met tips en tricks die andere je ni vertellen vooral over karpvissen
17-12-2010
seizoen 2010 afgesloten met de koningstitel van 2010 op mijn naam
met bijna 50 kg de koningstitel op mijn naam geschreven afgelopen seizoen , als ik dit de komende 2 jaar nog kan doen , dan ben ik keizer , de titel voor het leven
tja het was vandaag weer een magere vangst, wel heel mager want ik kon gen enkele vis landen (buiten een reeds halfopgegeten dikke voorn die voorbijdreef)
maar de vooruitzichten waren ni al te goed ook ni 's nachts veel te koud geweest en dan azen de karpers niet.
één korte run gehad maar gelost, tja het kan niet elke keer kermis zijn
de korte run was trouwens met banaan boilies van MVDE supergoedkoop en aangezien ze erop bijten dus ook goed
als je partikels wil gebruiken GEBRUIK ALLEEN GEWEEKTE EN GEKOOKTE PARTIKELS!!!
zowel tijgernoten ,kemp, mais, kikkererwten, rijst;vogelzaad,.... noem maar op altijd weken en koken alles wat van plantaardige afkomst is MOET geweekt en gekookt worden indien u dit niet doet en er passeert een hongerige karper die vreet zich vol en dan begint de particel te zwellen( water op te nemen) in het spijsverteringsstelsel van de karper en kan het gebeuren dat deze hierdoor sterft door een scheur in het darmstelsel
gisteren (16 maart dus) was het weer een mooie dag alleen .... het was weer natter dan nat de hele voormiddag regen ,regen en nog eens regen maar toch twee mooie karpers kunnen landen en 1 verspeeld de twee gelande waren +-8 kg en eentje van 12.5 kg alletwee op look boilie kunnen pakken deze zijn te bestellen via www.vlemmix.nl
tegenwoordig heb je de gekste smaken , en je hebt er genoeg meer dan genoeg maar het beste is het simpel houden geen al te rare combinatie's er waters waar dit goed werkt maar lang niet alle ik ben dit jaar aant proberen een onderscheid te maken tussen de volgende :lever:fraise,banaan,robin red,robin red met lipped mossel look , munt , look-munt,paprika
als je toch met boilies wil vissen begin met de klassiekers zoals: banaan , aardbei of robin red , of de meer "rare smaken" pikant , of vissig zoals halibut , producten van starbaits maar de dure reeks van concept range , das zijn bommen , maar wat hier goed marcheert , is daarom daar ni op de ene vijver is het pittig op de andere , zoet
en blijf van de dipjes en soakers af ze kosten veel geld en maken echt geen verschil buiten dat ze geur misschien een par meter verder kunnen verspeiden maar zoals ze beloven dat een karper de bolie al op 150 meter "ruikt" liggen dat is erover. want anders maakte het ni uit of je links of ver of kortbij gooit want dan komen ze erop af , en toen liep de wekker af . je moet ze wel effectief zoeken als je lijn bv. rechts van je ligt en na een uur heb je nog geen enkel teken van leven gehad gooi dan maar een naar de andere kant of verplaats je met al je getuig
als je regelmatig naar de plas gaat waar je vist kijk dan ook waar er karpisten zijn die steeds naar de zelfde (moeilijk bereikbare of verre ) plaatsen gaan of waar ze hun lijn leggen en probeer daar ook eens te gooien
waarom??? omdat u als visser zaakjes te weten komt die niet iedereen vertelt
aan de bezoekers van mijn blog
de bedoeling van deze site is om beginnende vissers een beetje wegwijs te helpen in het kluwen van merken en verschillende technieken en smaken , etc.
niks commercieel gedoe gewoon handige info en zoals ik al zei vooral "geheimen die niemand je wil meedelen omdat zij dan misschien wel een visje minder gaan pakken.
goed zulle zo een mooie maar spelbrekende zonnebaars
Neen, uw blog moet niet dagelijks worden bijgewerkt. Het is gewoon zoals je het zélf wenst. Indien je geen tijd hebt om dit dagelijks te doen, maar bvb. enkele keren per week, is dit ook goed. Het is op jouw eigen tempo, met andere woorden: vele keren per dag mag dus ook zeker en vast, 1 keer per week ook.
Er hangt geen echte verplichting aan de regelmaat. Enkel is het zo hoe regelmatiger je het blog bijwerkt, hoe meer je bezoekers zullen terugkomen en hoe meer bezoekers je krijgt uiteraard.
Het maken van een blog en het onderhouden is eenvoudig. Hier wordt uitgelegd hoe u dit dient te doen.
Als eerste dient u een blog aan te maken- dit kan sinds 2023 niet meer.
Op die pagina dient u enkele gegevens in te geven. Dit duurt nog geen minuut om dit in te geven. Druk vervolgens op "Volgende pagina".
Nu is uw blog bijna aangemaakt. Ga nu naar uw e-mail en wacht totdat u van Bloggen.be een e-mailtje heeft ontvangen. In dat e-mailtje dient u op het unieke internetadres te klikken.