Docteronline heeft de op deze blog aangeboden extra coupon korting van 10 euro naar 8.25 euro veranderd het is deze blog niet mogelijk om alle posten aan te passen. daar waar u leest 10 e korting moet dus 8.25 euro zijn. Wij proberen zsm alle berichten aan te passen naar de nieuwe coupon korting van 8.25 euro
Freelance.nl deze blog is de marktplaats van Nederland! Met meer dan 235.000 gebruikers en 17.000 (en groeiend aantal) bezoeken per dag de grootste website voor zelfstandige ZZP-ers/ondernemers en werkzoekenden.. Plaats Uw Profiel /bedrijf>>
Freelance Markt
Alles op het gebied van zelfstandig ondernemen, zzp freelance nieuws jobs
Homeopathie is een natuurlijke en wetenschappelijke geneeswijze.Alle grondstoffen die gebruikt worden voor de bereiding van homeopathische geneesmiddelen, worden zorgvuldig gecontroleerd op identiteit, zuiverheid en kwaliteit.Als een grondstof in een farmacopee (officieel handboek) voorkomt, moet zij aan de daarin omschreven eisen voldoen.Homeopathische geneesmiddelen worden voor ongeveer 80% bereid uit planten of uit plantaardige producten. Daarnaast wordt ook gebruik gemaakt van dierlijke producten en mineralen. Tenslotte kunnen ze gebaseerd zijn op enkele ziektestoffen.
A.Vogel
Alfred Vogel stelde al op jonge leeftijd vast dat alleen vers verwerkte geneeskrachtige planten nog over al hun kracht en werkzame stoffen beschikken. Vele observaties en gesprekken met zijn patiënten onderbouwden zijn stelling dat preparaten van verse planten beter werken en breder toepasbaar zijn dan preparaten van gedroogde planten.
* De natuurlijke geneesmiddelen van A.Vogel zijn dan ook zo vers als de natuur zelf. De planten worden op de dag van de oogst verwerkt.
* Uit talloze analytische onderzoeken en in-vitro-proeven (laboratoriumproeven) is gebleken dat de A.Vogel-preparaten van verse planten verschillende voordelen hebben ten opzichte van producten die gemaakt zijn van gedroogde planten. Voorbeelden daarvan zijn een hogere concentratie en een breder spectrum aan werkzame stoffen, grotere stabiliteit en een hogere activiteit in cel-cultuurproeven. Slechts enkele planten, die niet in ons klimaat gedijen, worden bij gebrek aan alternatieven in gedroogde vorm gebruikt.
VSM noemt het zelfgenezend vermogen van de mens Pure Lijfkracht. Soms kan uw zelfherstellend vermogen wel wat ondersteuning gebruiken. VSM heeft producten die u dan helpen om weer in balans te komen.
De kracht van uw lichaam om zichzelf te genezen. VSM zorgt ervoor dat die lijfkracht met natuurlijke (pure) producten gestimuleerd kan worden. En lijfkracht omvat niet alleen de kracht van het lichaam, maar ook van de geest. Lichaam en geest zijn immers één geheel. Alleen als lichaam en geest in balans zijn, bent u gezond en is uw lijfkracht op volle sterkte.
· Snel · Voordelig · Discrete verzending . Erkende Artsen · Authentieke medicijnen · De grootste online -apotheek · Geen afspraak nodig · Vertrouwelijk en veilig · Geen wachtkamer · Bestel thuis of op het werk · 20% korting op sommige kosten voor trouwe klanten!
(note: In alle links in dit bericht is de extra 10 euro coupon korting code opgenomen, waarmee u 10 euro extra korting krijgt op de producten bovenop de al geldende acties en aanbiedingen van docteronline.com)
Thuistherapie wordt een manier van behandeling die steeds meer mogelijkheden biedt, zonder daarvoor de deur uit te moeten.
Het aanbod in medische apparaten groeit nog iedere dag. Met deze producten kunt u op een verantwoorde manier uw lichamelijke gesteldheid in de gaten houden.
Diagnose apparatuur bieden de mogelijkheid het glucosegehalte, de bloeddruk, het gewicht, de lichaamstemperatuur e.d. op een professionele manier te controleren.
Elektrotherapie maakt gebruik van kleine stroomstootjes die de zenuwen prikkelen en zo de pijn vermindert. Daarbij heeft deze behandeling een ontspannende werking op de spieren.
Bij Lichttherapie wordt gebruik gemaakt van verschillende lampen om klachten als hooikoorts, spierpijn, reumatische klachten en depressie onder controle te krijgen en houden.
Het brede aanbod in Zelftesten zorgt voor een snelle en vertrouwde uitslag in een vertrouwde omgeving.
Zuiveringsinstallaties helpen de lucht en het water te filteren waardoor schadelijke stoffen achterwegen blijven.
De "tweesecondenregel" is een eenvoudig hulpmiddel om voldoende afstand te houden in het verkeer. Hoe ga je daarvoor te werk?
Neem een herkenningspunt langs de weg (een verlichtingspaal, een huis,...) en tel twee seconden (een-en-twintig, twee-en-twintig) vanaf het moment dat je voorligger dit punt voorbijrijdt. Kom je zelf voorbij het herkenningspunt als je nog aan het tellen bent, dan rij je te dicht achter je voorligger. Vertraag! Wanneer het regent, tel je er nog een seconde bij. Op een nat wegdek is je remafstand immers langer!
Weersomstandigheden - Aangepaste rijstijl bij nat wegdek.
Als het regent dient je je rijstijl aan te passen. Eerst en vooral moet je minder snel gaan rijden om zo het gevaar op slippen te verminderen. Als je immers op een nat wegdek bruusk moet remmen, kunnen de wielen van je auto gemakkelijk blokkeren en is de kans op aquaplaning reëel.
Een auto met ABS maakt het je gemakkelijker om de controle over het stuur te behouden en stelt je meer in staat om eventuele hindernissen te ontwijken. Bij wagens die niet met ABS zijn uitgerust, is pompend remmen de boodschap; anders ga je aan het slippen voor je het zelf beseft.
Hou bij regenweer in ieder geval nog meer afstand tot je voorligger dan bij droog weer.
Kinderen in het verkeer - Tips voor ouders.
Als je je kind naar school brengt met de wagen...
* Laat je kind aan de kant van de school op het trottoir in- of uitstappen. Parkeer liever op enige afstand van de schoolpoort en laat je kind over het trottoir aan dezelfde kant verder stappen. Ga niet in een dubbele rij parkeren of stilstaan.
* Leer je kind altijd de veiligheidsgordel om te doen. Combineer voor kinderen vanaf 3 à 4 jaar (ongeveer 18 kg) de gordel met een verhogingskussen. Zorg ervoor dat vastklikken een gewoonte wordt, zodat je er ook op kan rekenen dat je kind zich spontaan vastmaakt als het met anderen meerijdt.
* Doe zelf altijd je gordel om: het is moeilijk je kind te verplichten zich vast te klikken als je dit zelf niet doet.
* Gebruik het kinderslot.
* Bus, tram, trein en metro: probeer ze eens uit met de kinderen. Het openbaar vervoer is een veilige vervoerswijze en voor kinderen vaak een aantrekkelijk avontuur.
Als je kind te voet of met de fiets naar school gaat...
* Leer je kind dat zien niet gelijk is aan gezien worden. Het is niet omdat je kind zelf een auto ziet, dat de bestuurder je kind ook gezien heeft.
* Kies kleurrijke kledij (rood, oranje, geel) zodat je kind opvalt in het verkeer. Zeker voor de winter zijn heldere jassen met reflecterende strips ideaal.
* Leer je kind dubbel zo goed op te letten in de buurt van parkings. Bestuurders die achterwaarts hun parkeerplaats uitrijden, zien je kind vaak niet.
* Weeg goed af of je kind reeds zelfstandig naar school kan stappen of fietsen. Is het vaardig genoeg om de schoolweg veilig af te leggen? (Kinderen van minder dan 8 à 9 jaar zijn niet in staat om efficiënt op alle verkeerssituaties te reageren. Dat blijkt uit studies.)
*Kies zorgvuldig en oefen de route die het kind alleen zal volgen. De kortste route is niet altijd de veiligste!
* Controleer in de loop van het schooljaar af en toe of het nog steeds goed gaat.
* Geef zelf altijd het goede voorbeeld.
Kinderen in het verkeer - Tips voor bestuurders.
* De reacties van kinderen zijn onvoorspelbaar: wees extra voorzichtig in de buurt van een school of een plaats waar veel kinderen komen.
* Matig je snelheid telkens als je in de buurt van een school komt of nabij een plaats waar veel kinderen komen.
* Vertraag onmiddellijk wanneer je een kind langs de weg opmerkt. Enkele tellen later kan het kind zich immers op jouw traject bevinden.
* Sla je af aan een kruispunt, vergeet dan niet dat fietsers die rechtdoor rijden voorrang hebben. Hetzelfde geldt voor voetgangers die de straat oversteken.
* Vermijd een bus of tram aan een halte voorbij te rijden. Kinderen (en volwassenen) kunnen immers net voor de bus of tram de straat oversteken en plots voor je auto opduiken.
* Hou bij het voorbijrijden van fietsers minstens één meter afstand. Vooral wanneer het om kinderen gaat, neem je echter best wat meer afstand, want zij durven nogal eens onverwachts uitwijken.
* Maak nooit rechtsomkeer of voer nooit andere complexe manoeuvres uit nabij een school of een plaats waar veel kinderen komen.
Ongeval met gekwetsten - Hoe de hulpdiensten alarmeren ?
Hoe alarmeer je de hulpdiensten?
Bel 100 (Belgisch noodnummer) of 112 (Europees noodnummer). Langs grote wegen kun je ook de praatpalen gebruiken (gewoon de knop indrukken om verbinding te krijgen met de centrale).
1. Meld wat er gebeurd is: welk soort ongeval, omschrijf de situatie
2. Waar het gebeurd is (probeer zo nauwkeurig mogelijk te zijn)
3. Hoeveel slachtoffers er zijn
4. Over hoeveel kinderen, volwassenen of bejaarden het gaat
5. Het aantal bewusteloze slachtoffers
Rij Veilig in het Verkeer!!!!
De dode hoek?
Omgaan met vrachtauto's in het verkeer hoeft helemaal niet eng te zijn! Als jij de regels maar kent en ze ook opvolgt.
Hieronder vind je de 4 dode hoek tips!
TIP 1
Zorg dat jij de chauffeur ziet, dan kan hij jou ook zien.
Dit kan door bijvoorbeeld oogcontact te zoeken met de chauffeur, door hem via het raam of via de spiegels aan te kijken.
TIP 2
Ga nooit vlak voor of vlak achter een vrachtauto staan of oversteken, ook niet als de vrachtauto stilstaat.
De jongen op de foto staat in de dode hoek van de vrachtauto- chauffeur. Dat is niet veilig.
TIP 3
Gaat de vrachtauto naar rechts de bocht om? Ga dan ruim achter de vrachtauto staan.
De fietser op de foto staat ruim achter de vrachtwagen. Dat is veilig.
TIP 4
Twijfel je of de chauffeur jou heeft gezien? Laat een vrachtauto die rechtsaf wil slaan dan voorgaan.
Je kunt als het nodig is ook op de stoep gaan staan.
Tips voor een veilige fiets
Een veilige fiets!!
Volgens de wet moet dit op een fiets zitten:
· Een goed werkend voor- en achterlicht, indien de fiets overdag bij slecht zicht en/ of 's avonds in het donker gebruikt wordt. · Een goedgekeurde rode achterreflector,om van achteren zichtbaar te zijn. · Witte of gele reflectoren aan de wielen. Deze moeten een aaneengesloten cirkel vormen, die de omtrek van het wiel volgt. · Trappers met een stroef oppervlak, zodat de voeten er niet vanaf glijden. · In de trappers moeten gele reflectoren zitten. · Een goed werkende bel, om anderen te kunnen waarschuwen. · Een goed vastzittend stuur. · Twee goed werkende velgremmen of een goed werkende terugtraprem/trommelrem om snel te kunnen stoppen.
…En dit zorgt voor extra veiligheid!!
Deze maatregelen zijn wettelijk niet verplicht, maar zorgen wel voor meer veiligheid:
· Een wit of geel reflecterend achterspatbord maakt de fietser beter zichtbaar. · Een witte reflector aan de voorkant van de fiets vergroot de zichtbaarheid nog meer. · Bagage kan het beste worden meegenomen achterop de bagagedrager (onder de snelbinders), in fietstassen achterop de fiets of in een rugtas. Als uw kind spullen meeneemt in een fietsmand aan het stuur, kan het gaan slingeren.
TIP!!!
· Laat je zien! Veel kinderen doen hun licht niet aan als het schemert, omdat zij dan zelf nog genoeg zien. Leg uw kind uit dat het ook gaat om gezien te worden; vooral door automobilisten. Maak samen eens een autoritje in het donker, dan wordt snel duidelijk wat u bedoelt! · Fietshelm beschermt! Het dragen van een fietshelm is niet verplicht. Toch is het raadzaam uw kind een helm te laten dragen. Een fietshelm voorkomt ernstig hoofdletsel bij een valpartij. Nu nog belanden veel kinderen na een val op de EHBO-afdeling van het ziekenhuis of moeten ze zelfs worden opgenomen. Kinderen tussen de vier en acht jaar zijn nog niet zo behendig op de fiets. Een valpartij is dan ook snel gemaakt. De meeste jonge kinderen raken niet gewond door een verkeersongeval, maar doordat ze omvallen met de fiets of ergens tegenaan rijden. Let wel: een fietshelm beschermt alleen afdoende als deze goed past en op de juiste manier vastgemaakt is. · Een fiets moet passen! · Koop een fiets die past bij de lengte van uw kind. Op een te grote fiets is het lastig om bij de trappers te komen en om het evenwicht te bewaren. Op een te kleine fiets stoot je je knieën tegen het stuur. · Zet het zadel niet te hoog. Uw kind moet met de voeten op de grond kunnen komen. · Mountainbikes en racefietsen zijn niet altijd voorzien van de maatregelen die voor extra veiligheid zorgen. Dat is wel iets om rekening mee te houden bij de aanschaf van een fiets. Zeker als uw kind de fiets als vervoermiddel naar bv school gaat gebruiken.
Laat je zien!!
Op een veilige kinderfiets hoort goed werkende fietsverlichting te zitten. Kinderen die bijvoorbeeld naar het voortgezet onderwijs gaan, fietsen een groot deel van het jaar in het donker. Maar ook overdag kan het zicht erg slecht zijn: bijvoorbeeld bij mist en harde regen. Met fietsverlichting zijn kinderen ook onder deze barre weersomstandigheden goed zichtbaar voor het overige verkeer.
Wist u dat:
· Er fietsen zijn die de voorlamp hebben verwerkt in de stuurpen? Dit is veiliger, omdat er geen loshangende draden meer zijn. · Achterlichten en achterreflectoren een NL-keurmerk moeten hebben? • Dat er fietsen met naafdynamo's bestaan,daarmee is de slippende dynamo op de band verleden tijd. • (retro)reflecterende kleding en accessoires de zichtbaarheid flink vergroten? • Er reflecterende strips in de handel zijn die u op bv kleding en tassen kunt plakken?
Onderhoud is minstens zo belangrijk….!!!
Een veilige fiets betekent ook: een goed onderhouden fiets. Controleer daarom de fiets van uw kind regelmatig. Als u er een eindje op rijdt, merkt u snel genoeg of er wat schort aan de fiets. Zijn er mankementen? Verhelp die zelf, vraag de hulp van een handige buur of ga naar de fietsenmaker. Het belangrijkste is dat de gebreken snel worden verholpen!
...ook door uw kind! Leer uw kind om als er iets met de fiets aan de hand is, dit meteen te melden. Als uw kind al wat ouder is, kan het heel goed leren zijn eigen fiets te onderhouden of eenvoudige reparaties uit te voeren. Denk daarbij bijvoorbeeld aan banden oppompen, fiets schoonmaken, een lekke band plakken of een stroomdraadje vastmaken.
Even controleren!!!
· Werken het voor- en achterlicht? · Als het licht niet werkt, kan het lampje kapot zijn of kan de stroomtoevoer niet goed zijn. · In het eerste geval is de oplossing simpel: vervang het lampje. · In het tweede geval kan de bedrading los zitten of gebroken zijn, maar het kan ook dat de dynamo niet goed op de band staat. Roestvorming op de contactpuntjes verwijdert u met een schuurpapiertje. · Werken de remmen nog goed? Let op versleten remblokjes, een goede afstelling van die blokjes en de kwaliteit van de kabels. · Hoe staat het met de banden? Controleer of de banden voldoende spanning hebben en of ze genoeg profiel hebben. Ook de zijkant van de band moet genoeg profiel hebben om de dynamo goed te laten werken. Een band met een canvasscheur moet vervangen worden. · Zit het stuur goed vast? Er mag geen speling in het balhoofd zitten. · Zitten de handvattengoed vast? Loszittende handvatten lijmt u vast. · Is de bel te horen? Vervang een defecte bel. · Is de spanning van de ketting in orde? De ketting mag in het midden, dus tussen het voor- en achtertandwiel, niet meer dan één tot twee centimeter op en neer bewogen kunnen worden. Met een kettingspanner stelt u de ketting bij. Een drupje olie laat de ketting soepel lopen. · Zijn de snelbinders niet versleten? Versleten of uitgedroogde snelbinders kunnen breken waardoor de bagage op de grond kan vallen.
Laat je kind veilig buiten spelen ... Laat je niet afleiden achter het stuur · Werk mee aan veilig verkeer. Doe de verkeerspoll. Mijn kind kan veilig buiten spelen.
De twee zusjes Lies en Roos kunnen sinds kort veilig naar hun eigen school fietsen. ...Veilig Verkeer Nederland wenst iedereen een heel gelukkig, gezond en ...
Verkeerseducatie betekent voor Veilig Verkeer Nederland; een leven lang leren, op school en daarbuiten. Op deze site vindt u allerlei informatie, projecten en ...
Jaarlijks gebeuren er nog te veel ongevallen doordat fietsen niet in orde zijn. Het gaat dan om verlichting, maar ook om remmen die versleten zijn of een frame ...
Bestandsformaat: PDF/Adobe Acrobat - Snelle weergave Weet je niet zeker of je met een medicijn veilig kunt rijden? Vraag dan altijd advies aan je arts of apotheker. Is jouw medicijn veilig in het verkeer?
In het verkeer ben je dan niet alleen een gevaar voor jezelf, maar ook voor anderen. Op deze website vind je veel informatie over veilig rijden met medicijnen.
Wij gaan voor veiligheid (3vo, veilig verkeer, verkeerseducatie, fryslan, friesland, ... 26-08-2010 - De nieuwe landelijke website van Veilig Verkeer Nederland is ...
Veilig deelnemen aan het verkeer verkeerstips, defensief rijden,verkeersnieuws,filenieuws,buienradar en alles dat u moet weten om veilig thuis te komen.
"Vlak bij scholen wordt vaak heel hard gereden, daar zou het juist veilig moeten zijn." Andere punten die volgens de Wijkstichting aandacht verdienen zijn ...
Een foetus is een ongeboren baby in het stadium waarin gelijkenis met het volwassen stadium gaat optreden, in deze fase spreken we meestal niet langer over embryo.
Menselijke foetus
Bij mensen spreekt men van een foetus vanaf de 8e week van de zwangerschap tot de geboorte. Deze is dan ongeveer 2,5 cm groot en weegt een paar gram. In de dertiende week is de foetus acht centimeter en weegt 30 gram.
De laatste drie maanden van de zwangerschap wordt de foetus dikker en groter en bij de geboorte na 40 weken zwangerschap is het gewicht tussen 2,5 en 4 kg.
De foetale fase begint acht weken na de bevruchting. Alle belangrijke lichaamsstructuren, zoals handen, voeten, het hoofd, de organen en de hersenen, zijn al aanwezig maar ze groeien verder en worden steeds functioneler. Een foetus is niet zo kwetsbaar door omgevingsfactoren als een embryo. Toch kan een toxische blootstelling fysiologische of congenitale afwijkingen veroorzaken.
Het risico op een miskraam daalt heel sterk in het begin van de foetale fase.
De onderste grens van levensvatbaarheid van een foetus daalt door de vooruitgang die geboekt wordt in de neonatologie. De twee jongste kinderen die als prematuren geboren werden zijn waarschijnlijk James Elgin Gill (geboren op 20 mei 1987 in Ottawa, Canada, na 21 weken en 5 dagen zwangerschap) en Amillia Taylor (geboren op 24 oktober 2006 in Miami, Florida, na 21 weken en 6 dagen zwangerschap)[2]. Beiden werden minder dan 20 weken na de bevruchting geboren en groeiden uit tot gezonde kinderen.
0
1
2
3
4
5
- Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen) Categorie:De ontwikkeling van de #foetus The Biology of Prenatal Development video Tags:De ontwikkeling van de #foetus The Biology of Prenatal Development video
Transpiratie is de productie van zweet (= sudor) en is belangrijk voor een goede temperatuurregulatie van het lichaam.
Door verdamping van het zweet koelt het lichaam af.
Overmatige (hyper-) productie van zweet (-hidrose) kan over het hele lichaam voorkomen, maar betreft meestal het gezicht, hals, borst, oksels, handpalmen en voetzolen.
Mogelijke behandelingen bij overmatig zweten (= hyperhidrose)
- hygiëne
- vaak voeten wassen met geurige zeep, desinfectans (bijv. chloorhexidine) of crème met anti-bioticum, zoals o.a. erytromycine en clindamycine, om zweetbacteriën en -gisten te doden
- voeten droog houden (open of luchtig schoeisel dragen en vaak sokken of kousen verwisselen)
VSM noemt het zelfgenezend vermogen van de mens Pure Lijfkracht. Soms kan je zelfherstellend vermogen wel wat ondersteuning gebruiken. VSM heeft producten die je dan helpen om weer in balans te komen.
De kracht van je lichaam om zichzelf te genezen. VSM zorgt ervoor dat die lijfkracht met natuurlijke (pure) producten gestimuleerd kan worden. En lijfkracht omvat niet alleen de kracht van het lichaam, maar ook van de geest. Lichaam en geest zijn immers één geheel. Alleen als lichaam en geest in balans zijn, ben je gezond en is je lijfkracht op volle sterkte.
Als je je niet helemaal lekker voelt kan je zelfherstellend vermogen wel wat ondersteuning gebruiken. VSM heeft producten die je dan kunnen helpen om weer in balans te komen.
Dokter on line
· Snel · Voordelig · Discrete verzending . Erkende Artsen · Authentieke medicijnen · De grootste online -apotheek · Geen afspraak nodig · Vertrouwelijk en veilig · Geen wachtkamer · Bestel thuis of op het werk · 20% korting op sommige kosten voor trouwe klanten!
Freelance.nl deze blog is de marktplaats van Nederland! Met meer dan 235.000 gebruikers en 17.000 (en groeiend aantal) bezoeken per dag de grootste website voor zelfstandige ZZP-ers/ondernemers en werkzoekenden.. Plaats Uw Profiel /bedrijf>>