tot je vind dat de dikte goed is.
Kruid naar eigen smaak met peper zout en nootmuskaat
Welkom op mijn blog , ik ga mij even voorstellen . Ik ben Nathalie en ben 24 jaar oud. Woon nu ongeveer 3 jaar in Veurne in west vlaanderen daarvoor woonde ik in Zaventem.
Deze blog gaat over handige tips tot recepten en actualiteit.
Het is niet de bedoeling dat dit een eenrichtingsblog is , daarmee bedoel ik dat jullie reacties en vragen kunnen zetten/stellen waar ik op plezier op antwoord .