Inhoud blog
 • Over parkeren
 • 5 Exclusieve Tafellampen
 • Overgewicht: wat en wanneer?
 • Fauna, flora en bloemetjes
 • Een gezellige tv avond
  Zoeken in blog

  Rondvraag / Poll
  Bent u gelukkig?
  Ja, heel gelukkig
  Ik ben gelukkig
  Niet gelukkig, niet ongelukkig
  Eerder ongelukkig
  Diep ongelukkig
  Bekijk resultaat

  Over mijzelf
  Ik ben Jannes
  Ik ben een man en woon in Aalst (België) en mijn beroep is .
  Ik ben geboren op 00/00/0000 en ben nu dus 2021 jaar jong.
  Mijn hobby's zijn: voetbal, film, LO.
  My Personal Blog

  25-12-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Over parkeren
  Prettig kerstfeest allemaal! Vandaag is het hier nogal kalm, dus dacht ik eraan om weer een blogpostje te schrijven hier op mijn Blog!

  Binnenkort komt de drukste periode eraan in de reissector. In januari zoeken heel erg veel mensen naar hun reis die ze in de zomer zullen maken. Ze gaan massaal gaan zoeken via zoekmachines op zoek naar leuke bestemmingen, promoties en nog zoveel meer. De reden hiervoor is dat het boeken tijdens januari en februari veel goedkoper is dan wanneer je vlak voor je vertrek je reis boekt. Vroegboekkorting noemen we dit fenomeen (al is dit woord niet algemeen aanvaard denk ik).

  Nu kan je wel je reis boeken bij een dergelijke provider, maar dan zijn er nog verschillende methodes om naar de luchthaven te geraken. Er zijn verschillende opties:
  • luchthavenvervoer
  • met de trein naar de luchthaven
  • je laten voeren door familie
  • met de auto op reis gaan
  • gewoon met het openbaar vervoer reizen

  Indien je naar de luchthaven gaat, dan moet je nog een parking bestellen. Ter plaatste is riskant, want wat als de parkings allemaal volzet zijn? Daarom kan je best tijdig je parking reserveren, online via de website of telefonisch. Aan jou de keuze!


  logo

  Liefs,

  Mavomoa!

  25-12-2011 om 12:00 geschreven door Moadmin  


  Tags:parking, parkeren
  20-12-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5 Exclusieve Tafellampen
  Als ik denk aan een tafellamp, denk ik aan een ronde basis met een ronde stoffen lampenkap erop (zie onderstaande foto). Gelukkig is er veel meer variatie in tafellampen. Je hoeft dus niet de "basics" weg op te gaan. Ik heb daarom enkele toch wel iets exclusievere tafellampen hieronder samengebracht in een lijstje:

  Verpan Wire - Retro Tafellamp

  Als je de stijl van deze tafellamp moet definiëren, zeg ik: Dit is retro. Dit is waar het merk Verpan om draait. De Verpan lampen zijn gebaseerd op de designs van Verner Panton, een van de meest invloedrijke Deense designers. De designs zijn jaren oud, maar worden bij Verpan in een nieuw jasje gestoken. Deze Verpan Wire is zo'n 54 cm hoog en 40 cm in diameter. Hij is opgebouwd door een spiraalvormige draad. Het leuke eraan zijn ook verschillende kleuren. Hij is er in in het oranje, bruin, wit of geel.
   

  Diesel with Foscarini Glas - "Fabriekslamp"

  Deze tafellamp van Diesel is gebaseerd op de traditionele lampen gebruikt in fabrieken. Daarmee is het dus ook een retro lamp qua stijl. Zelfs wanneer hij niet aanstaat geeft hij door weerspiegeling van het licht een unieke sfeer. Hij is volgens mij ideaal als bureaulamp.


  Flos Bedside a Gun“ "Happiness is a hot gun"

  Het zal niet direct de veiligheid tegen inbrekers verhogen op je slaapkamer. Hoewel hij je toch een beetje een veiliger gevoel, wie weet! Maar laat duidelijk zijn dat hij niet bedoeld is om te schieten. Als hij iets schiet, dan is het licht. Hij is er in zilver en goud kleur. Op de lampenkap is een opschrift te zien met Happiness is a hot gun. Deze lamp is Tony Montana approved.


  Fontana Arte Thor

  Deze lamp ontworpen door Luciano Pagani en Angelo Perversi in 2000 ziet eruit als een hoorn. Of zijn naam al dan niet gebaseerd is op de Noorse God met de hamer kan ik niet met zekerheid zeggen. Maar volgens mij is de vorm van de Thor geen toeval.


  Kundalini E.T.A. baby

  Absoluut een aanrader in mooie exclusieve verlichting is het merk Kundalini. Hun filosofie is het brengen van lampen in volledige nieuwe vormen en stijlen. Ze kunnen beschouwd worden als één van de pioniers van moderne verlichting. Kundalini zegt het zelf op deze manier: "besides being designed, light in turn designs our perception of the world and of life itself .." De Kundalini E.T.A. baby lijkt in de verste verte niet op de basistafellamp die ik in het begin gaf. De lichtverdeler van de lamp is handgemaakt en zijn vorm heeft de vorm van een soort marsmannetje.

  20-12-2011 om 00:00 geschreven door Moadmin  


  09-12-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Overgewicht: wat en wanneer?
  Overgewicht is een veel voorkomend probleem in België en Nederland. Door onze Bourgondische levensstijl is het soms wel eens moeilijk om een maaltijd te missen of op dieet te gaan. Een dieet is echter niet altijd nodig, maar dan is het van groot belang om te weten of je al dan niet last hebt van overgewicht.

  Het berekenen van je overgewicht kan via het bmi (body mass index). Deze indexering maakt een rekenkundige bewerking tussen je lichaamsgewicht en je lengte om zo tot een bepaald cijfer uit te komen. Als dit cijfer zich bevindt tussen de 18,5 en de 25 dan heb je geen enkele zorg aan je hoofd. Enkel wat fysieke activiteiten kunnen ervoor zorgen dat eventuele vetbandjes verdwijnen.
  Mocht je boven de 25 uitkomen, dan heb je last van overgewicht. Dit gaat van licht overgewicht tot extreem overgewicht en moet dus erg precies worden bestudeerd. Je bmi berekenen kan je via talloze websites en is helemaal niet moeilijk. Je hoeft enkel je gewicht en lengte in te geven en de website berekent de rest!
  Ik kan je enkel aanraden om deze test te ondergaan, want je bmi kennen is levensnoodzakelijk. Het is zelfs soms zo erg dat je bmi een levensbeëindigende situatie kan aan het licht brengen. Kijk maar eens op google en ontdek hoe extreem de situatie kan zijn. Het gaat van anorexia tot een BMI van 40. 

  09-12-2011 om 16:40 geschreven door  


  03-07-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fauna, flora en bloemetjes
  Bloemetjes, ze kent ze ook wel, die superschattige plantjes! Roode, appelblauwzeegroene, oranje, gele... Je kan het je alle mogelijke kleuren inbeelden, er bestaat vast wel een bloem van. Om maar te spreken over de ontelbare liedjes over bloemen! Zeven anjers, zeven rozen van Willy Sommers is een bekende hit hier bij ons. Wat als u bloemen nu eens ging geven als geschenk, aan iemand die u liefhebt?  Bloemen leveren is volgens mij een heel goed idee. Niets moet, alles mag! Via het internet kunt u in elk geval bloemen bestellen en leveren bij familie, vrienden, kennissen en andere die u liefhebt. Stel u eens voor: plaats gaat de bel en staat iemand aan de deur met een heel grote ruiker bloemen. Zo'n prachtig boeket dat uw huis meteen opfleurt! Wel, anno 2011 kun je dat realiseren, enkel met behulp van een computer en wat geld uiteraard. U gaat naar een betrouwbare website, u kiest een boeket bloemen en vervolgens zal de bloemist die bij u in de buurt woont, deze bloemen voor u bezorgen bij de persoon van uw keuze. Het leuke aan dit verhaal is dat u zelfs bloemen kunt leveren waar ook ter wereld!

  Bloemen in videoclips zijn ook wel populair. Er zijn namelijk veel liedjes geschreven omtrent bloemen. Kijk gerust maar eens op Youtube! Gewoon in het zoekvakje het Engelse woord 'flowers' intypen en je zal een heel grote hoeveelheid aan filmpjes zien waarin men het heeft over deze prachtige plantjes.

  Zo, genoeg geschreven over bloemetjes! Ik weet nog niet waarover ik het zal hebben in m'n volgende blogpost, maar die inspiratie komt nog wel zeker. Groetjes en tot de volgende!

  03-07-2011 om 14:10 geschreven door  


  09-03-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een gezellige tv avond
  Een tv avondje kan ook best gezellig zijn. Véél drank, enkele chips en vooral: een vette film, dat zijn de ingrediënten voor een gezellige avond! Cheers!

  09-03-2011 om 21:55 geschreven door    Archief per week
 • 19/12-25/12 2011
 • 05/12-11/12 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 27/12-02/01 2011
 • 20/12-26/12 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 21/06-27/06 2010

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !

  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  astralis
  www.bloggen.be/astrali

  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!