Inhoud blog
 • Het begin ....
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Gastric Bypass
  Mijn weg ...
  15-02-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het begin ....
  Op het einde van vorig jaar (2010) heb ik voor mezelf een beslissing genomen die mijn leven zal veranderen. Het kon zo echt niet meer verder, daarom heb ik beslist om een gastric bypass te ondergaan, om zo weer opnieuw op een gezond gewicht te komen.

  Aangezien het Stuivenberg ziekenhuis in antwerpen een gespecialiseerd obestiasteam heeft, heb ik besloten om dan ook hier mijn ingreep te laten doen. Op vrijdag 21 januari ben ik voor het eerst op gesprek geweest bij de dietist. Het gesprek viel enorm goed mee. Ze vroeg me vooral wat ik at, wanneer en waarom. Ze heeft me gemeten, gewogen en we hebben verder een aangename babbel gehad. Mijn volgende afspraak was 2 weken later met de chirurg die me zal behandelen. Op 3 februari mocht ik naar hem toe. Hij heeft me op de hoogte gebracht van de voor en nadelen van deze ingreep. De meeste dingen wist ik al, maar toch heb ik weeral wat nieuwe dingen ontdekt. Een datum voor de opperatie heb ik nog niet, maar ondertussen heb ik ook al een aantal van mijn nodige testen ondergaan, zoals een gastrocopie, die trouwens heel goed is meegevallen, want had er toch wel wat bang voor.

  9 maart heb ik een afspraak met de endicronoloog, 18 maart met de psycholoog en 22 maart opnieuw met de chirurg, dan zal ik ook weten wanneer de ingreep, zal gebeuren ... spannend!!! Ik hou jullie op de hoogte :).

  Liesje

  15-02-2011 om 12:36 geschreven door Liesje  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)


  Archief per week
 • 14/02-20/02 2011

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!