www.dance4u.be
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Medialand dankt volgende bronnen voor het medianieuws dat je op deze blog kan lezen:

Allemaal Digitaal.be
De Morgen
De Standaard
De Redactie.be
Gazet Van Antwerpen
Het Laatste Nieuws
Het Nieuwsblad
Radiovisie.be
Showbizzsite.be
Zangtalent.be
De Telegraaf
Algemeen Dagblad
VTM
VT4
Eén
2BE
RTL
Nu.nl
MSN Entertainment
Metro Nieuws
Vandaag.be
Clint.be
Bruno.nl
Scarlet Gossip
Nieuws.be
Tv Facts.nl
The top of music
Showbizznieuws

Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Medialand
Medialand:Al het medianieuws op één website!
tv,radio,film,muziek,showbizz,fashion en lifestylenieuws én Dance4U.be!
18-02-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Adele naar Las Vegas'
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Niemand minder dan Adele zou gesprekken voeren om één van de vaste artiesten in Las Vegas te worden.Volgens Perez Hilton denkt de zangeres in navolging van Britney Spears serieus na over zo'n 'redicency'. Ze zou veel met Elton John praten over haar leven als artiest en moeder. Volgens bronnen is Adele bang om weer live te gaan zingen, maar spoort Elton haar aan dat vooral weer te gaan doen omdat ze zo veel talent heeft.Een tijdelijke vaste plek in Las Vegas zou een goede optie zijn voor de zangeres, zodat ze met een kleine baby niet op tour hoeft. Elton John heeft zelf jaren in Caesars Palace gestaan én heeft kleine kinderen, dus hij kan Adele als geen ander van advies voorzien.

18-02-2013 om 13:02 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris Hilton viert verjaardag in ziekenhuis
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Paris Hilton heeft haar 31e verjaardag in het ziekenhuis moeten vieren. Het vriendje van de socialite ging onderuit tijdens het skiën en moest naar een hospitaal."Wat een enge dag op de piste", twitterde Paris over haar verjaardag."Toen ik de wond op River Viiperi's been zag, viel ik bijna flauw. Ik heb nog nooit zo'n diepe snee gezien." Over hoe Viiperi aan de diepe snee komt, laat Hilton niets los.Wel deelt de socialite mede dat ze trots is op haar 10 jaar jongere scharrel. "Hij is zo moedig. Ik kan me niet voorstellen hoe veel pijn hij vandaag heeft gehad."Vanwege Viiperi's ongeval braken hij en Hilton hun skivakantie af. "Na een druk verjaardagsweekeinde bij Lake Tahoe gaan we weer terug naar Los Angeles."Eenmaal thuis sprak Viiperi zijn dank uit via Twitter. "Weer veilig thuis dankzij mijn schitterende blondine Paris, die altijd zo goed voor me zorgt."Voorlopig is het Spaanse model, dat sinds september met Paris heeft, nog zoet met zijn ski-ongeval. "Twaalf dagen met hechtingen en daarna weer terug naar bijna normaal. Het had erger kunnen zijn."

18-02-2013 om 13:01 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Danni Heylen krijgt rol in 'Familie'
Klik op de afbeelding om de link te volgen
De vtm-soap ‘Familie’ verwelkomt Danni Heylen, alias 'Pascalleke' uit 'FC De Kampioenen'.De actrice, die na het stopzetten van de comedy geen tv-werk meer kreeg, is begin maart voor een korte gastrol te zien in de reeks. Ze vertolkt de moeder van Hans, het nieuwe personage van Jenne Decleir.Het is niet de bedoeling dat Heylen lange tijd meedraait op de set.


18-02-2013 om 12:59 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Astrid Bryan om MNM
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Astrid Bryan krijgt in de week van 18 tot 22 februari opnieuw haar eigen programma op MNM. In het radiodagboek ‘Astrid in Wonderland' vertelt ze dagelijks over haar avonturen als realityster, maar gaat ook de meer persoonlijke kant op. Van maandag 18 tot vrijdag 22 februari kan je elke dag tussen 12 en 13 uur luisteren naar Astrid Bryan op je radio. De Hollywoodvrouw krijgt voor het tweede jaar op rij haar eigen programma op MNM, dat weinig verrassend ‘Astrid in Wonderland' zal heten. De show is opgevat als radiodagboek en Bryan zal dan ook vooral over haar eigen leven vertellen en de vragen die daarbij komen kijken.De ster is net 30 geworden en heeft dus veel om op terug én vooruit te blikken. Fans kunnen bovendien chatten met hun idool in ‘Generation M' op woensdagavond, tussen 21 en 22 uur.


18-02-2013 om 12:57 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bruce Willis koopt huis van Adam Clayton (U2)
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Bruce Willis heeft een nieuw optrekje in New York aangeschaft. De 57-jarige acteur telde zo'n 8 miljoen dollar neer voor het appartement van U2-bassist Adam Clayton. Dat meldt RadarOnline.com.
Het prestigieuze art-decogebouw, El Dorado genaamd, stamt uit de jaren 30 en heeft een prachtig uitzicht over Central Park. Bruce heeft onder meer de beschikking over een grote woonkamer, drie slaapkamers en vier badkamers.
Willis, die twee dochtertjes heeft met zijn echtgenote Emma Heming-Willis en drie kinderen met zijn ex-vrouw Demi Moore, bezit ook al huizen in Idaho en Beverly Hills.

18-02-2013 om 12:56 geschreven door Medialand  


17-02-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins Harry flirt met Pussycat Doll
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Prins Harry is terug uit Afghanistan en genoot van een nachtje uit met vrienden in Londen. Samen met Ashley Roberts, een van de Pussycat Dolls, werd hij feestend en flirtend gezien in de Engelse hoofdstad.     Samen met zijn nichtje prinses Beatrice werd de 28-jarige prins gespot toen hij aan het dansen was in Bodos Schloss, een nieuw restaurant met een bar en een dansclub. 'Harry heeft met verschillende meisjes geflirt en Ashley Roberts van de Pussycat Dolls was daar eentje van,' aldus een bron in het Amerikaanse entertainmentblad Us Weekly. 'Ze maakten gewoon plezier. Het grootste deel van de avond bracht hij samen met zijn vrienden en Bea door in de vipruimte.'
Voor Harry in september op missie vertrok haalde hij alle kranten met zijn naakte avontuur in Las Vegas. In tegenstelling tot zijn broer William en zijn schoonzus Kate Middleton lijkt Harry niet van plan om zich meteen te settelen. 'Als je de juiste persoon ontmoet en alles voelt goed, dan heeft dat tijd nodig. Zeker voor mij en mijn broer,' aldus Harry in de Britse pers.

17-02-2013 om 18:59 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoontje voor Hugh Grant
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Hugh Grant heeft een zoontje gekregen. De acteur bevestigde zaterdag via Twitter dat de Chinese actrice Tinglan Hong is bevallen van hun tweede kindje."Ik ben door het dolle heen dat mijn dochter nu een broertje heeft. Ik ben zo gek op hen allebei dat het niet cool meer is", aldus de 52-jarige acteur op Twitter.Het is niet duidelijk of Hugh nog steeds een relatie heeft met Tinglan. Na de geboorte van hun dochtertje Tabitha in september 2011 beschreef zijn woordvoerder de relatie als 'voorbijgaand'.Op Twitter maakte hij zaterdag wel duidelijk dat zij de moeder van zijn pasgeboren zoontje is. Over zijn beide kinderen schreef hij dat ze een 'fantastische moeder hebben'.Ook liet hij er geen twijfel over bestaan wie de vader van Tinglans pasgeboren kindje is: "En voor alle duidelijkheid: ik ben de vader."

17-02-2013 om 18:57 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Harrison Ford wordt opnieuw Han Solo in "Star Wars 7"
Klik op de afbeelding om de link te volgen
De Amerikaanse acteur Harrison Ford zou opnieuw in de huid van Han Solo kruipen in de zevende Star Wars-film. Dat melden verschillende bronnen. Het nieuws is nog niet officieel bevestigd door Disney. De film wordt verwacht in 2015.De inmiddels 70-jarige Ford vertelde in 2010 nog dat hij Han Solo liever had zien sterven in de zesde film. Dat gebeurde toen niet. Ford lijkt nu toch geïnteresseerd om de rol nog eens te spelen. Verschillende filmwebsites beweren dat de acteur al toegezegd heeft, anderen denken dan weer dat de onderhandelingen nog niet rond zijn.

17-02-2013 om 18:54 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Vtm Nieuws' pakt uit met nieuwe app en live streaming
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Het Nieuws van vtm, dat opnieuw 'vtm Nieuws' zal heten, verandert vanaf maandag van decor en ook op inhoudelijk vlak zullen de uitzendingen er anders uitzien. Dat meldt de Vlaamse Mediamaatschappij (VMMa). Bovendien kunnen mensen het nieuws volgen via een nieuwe app en kunnen ze de nieuwsuitzendingen integraal bekijken op de website.De nieuwsredactie van vtm zal vanaf maandag meer inzetten op buitenlandberichtgeving en populaire cultuur. Vtm zal ook meer politiek nieuws brengen, "ook op de momenten dat het niet brandt in de Wetstraat. En elke zondag nodigen we om 13.00 uur een politieke gast uit voor een interview van een tiental minuten", aldus algemeen hoofdredacteur Kris Hoflack.
Bovendien zullen sportankers Tom Coninx en Maarten Breckx om beurten mee aan tafel zitten tijdens de nieuwsuitzending. "Kijkers kunnen er dus zeker van zijn dat ze elke dag het belangrijkste sportnieuws gezien hebben", zegt Hoflack. Ook de weervrouw- en mannen zullen tijdens de uitzending live een blik werpen op de weerkaart van de volgende dag.


17-02-2013 om 18:53 geschreven door Medialand  


10-02-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Collega's woest op Simon Cowell
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Simon Cowell heeft zich de woede van zowel zijn mede-juryleden van Britain’s Got Talent als van de fans van de show op de hals gehaald.Hij kwam meer dan een uur te laat opdagen voor audities. Volgens Daily Star moesten duizenden boze fans buiten in de kou wachten.Door deze vertraging begonnen de opnames in Birmingham later. Juryleden David Walliams, Amanda Holden en Alesha Dixon waren razend, omdat ze nu tot diep in de nacht moesten jureren."Iedereen was woedend. De show zou om 15.00 uur beginnen. De juryleden waren klaar, duizenden fans wachtten en Simon was nog niet eens uit Londen vertrokken", aldus een bronHet was niet de eerste keer dat Cowell te laat komt. In januari liet de presentator ook iedereen wachten voor een diner op de avond voor de aftrap van audities in Cardiff.De overige juryleden hadden toen genoeg van het wachten en zijn zonder Cowell vertrokken. En ook vorige week was hij te laat, omdat hij hoofdpijn zou hebben.De opnames van de laatste audities van het komende seizoen van Britain’s Got Talent vinden dit weekend plaats. 

10-02-2013 om 12:30 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eminem werkt aan nieuw album
Klik op de afbeelding om de link te volgen
De Amerikaanse rapper Eminem zal die jaar opnieuw een album uitbrengen. Zijn manager Paul Rosenborg bevestigt in het magazine Bilboard dat de opnames volop aan de gang zijn. Het laatste Eminem-album, 'Recovery', dateert van drie jaar geleden."We verwachten dit jaar een nieuw album", zegt manager Paul Rosenborg. "Sinds kort is Eminem opnieuw aan het werk. Het album zal pas na mei uitkomen, maar een exacte datum is er nog niet. De concertdata voor Europa zijn voorzien voor de maand augustus, dus we zullen zien wanneer het ons het beste past."

10-02-2013 om 12:27 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leonardo DiCaprio slaat weer model aan de haak
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Leonardo DiCaprio heeft een sterke voorkeur wat betreft vrouwen. De acteur heeft namelijk voor de zoveelste keer een model aan de haak geslagen. De nieuwe liefde van Leonardo is het Albanische model Aferdita Dreshaj, weet New York Post.'De laatste weken zijn ze dag in en dag uit bij elkaar', onthult een bron. 'Ze brengen veel tijd door samen, maar het is allemaal nog pril.' Toch moet Aferdita zich niet te veel gaan hechten aan DiCaprio.Volgens de insider is het model 'slechts één van de vele vrouwen waar Leonardo momenteel mee omgaat'. DiCaprio lijkt haast uitsluitend voor modellen te vallen. Zo had hij in het verleden relaties met Gisele Bündchen, Bar Refaeli en Erin Heatherton.

10-02-2013 om 12:26 geschreven door Medialand  


06-02-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe Facebook-applicatie weet altijd waar je bent
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Sociaalnetwerksite Facebook ontwikkelt momenteel een smartphone-applicatie die constant de positie van de gebruikers volgt. Dat weet het persbureau Bloomberg.De app zal de locatie van de gebruiker dag en nacht bijhouden. Vrienden die ook van de app gebruikmaken, kunnen op die manier te weten komen waar je op een bepaald moment uithangt.De grootste reden waarom Facebook met dit soort applicatie op de proppen komt, is omdat de sociaalnetwerksite zo ook beter advertenties op maat kan voorschotelen en op die manier extra inkomsten kan genereren.
bron:gva.be

06-02-2013 om 21:57 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Grammys gaan door, met Whitney als herinnering
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Zondag verandert dat, als de muziekwereld massaal uitloopt voor de uitreiking van de Grammy Awards. Het nabijgelegen Grammy Museum is al weken klaar voor het evenement en vestigt extra aandacht op de zangeres die vorig jaar een schaduw over de Grammys liet vallen: Whitney Houston.'De 55ste editie wordt anders', liet Grammys producer Ken Ehrlich eerder weten. Het overlijden van Whitney Houston kwam vorig jaar als een donderslag bij heldere hemel. De zangeres werd, de avond voor de uitreiking van de Grammys, bewusteloos aangetroffen in het bad van haar hotelkamer. De Grammys ceremonie, elk optreden en elk woord wat werd gezegd was volgens Ehrlich doordrongen.LL Cool J is dit jaar opnieuw opgetrommeld als host en er staan optredens van Bruno Mars, Ed Sheeran, Rihanna, Sting, Kelly Clarkson en Justin Timberlake op het programma. Dat moet de avond minder beladen maken, maar de dood van Whitney is zeker niet vergeten.
Het Grammy Museum kwam op 15 augustus met de expositie 'Whitney!'. In overleg met de familie van Whitney werden spullen verzameld van de diva zelf, die tot 24 februari te zien zijn. Ze willen graag dat Whitney herinnerd wordt.
Op de eerste etage van het museum hangen prachtige jurken, inclusief de witte galajurk die Whitney droeg tijdens de uitreiking van de Grammys in 1994. Scrapboeken van de vroege carrière van de zangeres uit Newark liggen tentoongesteld en er worden oude optredens vertoond. In het winkeltje op dezelfde etage worden souvenirs van Whitney, die zesmaal een Grammy in de wacht sleepte, verkocht. Sparkle, de laatste film waaraan de Amerikaanse meewerkte, is ook beschikbaar.
bron:AD.nl

06-02-2013 om 21:55 geschreven door Medialand  


05-02-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé op 14 mei in Antwerps Sportpaleis
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Na een afwezigheid van vier jaar, komt Beyoncé opnieuw naar België. De R&B-ster staat op 14 mei in het Antwerpse Sportpaleis    Beyoncé heeft het afgelopen jaar niet stilgezeten. Begin dit jaar was er de reünie van Destiny’s Child. Daarnaast blikte ze de voorbije maanden ‘In Her Own Words’ in, een openhartige, zelfgemaakte documentaire over haar leven, haar werk en de balans tussen die verschillende rollen.Beyoncé werkte de voorbije maand ook aan een nieuw album met o.a. Justin Timberlake, Pharell en Timbaland. Die plaat zal in april klaar zijn.Op 14 mei strijkt 'The Mrs. Carter Show World Tour Starring BEYONCÉ' neer in ons land. De ticketverkoop begint vrijdag.

05-02-2013 om 20:48 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Avicii ook dit jaar op Tomorrowland
Klik op de afbeelding om de link te volgen
De organisatie van Tomorrowland heeft dinsdag nieuwe namen toegevoegd aan de affiche. Een van hen is Avicii. De Zweedse dj komt net zoals vorig jaar naar recreatiedomein De Schorre in Boom.De 23-jarige Tim Bergling, zoals zijn echte naam luidt, verwierf grote bekendheid met hits als Bromance en Levels. Vorig jaar stond hij op plaats drie in de top 100 van beste dj's van DJ Magazine en was hij ook een van de grote mannen op de main stage van Tomorrowland.Ook Dj Rush met Mauro Picotto, Joey Beltram, Miss Djax, Huma Noyd en J Fernandes (op zondag) en de Fransman Joachim Garraud (op vrijdag en zondag) zakken af naar de festivalweide. Eerder bevestigde Steve Aoki al zijn komst.De negende editie van het dancefestival loopt van vrijdag 26 tot zondag 28 juli op domein De Schorre in Boom. Liefst 16 podiums staan er dan klaar op het terrein van 75 hectare.De Belgische ticketverkoop start nu zaterdag (9 februari) om 11 uur. Alle informatie vindt u op de Tomorrowland-website.
bron:gva.be

05-02-2013 om 20:44 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bekijk de trailer van Crimi Clowns: The movie

Na de populaire tv-reeks Crimi Clowns op 2BE volgt nu de eerste bioscoopadaptatie. De film werd opgenomen in dezelfde draaiperiode als de serie. De film vertelt het verhaal van de ongure praktijken van een clownsfamilie. De film loopt vanaf woensdag 3 april in de bioscoop. In het najaar zal het tweede seizoen van de reeks te zien zijn op 2Be.


05-02-2013 om 20:23 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KPN strijdt met 'Snow' tegen Belgacom en Telenet
Klik op de afbeelding om de link te volgen
KPN België gaat digitale televisie aanbieden. Onder de naam Snow komt er een pakket op de markt met digitale televisie, internet en vaste telefonie, meldt het bedrijf dat bekend is van gsm-operator Base. In het basispakket voor Vlaanderen zitten maar 32 zenders, maar er kunnen extra zenders bijgekocht worden.KPN België was de enige van de grote telecomspelers in België die nog geen digitale televisie verkocht. Daar komt vanaf donderdag verandering in. Het 'triple play'-pakket Snow -met digitale televisie, internet en vaste telefonie- komt op de markt voor 39 euro per maand. Er is wel nog een eenmalige kost voor de installatie, activering en het gebruik van de 'SNOWbox'. Dat kost bij de lancering 99 euro in plaats van 199 euro.


05-02-2013 om 20:19 geschreven door Medialand  


21-01-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VTM schrikt van racisme tegen Filipijnse in ‘The voice'
Klik op de afbeelding om de link te volgen

VTM heeft tientallen racistische reacties op een Filipijnse kandidate in ‘The voice van Vlaanderen' van Facebook en Twitter geweerd. ‘Mensen mogen best kritisch zijn over een programma, maar er is een grens', klinkt het bij de zender. ‘En racisme kan uiteraard niet.' Haar stem viel duidelijk in de smaak bij Koen Wauters, die het 18-jarige meisje met een druk op de rode knop selecteerde voor de volgende ronde. ‘Dit was een briljante prestatie. En toen ik me omdraaide en dat kleine, schattige meisje zag, kon ik niet geloven dat er zo'n goeie stem in zo'n klein lichaam kon schuilen', zei hij. Ook de andere juryleden waren onder de indruk van de stem van de Maria.Toch was niet iedereen even enthousiast over de deelname van het Filipijnse meisje. Op Facebook en Twitter liepen tientallen racistisch getinte reacties binnen. Die gingen over het feit dat Maria Theresa geen Nederlands maar Engels sprak en over haar Filipijnse afkomst.En de reacties waren blijkbaar zodanig negatief dat een medewerker die betrokken is bij het beheer van die reacties er geschokt een Twitterbericht over stuurde: ‘De racistische reacties op de Filipijnse Maria Theresa uit The Voice . Niet te geloven', klonk het ontzet.VTM censureerde de ongepaste reacties.If I ain't got you van Alicia Keys; met dat prachtige liedje deed de Filipijnse Maria Theresa Moralez uit het Brusselse Sint-Gillis vrijdag auditie in de eerste aflevering van het tweede seizoen van The voice van Vlaanderen , de populaire muzikale talentenjacht op VTM.


21-01-2013 om 16:22 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Jennifer Lawrence en Tom Hiddleston zijn het sexyst'
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Tom Hiddleston is door de lezers van Total Film uitgeroepen tot meest sexy filmster.Pattinson moet genoegen nemen met een tweede plek, nadat hij in oktober nog de titel Sexiest Man Alive kreeg van Glamour. Ryan Gosling staat op de derde plaats. Ook Michael Fassbender, Robert Downey Jr. en Chris Hemsworth zijn terug te vinden in de top tien.
Hiddleston reageert verbaasd en gevleid. 'Bedankt, dames. Jullie hebben een onberispelijke smaak. Mijn god, jullie weten hoe je een man een goed gevoel geeft.'
Bij de vrouwen ging Jennifer Lawrence ervandoor met de titel, gevolgd door Scarlett Johansson en Kristen Stewart.
Meest sexy actrices van het moment:
1. Jennifer Lawrence
2. Scarlett Johansson
3. Kristen Stewart
4. Emma Stone
5. Mila Kunis
6. Emma Watson
7. Anne Hathaway
8. Zooey Deschanel
9. Natalie Portman
10. Charlize Theron

Meest sexy acteurs van het moment:
1. Tom Hiddleston
2. Robert Pattinson
3. Ryan Gosling
4. Benedict Cumberbatch
5. Richard Armitage
6. Tom Hardy
7. Alan Rickman
8. Michael Fassbender
9. Robert Downey Jr.
10. Chris Hemsworth


21-01-2013 om 16:19 geschreven door Medialand  






Zoeken in blog


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto


Blog tegen de wet? Klik hier.
Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs