Ingrediƫnten:
- 4 grote aardappelen
- 250 g champignons
- 1 blokje Knorr Kruidenboeket Look-Peterselie-Kervel
- 4 steaks
- 1 Knorr Bouillonketeltje Vlees
- 0,5 glas witte wijn (of water)
- 2 soeplepels Bertolli olijfolie
Bereiding:
1. Bak de in stukken gesneden aardappelen in de olijfolie.
2. Voeg op het einde de in twee gesneden champignons en een blokje Knorr Kruidenboeket Knoflook-Peterselie-Kervel toe.
3. Bak de steaks in een andere pan. Als ze klaar zijn, leg je ze opzij zodat ze kunnen rusten.
4. Giet een half glas witte wijn (of water) in de pan waarin je de steaks hebt gebakken. Laat hierin ook een Knorr Bouillonketeltje Vlees smelten.
5. Laat op een zacht vuur gedurende 2 minuten inkoken terwijl je blijft roeren.
6. Leg de steaks op een bord en giet de vleessaus over de steaks. Dien op met de aardappels.