Inhoud blog
 • Aztec Nail Art
 • Online
  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  agenda

  Belangrijke data in mijn agenda

  Categorieën
 • Leuke weetjes over mezelf (0)
 • Leuke weetjes over nagels (0)
 • Nagellak verwijderen (0)
 • Nagels lakken (0)
 • Nagels vijlen (0)
 • Nail art opbrengen (1)
 • Online nagelspullen shoppen (0)
 • Dropbox

  Druk op onderstaande knop om je bestand naar mij te verzenden.

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

  forum

  Druk op onderstaande knop om te reageren in mijn forum

  Nail Art Just For Fun
  Alles over nagels!!
  06-08-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aztec Nail Art

  Hallo iedereen!


  In dit bericht ga ik jullie uitleggen hoe je aan Aztec nagels begint.


  Allereerst breng je een base coat aan op je nagels, zodat deze niet beschadigd geraken.

  Deze laag laat je goed drogen. Daarna breng je een gele laag aan. Vervolgens beginnen we met bovenaan een blauw lijntje te trekken. Zie wel dat je nog een klein stukje geel laat. Het lijntje kan je trekken met een blauwe nail art pen, of door met een nail art stokje door de blauwe nagellak te gaan, of gewoon met een tandenstoker. Gebruik hiervoor je fantasie!!

  Vlak onder het blauwe lijntje zet je een iets dikker lijntje met zwarte lak.

  In die zwarte lak zet je schuine witte streepjes, en onder elk streepje een wit puntje.

  Daaronder trek je dan een fijn rood lijntje.

  Na het rode lijntje laat je een stukje geel, en iets verder trek je een fijn zwart lijntje. Op het gele stukje dat je opengelaten hebt, trek je schuine zwarte streepjes (in de andere richting dan de schuine witte streepjes die je eerder al hebt moeten zetten).

  Na het zwarte lijntje, teken je een iets dikker wit lijntje, en daarna terug een dun zwart lijntje. Op het witte gedeelte teken je zwarte driehoekjes (niet inkleuren!), en in elk driehoekje zet je een klein zwart puntje.

  Daarna heb je nog een klein stukje geel over. Dit kan je gewoon geel laten, of je kan er rode stipjes in zetten.

  Als alles goed droog is, breng je een top coat aan. Laat dit ook goed drogen, en je nagels zijn klaar om aan iedereen te 'showen'!!


  Dit was het dan! Ik hoop dat jullie wat aan deze uitleg hebben.. Je kan natuurlijk ook andere kleuren gebruiken, of andere patronen, en je kan dit dan ook altijd met ons delen!

  Als het niet van de eerste keer lukt, kan je natuurlijk ook eerst oefenen op nepnagels..

  Ik probeer zo snel mogelijk een nieuw bericht te plaatsen!!


  Bye!!!

  -xxx-

  Nail Art

  06-08-2014 om 23:35 geschreven door Nail Art  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  Categorie:Nail art opbrengen
  25-08-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Online
  Hallo!

  Voor de harde nagelfans onder ons (net zoals ikzelf), heb ik een leuk weetje!
  Op de site   www.nded.be   kan je allemaal dingen online bestellen die te maken hebben met nagelverzorging.
  Het is een zeer betrouwbare site, ik heb er ook al een aantal dingen besteld, en die zijn veilig en heel toegekomen. Het is allemaal niet zo duur, maar je moet wel ongeveer 8 euro verzendingskosten erbij rekenen. Dus ik wacht dan altijd met bestellen tot ik veel nodig heb, dan vallen die verzendingskosten niet zo hard op. ;-) 
  Ikzelf heb er al nailart-pennentjes, een nagelwiel, een steunkussen, manicurestokjes, verschillende kleuren nagellak, en nog veel meer gekocht!
  Het komt toe bij je thuis tussen de 2-7 dagen.
  Het is zeker en vast de moeite om op deze site eens een kijkje te nemen! Zie wel dat je niet verslaafd wordt aan het online shoppen, dat kan na een tijdje nog al duur oplopen! ;-) 

  Als ik heel mijn nagelwiel heb kunnen 'versieren', zal ik foto's op deze blog zetten, en dan kunnen jullie je mening geven!

  -kusjes-

  25-08-2013 om 19:16 geschreven door Nail Art  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hey!
  Hey iedereen!

  Ik heb deze blog opgestart omdat ik zelf meer wil te weten komen over de verzorging van nagels, nagels lakken, nail art,...
  En hetgeen ik hierover al weet, wil ik graag met jullie delen!
  Heb je tips om je nagels te verzorgen, weet je leuke ideeën om jouw nagels te versieren met verschillende kleurtjes en tekeningen of heb je vragen hierover? Aarzel niet en laat het ons weten! Af en toe zal ik hier ook foto's en video's zetten. Wanneer ik veel tijd heb kan ik misschien eens een quiz doen in verband met nagels. Jullie kunnen merken dat ik iets heb geschreven aan de naam 'Nail Art'. Ik wens jullie alvast veel lees- en schrijfplezier!!

  -kusjes-

  25-08-2013 om 19:09 geschreven door Nail Art  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Proficiat!
  Proficiat!

  Uw blog is correct aangemaakt en u kan nu onmiddellijk starten! 

  U kan uw blog bekijken op http://www.bloggen.be/nailartjustforfun

  We hebben om te starten ook al een reeks extra's toegevoegd aan uw blog, zodat u dit zelf niet meer hoeft te doen.  Zo is er een archief, gastenboek, zoekfunctie, enz. toegevoegd geworden. U kan ze nu op uw blog zien langs de linker en rechter kant.

  U kan dit zelf helemaal aanpassen.  Surf naar http://www.bloggen.be/ en log vervolgens daar in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Klik vervolgens op 'personaliseer'.  Daar kan u zien welke functies reeds toegevoegd zijn, ze van volgorde wijzigen, aanpassen, ze verwijderen en nog een hele reeks andere mogelijkheden toevoegen.

  Om berichten toe te voegen, doet u dit als volgt.  Surf naar http://www.bloggen.be/  en log vervolgens in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.  Druk vervolgens op 'Toevoegen'.  U kan nu de titel en het bericht ingeven.

  Om een bericht te verwijderen, zoals dit bericht (dit bericht hoeft hier niet op te blijven staan), klikt u in plaats van op 'Toevoegen' op 'Wijzigen'.  Vervolgens klikt u op de knop 'Verwijderen' die achter dit bericht staat (achter de titel 'Proficiat!').  Nog even bevestigen dat u dit bericht wenst te verwijderen en het bericht is verwijderd.  U kan dit op dezelfde manier in de toekomst berichten wijzigen of verwijderen.

  Er zijn nog een hele reeks extra mogelijkheden en functionaliteiten die u kan gebruiken voor uw blog. Log in op http://www.bloggen.be/ en geef uw gebruikersnaam en wachtwoord op.  Klik vervolgens op 'Instellingen'.  Daar kan u een hele reeks zaken aanpassen, extra functies toevoegen, enz.

  WAT IS CONCREET DE BEDOELING??
  De bedoeling is dat u op regelmatige basis een bericht toevoegt op uw blog. U kan hierin zetten wat u zelf wenst.
  - Bijvoorbeeld: u heeft een blog gemaakt voor gedichten. Dan kan u bvb. elke dag een gedicht toevoegen op uw blog. U geeft de titel in van het gedicht en daaronder in het bericht het gedicht zelf. Zo kunnen uw bezoekers dagelijks terugkomen om uw laatste nieuw gedicht te lezen. Indien u meerdere gedichten wenst toe te voegen op eenzelfde dag, voegt u deze toe als afzonderlijke berichten, dus niet in één bericht.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken over de actualiteit. Dan kan u bvb. dagelijks een bericht plaatsen met uw mening over iets uit de actualiteit. Bvb. over een bepaalde ramp, ongeval, uitspraak, voorval,... U geeft bvb. in de titel het onderwerp waarover u het gaat hebben en in het bericht plaatst u uw mening over dat onderwerp. Zo kan u bvb. meedelen dat de media voor de zoveelste keer het fout heeft, of waarom ze nu dat weer in de actualiteit brengen,... Of u kan ook meer diepgaande artikels plaatsen en meer informatie over een bepaald onderwerp opzoeken en dit op uw blog plaatsen. Indien u over meerdere zaken iets wil zeggen op die dag, plaatst u deze als afzonderlijke berichten, zo is dit het meest duidelijk voor uw bezoekers.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken als dagboek. Dagelijks maakt u een bericht aan met wat u er wenst in te plaatsen, zoals u anders in een dagboek zou plaatsen. Dit kan zijn over wat u vandaag hebt gedaan, wat u vandaag heeft gehoord, wat u van plan bent, enz. Maak een titel en typ het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks naar uw blog komen om uw laatste nieuwe bericht te lezen en mee uw dagboek te lezen.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met plaatselijk nieuws. Met uw eigen blog kan u zo zelfs journalist zijn. U kan op uw blog het plaatselijk nieuws vertellen. Telkens u iets nieuw hebt, plaats u een bericht: u geeft een titel op en typt wat u weet over het nieuws. Dit kan zijn over een feest in de buurt, een verkeersongeval in de streek, een nieuwe baan die men gaat aanleggen, een nieuwe regeling, verkiezingen, een staking, een nieuwe winkel, enz. Afhankelijk van het nieuws plaatst u iedere keer een nieuw bericht. Indien u veel nieuws heeft, kan u zo dagelijks vele berichten plaatsen met wat u te weten bent gekomen over uw regio. Zorg ervoor dat u telkens een nieuw bericht ingeeft per onderwerp, en niet zaken samen plaatst. Indien u wat minder nieuws kan bijeen sprokkelen is uiteraard 1 bericht per dag of 2 berichten per week ook goed. Probeer op een regelmatige basis een berichtje te plaatsen, zo komen uw bezoekers telkens terug.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met een reisverslag. U kan een bericht aanmaken per dag van uw reis. Zo kan u in de titel opgeven over welke dag u het gaat hebben, en in het bericht plaatst u dan het verslag van die dag. Zo komen alle berichten onder elkaar te staan, netjes gescheiden per dag. U kan dus op éénzelfde dag meerdere berichten ingeven van uw reisverslag.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met tips op. Dan maakt u telkens u een tip heeft een nieuw bericht aan. In de titel zet u waarover uw tip zal gaan. In het bericht geeft u dan de hele tip in. Probeer zo op regelmatige basis nieuwe tips toe te voegen, zodat bezoekers telkens terug komen naar uw blog. Probeer bvb. 1 keer per dag, of 2 keer per week een nieuwe tip zo toe te voegen. Indien u heel enthousiast bent, kan u natuurlijk ook meerdere tips op een dag ingeven. Let er dan op dat het meest duidelijk is indien u pér tip een nieuw bericht aanmaakt. Zo kan u dus bvb. wel 20 berichten aanmaken op een dag indien u 20 tips heeft voor uw bezoekers.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken dat uw activiteiten weerspiegelt. U bent bvb. actief in een bedrijf, vereniging of organisatie en maakt elke dag wel eens iets mee. Dan kan je al deze belevenissen op uw blog plaatsen. Het komt dan neer op een soort van dagboek. Dan kan u dagelijks, of eventueel meerdere keren per dag, een bericht plaatsen op uw blog om uw belevenissen te vertellen. Geef een titel op dat zeer kort uw belevenis beschrijft en typ daarna alles in wat u maar wenst in het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks of meermaals per dag terugkomen naar uw blog om uw laatste belevenissen te lezen.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken uw hobby. U kan dan op regelmatige basis, bvb. dagelijks, een bericht toevoegen op uw blog over uw hobby. Dit kan gaan dat u vandaag een nieuwe postzegel bij uw verzameling heeft, een nieuwe bierkaart, een grote vis heeft gevangen, enz. Vertel erover en misschien kan je er zelfs een foto bij plaatsen. Zo kunnen anderen die ook dezelfde hobby hebben dagelijks mee lezen. Als u bvb. zeer actief bent in uw hobby, kan u dagelijks uiteraard meerdere berichtjes plaatsen, met bvb. de laatste nieuwtjes. Zo trek je veel bezoekers aan.

  WAT ZIJN DIE "REACTIES"?
  Een bezoeker kan op een bericht van u een reactie plaatsen. Een bezoeker kan dus zelf géén bericht plaatsen op uw blog zelf, wel een reactie. Het verschil is dat de reactie niet komt op de beginpagina, maar enkel bij een bericht hoort. Het is dus zo dat een reactie enkel gaat over een reactie bij een bericht. Indien u bvb. een gedicht heeft geschreven, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze het heel mooi vond. Of bvb. indien u plaatselijk nieuws brengt, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze nog iets meer over de feiten weet (bvb. exacte uur van het ongeval, het juiste locatie van het evenement,...). Of bvb. indien uw blog een dagboek is, kan men reageren op het bericht van die dag, zo kan men meeleven met u, u een vraag stellen, enz. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.

  WAT IS DE "WAARDERING"?
  Een bezoeker kan een bepaald bericht een waardering geven. Dit is om aan te geven of men dit bericht goed vindt of niet. Het kan bvb. gaan over een bericht, hoe goed men dat vond. Het kan ook gaan over een ander bericht, bvb. een tip, die men wel of niet bruikbaar vond. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.


  Het Bloggen.be-team wenst u veel succes met uw gloednieuwe blog!

  Met vriendelijke groeten,
  Bloggen.be-team

  25-08-2013 om 18:59 geschreven door  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)


  Nail Art Just For Fun wenst je veel lees- en schrijfplezier!!!
  Over mijzelf
  Ik ben Nathalie
  Ik ben een vrouw en woon in een stad in Vlaanderen (België) en mijn beroep is ....... (Tja, ik ben nog te jong om een beroep te hebben) :-) .
  Ik ben geboren op 21/08/1997 en ben nu dus 23 jaar jong.
  Mijn hobby's zijn: Ballet, paardrijden en Nail Art!!!.

  Rondvraag / Poll
  Hoeveel tijd besteed jij aan je nagels?
  meer dan 2 uur per dag
  2 uur per dag
  1 uur per dag
  een half uur per dag
  om de 2 dagen
  om de 3 dagen
  om de 4 dagen
  om de 5 dagen
  om de 6 dagen
  om de week
  om de anderhalve week
  om de 2 weken
  om de 3 weken
  om de maand
  om de 2 maand
  een paar uur per half jaar
  een paar uur per jaar
  bijna nooit
  nooit
  Bekijk resultaat


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek
  Laatste commentaren

  Mijn favoriet links
 • bloggen.be
 • bestfriendsforever
 • kindermoppen
 • nail art op facebook
 • paarden
 • website laten maken op maat

 • Willekeurig Bloggen.be Blogs
  foei
  www.bloggen.be/foei
  Archief per week
 • 04/08-10/08 2014
 • 19/08-25/08 2013

  Startpagina !

  Blog als favoriet !

  Zoeken in blog  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!