motorolie kopen
Inhoud blog
 • motorolie kopen
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  motorolie kopen
  25-04-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.motorolie kopen

  Vandaag motoren zijn kleiner, lichter en produceren meer pk's per kubieke inch dan ooit tevoren en toch houd minder olie volume, met nadruk op de motoren olie tot het maximum.

  Paardenkrachten meer toevoegingen, zoals
  motorolie kopen turbo en Super laden zijn gemeengoed geworden. Voeg in steeds strengere emissie controles met de stop en ga pendelen gemeenschappelijke in het overbelaste vandaag steden en je hebt operationele voorwaarden die martelende voor uw auto motorolie.

  Dus wat kwaliteiten heeft motorolie nodig hebben om te kunnen overleven en deze voorwaarden nog steeds zorgen voor een adequate bescherming? Zoals motorolie kopen ze zeggen, "de duivel is echt in de details" als het gaat om een ​​goed geformuleerde motorolie.

  We beginnen met vraagstukken op het omgaan met viscositeit. Goede motor olie moet in staat zijn om een ​​constante viscositeit te behouden wanneer ze worden blootgesteld aan temperatuurschommelingen. Het is ook heel belangrijk dat de olie in staat zijn om de juiste viscositeit voor de gehele duur van het
  motorolie kopen voorgenomen motorolie kopen drain-interval te handhaven.

  Een motor olie vloeipunt vertelt je hoe goed het behandelt koude temperaturen zonder geleermiddel (stolling). Oliën die te veel paraffine bevatten; een was te vinden in aardolie motoroliën de neiging om gel bij lage temperaturen. Oliën met slecht ontworpen additieven of lage kwaliteit viscositeitsindex verbeteraars zullen ook dit probleem. Moderne motoren hebben nauwe toleranties en hebben behoefte aan een motorolie snel stroom motorolie kopen bij lage temperaturen te dragen aan een minimum te beperken opstarten.

  Tip: Kijk voor oliën die een laag hebben pour punten. De Gietpunt test bepaalt de laagste temperatuur waarbij een glijmiddel stroomt. De onderste motorolie kopen is een smeermiddel vloeipunt, een betere bescherming biedt bij de lage temperatuur service.

  Bij hoge temperaturen en drukken, moet de motor olie kunnen afschuifkrachten weerstaan. De aandoening die bekend staat als shear is de plaats waar de olie letterlijk verscheurd op het moleculaire niveau waardoor het drop-out van haar eigen viscositeitsgebied (voorbeeld: een 40 gew olie scheren in de 30wt bereik)

  Dit brengt ons bij het onderwerp van de volatiliteit en warmte gerelateerde achteruitgang. Bij hoge temperatuur een olie lichtere componenten kunnen vervluchtigen en kook af. Dit geldt met name voor aardolie gebaseerde motoroliën die een mix van koolwaterstof moleculen van verschillende afmetingen hebben. Bij hoge motorolie kopen temperaturen, de lichtere delen boil off het verlaten van de zwaardere onderdelen. Dit veroorzaakt een geleidelijke toename van de viscositeit en leidt tot versnelde slijtage, slib en de motor deposito's. De mogelijkheid om afschuiving weerstaan ​​en volatilizing is bijzonder belangrijk in turbo toepassingen waar de olie door de turbo verzengend heet lagers.

  Volsynthetische motoroliën gemaakt van een motorolie kopen door mensen gemaakte polyalphaolifin-engineered molecuul, een uniforme moleculaire structuur die veel minder volatiel bij hoge temperaturen waardoor ze ideaal zijn voor hoge temp / turbo applicaties.

  Volatiliteit is gemeten met behulp van een industrie-test heet de NOACK volatiliteit test en is te meten in procenten van het gewicht verloren. Goede olie zal bieden 10% of minder verlies op deze test.
  Synthetische motorolie zullen vaak minder dan 8% verlies motorolie kopen met een aantal lager dan 5%.

  Tip: Shear beproeving van de stabiliteit wordt gedaan met behulp van de ASTM hoge temperatuur / high shear stabiliteit test (ASTM HT / HS-test).
  Een testresultaat groter dan 2,5 wordt als zeer goed. Resultaten van meer dan 3 zijn uitzonderlijk.

  Tip: Kijk voor oliën met hogere flash / brand punten. De Flash / brandpuntvan bepaalt de laagste temperatuur waarbij de toepassing van een motorolie kopen vlam zal veroorzaken smeermiddeldampen te ontsteken (vlampunt en brandende houden gedurende vijf seconden (brand punt). Smeermiddelen
  met een hogere flitser en vuur punten hebben de neiging om meer stabiele volatiliteit vertonen.


  25-04-2011, 08:37 Geschreven door motorolie kopen  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
  Tags:motorolie kopen
  Archief per week
 • 25/04-01/05 2011

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!