Inhoud blog
  • Dit is de allerlaatste keer
  • Vijgen na Pasen
  • Hier ben ik weer!
  • Mijn God, waar ben ik aan begonnen!? :-)
  • Aha!
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Wie of wat is God voor mij?

    01-05-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit is de allerlaatste keer
    Voilà, hier zijn we dan. Bij de eindmeet van dit verhaal. Ik begon hier een kleine twee maanden geleden mee en hier sluit ik af.  Het wordt tijd dat ik tot een besluit kom of althans een samenvatting van het geheel. Ik begon dit blog in opdracht van Joke Maex. Zij besliste niet dat ik een blog moest beginnen, dat deed ik zelf, maar ze gaf me wel de opdracht na te denken over wie of wat God voor mij is. Een opdracht waarvoor ik tijd kreeg tot vandaag. De opdracht, mevrouw Maex, is echter nog niet voorbij. Jouw opdracht zal een opdracht zijn die me mijn hele leven zal bezighouden. Op sommige momenten uiteraard al wat meer dan op andere momenten. God is altijd en overal aanwezig: in de mensen die ik ontmoet, in de dingen die ik doe. Ik zie Hem niet, maar Hij is er wel. Hij is de lijm die me verbindt met anderen. Ik ben een mensenmens. Ik heb graag mensen rondom me, ik help graag mensen, ik ben graag bezig met mensen. Die drijfveer is God voor mij. De bewondering en verwondering voor anderen. Ik geef toe, soms verwens ik God ook wel: als Wim zijn vake veel te vroeg sterft bijvoorbeeld, maar ik ontmoet Hem dan weer wanneer Wim zijn moeke zegt dat ze niet huilen kan, maar alleen maar dankbaarheid voelt voor de 40 jaren die zij samen met vake heeft mogen doorbrengen en waarbij zij samen met vake hun 3 kinderen hebben kunnen grootbrengen. Al wat ze gevraagd had aan God en verkregen heeft. Ik ga niet wekelijks naar de mis, en dat hoeft volgens sommigen ook niet om in God te geloven, maar ik ben er wel van overtuigd dat je door naar de mis te gaan je je meer verbonden voelt met God en met mensen die ook in God geloven. Praten over God is geen dagdagelijkse bezigheid, hoewel ik vind dat dit geen taboe-onderwerp mag zijn. Ik heb anderen met mijn blog aangezet om over God na te denken. Anderen hebben mij ertoe aangezet over mijn idee over God na te denken. In dat opzicht vind ik mijn opdracht al zeer geslaagd. Ik was in verbondenheid met anderen aan het denken en praten over God. God die volgens mij in alles en iedereen zit en waarvan ik me afvraag wie Hij zou zijn, moest Hij een mens op aarde zijn. Of is Hij dat al? God zet je aan het denken over je doen en laten, geeft zin en brengt rust. Ik sluit af met een lied dat sinds het geven van de opdracht door mijn hoofd spookt. De opnamekwaliteit is niet groot, je hoort amper de muziek, maar mijn stem, Zijn Stem, is goed te horen. Veel luisterplezier, het ga je goed en tot een volgende keer, wie weet, op deze blog!

    Anneleen  

    Bijlagen:
    One of us.wma (2.4 MB)   

    01-05-2012 om 23:05 geschreven door Anneleen  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (5 Stemmen)
    12-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vijgen na Pasen
    Hallo lieve lezers,


    Het is alweer even geleden dat ik iets geschreven heb, tijd om dat nu dus te doen. Tijd, daar zeg ik het al... Wie heeft er deze dagen nog tijd? Tijd om gewoon te 'zijn'? Tijd om te luisteren? Tijd om alles wat er op de to do-lijst staat uit te voeren? De laatste dagen had ik amper tijd... Laat staan dat mensen tijd hebben om God te ontmoeten. Vaak hebben we alleen maar tijd voor Hem als we zorgen hebben. Nochtans kan je Hem ook gewoon iets vertellen of bedanken. Men zegt wel eens: In nood kent men zijn vrienden. Wil dat dan zeggen dat wanneer ik me tot God went, Hij mijn vriend is? Mijn oma is een bijzonder gelovige vrouw. Zij praat dagelijks met God. Dan vertelt ze iets, dan bedankt ze Hem, dan vraagt ze Hem om een gunst. Voor alles wat ze verkregen heeft door te bidden, bedankt ze ook. Dat vindt ze ongelooflijk belangrijk. Dat je God niet alleen kent in moeilijke momenten, maar ook als het goed met je gaat en dat je hem bedankt. Toch heeft ze het soms ook moeilijk, wanneer Hij haar niet helpt. Dan zoekt ze naar antwoorden en verklaringen. "God kan niet iedereen helpen." "Er waren belangrijkere dingen die Hij moest oplossen." Maar wanneer onschuldige mensen sterven, zoals Ellen zegt, waar is God dan? Wat wil Hij dan bereiken? Uit elke tegenslag moet je kracht putten, maar waar halen die mensen dan de kracht om de tegenslag te verwerken en die kracht te vinden? Of is die Kracht God dan weer?

    Zoveel gedachten, zoveel mogelijheden! Wie of wat is God nu toch voor mij? Ik ben er nog steeds niet uit. Moet ik er dan ooit uitkomen? Misschien is God wel mijn hele leven. Zit Hij in alles en iedereen die ik ontmoet en met me meegaat. Eén ding is zeker: God zie ik niet. God is voor mij geen persoon die naast mij zit op de bus of trein of iemand waarmee ik op de foto ga. God is echter wel aanwezig in de personen die ik tegenkom. Want als God goed is en God liefde is, moet Hij wel in elke mens zitten en moeten we Hem wel elke dag tegenkomen. Of niet? Of wel?

    12-04-2012 om 11:35 geschreven door Anneleen  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (7 Stemmen)
    25-03-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hier ben ik weer!
    Hallo allemaal,


    Hier ben ik weer! Het zijn de laatste weken drukke dagen geweest en ik kwam er niet toe om iets op mijn blog te zetten. Voor wie er reikhalzend naaruit keek, het spijt me voor het lange wachten... Hoe dan ook, dat drukke is misschien ook een hedendaags verschijnsel waardoor god een beetje op de achtergrond geschoven wordt. Mensen zijn te druk bezig met hun gezin, job, zichzelf, waardoor het beleven van de eigen godsdienst geen prioriteit meer is of lijkt dit alleen maar zo. Als ik de mensen rondom mij moet geloven, zijn er heel wat mensen wel heel bewust met hun geloof bezig, maar waarom zie ik dat dan niet? Waarom houdt iedereen dat voor zichzelf? Waarom komen we niet meer samen naar buiten om ons geloof te betuigen? Waarom zijn diegenen die het doen vaak de ouderen uit onze samenleving? Alhoewel, als ik de beelden zie van de wereldjongerendagen, dan zijn er toch ook heel wat jongeren bezig met hun geloof. Of zoek ik te hard naar de veruitelijking van geloofsbeleving?  

    Zucht, waarom zijn mensen bang om vriend van God te zijn?

    25-03-2012 om 22:42 geschreven door Anneleen  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    12-03-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn God, waar ben ik aan begonnen!? :-)
    Een kritische lezer heeft de vraag durven stellen! Wie of wat is God voor mij? Een sluitend antwoord op deze vraag heb ik niet. God is zoveel: een kracht, een glimlach, energie, warmte, liefde, vriendschap, mijn geloof in anderen en mezelf... Ik kom Hem dus elke dag tegen, maar elke keer in een ander gedaante. Of begint dit teveel op het veelgodendom te lijken? Kan het dat Ik God in verschillende dingen en mensen tegenkom? Ik geloof. Dat durf ik echt zeggen. Er is iets sterkers dan ons, iets dat ons wil helpen om het goed te doen, maar ons ook op de proef stelt. Maar onder welke gedaante of welke vorm ik dat sterkers tegenkom of ervaar, is moeilijk te zeggen.

    Wie of wat is God voor mij? Zoveel eigenlijk! Maar kan dit wel?

    12-03-2012 om 20:48 geschreven door Anneleen  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
    07-03-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aha!
    Mijn woorden hebben enkele mensen wakker geschud en ze leggen mij meteen het vuur aan de schenen, schitterend!

    Ik denk dat de waarden waarover jullie spreken voor heel wat mensen gelijk staan met christen zijn. Ik zeg niet dat dit voor mij zo is, maar ik merk wel dat heel wat mensen uit mijn omgeving hun geloof gelijkstellen of verantwoorden met het aanhalen van deze waarden en normen.

    Mijn punt was net dat het geloof nu heel anders beleefd wordt, veel minder diep en veel oppervlakkeriger in tegenstelling tot vroeger. Ik ben er wel van overtuigd dat we nu in een stadium gekomen zijn dat mensen die voor God kiezen, dit met heel hun hart, hoofd en handen doen. Als ik het zou moeten voorstellen op een contnuüm, dan zou het er alsvolgt uitzien: eigen keuze - keuze van de massa - eigen keuze, met een dalend aantal christenen. (Voor alle duidelijkheid, ik spreek hier voor de christenen in België). Maar wanneer ben je een christene? In principe vanaf het moment dat je gedoopt bent. Maar wat heeft het voor zin als je je kind voor de rest niet bewust maakt dat je Jezus en God als voorbeeld en inspiratie in je leven ziet en je enkel de feestelijkheden in de verf zet?

    Waar komen we God dezer dagen tegen?

    07-03-2012 om 20:43 geschreven door Anneleen  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    05-03-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo zo!
    Hallo allemaal,


    Het weekend is weer voorbij, tijd voor een nieuwe gedachte! Afgelopen weekend ging het vrijgezellenfeest door van een goede vriendin. We trokken naar de Belgische kust voor een onvergetelijke tijd. Buiten de bruid in spé kende ik niemand van de groep en het was dan ook even bang afwachten wat het zou worden. Niet dat ik niets durf zeggen of in een hoekje zou kruipen, maar die eerste momenten zijn toch altijd spannend. Zo is het ook met God. Soms is het bang afwachten wat Hij van plan is met ons en wat de tijd die je met Hem doorbrengt zal opleveren.In de groep zaten mensen die elkaar al lange tijd kennen. Zij hadden geloof en vertrouwen in elkaar. Zoiets komt niet op één, twee, drie. Het is dan soms moeilijk dat geloof en dat vertrouwen los te laten en je open te stellen voor iets nieuws. Vroeger was het geloof in God een vaststaand feit, iets dat niet in vraag gesteld werd. Je openstellen voor iets nieuws was ongehoord. Nu lijkt het omgekeerde wel. Mensen moeten opnieuw overtuigd worden van het geloof. Ze moeten loskomen van hun vertrouwde omgeving en opvattingen. Waar vroeger de kern het geloof was en de vernieuwing hun intrede deden en mensen zich daarvoor openstelden, zijn nu die nieuwe dingen de kern waarrond de mensen hun leven opbouwen en moet het geloof zijn weg naar die kern banen. Ik zeg niet dat dit voor iedereen is en ik ben ervan overtuigd dat er nog steeds heel wat christelijke waarden en normen hun accent leggen in heel wat huisgezinnen, maar het geloof wordt steeds minder bewust beleefd. Of zie ik dit verkeerd? Is het er wel, maar praten we er gewoon niet over, durven we niet? Is geloven in God alleen maar voor de durvers???

    Durft er iemand hierop te reageren??? Ik daag je uit!

    05-03-2012 om 21:13 geschreven door Anneleen  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    01-03-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een nieuwe dag!
    Vandaag is het complimentendag en ik stuurde naar heel wat mensen een compliment! Fijn is het dan om een compliment terug te krijgen. Misschien zit God daar wel voor iets tussen. Is Hij die glimlach als ik de reactie dan lees. Of de inspanning die de anderen gedaan hebben om een bericht terug te sturen. Of de energie die mij ertoe drijft om zo'n bericht te sturen en vanwaar komt die dan? Van de anderen? Van God? Is God een cirkelbeweging tussen mensen?

    Denk daar maar eens over na (en laat mij iets weten)! Ik ga dat ook doen!


    Tot morgen!

    01-03-2012 om 19:10 geschreven door Anneleen  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    29-02-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dag 2
    Voilà, hier zijn we weer! Gisteren heb ik al verteld waarom ik met deze blog begonnen ben, vandaag wil ik iets meer over mijn eigen geloof vertellen. Geloof ik? Ja, ik geloof! Ben ik er bewust mee bezig? Nee! Of alleszins te weinig. Ik ben wel bewust bezig met het nastreven en uitvoeren van christelijke waarden en normen. En dan heb ik het over heel gewone zaken als luisteren naar anderen, elkaar helpen, eerlijk zijn, ... Maar dat stapje verder: praten met anderen over mijn geloof, gedachten omtrent geloven uitwisselen of bij mezelf nagaan wat het geloof voor mij betekent, dat stapje gebeurt niet of slechts heel sporadisch. Moet dat dan? Als je zegt dat je gelooft, moet je dan dan stapje verder gaan? Ja, ik denk dat wel. Als ik alleen maar zeg tegen mijn partner dat ik hem graag zie, maar niets doe om dit tastbaar of voelbaar te maken, dan blijft onze relatie niet staande. Dus ik denk dat dit met het geloof ook zo is. Ik moet dit niet alleen denken of zeggen, maar ik moet het ook doen. En dan wil dat ook zeggen dat ik dit voelbaar maak voor mijn omgeving. En daar knelt tegenwoordig vaak het schoentje. Waar het vroeger een stilzwijgend feit was dat iedereen geloofde in de zin van regelmatig naar de kerk gaan en leven naar het voorbeeld van Jezus, is het nu een stilzwijgend feit dat je gelooft. Of is het moeilijk vatten waar het verschil ligt tussen beide? Ik bedoel maar, vroeger werd het gewoon verondersteld dat iedereen het was en men sprak er niet over, want over zoiets discusieer je niet, terwijl men nu er niet over spreekt dat het zo is, want wie gelooft er nu nog? Snap je?

    Afin, genoeg verwarring geschept. Ik ga maar weer! Slaapwel en tot morgen!

    29-02-2012 om 22:00 geschreven door Anneleen  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    28-02-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dag 1
    Hallo allemaal,


    Dag één van mijn zoektocht naar wie of wat God is voor mij. Deze zoektocht is ontstaan naar aanleiding van de opdracht die ik kreeg voor het vak religie. Zal ik een antwoord vinden op die vraag? Ik weet het niet. Zal ik het erg vinden als ik het antwoord of de antwoorden niet vind? Nee, want ik denk dat het antwoord op die vraag niet statisch is, maar dynamisch. Iets dat wisselend is naargelang de fase van je leven waarin je je op dat moment bevindt. Ik kies er bewust voor om hier tijdens de veertigdagentijd over na te denken. Hoe mijn godsbeeld er momenteel uitziet, hou ik nog even voor mij. Ik denk dat ik moet beginnen met de vraag: Geloof ik?

    Fijne avond nog en tot de volgende keer!


    Anneleen

    28-02-2012 om 21:02 geschreven door Anneleen  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Proficiat!
    Proficiat!

    Uw blog is correct aangemaakt en u kan nu onmiddellijk starten! 

    U kan uw blog bekijken op http://www.bloggen.be/mijn_godsbeeld

    We hebben om te starten ook al een reeks extra's toegevoegd aan uw blog, zodat u dit zelf niet meer hoeft te doen.  Zo is er een archief, gastenboek, zoekfunctie, enz. toegevoegd geworden. U kan ze nu op uw blog zien langs de linker en rechter kant.

    U kan dit zelf helemaal aanpassen.  Surf naar http://www.bloggen.be/ en log vervolgens daar in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Klik vervolgens op 'personaliseer'.  Daar kan u zien welke functies reeds toegevoegd zijn, ze van volgorde wijzigen, aanpassen, ze verwijderen en nog een hele reeks andere mogelijkheden toevoegen.

    Om berichten toe te voegen, doet u dit als volgt.  Surf naar http://www.bloggen.be/  en log vervolgens in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.  Druk vervolgens op 'Toevoegen'.  U kan nu de titel en het bericht ingeven.

    Om een bericht te verwijderen, zoals dit bericht (dit bericht hoeft hier niet op te blijven staan), klikt u in plaats van op 'Toevoegen' op 'Wijzigen'.  Vervolgens klikt u op de knop 'Verwijderen' die achter dit bericht staat (achter de titel 'Proficiat!').  Nog even bevestigen dat u dit bericht wenst te verwijderen en het bericht is verwijderd.  U kan dit op dezelfde manier in de toekomst berichten wijzigen of verwijderen.

    Er zijn nog een hele reeks extra mogelijkheden en functionaliteiten die u kan gebruiken voor uw blog. Log in op http://www.bloggen.be/ en geef uw gebruikersnaam en wachtwoord op.  Klik vervolgens op 'Instellingen'.  Daar kan u een hele reeks zaken aanpassen, extra functies toevoegen, enz.

    WAT IS CONCREET DE BEDOELING??
    De bedoeling is dat u op regelmatige basis een bericht toevoegt op uw blog. U kan hierin zetten wat u zelf wenst.
    - Bijvoorbeeld: u heeft een blog gemaakt voor gedichten. Dan kan u bvb. elke dag een gedicht toevoegen op uw blog. U geeft de titel in van het gedicht en daaronder in het bericht het gedicht zelf. Zo kunnen uw bezoekers dagelijks terugkomen om uw laatste nieuw gedicht te lezen. Indien u meerdere gedichten wenst toe te voegen op eenzelfde dag, voegt u deze toe als afzonderlijke berichten, dus niet in één bericht.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken over de actualiteit. Dan kan u bvb. dagelijks een bericht plaatsen met uw mening over iets uit de actualiteit. Bvb. over een bepaalde ramp, ongeval, uitspraak, voorval,... U geeft bvb. in de titel het onderwerp waarover u het gaat hebben en in het bericht plaatst u uw mening over dat onderwerp. Zo kan u bvb. meedelen dat de media voor de zoveelste keer het fout heeft, of waarom ze nu dat weer in de actualiteit brengen,... Of u kan ook meer diepgaande artikels plaatsen en meer informatie over een bepaald onderwerp opzoeken en dit op uw blog plaatsen. Indien u over meerdere zaken iets wil zeggen op die dag, plaatst u deze als afzonderlijke berichten, zo is dit het meest duidelijk voor uw bezoekers.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken als dagboek. Dagelijks maakt u een bericht aan met wat u er wenst in te plaatsen, zoals u anders in een dagboek zou plaatsen. Dit kan zijn over wat u vandaag hebt gedaan, wat u vandaag heeft gehoord, wat u van plan bent, enz. Maak een titel en typ het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks naar uw blog komen om uw laatste nieuwe bericht te lezen en mee uw dagboek te lezen.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met plaatselijk nieuws. Met uw eigen blog kan u zo zelfs journalist zijn. U kan op uw blog het plaatselijk nieuws vertellen. Telkens u iets nieuw hebt, plaats u een bericht: u geeft een titel op en typt wat u weet over het nieuws. Dit kan zijn over een feest in de buurt, een verkeersongeval in de streek, een nieuwe baan die men gaat aanleggen, een nieuwe regeling, verkiezingen, een staking, een nieuwe winkel, enz. Afhankelijk van het nieuws plaatst u iedere keer een nieuw bericht. Indien u veel nieuws heeft, kan u zo dagelijks vele berichten plaatsen met wat u te weten bent gekomen over uw regio. Zorg ervoor dat u telkens een nieuw bericht ingeeft per onderwerp, en niet zaken samen plaatst. Indien u wat minder nieuws kan bijeen sprokkelen is uiteraard 1 bericht per dag of 2 berichten per week ook goed. Probeer op een regelmatige basis een berichtje te plaatsen, zo komen uw bezoekers telkens terug.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met een reisverslag. U kan een bericht aanmaken per dag van uw reis. Zo kan u in de titel opgeven over welke dag u het gaat hebben, en in het bericht plaatst u dan het verslag van die dag. Zo komen alle berichten onder elkaar te staan, netjes gescheiden per dag. U kan dus op éénzelfde dag meerdere berichten ingeven van uw reisverslag.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met tips op. Dan maakt u telkens u een tip heeft een nieuw bericht aan. In de titel zet u waarover uw tip zal gaan. In het bericht geeft u dan de hele tip in. Probeer zo op regelmatige basis nieuwe tips toe te voegen, zodat bezoekers telkens terug komen naar uw blog. Probeer bvb. 1 keer per dag, of 2 keer per week een nieuwe tip zo toe te voegen. Indien u heel enthousiast bent, kan u natuurlijk ook meerdere tips op een dag ingeven. Let er dan op dat het meest duidelijk is indien u pér tip een nieuw bericht aanmaakt. Zo kan u dus bvb. wel 20 berichten aanmaken op een dag indien u 20 tips heeft voor uw bezoekers.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken dat uw activiteiten weerspiegelt. U bent bvb. actief in een bedrijf, vereniging of organisatie en maakt elke dag wel eens iets mee. Dan kan je al deze belevenissen op uw blog plaatsen. Het komt dan neer op een soort van dagboek. Dan kan u dagelijks, of eventueel meerdere keren per dag, een bericht plaatsen op uw blog om uw belevenissen te vertellen. Geef een titel op dat zeer kort uw belevenis beschrijft en typ daarna alles in wat u maar wenst in het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks of meermaals per dag terugkomen naar uw blog om uw laatste belevenissen te lezen.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken uw hobby. U kan dan op regelmatige basis, bvb. dagelijks, een bericht toevoegen op uw blog over uw hobby. Dit kan gaan dat u vandaag een nieuwe postzegel bij uw verzameling heeft, een nieuwe bierkaart, een grote vis heeft gevangen, enz. Vertel erover en misschien kan je er zelfs een foto bij plaatsen. Zo kunnen anderen die ook dezelfde hobby hebben dagelijks mee lezen. Als u bvb. zeer actief bent in uw hobby, kan u dagelijks uiteraard meerdere berichtjes plaatsen, met bvb. de laatste nieuwtjes. Zo trek je veel bezoekers aan.

    WAT ZIJN DIE "REACTIES"?
    Een bezoeker kan op een bericht van u een reactie plaatsen. Een bezoeker kan dus zelf géén bericht plaatsen op uw blog zelf, wel een reactie. Het verschil is dat de reactie niet komt op de beginpagina, maar enkel bij een bericht hoort. Het is dus zo dat een reactie enkel gaat over een reactie bij een bericht. Indien u bvb. een gedicht heeft geschreven, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze het heel mooi vond. Of bvb. indien u plaatselijk nieuws brengt, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze nog iets meer over de feiten weet (bvb. exacte uur van het ongeval, het juiste locatie van het evenement,...). Of bvb. indien uw blog een dagboek is, kan men reageren op het bericht van die dag, zo kan men meeleven met u, u een vraag stellen, enz. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.

    WAT IS DE "WAARDERING"?
    Een bezoeker kan een bepaald bericht een waardering geven. Dit is om aan te geven of men dit bericht goed vindt of niet. Het kan bvb. gaan over een bericht, hoe goed men dat vond. Het kan ook gaan over een ander bericht, bvb. een tip, die men wel of niet bruikbaar vond. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.


    Het Bloggen.be-team wenst u veel succes met uw gloednieuwe blog!

    Met vriendelijke groeten,
    Bloggen.be-team

    28-02-2012 om 20:45 geschreven door  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)


    Archief per week
  • 30/04-06/05 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs