Inhoud blog
 • Weekend weg moet toch kunnen!
 • "Let maar niet op de rommel"
 • Bloemen, meer dan een hobby
 • De luchthaven, een zalige plek!
 • =?utf-8?B?Zm90byB2YW4gcGM=?=
  Zoeken in blog

  Misterialistics Weblog
  Mysterieuze Thema's, links en besprekingen op mijn weblog...
  09-04-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weekend weg moet toch kunnen!
  Een romantisch weekendje (amoureux) plannen is voor de ene mens al makkelijker dan voor de andere. De mama van mijn vriend heeft het bijvoorbeeld nooit echt makkelijk om iets te plannen voor haar man, hij is eigenlijk heel snel tevreden maar het addertje onder het gras is dat hij dat totaal niet laat merken als hij gelukkig is. Het kan dus even goed zijn dat de mama van mijn vriend een weekendje plant of een cadeautje geeft aan haar man en dat hij er bijvoorbeeld niet tevreden mee is, dan zou hij het nog niet zeggen. Wat eigenlijk misschien wel goed is, ik in zijn plaats zou ook niet direct tegen iemand gaan zeggen dat ik hun verrassing of cadeau iets minder vind. Dit zou maar vreemd zijn om zeggen en ik zou me er in de eerste plaats ook al niet echt goed bij voelen moest ik dit tegen iemand gaan zeggen. Ik ben altijd blij als ik een cadeautje krijgen, want dit duidt er toch op dat deze persoon waar je een verrassing of een cadeau van krijgt, dat deze persoon aan je denkt ook al ben je niet bij hem of bij haar.

  Enkele interessante websites:

  09-04-2012 om 00:00 geschreven door admin  


  12-03-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Let maar niet op de rommel"
  Iedereen wil zijn of haar interieur zo aangenaam mogelijk maken om in te wonen. Zeker wanneer we gasten over de vloer krijgen doen we ons uiterste best om een goede indruk achter te laten. Je kent het wel: nog vlug de stofzuiger en stofdoek bovenhalen om de schone schijn hoog te houden. Men ruimt rondslingerende dingen in de kamer op. Het binnenkomen van de gasten wordt vervolgens vergezeld met een: "Let maar niet op de rommel. Ik heb nog geen tijd gehad om te poetsen" Hilarisch...

  Dit heeft iedereen natuurlijk wel een beetje. Er is niets abnormaals aan maar overdrijf er niet in. Wat ook altijd voor meer leven zorgt in een interieur is volgens mij het plaatsen en ophangen van fotokaders. Tegelijk herinneren ze je ook aan leuke momenten uit het verleden. Verder speelt verlichting een zeer belangrijke rol in de sfeer van een ruimte. Er moeten genoeg ramen zijn om optimaal gebruik te maken van het zonlicht. Het natuurlijke zonlicht wordt algemeen het best ervaren door de mens en werkt positief op het gemoed van een persoon. Bovendien kost zonlicht niets. Genoeg openingen voor zonlicht doen je bijgevolg elektriciteit en dus geld besparen. Dit kan uiteraard enkel overdag. Hoewel, dankzij het gebruik van LED lampen verbruik je zeer weinig elektriciteit en bespaar je kostbare centen. LED verlichting zorgt overigens voor uitstekende lichtkwaliteit. Flos verlichting bijvoorbeeld heeft enkele zeer knappe LED armaturen in het gamma.

  Belangrijk is om te komen tot een samenhangend interieur qua stijl en kleuren, in plaats van een kakofonie van stijlen. Doe inspiratie op in bijvoorbeeld interieurmagazines en op interieurblogs om uit te vissen wat uw smaak is en wat er allemaal mogelijk is.

  12-03-2012 om 18:15 geschreven door  


  05-12-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bloemen, meer dan een hobby
  Als je het woord bloemetjes eens op Google intypt dan krijg je heel wat zoekresultaten. Bloemen online bestellen is namelijk erg in trek, en bijzonder handig! www.Bloemen-aan-huis.be is in elk geval een aanrader indien je dat van plan bent.  Indien je er het woord 'bloemetjes' onderzoek gebruikt in combinatie met bloemen kom je heel wat verschillende onderzoeken tegen. Wel nu op één van die onderzoeken viel mijn oog. Het onderzoek waar ik het specifiek wil over hebben gaat over het feit of bloemen nu sneller zouden groeien als je er tegen praat of als je muziek laat spelen in de ruimte waar de bloemen zich bevinden. Mijn persoonlijke mening rond dit onderzoek is dat ik denk dat zulke dingen heel moeilijk te bewijzen vallen plus het feit dat het onderzoek dat ik vond op Google wel heel kort was. Om zelf zo een onderzoek te starten of uit te voeren moet je al heel veel tijd hebben plus heel veel geduld denk ik. Natuurlijk kan het net omgekeerd zijn en misschien groeien bloemen gewoon sneller als je er soms tegen praat of muziek laat spelen in de ruimte waar de bloemen staan. Ik vind het eigenlijk best wel een interessant onderwerp om eens over te praten met vrienden, ik zou graag eens willen weten wat zij van dit soort onderzoeken denken. Misschien haal ik het onderwerp eens aan op één van de komende dagen dat ik mijn vrienden zie, dan hoor ik wel hun mening over dit soort onderzoeken.

  05-12-2011 om 16:00 geschreven door  


  27-08-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De luchthaven, een zalige plek!
  De luchthaven is eigenlijk op ieder tijdstip van de dag een drukke plaats. Via luchthavenvervoer (Luchthavenvervoer Zaventem) geraken wij meestal op die plek, gezien het behoorlijk voordelig is en je zonder zorgen en moeite op tijd aankomt op de bestemming. Het is altijd tof om je te verplaatsen met de trein of met de auto naar de luchthaven met de gedachte dat je enkele uren later op je droombestemming het even rustig aan kunt doen samen met je geliefde of met je vrienden en vriendinnen en natuurlijk je familie. Een film waar je zo een scene kunt zien is Love Actually, de film bekijkt verschillende levens van mensen die elkaar op de een of andere manier kennen en bevriend zijn met elkaar of familie van elkaar zijn. In het begin van de film zie je mensen die toekomen in de luchthaven van een lange reis of die hun familie of vrienden al een hele tijd niet meer gezien hebben en die elkaar in de armen vallen. Jammer genoeg zijn er altijd ook mensen die hun dierbaren moeten achterlaten voor een korte periode, dit maakt het afscheid natuurlijk al een stukje minder zwaar. Maar in het geval je voor een lange tijd naar het buitenland moet of als je bijvoorbeeld in een andere land woont dan je familie is het afscheid zeker en vast nooit gemakkelijk. Ik zelf heb het in ieder geval altijd iets moeilijker als ik een iemand voor een lange tijd moet missen.

  27-08-2011 om 01:05 geschreven door  


  03-11-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.=?utf-8?B?Zm90byB2YW4gcGM=?=
  testje met sturen via email

  03-11-2010 om 13:40 geschreven door  


  20-09-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Samsung star

  20-09-2010 om 22:24 geschreven door  


  19-06-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  Tijd voor het Wereldkampioenschap. Ze tonen net het volkslied van Nederland op TV (Nederland tegen Japan). Dat belooft alvast een spannende match te worden, al is Nederland natuurlijk wel de grote favoriet, laat daar geen twijfel over bestaan! Maar op dit wereldkampioenschap moet men altijd oppassen, want vorige match was Nederland toch ook niet supersterk tegen Denemarken. Nu kijk, tijd om me voor de tv te gaan zetten, een spannende wedstrijd wacht op me!

  Natuurlijk niet zo fijn, want als je als Belg onze buren uit het Noorden ziet spelen, dan word je toch wel wat jaloers. Waarom zijn onze Duivels met al hun talent er niet bij? Nuja, dan maar hopen op het Europees Kampioenschap in 2012, Georges Leekens zou onze landgenoten daar toch heen moeten loodsen. We'll see!

  19-06-2010 om 13:29 geschreven door admin  


  18-06-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw op bloggen
  Zo, ik had ook graag eens geweten hoe het is om een blog te hebben. Bij deze heb ik me geregistreerd bij Bloggen.be. Nu even snel alle functies ontdekken. Qua design vind ik het maar jaren 90, zolang het maar gebruiksvriendelijk is ben ik tevreden. Ik vind het ook leuk als er andere mensen berichten op mijn weblog willen schrijven, want ik weet niet of ik wel zoveel te vertellen heb. Neem dus steeds vrijblijvend contact met me op, indien u iets interessants te vertellen hebt!

  Verder zijn alle reacties welkom! Maar nu is het dringend tijd om weer verder naar het WK voetbal (Zuid-Afrika) te gaan kijken. En dan vanavond een toertje gaan lopen om de conditie te onderhouden. Als het niet begint te regenen natuurlijk. Groeten en aan allen die binnenkort vakantie hebben: geniet ervan met volle teugen!

  Misterialistics

  18-06-2010 om 15:16 geschreven door admin  
  Archief per week
 • 09/04-15/04 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/12-11/12 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 01/11-07/11 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 14/06-20/06 2010

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!