Ik heb in het kader van ons Wetenschappelijk Project de database van de KULeuven (meer bepaald: metalib.libis.be) geraadpleegd en heb de volgende boeken gevonden:
Begin dit schooljaar vernamen we van Mr. Verheyden dat we een Wetenschappelijk Project moesten uitwerken. "Een Wetenschappelijk Project? Wat houdt dat nuweer in?" hoor ik jullie al denken. Wel, het is een opdracht dat we in groepjes van drie of vier studenten moeten verzorgen. De eerste opdracht bestond eruit een groepje van drie studenten te vormen. Wouter Jansen, Wouter Verhoeven en ik vormden zonder moeite een groepje. Vervolgens moesten we een project kiezen uit een waslijst van onderwerpen. Ons onderwerp is uiteindelijk de Sint-Rombouts toren van Mechelen geworden. De meeste onder ons zullen al wel gemerkt hebben dat de toren van de Sint-Rombouts kathedraal geen spits heeft. U raadt het misschien al...Onze opdracht bestaat er uit de toren van een spits te voorzien. Hoe we dat gaan doen? Neen, niet met stellingen, bakstenen, truwelen en cement, maar door middel van optisch bedrog. Of dit alles nu realiseerbaar is, is één van onze taken van het project. Het wordt dus rekenen, rekenen en nog eens rekenen. Het mooie aan heel het project is, dat als het realiseerbaar is, we een budget ter beschikking krijgen om heel onze opstelling in levende lijven te bouwen. Als dit het geval is, krijgen we een speciaal plaatsje toegewezen aan de toeristische dienst van Mechelen. Dus als je tegen het einde van het schooljaar nog eens in Mechelen passeer, moet je zeker en vast de toeristische diens eens bezoeken.
Verder houd ik je nog op de hoogte van de stand van zaken.
Beste blogbezoeker, Ik ben Matthias De Troyer, student Industriële Wetenschappen aan het De Nayer Instituut te Sint-Katelijne-Waver.
Zelf ben ik geen computerspecialist en weblogs aanmaken is niet echt mijn favoriete bezigheid. Ik heb een weblog aangemaakt om het wetenschappelijk project waaraan ik deelneem te promoten en mijn medestudenten op de hoogte te houden van de stand van zaken.
Neen, uw blog moet niet dagelijks worden bijgewerkt. Het is gewoon zoals je het zélf wenst. Indien je geen tijd hebt om dit dagelijks te doen, maar bvb. enkele keren per week, is dit ook goed. Het is op jouw eigen tempo, met andere woorden: vele keren per dag mag dus ook zeker en vast, 1 keer per week ook.
Er hangt geen echte verplichting aan de regelmaat. Enkel is het zo hoe regelmatiger je het blog bijwerkt, hoe meer je bezoekers zullen terugkomen en hoe meer bezoekers je krijgt uiteraard.
Het maken van een blog en het onderhouden is eenvoudig. Hier wordt uitgelegd hoe u dit dient te doen.
Als eerste dient u een blog aan te maken- dit kan sinds 2023 niet meer.
Op die pagina dient u enkele gegevens in te geven. Dit duurt nog geen minuut om dit in te geven. Druk vervolgens op "Volgende pagina".
Nu is uw blog bijna aangemaakt. Ga nu naar uw e-mail en wacht totdat u van Bloggen.be een e-mailtje heeft ontvangen. In dat e-mailtje dient u op het unieke internetadres te klikken.