www.dance4u.be
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Medialand dankt volgende bronnen voor het medianieuws dat je op deze blog kan lezen:

Allemaal Digitaal.be
De Morgen
De Standaard
De Redactie.be
Gazet Van Antwerpen
Het Laatste Nieuws
Het Nieuwsblad
Radiovisie.be
Showbizzsite.be
Zangtalent.be
De Telegraaf
Algemeen Dagblad
VTM
VT4
Eén
2BE
RTL
Nu.nl
MSN Entertainment
Metro Nieuws
Vandaag.be
Clint.be
Bruno.nl
Scarlet Gossip
Nieuws.be
Tv Facts.nl
The top of music
Showbizznieuws

Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Medialand
Medialand:Al het medianieuws op één website!
tv,radio,film,muziek,showbizz,fashion en lifestylenieuws én Dance4U.be!
18-02-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Thomas Van Hemeledonck opnieuw op tv te zien
Klik op de afbeelding om de link te volgen

De journalist Thomas Van Hemeledonck is sinds kort weer aan de slag als journalist van het VTM-nieuws.

Hij maakte in 2007 de overstap van het VTM-nieuws naar Telefacts Zomer, waar hij het gezicht van het duidingsmagazine werd. Daarna kreeg hij de reguliere Telefacts-uitzendingen toegewezen. Van Hemeledonck bleef die functie uitvoeren tot 2013, toen hij van het scherm verdween en als eindredacteur van het nieuws begon te werken. Nu maakt de journalist dus opnieuw de overstap naar een functie voor de camera’s.

18-02-2015 om 14:24 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'The Loft' verdwijnt uit Amerikaanse zalen: "We hadden op meer gehoopt"
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Het gaat niet goed met 'The Loft', de film van Erik Van Looy. De remake van 'Loft' staat helemaal onderaan de box office in de Verenigde Staten. "Het klopt dat de release in de VS tegenviel", aldus producent De Vijver Media aan De Standaard.Terwijl het openingsweekend van 'Fifty Shades of Grey' 84 miljoen dollar opbracht, wist 'The Loft' het voorbije weekend slechts 190.000 dollar in het laatje te brengen. Een pak minder dan Van Looy en De Vijver Media gehoopt hadden.De totale opbrengst van de film klokt nu na drie weken af op bijna 6 miljoen dollar. "Maar het is te vroeg om het volledig financieel plaatje te kunnen schetsen", klinkt het bij De Vijver Media.
De film verdwijnt nu stilaan uit de Amerikaanse filmzalen. Vorige week speelden meer dan 1.800 filmzalen 'The Loft' nog, nu zijn dat er nog 245. Maar woordvoerder Kristof Demasure koestert nog hoop: de film moet immers nog in Rusland en China in de filmzalen komen. Ook op de rechten voor televisie en dvd is het nog wachten. "Maar in de VS hadden we op meer gehoopt, dat is waar."Amerikaanse critici lieten geen spaander heel van de film. "De recensies zijn zo over the top dat ik ze haast niet serieus kan nemen", zei Van Looy daarover in De Morgen.

18-02-2015 om 14:21 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Borsato in gesprek over Symphonica in Rosso
Klik op de afbeelding om de link te volgen Marco Borsato (48) is met Mojo Concerts in gesprek over Symphonica in Rosso. Dat heeft de concertorganisator vandaag laten weten in reactie op geruchten dat de zanger de centrale artiest is bij de concertreeks in het GelreDome in Arnhem. ,,We willen heel graag dat hij deze editie gaat doen en we zijn ver in de gesprekken", aldus Mojo. Maar er is nog niets definitief afgesproken.
Tijdens Symphonica in Rosso staat elk jaar een topartiest in de spotlights. Vorig jaar was er voor het eerst sinds de start in 2006 geen editie omdat er geen geschikte hoofdartiest gevonden kon worden. De laatste keer, in 2013, trad Anouk op.
Borsato stond eerder in het GelreDome. In 2006 trad de zanger voor het eerst op tijdens Symphonica in Rosso. Hij gaf toen tien optredens, waarvan de beste fragmenten werden vastgelegd op cd en dvd.

18-02-2015 om 14:20 geschreven door Medialand  


12-10-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Franse actrice wordt nieuwe Bond-girl
Klik op de afbeelding om de link te volgen De Franse actrice Léa Seydoux mag in de volgende Bond-film de felbegeerde rol van femme fatale voor haar rekening nemen. Of ze in de vierentwintigste prent de rol van slechte meesterintrigante of sexy dubbelagente zal spelen én hoe groot haar inbreng in de film precies zal zijn, is nog niet bekend.Léa Seydoux is voor de volgende Bond-film gecast als nieuwe Bond-girl. De opnames starten over zes weken en eind november zal ze samen met haar nieuwe collega's Daniel Craig, Ralph Fiennes, Ben Whishaw en Naomie Harris het script doornemen. De opnames van de nieuwe Bond-film starten over zes weken.Een nobele onbekende op het scherm is de Franse actrice zeker niet, ze was eerder al te zien in  'Mission Impossible: Ghost Patrol', het met een Gouden Palm bekroonde 'La Vie d'Adèle', 'Midnight in Paris' ... .Wie staat te popelen om Léa aan de zijde van Daniel Criag te zien schitteren, zal echter nog eventjes geduld moeten uitoefenen. De film wordt pas eind 2015 in de zalen verwacht.

12-10-2014 om 10:11 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook ‘Café Corsari’ met sluiting bedreigd
Klik op de afbeelding om de link te volgen Tegen 15 oktober moet de VRT de optie lichten voor het verdere gebruik van het ‘Café Corsari’ in het Antwerpse Zuiderpershuis volgend jaar.

12-10-2014 om 10:10 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brusselmans schrijft tv-serie
Klik op de afbeelding om de link te volgen Herman Brusselmans (57), onlangs bevallen van zijn eerste literaire thriller Zeik en vanaf volgende week te zien als jurylid in het nieuwe seizoen van De slimste mens ter wereld, schrijft aan een tv-reeks.

12-10-2014 om 10:08 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beste dj ter wereld koopt droomvilla in Breda
Klik op de afbeelding om de link te volgen Dj Hardwell heeft een villa gekocht in Breda. Het huis kostte de nummer 1 dj van de wereld zo'n 1,3 miljoen euro, weet de website Bekendeburen.nl. Het nieuwe optrekje van Robbert van de Corput, zoals de dj eigenlijk heet, telt zeven kamers.
De villa ligt aan het water en heeft een bijzondere tuin. Deze won in 2009 zelfs de titel 'tuin van het jaar'. Bekende Buren heeft foto's van de woning op de website staan.

12-10-2014 om 10:06 geschreven door Medialand  


15-08-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3 years Dance4u.be
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Anniversary weekend (september 5,6,7).Only Dance music
          with DJ Boris,DJ Quash and Corey Biggs.


                        www.dance4u.be


15-08-2014 om 13:10 geschreven door Medialand  


10-07-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Erik Van Looy gaat scheiden
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Erik Van Looy en zijn echtgenote gaan scheiden. Dat meldt de filmmaker en tv-presentator in een mededeling.Het echtpaar stapte ruim 20 jaar geleden in het huwelijksbootje. ‘Mijn vrouw en ik hebben beslist om uit elkaar te gaan. We hebben nooit samen interviews gegeven, en zullen ook geen commentaar geven of terugblikken op ons huwelijk’, aldus Van Looy.De regisseur vloog vorige maand naar Rio voor de WK-match tegen Rusland en bleef vervolgens twee weken plakken. Na de wedstrijd tegen Argentinië mocht hij terugreizen met het regeringsvliegtuig waarmee Elio Di Rupo, Didier Reynders en Pieter De Crem waren gekomen.‘Nu gaat de voorbereiding van het nieuwe seizoen van ‘De slimste mens ter wereld’ van start’, verklaarde Van Looy na zijn thuiskomst in Gazet van Antwerpen. ‘Daarnaast moet ik ook het scenario van mijn nieuwe film ‘De premier’ afwerken. En dan is er ook nog de release van de Amerikaanse versie van ‘Loft’. Ik zou daar eigenlijk nog graag aan toevoegen: en ook nog even met vakantie. Maar ik vrees dat ik mijn vakantie heb opgesoupeerd. Ik moet nu echt dringend aan het werk.’

10-07-2014 om 17:57 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Antwerpse dj mag Tomorrowland openen na wedstrijd op Stubru
Klik op de afbeelding om de link te volgen De Antwerpse dj/producer Ravenous! draait op 17 juli de allereerste platen van Tomorrowland 2014. Hij won woensdagavond de Tomorrowland dj-contest tijdens de finale op Studio Brussel en bemachtigde zo de gegeerde spot.Poppunt, advies- en aanspreekpunt voor muzikanten, dj’s en producers, bundelde voor deze contest de krachten met Studio Brussel en Tomorrowland om opkomend dj-talent een kans te geven op het festival. Maar liefst 201 kandidaten meldden zich aan voor de wedstrijd. Hun opdracht was duidelijk: maak een ‘killer mix’. Juryleden Faisal, Kong en Raving George, residents bij het Stubru-programma Playground, bogen zich over de berg inzendingen en haalden er vier toppers uit: K!tch, Le Gamin, Ravenous! en Major Maeyer. Die namen het vervolgens tegen elkaar op in live dj-battles op Studio Brussel. Ravenous! werd eindwinnaar: hij mag op 17 juli The Gathering openen, aan de vooravond van een nu al legendarisch Tomorrowland 2014. Ravenous! treedt daarmee in de voetsporen van Raving George, Ricardo F en Tierkratz, die de vorige drie edities een topspot op het festival kregen door deze contest. 

10-07-2014 om 17:55 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Excuses van Mail Online voor George Clooney
Klik op de afbeelding om de link te volgen Zelden reageert George Clooney op een artikel uit een boulevardkrant. Maar de Daily Mail ging voor de Hollywoodster deze keer een stap te ver. De website van de Britse tabloid heeft zich intussen verontschuldigd bij de Amerikaanse acteur.In september zou George Clooney (53) trouwen met Amal Alamuddin (36) in Italië. De advocate is van Libanese afkomst, maar ze heeft ook de Britse nationaliteit.In het artikel in de Daily Mail wordt beweerd dat Clooneys aanstaande schoonmoeder op religieuze gronden tegen het huwelijk is. Omwille van haar geloof trouwen met iemand die dat geloof niet aanhangt, zou volgens de legende haar dood kunnen betekenen, klonk het.‘Ik reageer zelden op verhalen in de media, tenzij het om iemands veiligheid of welzijn gaat. Toch wil ik de Daily Mail nu even aanspreken op zijn onverantwoordelijke berichtgeving’, zo reageert de acteur in de Amerikaanse krant USA Today.‘Het verhaal is volledig verzonnen. Amals moeder zou half Beiroet hebben verteld dat ze tegen het huwelijk is. Ze zou grappen over Druzische tradities waarin de bruid het leven laat. Moet ik dat herhalen? Waarin de bruid sterft. De moeder van Amal is helemaal niet Druzisch. Ze is bovendien niet meer in Beiroet geweest sinds mijn relatie met Amal. En ze is helemaal niet tegen het huwelijk.’Clooney is het naar eigen zeggen gewend dat de Daily Mail ‘met de regelmaat van de klok verhalen verzint’. ‘Dat laat me eerlijk gezegd koud. Maar dit gaat over zoveel meer. Hier wordt gebruik gemaakt van zogezegde religieuze verschillen, terwijl die er niet eens zijn. En dat is gevaarlijk’, aldus Clooney.‘Als zoon van een nieuwsmaker aanvaard ik dat de persvrijheid voor mijn privéleven soms minder leuke gevolgen heeft’, vervolgt Clooney. ‘Dit verhaal zal heel snel circuleren in talloze media, hoewel de Daily Mail al meermaals heeft bewezen dat feiten geen rol spelen bij de publicatie van hun verzinsels. Wanneer zo’n medium mijn familie of vrienden schade toebrengt, overschrijden ze voor mij een belangrijke grens .

10-07-2014 om 17:53 geschreven door Medialand  


22-05-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hits van Pharrell beginnen op exact dezelfde manier
Klik op de afbeelding om de link te volgen Als Pharrell Williams een nummer maakt, dan heb je een hit. Bijna altijd is dat het geval. De Amerikaan heeft daar wat geheimen voor, waaronder de intro die bijna altijd hetzelfde is.     Een pientere blogger merkte op dat heel wat van de nummers die Pharrell voor zichzelf schrijft of voor anderen producet, op net dezelfde manier beginnen. De eerste beat wordt vier keer snel herhaald, waarna het nummer van start gaat.Hij maakte er een mix mee, waarin duidelijk hoorbaar is hoe de wereldster zijn succesrecept meermaals herhaalt.

22-05-2014 om 12:18 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opnames nieuwe Star Wars-film van start
Klik op de afbeelding om de link te volgen

De geruchtenmolen draaide op volle toeren, maar nu is het officieel: de opnames van de nieuwe Star Wars-film zijn begonnen in Aboe Dhabi. Dat heeft producer Kathleen Kennedy woensdag aangekondigd in de woestijnstaat.Volgens insiders zal de crew rond regisseur J.J. Abrams ongeveer een week draaien in Aboe Dhabi. Er zal zowel in de straten van de stad als in de woestijn gefilmd worden.Aboe Dhabi neemt 30 procent van de kosten van het draaien van de film in het emiraat voor zijn rekening. In ruil krijgen zes jongeren uit Aboe Dhabi de kans op de set mee te werken.

bron:gva

22-05-2014 om 12:16 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maarten en Roos keren terug in 'Familie' als gegijzelde toeristen
Klik op de afbeelding om de link te volgen Zowel Maarten Van den Bossche, vertolkt door Michael Vroemans (37), als Roos Sterckx, gepeeld door Heidi De Grauwe (33), keert volgende week terug in 'Familie'. Beide personages zullen te zien zijn in de seizoensfinale van de VTM-soap. Die speelt zich als in Pakistan, waar Maarten en Roos gegijzeld worden.Maarten en zijn vriendin Roos verdwenen zeven maanden geleden uit de reeks omdat ze op wereldreis gingen."Het tweetal heeft besloten om hun wereldreis stilaan af te ronden en na een bezoek aan Pakistan terug naar huis te keren" verklapt Michael in Het Laatste Nieuws. "Maar in dat land loopt het compleet fout en worden ze het slachtoffer van een gewelddadige buskaping door extremisten. Hoe de kaping afloopt, wordt één van de cliffhangers in de seizoensfinale van 'Familie', eind juni."De opnames voor die seizoensfinale vonden plaats op Tenerife.

22-05-2014 om 12:15 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moet Telenet bang zijn van Netflix?
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Het zullen de contentproviders zijn die uiteindelijk beslissen wie het gevecht wint, stelt Sam Feys. Hij is online redacteur bij De Morgen.Via een eenvoudig trucje kan je nu al naar de Amerikaanse Netflix kijken in België. Ik doe dat sinds Netflix' eigen productie House of Cards in het assortiment verscheen en sindsdien wordt er maandelijks 8 dollar van mijn kredietkaart afgeschreven. Hoe bang moet Telenet zijn van de Amerikaanse streamingdienst?
Het heeft iets romantisch om door de wat stoffige Netflixbibliotheek vol films en series te dwalen. Je kan er oldtimers als 'The West Wing' inhalen, een 'Breaking Bad' of 'Mad Men'-marathon houden en in ons land verwaarloosde series als 'Bates Motel' bekijken. Het filmaanbod oogt mogelijk nog stoffiger, maar je vindt er ook recent materiaal als 'Jobs', 'Don Jon' en knappe documentaires als 'Blackfish' en 'Food, Inc'.
Laat er geen twijfel over bestaan: Telenet heeft met Rio vandaag een veel groter aanbod aan recente series en films, maar dat is niet de ambitie van Netflix. Het wil een overweldigend aanbod en een eindeloze bibliotheek aanbieden voor de juiste prijs-kwaliteit, en daar schiet het Mechelse telecombedrijf met zijn dure formule tekort.Telenet mag dan wel een deal met HBO hebben afgesloten waardoor je naar topseries als 'Game of Thrones' en True Detective kan kijken, die afleveringen zijn amper vier weken opvraagbaar. Een serie als 'Modern Family' is zelfs al na een week uit het assortiment verdwenen. Het komt vaak voor dat ik bij Telenet aan een nieuwe serie of seizoen wil beginnen, maar niet eens meer de eerste aflevering kan meepikken. Wie daar maandelijks 25 euro voor op tafel legt, zou dat eigenlijk niet mogen pikken.
Netflix doet het anders. Het biedt series vanaf het eerste seizoen integraal aan zonder dat je hoeft te vrezen dat die opeens de bibliotheek zullen verlaten. Telenet laat je uitsluitend 'sommige' seizoenen van een beperkt aantal oudere series opvragen.
Blijft de vraag hoeveel van die Amerikaanse content ook bij ons te zien zal zijn. In Nederland ontbreken heel wat Amerikaanse series. Ook in ons land zijn een pak rechten van oudere tv-programma's en films al dan niet exclusief in handen van Telenet en tv-zenders. Veel hangt af van het feit of Netflix ook regionale contentproviders als Studio 100 of Woestijnvis over de streep kan trekken, of dat zij wijselijk in het nest van Telenet blijven.
Netflix maakte zijn abonnementsprijs onlangs een euro duurder voor nieuwe klanten. Zelf televisie maken en risico's nemen als 'House of Cards' is duur, maar recente content aankopen is dat ook. Voor 2014 alleen al zal het drie miljard dollar aan nieuwe aankopen besteden. Op lange termijn staat Netflix door zijn internationale expansie wel in een veel comfortabelere positie om meteen interessante contentdeals af te sluiten voor een groot marktgebied waardoor het steeds sneller films en series zal kunnen aanbieden.
Voorlopig hebben ze in Mechelen weinig te vrezen, al was het maar omdat mensen nog steeds zo verslingerd zijn aan hun digibox en het bedrijf zich met Rex & Rio goed heeft bewapend tegen de komst van Netflix. Maar het zullen de contentproviders zijn die uiteindelijk beslissen wie het gevecht wint.
  

bron: De Morgen

22-05-2014 om 12:13 geschreven door Medialand  


20-05-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Giel zet het Wereldrecord Radiomaken op 198 uur
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Waar haal je als mens de energie vandaan om meer dan 190 uur lang bezig te zijn met je werk? Giel Beelen kan het je vertellen, want hij verbrak deze week het wereldrecord radiomaken door vanaf maandag 12 mei 06:00 uur t/m dinsdag 20 mei 12:00 uur in de 3FM studio platen aan elkaar te praten. 


20-05-2014 om 14:47 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Paris Hilton aangeklaagd door schoenenbedrijf'
Klik op de afbeelding om de link te volgen Paris Hilton is aangeklaagd voor 2 miljoen dollar (1,46 miljoen euro) door een schoenenbedrijf.Dat meldt New York Daily News.Antebi Footwear Group wil van de socialite betaalde royalty's terug en een schadevergoeding, omdat ze ondanks haar schoenenlijn bij Antebi ook bij concurrent Retouch tekende.Vorige maand had Paris het bedrijf zelf aangeklaagd voor ruim een miljoen dollar, omdat ze haar geen royalty zouden hebben uitbetaald sinds ze in 2007 haar naam leende aan een schoenenlijn van Antebi.In de nieuwe rechtszaak zegt Antebi nu dat dit komt doordat Paris eerst contractbreuk pleegde.Naast haar deal met de concurrent wreef de 33-jarige blondine volgens Antebi zout in de wonden door enthousiast over haar nieuwe schoenenlijn te twitteren."Ik ben geobsedeerd door mijn nieuwe ontwerpen", schreef Paris. "Alle materialen en kleuren passen perfect bij mijn tassen."

20-05-2014 om 09:20 geschreven door Medialand  


19-05-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Lopez schrijft boek
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Jennifer Lopez heeft een boek geschreven over haar leven. Het heet True Love en wordt op 28 oktober gelanceerd, zo schrijft People.De zangeres was eigenlijk helemaal niet van plan om een boek uit te brengen. "Ik ben er niet mee begonnen met als doel om het uit te geven. Het begon als een soort dagboek", aldus de 44-jarige Jennifer. "Toen ik op tournee was, werd het wat anders. Ik heb mezelf echt verbaasd. Toen realiseerde ik me pas dat ik een boek aan het schrijven was."Jennifer vertelt dat ze het best lastig vond om sommige dingen op te schrijven. Toch besloot ze het te doen, omdat mensen er misschien wat van kunnen leren. "Ik ben heel erg veranderd", vertelt ze over de periode die volgde op haar scheiding van Marc Anthony in 2012. "Ik had veel meegemaakt en daarna werd ik geconfronteerd met mijn angsten om als alleenstaande moeder te touren." Toch zegt Lopez dat ze niks zou veranderen aan haar leven. "Dat zou ik niet doen, want het heeft me gemaakt tot wie ik nu ben."Het boek zal zowel in het Engels als in het Spaans worden uitgegeven. Een deel van de opbrengst gaat naar The Lopez Family Foundation.

19-05-2014 om 19:31 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Annelien Coorevits is nieuwe gezicht Vijf
Klik op de afbeelding om de link te volgen Ex-Miss België Annelien Coorevits (27) gaat voor tv-zender Vijf werken. Ze gaat het tweede seizoen van het datingprogramma Singl3s presenteren en wordt ook het gezicht van Club Vijf, een initiatief waarmee Vijf vrouwen wil helpen om het WK voetbal te overleven.Annelien heeft vandaag al haar eerste opnamedag voor Club Vijf. De vrouw van Anderlechtspeler Olivier Deschacht was blij verrast door de vraag van Vijf. De bal ging aan het rollen toen Annelien deelnam aan een week met voetbalvrouwen voor het Vier-programma Komen Eten. Ze schreef ook het datingboek Eerste Hulp bij Daten.

19-05-2014 om 19:30 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wout Bru opent nieuwe pop-up op Linkeroever
Klik op de afbeelding om de link te volgen Iedereen popt-up tegenwoordig. Sterrenchef Wout Bru opent begin juni zijn zomers pop-uprestaurant Glow op de Antwerpse linkeroever. Het is ondertussen al de derde pop-up van de sterrenchef lWout Bru strijkt begin juni neer op Linkeroever. De sterrenchef opent er in de Kastanjedreef zijn Glow, een zomers pop-uprestaurant. In de keuken krijgt Bru hulp van de Argentijnse chef Sebastian Mazzola.En dat is niet van de minsten op culinair vlak. “Sebastian legde al een mooi parcours af in de keuken. Hij werkte in El Bulli”, verklaart Bru aan het VTM Nieuws. “In het wereldvermaarde Spaanse restaurant was hij de rechterhand van de broers Albert en Ferran Adrià. Het is lang geleden dat iemand mij nog iets bij leerde, maar van Sebastian valt mijn mond open.“In Glow ga ik vooral grillen en braden. Ik wil veel met vis en vlees werken. Hapjes op de barbecue leggen en delen met vrienden, zo doen wij dat elke zondag in Argentinië. Daar gaat koken om”, vertelt de sympathieke Argentijn. Mazzola blijft vier maanden bij Bru, daarna gaat hij andere culinaire avonturen tegemoet Het is trouwens niet de eerste keer dat Bru popt. Op dezelfde locatie runde de chef eerder LO - spreek uit l’eau -, een pop-uprestaurant met Peruviaanse en Japanse invloeden.Reserveren in Glow kan vanaf vandaag om 20u.

19-05-2014 om 19:28 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Q Music gaf 51.000 Love The Samba tickets weg
Klik op de afbeelding om de link te volgen In amper een half uur tijd waren alle tickets voor Love The Samba uitgedeeld. Die tickets deelde radiozender Q-music uit voor de WK-wedstrijden die ze uitzenden in de Ghelamco-arena in Gent. Drie keer 17.000 zitplaatsen konden Sven Ornelis en Kurt Rogiers weggeven.

19-05-2014 om 19:26 geschreven door Medialand  


15-05-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Robin Thicke schrijft nummer om vrouw terug te krijgen'
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Robin Thicke heeft een nummer geschreven in de hoop daarmee zijn vrouw Paula Patton terug te winnen.Dat weet TMZ, die de tekst van het nummer Get Her Back in handen heeft."Alles wat ik wil, is het goedmaken. Ik moet haar terugkrijgen, haar goed behandelen en haar koesteren voor het leven", zo zou de zanger geschreven hebben.Thicke is volgens bronnen van plan het nieuwe nummer voor de eerste keer te laten horen tijdens de Billboard Awards, die op 18 mei worden gehouden."Ik had je langer moeten kussen, je steviger moeten vasthouden. Ik wacht voor altijd op je", staat ook in het nummer.Het is niet de eerste keer dat de Blurred Lines-zanger in het openbaar een poging doet zijn vrouw terug te winnen. Tijdens concerten heeft Thicke meerdere keren een ode aan zijn vrouw gebracht en het publiek verteld hoe graag hij Patton terug wil.Eind februari kwam naar buiten dat het huwelijk van Patton en Thicke na bijna tien jaar over is. De twee kennen elkaar al twintig jaar.

bron : nu.nl

15-05-2014 om 18:31 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VRT krijgt 598 aanvragen voor groot scherm tijdens WK voetbal
Klik op de afbeelding om de link te volgen De VRT heeft 598 aanvragen ontvangen om wedstrijden van het wereldkampioenschap voetbal in Brazilië op een groot scherm te vertonen. Dat heeft de openbare zender woensdag meegedeeld.Er werden geen aanvragen geweigerd, maar alle organisatoren krijgen wel de boodschap mee dat de VRT toestemming geeft voor het vertonen van Sporza-beelden op grootschermen op voorwaarde dat aan alle voorschriften is voldaan. Zo moet onder meer ook de toestemming verkregen worden van de Fifa en moet de live-uitzending van begin tot einde vertoond worden.De aanvragen komen uit uiteenlopende hoeken: het gaat van kleine lokale groeps- en buurtevenementen, cafés, privéfeestjes tot massabijeenkomsten (tot 20.000 deelnemers), al dan niet gecombineerd met andere activiteiten (StuBru in Sportpaleis, Bar Brazil in Lint, Bras-ils in Brasschaat, ...). Er werd ook één toestemming gegeven aan de overkoepelende organisatie voor alle jeugdhuizen. Die toestemming geldt dus voor alle leden, dat zijn meer dan 400 jeugdhuizen.De VRT biedt de beelden voor iedereen gratis aan, de RTBF vraagt daarentegen in sommige gevallen wel een bijdrage. De Fifa rekent enkel een bedrag aan voor commerciële evenementen, zo staat te lezen op de website. De prijs daarvan is afhankelijk van de capaciteit. Zo betaal je bijvoorbeeld 1.000 dollar (730 euro) als je event minder dan 1.000 toeschouwers kan herbergen en 2.000 dollar als er 1.000 tot 5.000 plaatsen zijn.  

15-05-2014 om 18:26 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Festival Maanrock in Mechelen duurt drie dagen
Klik op de afbeelding om de link te volgen

De 'Zomer is van Mechelen', zo heet voortaan de langste gratis festivalzomer in Mechelen. Nieuw is dat Maanrock voor het eerst drie dagen zal duren en dus al op vrijdag 29 augustus begint.De festivalzomer start met de Dijlefeesten van 25 tot 28 juni en Ottertrotter op 29 juni. Vrijdag 16 mei maakt de organisatie van de Dijlefeesten meer details bekend over het programma. Eerder raakte bekend dat het festival aan de Vismarkt opnieuw een drijvend podium krijgt op de Dijle.Tussendoor is er elke donderdag ParkPop, Mechelen Zingt tijdens de Vlaamse feestdag op 11 juli en een Bal Populaire tijdens de nationale feestdag op 21 juli. Vis-Pop vindt plaats op 9 augustus en ook M.E.C komt terug. "Op een nieuwe locatie in de binnenstad. Wij nodigen iedereen trouwens uit om mee voorstellen te doen voor het programma", zegt Jef Deleu, een van de medeorganisatoren. De zomer eindigt met Maanrock van 29 tot 31 augustus, vlak voor de start van het nieuwe schooljaar. Volgende week worden trouwens de eerste namen bekendgemaakt van het gratis stadsfestival. Maanrock begint vrijdag met een vernieuwd concept op de IJzerenleen. "En zo krijgen we de 'Zomer is van Mechelen'. De naam is natuurlijk een knipoog naar andere steden. Een beetje chauvinisme kan geen kwaad", zegt mmMechelen-feest-voorzitter Kristof Calvo (Groen).

Meer info vindt u op www.dezomerisvanmechelen.be.

15-05-2014 om 18:25 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tomorrowland krijgt unieke milieuvergunning
Klik op de afbeelding om de link te volgen

De provincie Antwerpen gaf vandaag haar goedkeuring voor de milieuvergunning van Tomorrowland. Buurtbewoners die klaagden van overlast probeerden er via deze weg voor te zorgen dat het festival niet werd goedgekeurd en zo niet kon doorgaan.De vergunning die de provincie Antwerpen vanochtend goedkeurde is 20 jaar geldig. "Zo'n milieuvergunning is uniek in België. Geen enkel Belgische festival kreeg eerder een toelating die zo lang geldig is, normaal vervalt de vergunning na een jaar of twee", zegt Tomorrowland-woordvoerster Debby Wilmsen.De provincie zag naar eigen zeggen geen probleem met de aanvraag. Met de vergunning worden bepaalde milieumaatregelen gecontroleerd, zoals wat er gebeurt met het afval en waar de dieselgeneratoren komen te staan. "Tomorrowland heeft zijn eigen charter", zegt Wilmsen, "hierin staat onder andere dat onze partners de meest ecologische producten moeten gebruiken en dat we verschillende vuilbakken voorzien. Dat zijn bloemvormige-vuilbakken in drie kleuren die festivalgangers moeten aanzetten tot recycleren. Ook voorzien we containers en een campagne waarmee we willen voorkomen dat mensen spullen achterlaten na het festival, zoals dat vaak wordt gedaan. De lokale jeugdbewegingen kunnen dan spullen komen ophalen uit die containers zoals tenten, kampeerstoelen enz." Het festival mag volgens de vergunning vijf weken voor aanvang beginnen met de opbouw en de afbraak moet twee weken na het festival klaar zijn. Op vrijdag en zaterdag mag er muziek worden gespeeld tot één uur 's ochtends en zondag tot middernacht. De buurtbewoners die zich verzetten tegen het festival kunnen nog bezwaar aantekenen bij de Raad van State. Tomorrowland kan nog niet bevestigen of de buurtbewoners het hierbij zullen laten, of ze nieuwe stappen zullen ondernemen.

bron: gva

15-05-2014 om 18:23 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onverwacht: netmanager Canvas Mark Coenen verlaat VRT
Klik op de afbeelding om de link te volgen Mark Coenen is niet langer netmanager van Canvas. Na een verschil in visie met de VRT-directie over de vernieuwing van Canvas, werd in onderling overleg beslist om een einde te maken aan de samenwerking. Coenen stopt immers niet alleen als netmanager, hij verlaat meteen ook de VRT.

15-05-2014 om 18:20 geschreven door Medialand  


14-05-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goedele Liekens als ‘emotioneel glijmiddel’ op RTL 4
Klik op de afbeelding om de link te volgen Goedele Liekens fungeert als het ‘emotionele glijmiddel’ in het nieuwe programma Divorce Hotel op RTL 4. Dat vertelt de seksuologe in een interview met Metro. In Divorce Hotel zorgt een heel team ervoor dat echtparen in één weekend kunnen scheiden. “Ik ben er voor het emotionele gedeelte, het zogenoemde emotionele glijmiddel van de show. Het andere gedeelte van het team is er voor de zakelijke afwikkeling van de scheiding“, zegt Liekens.Na 48 uur zijn de echtparen officieel gescheiden. “Sommigen vallen in elkaars armen van ontroering. Het is heel emotioneel om te zien hoe ze elkaar het beste wensen. Je krijgt echt de neiging om ze te gaan feliciteren.”Liekens vindt het prettig om met Nederlandse kandidaten te werken. “Belgen zijn minder gewoon om over hun gevoelens te praten of om in zichzelf te kijken. Een Nederlander zegt bijvoorbeeld makkelijker dat ie bij een therapeut loopt.”De uitzending begint om 20.30 uur, een week later dan gepland om de concurrentie met het Songfestival te vermijden. “Ik was blij met die beslissing, helemaal toen ik de kijkcijfers de volgende dag zag. Meer dan drie miljoen mensen hebben keken!“

14-05-2014 om 10:05 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Camille Van Brabander in P-magazine
Klik op de afbeelding om de link te volgen

De Game of Thrones-fans worden verwend deze week, want met Camille Van Brabander presenteren we u de Vlaamse Daenerys Targaryen. Tip voor wie haar wil verleiden: kijk haar niet aan. Als beloning mag u dan misschien wel ‘kapiteintje’ spelen met haar.“Mijn verkleedpartijen blijven beperkt tot het sexy schoolmeisje, met kort rokje en hoog opgetrokken kousjes. Of kapiteintje spelen: altijd leuk met mijn matrozenpakje!”

bron:mediabom

14-05-2014 om 10:01 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rechtszaak tegen Porsche voor dood Paul Walker
Klik op de afbeelding om de link te volgen Porsche is aangeklaagd om de dood van Fast & Furious-acteur Paul Walker en diens vriend door de vrouw van Walkers’ vriend die mee verongelukte. Volgens haar ligt de oorzaak bij een ontwerpfout in de Porsche waarin het duo zat.De kans is klein dat ze wint, want uit het onderzoek bleek dat de auto dubbel zo snel reed als toegelaten.

14-05-2014 om 09:59 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BBC-dj ontslagen wegens plaat met ‘nigger’
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Een dj van de BBC is ontslagen omdat hij een plaat uit 1932 heeft gedraaid waarin het woord ‘nigger’ viel. Het incident komt er dagen nadat Jeremy Clarkson vanwege hetzelfde woord door het stof moest kruipen.De BBC heeft David Lowe, een dj van haar regionale omroep Devon, ontslagen nadat hij een plaat had gedraaid waarin het woord ‘nigger’ werd gezongen. Lowe werkte 32 jaar voor BBC Radio en presenteerde het programma Singers and swingers met muziek uit de oude doos, vaak uit zijn eigen platencollectie. Op 27 april speelde hij het musicalnummer ‘The sun has got his hat on’ uit 1932, met de regels ‘He’s been tanning niggers out in Timbuktu’. In latere versies werd het woord ‘niggers’ vervangen door ‘negroes’, en nog later werd ‘tanning niggers’ ‘roasting peanuts’.Een luisteraar stuurde een klacht naar de BBC. De dj zegt dat hij niet wist dat de versie van Ambrose and His Orchestra het woord bevatte. Hij bood aan om zich tijdens zijn uitzending te excuseren of ‘om op zijn eigen zwaard te vallen’. De omroep liet weten dat het voorval niet meer ter sprake mocht komen in een uitzending en aanvaardde zijn ontslag.

bron: De Standaard

14-05-2014 om 09:57 geschreven door Medialand  


Zoeken in blog


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto


Blog tegen de wet? Klik hier.
Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!