migraine symptomen
migraine symptomen
Inhoud blog
 • migraine symptomen
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  15-06-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.migraine symptomen

  Als u last heeft van migraine symptomen, je bent niet alleen. Het is geschat dat meer dan 28 miljoen Amerikanen lijden aan migraine symptomen. Er zijn veel dingen die je kunt vandaag de dag te helpen vinden verlichting doen. Dit artikel zal bespreken wat een migraine is, wat sommige van de symptomen zijn en hoe ze worden behandeld. Na het lezen van dit artikel moet je in staat om te vertellen als u last heeft van migraine, en migraine symptomen hoe om verlichting te vinden.

  Wat is een Migraine?

  Een migraine wordt veroorzaakt door de uitbreiding van de tijdelijke slagaders. Deze slagaders lopen over de tempels. Als ze beginnen te zwellen, de zenuwen die wrap om hen heen geïrriteerd raken, waardoor het vrijkomen van chemische migraine symptomen stoffen die verdere irritatie veroorzaakt aan de bloedvaten evenals ontsteking en
  migraine symptomen pijn.

  Wat zijn symptomen van migraine?

  Er zijn vele symptomen geassocieerd met migraine. Een van de meest voorkomende symptomen is misselijkheid en braken. Een neveneffect van dit symptoom is dat het erg moeilijk om de pijn pillen te nemen via de mond, omdat de patiënt migraine symptomen niet naar beneden kan houden niets.

  Een ander symptoom dat gewoonlijk wordt geassocieerd met migraine is dat een persoon zal worden bleek en hebben koude handen en voeten. Dit wordt gedacht omdat het verkeer afneemt tijdens een migraine-aanval.

  Mensen die lijden aan migraine ook vaak migraine symptomen gevoelig voor licht en geluid. Dit is een ander effect van de verminderde circulatie. Dit is een zeer frustrerende bijwerking omdat het moeilijk maakt voor de patiënt op ongeveer anderen gelijk als ze zorg en troost nodig hebben.

  Het is ook heel vaak voor dat er om te worden symptomen als de aanval benaderingen. Deze symptomen kunnen bestaan ​​uit slaperigheid of zelfs voedsel onbedwingbare trek. Vaststellen wat waarschuwingsborden u doorgaans migraine symptomen hebben en kijk uit voor deze symptomen zal u helpen leren wanneer een aanval komt op. Dit zal u helpen om de behandeling van de migraine eerder. Hoe eerder de behandeling hoe effectiever het algemeen zal zijn.

  Hoe worden Migraine behandeld?

  Milde migraine kan meestal worden behandeld met medicijnen over de toonbank, zoals Advil, Tylenol of Aleve. Advil, of ibuprofen, werkt goed voor veel mensen omdat het werkt aan vermindering van de zwelling en ontsteking die een van de migraine symptomen voornaamste oorzaken van migraine symptomen.

  Als medicijnen over de toonbank zijn ineffectief, zijn er medicijnen beschikbaar zijn. De meest voorgeschreven klasse van geneesmiddelen voor migraine symptomen zijn triptanen. Triptanen verminderen de ontstekingen in de bloedvaten en zenuwen. Bijwerkingen zijn slaperigheid, vermoeidheid en duizeligheid. Als u last heeft van deze bijwerkingen zijn over het algemeen van korte duur, maar je moet nog steeds uw arts migraine symptomen informeren.

  Conclusie

  Chronische migraine kunnen het leven zuur maken. Als u vaak, ernstige hoofdpijn en u vindt dat over de toonbank pijn medicatie zoals Advil, Aleve of Tylenol niets doen om hen te behandelen, zie uw arts te doen. Er zijn medicijnen die kunnen helpen. Nu dat je de symptomen van migraine en de behandelingen beschikbaar om deze te migraine symptomen bestrijden kunt u stappen ondernemen om de ernst en frequentie van de migraine je ervaart te verminderen weten.


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
  Tags:migraine symptomen
  15-06-2011, 09:58 geschreven door migraine symptomen  
  Archief per week
 • 13/06-19/06 2011
  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

  Blog als favoriet !

  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!