voetbal Milan

22-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.tornooi Sint Gilles Waas
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

Met een tweede plaats op het tornooi was dit het hoogste dat we al hadden gehaald tot nog toe.
    Met een beetje geluk wonnen we het tornooi.
    We hebben 3X gewonnen en maar 1 wedstrijd verloren.

22-08-2011 om 00:00 geschreven door voetbal Milan

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    21-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1ste tornooi van sk berlaar u8 (2011)

Het eerste tornooi van het nieuwe seizoen is sk berlaar.
    We hebben 3 wedstrijden gewonnen, 3 verloren waarvan 1 onterecht en 1 wedstrijd gelijk gespeeld.

21-08-2011 om 00:00 geschreven door voetbal Milan

29-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.drongen - zeehaven
    Deze week was het wat minder.
    Hoewel we een eerste sterke helft speelde en de tegenstander onder druk zette konden we niet scoren.
    Drie niet te missen doelkansen trapte we er niet in en zoals het meestal in het voetbal gaat, tegenstander 1 keer overkomen en het was raak.
    Net na de pauze dat was een koede douche.
    Onze tweede helft was ook heel wat minder.
    We kwamen niet meer aan doelkansen toe en het goede spel van afgelopen weken was dan ver zoek.
    Net voor tijd ging het dan nog volledig tegen, een eigen doelpunt van keanu en de eind score stond er.
    2-0

29-09-2010 om 18:15 geschreven door voetbal Milan

22-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zeehaven - Destelbergen b
    Na onze monster score van vorige week, hadden we na enkele harde trainingen er terug zin in.
    Het resultaat mocht er deze week zijn.
    15-0 gewonnen in ik heb 4 doelpunten gemaakt
    Nu zaterdag is het tegen drongen naar verluit een sterke tegenstander

22-09-2010 om 18:42 geschreven door voetbal Milan

13-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mariakerke - zeehaven
    Het liep deze week als een treintje.
    We speelde letterlijk in het zand.
    We wonnen onze wedstrijd met 1-10.
    Ik scoorde 2 maal

13-09-2010 om 18:39 geschreven door voetbal Milan

05-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zeehaven - azalea

Deze week moesten we thuis tegen azalea spelen.
    Deze kwamen laat toe, de reden was dat ze met niet genoeg waren om te spelen.
    Op het laatste hadden er nog twee afgebeld en waren ze maar met drie om te spelen.
    Men moet met vijf spelers zijn om een wedstrijdje te spelen.
    Maar als men niet komt opdagen krijgt de club een geldboete en kwamen ze toch met hun drietjes.
    Ze vroegen of we niet wouden spelen vier tegen vier en of ze een broertje van een speler die ouder was mochten laten mee doen.
    Deze was moeilijk af te stoppen hij was zeer goed.
    De eerste helft lukte dat nog goed en gingen de rust in met 2 - 1 voorsprong, maar de tweede helft kon ik niet meer en had ik last van mijn maag.
    Wij vergaten onze kansen verder af te maken.
    We verloren uiteindelijk met 2 - 4 maar speelde een goede wedstrijd.

05-09-2010 om 11:49 geschreven door voetbal Milan

30-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VSV Gent - Zeehaven
    Na mijn sterke wedstrijden van afgelopen weken mocht ik voor het eerst de aanvoerdersband dragen.
    Het mocht niet baten voor een overwinning de tegenstander was te sterk.
    Heb toch een goede match gespeeld.

30-08-2010 om 18:28 geschreven door voetbal Milan

22-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kalender
    kalender  2010 - 2011 in bijlage

Bijlagen:
    Knipsel.shs (152 KB)

22-08-2010 om 11:19 geschreven door voetbal Milan

20-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zeehaven - dilbeek
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Oefenwedstrijd tegen de winnaar van het tornooi in berlare.
    Ze waren veel te sterk en kwamen langs alle kanten en een nederlaag was niet te vermijden

Bijlagen:

20-08-2010 om 17:18 geschreven door voetbal Milan

16-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tornooi Berlare 2010
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het nieuwe seizoen is terug van start.
    Een tornooi in Berlare staat als eertse op de kalender met 6 wedstrijden van telkens 10 min.
    Onze ratjes deden het ver van slecht met 2 nederlagen, 2 maal gelijk en 2 overwinningen mochten we best te vreden zijn als je weet welke kleppers er in onze reeks zaten.
    Eerste match was al tegen de thuis ploeg Berlare.
    Na een mooie redding van onze keeper die de bal nog tegen de paal devieeerde hadden we niet het geluk dat de bal terug in de voeten vvan de tegenstander belande en die makkelijk kon binnen trappen.
    Na een mooie aanval stelde we toch gelijk.
    We hadden nog tal van kansen maar ons geweer stond nog niet goed geladen.
    1-1 was dan ook een mooie start.

Onze tweede wedstrijd was tegen Jong lede.
    Daar liep het gelijk op en mijn verdedeging stond pal er kwam geen man door, terwijl we vooraan er 1 konden in trappen 1-0.

De derde wedstrijd was tegen Harelbeke.
    Daar liep 1 speler bij die er met kop en schouders boven uit stak en als deze op het terein stond was hij moeilijk af te stoppen.
    We deden ons best maar een nederlaag was niet te vermijden 4-0.

Vierde wedstrijd was tegen Aalst.
    Was de beste tegenstander van het tornooi met als gevolg 6-0. Zei wonnen al hun wedstrijden.

Vijfde wedstrijd was tegen Dender.
    Alweer een klepper van formaat.
    Maar terug kwamen ze er niet door heen, we hadden nog de beste kansen maar konden niet scoren met als gevolg 0-0 eindstand.