Zoeken in blog

Hoi...gezellig dat je hier even een bezoekje brengt.
 • Leo
  Mijn blogvrienden
  Inhoud blog
 • Basketballende otter steelt de show in zoo van Oregon
 • De rechter doet een dutje en krijgt ontslag
 • Misdaad loont!
 • Biggetje redt een jong geitje van de verdrinkingsdood!
 • Man uit zee gered door haai.
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Miss Marple
  Miss Marple
  UploadIMG.NL Plaatje . '
  UploadIMG.NL Plaatje . '
  20-02-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Basketballende otter steelt de show in zoo van Oregon
   


  In de zoo van Oregon steelt de vijftienjarige otter Eddie de show met zijn basketbaltalent. Amper een jaartje geleden kreeg hij de balsport aangeleerd om artrose in zijn elleboog aan te pakken.Ondertussen heeft hij al een monsterscore op zijn naam staan.

   Toen Eddie's verzorgers de artrose zagen op een scan, moesten ze een originele therapie bedenken.
  Er zijn niet veel natuurlijke mogelijkheden om artrose bij otters te behandelen, aangezien ze hun voorste ledematen niet gebruiken om te zwemmen. Otters zijn ontzettend behendig, dus dit verborgen talent van Eddie is misschien toch niet zo verbazend zegt verzorgster Jenny de Groot van de Oregon Zoo.

  Slam dunk
  Eddie's favoriete beweging en daar is hij overduidelijk goed in. "Hij mist bijna nooit en als hij mist, gaat hij voort tot hij scoort"zoals u kunt zien in het filmpje.


   

  20-02-2013 om 23:43 geschreven door Mar  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  02-02-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De rechter doet een dutje en krijgt ontslag
   
  UploadIMG.NL Plaatje . '

  Een Russische rechter is vrijdag ontslagen omdat hij tijdens een rechtszaak een uiltje knapte - en de verontwaardigde verdachte vervolgens vijf jaar gevangenisstraf oplegde. De zaak groeide uit tot een schandaal toen de verdediging beelden van de slapende rechter op internet plaatste.Rechter Jevgeni Machno slaagde er niet in zijn ogen open te houden tijdens het proces tegen een van fraude verdachte zakenman. Machno houdt vol dat hij niet dutte, maar luisterde met gesloten ogen. Machno mag door de stadsrechtbank in Blagovesjtsjensk, in het verre oosten van Rusland, de laan zijn uitgestuurd, een terugkeer in de rechtszaal is niet uitgesloten. Omdat Machno niet tuchtrechtelijk is veroordeeld scheidt slechts een examen hem van een hervatting van zijn loopbaan. De veroordeelde zakenman krijgt een nieuw proces.

  02-02-2013 om 11:53 geschreven door Mar  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  26-10-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Misdaad loont!

  Misdaad loont

  Een Oostenrijkse bankrover heeft van de rechtbank in Wenen bijna 64.000 euro teruggekregen van een overval die hij negentien jaar geleden heeft gepleegd. Bankdirecteur Otto Neuman had begin jaren negentig financiële problemen. Samen met twee vrienden besloot hij een overval in scène te zetten bij zijn eigen bank, de Erste Bank in Wenen. Bij de overval werd omgerekend zo’n 185.000 euro gestolen. Ook werden er een aantal goudstaven en kostbare munten meegenomen.

  Gevangenis

  Neuman werd destijds veroordeeld tot 3,5 jaar gevangenisstraf. Een groot deel van het gestolen geld was inmiddels verdwenen. Het geld dat nog over was, ongeveer 64.000 euro, werd door de Oostenrijkse justitie ingevorderd.

  Negentien jaar na de overval werd de 63-jarige bankdirecteur gevraagd of hij het geld terug zou willen. Het bedrag stond al die tijd op de rekening van Justitie, maar werd door niemand opgeëist. De verzekering had het bedrag al terugbetaald aan de bank en afgeschreven omdat de teruggevonden goudstaven inmiddels meer waard waren geworden.

  Verrast

  "Ik geloofde de rechtbank eerst niet en dacht dat ze een vergissing hadden gemaakt", aldus advocaat Herbert Eichenseder

  "Ik moest diep in onze archieven graven om onze cliënt terug te vinden. Het is een understatement om te zeggen dat hij verrast was. Het geld is inmiddels op zijn rekening gestort."

  26-10-2012 om 19:21 geschreven door Mar  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  21-09-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Biggetje redt een jong geitje van de verdrinkingsdood!
   

  21-09-2012 om 21:43 geschreven door Mar  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  17-09-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man uit zee gered door haai.
   


  De man die vorige week werd gered nadat hij 106 dagen op zee had gedobberd in een kapotte boot, zegt zijn leven te danken aan een haai. De man had zich op de boot in de Stille Zuidzee 's middags verscholen voor de brandende zon. Hij was in slaap gevallen en werd wakker door een geluid van een haai die tegen de boot schraapte en bonkte. Hij keek naar het water en zag dat de haai wegzwom, precies in de richting van een andere vissersboot. "Ik kon zien dat de bemanning met verrekijkers naar me keek", vertelde hij bij terugkomst in Majuro op de Marshall Eilanden. Daarop werd hij gered. De man, Toakai Teitoi, is politieman en vader van zes kinderen. Hij zou 27 mei twee uurtjes gaan varen met zijn schoonbroer, die het drama niet overleefde. "Ik ga nooit meer met de boot. Ik neem voortaan het vliegtuig", aldus Teitoi.
  Bron: De Morgen.Be

  17-09-2012 om 09:55 geschreven door Mar  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  17-08-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
   
  Vrouwen in de regio Qingdao, in China, hebben een nieuw accessoire toegevoegd aan hun strandtas: een masker dat hun volledige gezicht bedekt. Voor Chinese vrouwen volstaan zonnecrèmes duidelijk niet om zich te beschermen tegen de zon. De dames zijn geobsedeerd met het behoud van hun witte huid, waardoor dit vreemde artikel tegenwoordig een echte must is op het Aziatische strand. De maskers zijn vervaardigd in een brede waaier van kleuren en patronen. De face-kini, zoals het masker genoemd wordt, is gemaakt van nylon en heeft enkel een opening voor de ogen, neus en mond. Het idee werd bedacht door een vrouw uit Japan, en kent groot succes. De vraag naar face-kinis is zo groot dat de lokale shops de verkoop niet kunnen volgen. Zou dit de Nederlandse markt ook gaan veroveren?

  17-08-2012 om 23:15 geschreven door Mar  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
  19-07-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.POP UPS

  Nu ik mijn berichtjes terug lees, valt het me op dat er telkens ergens een woordje is onderstreept. Dit heb ik niet zelf gedaan, maar die staan er zomaar opeens! Ik raad iedereen aan daar NIET op te gaan staan want dan verschijnt er een vervelende pop up. Waar dat zo opeens vandaan komt zou ik niet weten, maar als het zo blijft zoek ik een andere plek om te bloggen en ga ik weg bij bloggen.be.

  19-07-2012 om 13:25 geschreven door Mar  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Berenklauw
  Elke dag ga ik met Yoyca en Dani de polder in. Ze kunnen daar lekker loslopen en hun eigen gangetje gaan. Maar op dit moment gaat de lol er een beetje af, want overal waar je loopt staat 'Berenklauw'! Om te zien een prachtige plant met mooie grotw witte bloemen, maar o zo giftig. De kleine, hele jonge plantjes nog niet, maar zodra ze groter zijn wel. Nu zag ik op Yoyca's rug, links van de staart laatst een grote wond. Ik dacht een schaafwond. Ik maakte het schoon en deed er calendulan op. De wond werd kleiner en er groeide weer haar op. Nu heeft ze opeens sinds een week twee grote, bloedende, open wonden aan de andere kant en Dani heeft rare plekjes in haar nek en op haar poten. Ik had geen idee waarvan totdat de trainster van de hondencursus zei: Het kunnen wel eens brandwonden zijn van de 'Berenklauw'! Het ziet er akelig uit en werkelijk alles zit steeds onder het bloed. Van de dierenarts heb ik nu spul gekregen (nou ja, gekregen...)om erop te smeren. Er zit een middel in tegen de irritatie, jeuk en pijn, en antibiotica.
   
  Dit is de boosdoener. Gevaarlijk voor zowel mens als dier. Ongeveer 24 uur na contact met het sap ontstaan rode, jeukende vlekken, die enkele uren later overgaan in een scherp begrensde ontsteking van de huid met zwelling en blaarvorming. Deze letsels kunnen er uitzien als echte brandwonden en genezen pas na 1 à 2 weken. Na genezing kunnen ze een bruinverkleuring (hyperpigmentatie) van de huid achterlaten. Als het sap in de ogen terechtkomt, kan in sommige gevallen permanente blindheid ontstaan.

  19-07-2012 om 13:17 geschreven door Mar  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  17-07-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Daantje onnder het mes
   
  Voor degenen die het nog niet weten, sinds november heeft Yoyca er een klein zusje bij. Het is een Vizsla'tje en ze komt uit Hongarije. Ze was 9 weken toen ik haar kreeg en inmiddels is ze negen maanden. Yoy en Dani zijn echt dol op elkaar. In het begin toen Dani nog een puppy was beschermde Yoyca haar als er een hond te dicht in haar buurt kwam. Yoy deed dan niet lelijk, maar ging heel netjes tussen de hond en puppy Dani staan, zodat die hond er niet bij kon. Nu staat Daantje haar mannetje....ehhhhhhh....vrouwtje zelf wel. Yoy en Daan spelen samen zo leuk! Ze dagen elkaar uit en Yoyca lijkt wel opnieuw jong te worden. Ze bloeide helemaal op. Nu wordt Dani morgenmiddag dan gesteriliseerd. Hopelijk gaat alles goed maar ik heb veel vertrouwen in de dierenarts, dus het zal vast wel goed komen. Mijn zus haalt ons op met de auto en brengt ons bij de da. Ik blijf bij Dani tot ze onder narcose is, dan gaan mijn zus en ik naar haar huis even een bakkie drinken. Zodra Dani weer wakker genoeg is belt de da. mij op en gaan we haar weer halen. Het leuke is dat mijn zus een zusje van mijn hond heeft. Hier een foto van toen we ze nog maar een paar weken hadden. De rechter is Dani, het linker hondje is Amy.

  17-07-2012 om 00:25 geschreven door Mar  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dani niet geopereerd
   
  Dani is vandaag niet gesteriliseerd, want bij nader onderzoek door de dierenarts bleek dat ze behoorlijk schijnzwanger is. Dan opereren ze niet want dat schijnt niet goed te zijn. Nu heeft ze druppels gekregen die de schijnzwangerschap sneller doen overgaan. De operatie is nu verzet naar 31 juli. Die dierenarts is zó aardig dat toen we naar huis mochten, Dani weer terug wilde de spreekkamer in. Ze kreeg dan ook lekkere koekjes en de liefde van Daantje gaat voor een groot deel door de maag.

  17-07-2012 om 00:00 geschreven door Mar  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  29-06-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hieperdepiep hoera Joke is jarig!
   
  Joke van harte gefeliciteerd met je verjaardag en ik wens je een hele fijne dag!
   

  29-06-2012 om 01:39 geschreven door Mar  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  07-05-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een mooi verhaal over dierenliefde
   
  De Golden Retriever Tanner werd blind geboren en kreeg geregeld epilepsieaanvallen. Toen haar baasje in 2010 stierf, ging ze erg achteruit. Tot de zwarte labrador Blair zich over haar ontfermde.

  Tanner werd in december opgenomen in een dierenziekenhuis in het Amerikaanse Tulsa voor haar problemen. Door de epilepsieaanvallen was ze incontinent geworden en begon ze te bijten. Bovendien had ze na de dood van haar baasje geen thuis meer gevonden. Meermaals werd overwogen om de hond te laten inslapen.
  De situatie van Tanner verbeterde toen de labrador Blair in het dierenziekenhuis werd opgenomen. Blair was als straathond neergeschoten en hierdoor erg angstig. Ook zij had geen thuis meer.

  Tuin

  "Op een dag waren Blair en Tanner samen aan het spelen in de tuin", vertelt dierenarts Mike Jones aan de plaatselijke televisie. "Plots leek Blair te beseffen dat Tanner blind was. Ze begon hem te helpen en rond te leiden."
  De speciale band tussen de twee dieren viel ook hun begeleiders op, en ze besloten hen met elkaar te laten optrekken. Op enkele weken tijd ontstond er een wereld van verschil. Sinds de vriendschap tussen de twee honden heeft Tanner minder aanvallen en is Blair minder angstig.
  Het personeel hoopt dat beide honden samen een nieuwe thuis kunnen vinden.

  07-05-2012 om 23:00 geschreven door Mar  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  05-02-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een wandelpad door het water
  De afgelopen jaren gebeurde er iets groots met het voormalige verdedigingswerk tussen Bergen op Zoom en Steenbergen. De voormalige forten ontworstelden zich aan de woekerende natuur, grachten werden uitgediept en opnieuw onder water gezet. De waterlinie uit 1628 werd opnieuw tot leven gewekt.

  Een oude kaart van Professor Franciscus van Schoten, getekend in 1629, geeft een prachtig totaalbeeld van de oorspronkelijke waterlinie.
   

  Het resultaat van het herstel is indrukwekkend. Oude tijden herleven. Deze website geeft een beeld van verleden en heden. De website is zo een mooie voorbereiding op een bezoek aan dit unieke stuk West-Brabant aan de voet van de Brabantse Wal. Eén van de prachtige tuinen van Brabant. Initiator hierachter is de inmiddels overleden Johannes Sinke (oud-wethouder van de voormalige gemeente Halsteren). De Stichting Vrienden van de West Brabantse Waterlinie is in zijn spoor vanaf 2000 actief om - samen met alle betrokken partijen in het gebied - de cultuurhistorische waarde, de landschappelijke kwaliteit en de recreatieve mogelijkheden beter tot hun recht te laten komen in een prachtige combinatie van cultuurhistorie, natuur en waterberging.
   

   


  Bron: Webside, West Brabantse Waterlinie

  05-02-2012 om 14:44 geschreven door Mar  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  27-12-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrienden voor het leven!
   

  27-12-2011 om 22:47 geschreven door Mar  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  10-12-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hondenpoep
  Met dank aan Geronimo.

  10-12-2011 om 16:36 geschreven door Mar  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  08-11-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Passagiers mochten de trein niet uit.
   

  08-11-2011 om 22:53 geschreven door Mar  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  12-10-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.91-jarige oma viert verjaardag met bungeejump ...
  Een adrenaline-liefhebbende Californische grootmoeder Frances Gabe vierde haar 91ste verjaardag op een wel heel bijzondere manier: met bungeejumpen op een kermis. Het was overigens niet de eerste keer dat zij de sprong waagde. Ze begon de traditie op haar 82ste verjaardag na het overwinnen van darmkanker.’Ik word een beetje nerveus omdat er zoveel mensen kijken,’ vertelde Gabe aan de aanwezige media. Gabe verklapte ook alvast dat ze van plan is om weer een bungeejump te maken voor voor haar 92ste verjaardag.

  12-10-2011 om 00:00 geschreven door Mar  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  11-10-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kok draait zwager door de gehaktmolen.
   
  De kok van een befaamd restaurant in Moskou wordt ervan verdacht mensenvlees te hebben geserveerd. De man zou volgens de site lifenews.ru zijn zwager door de gehaktmolen hebben gedraaid. Het gehakt diende als vulling voor sommige van zijn gerechten. Wellicht hebben tientallen gasten van het restaurant dit macabere ingrediënt voorgeschoteld gekregen. De kok heeft zijn zwager in september al vermoord na een uit de hand gelopen ruzie. De misdaad kwam nu pas aan het licht. De kok zou inmiddels al een bekentenis hebben afgelegd. Hij wordt momenteel onderzocht door psychiaters om vast te stellen of hij toerekeningsvatbaar was op het moment van de feiten.

  11-10-2011 om 20:31 geschreven door Mar  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  10-10-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoenende wielrenner
   
  De politie in Zeeland waarschuwt voor een wielrenner die de gewoonte heeft om vrouwen op straat aan te spreken en te kussen. Dat overkwam gisteren nog een vrouw in Goes.De wielrenner vroeg haar de weg. Daarna gaf hij haar een pakkerd en vroeg hij waar ze woonde. De politie krijgt al sinds vorig jaar meldingen over de kussende wielrenner in Zeeland. Doorgaans draagt hij een donkere zonnebril, een fietshelm, een korte broek en een grijsrood T-shirt. De politie vraagt andere vrouwen die door hem zijn gekust zich te melden.

  10-10-2011 om 12:11 geschreven door Mar  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  07-10-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spoken
   
  Politie agenten in Delft kregen kort geleden een vreemde melding van de meldkamer. In een toren van station Delft hadden voorbijgangers een “spook” gezien. Ter plaatse bleek inderdaad dat onbekenden een spook in de toren hadden gehangen. Volgens omstanders hangt het spook er al een week. De agenten wisten met behulp van de NS aan een sleutel te komen en hebben via de zolder het spook uit de toren gehaald.

  07-10-2011 om 11:37 geschreven door Mar  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  15-09-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Met epilepsie en de hond de bossen in.

   

  15-09-2011 om 15:41 geschreven door Mar  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  10-08-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verjaardag

  Hoera ik ben weer online!!! En ik wil jullie even bedanken voor de felicitaties, op mijn weblog, via de email, de telefoon en de kaarten die ik kreeg per post en de ecards. Hartstikke leuk. Het was een gezellige dag en ik ben weer flink verwend. 's-Avonds was ik ook nog uitgenodigd door Geronimo en zijn Vlinder om met hun mee uit eten te gaan bij de wok in Delft, die een aantal van jullie wel kennen. Ik werd thuis opgehaald en na afloop weer netjes naar huis gebracht. Het eten was weer heerlijk met vooral veel knoflook...yammieeeeeee...!!!! Mijn zus was met haar dochter even bij mijn moeder en toen ze wegging zei ze dat ze nog even langs mij zou gaan. Dat hoef je niet te doen zei mijn moeder want Mar is er niet, die zit te wokken. Nou zei mijn zus, dan ga ik wel even langs de wok! Wij wisten van niks en daar wij bij het raam zaten zagen we opeens zus met dochter en kleindochter voorbij lopen, met een brede grijns op het gezicht. Ze kwamen naar binnen en vroegen of ze even mochten feliciteren en dat mocht. Ze namen gezellig even een drankje waarna ze weer huiswaarts gingen. Dat was ook een leuke verrassing. 's-Avonds kwam er nog een vriendin op visite en die middag was er een kennis van me geweest die meteen de nieuwe kapstok voor me heeft opgehangen. De volgende dag kreeg ik weer visite en nu ben ik voorlopig even niet meer jarig. Volgend jaar is vroeg genoeg anders ben ik zo snel oud!! En het gaat me al vlug genoeg!!!

  10-08-2011 om 14:37 geschreven door Mar  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  19-07-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw schiet puppy neer
   
  Klik hier voor meer gratis...
  In de Amerikaanse deelstaat Mississippi heeft een vrouw geprobeerd een agressieve pup dood te schieten, maar het was misschien niet zo slim dat manlief het dier had opgepakt. De kleine pitbull Cocaïne had geprobeerd enkele kinderen aan te vallen en voor de vrouw volstond dat om haar wapen te trekken. De kinderen werden naar binnen gebracht en haar echtgenoot nam de hond op. De vrouw vuurde toen twee keer. De viervoeter werd wel geraakt, maar het was de man (53) die dood ging. Hij werd twee keer geraakt in de borst. De politie gaat uit van een ongeluk. Een jury moet nu bepalen of de vrouw wordt aangeklaagd. De hond, die het overleefde, is in beslag genomen. Zijn baasje komt quasi zeker voor de rechter.

  19-07-2011 om 18:42 geschreven door Mar  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  08-07-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PAARD GEFLITST
   
  Klik hier voor meer gratis...

  08-07-2011 om 18:06 geschreven door Mar  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  01-06-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sherlock, Miss Marple en Columbo weer actief!
   
  Klik hier voor meer gratis...

  01-06-2011 om 21:53 geschreven door Mar  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  30-05-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw heeft Bigfoot
   
  Een vrouw uit de Amerikaanse stad Spokane in de staat Washington heeft op Youtube een filmpje gezet waarin een onbekend wezen is te zien. Volgens de vrouw gaat het om de legendarische Bigfoot. Een wezen waarvan het bestaan nooit is bewezen, maar 40% van de Amerikanen gelooft dat het wezen bestaat, zo blijkt uit een poll op de site van the Huffington Post. Tijdens een natuurwandeling met vrienden in een bosrijke omgeving claimt de vrouw het manbeest te hebben gespot. Zoals bijna altijd bij dit soort waarnemingen zijn de beelden behoorlijk wazig. De vrouw kwam er pas na de wandeling achter dat het wezen op camera was vastgelegd. Zoals u kunt zien in het filmpje wordt het beest in eerste instantie door niemand opgemerkt.

  30-05-2011 om 15:55 geschreven door Mar  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  23-05-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Welke idioot doet zoiets...????
   
  Klik hier voor meer gratis...
  Een jong hamstertje is gisteravond in de Zonstraat in Hengelo letterlijk uit de lucht komen vallen. Het jonge dier zat verpakt in een balletje en hing onder een miniparachute. Spelende kinderen waarschuwden hun ouders, die de politie inschakelden. Medewerkers van de Dierenambulance hebben zich over de hamster ontfermd. 'Hij maakt het goed', meldde een politievoorlichtster vanochtend. De politie heeft een buurtonderzoek ingesteld, maar dat heeft tot nu toe niets opgeleverd. Bron:AD

  23-05-2011 om 11:32 geschreven door Mar  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  15-05-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beste vriendinnen blijken zussen te zijn.

   

  Klik hier voor meer gratis...
  Twee Britse vrouwen die al 16 jaar lang vriendinnen zijn, hebben onlangs ontdekt dat ze eigenlijk zussen zijn. Alison Slavin (41) en Sam Davies (43) blijken dezelfde vader te hebben nadat Slavin, die geadopteerd is, haar biologische moeder wist te traceren. Dat meldt de Bristol Evening Post. De vrouwen wonen allebei in Bristol, werken allebei in een kinderopvang, hebben allebei 2 kinderen, hebben dezelfde kledingsmaak en lijken zelfs op elkaar. Maar dat ze familie zijn, hebben ze nooit durven vermoeden. ‘In het verleden maakten we wel eens grapjes dat we zussen zouden zijn. Mensen vroegen het ons, omdat we zo op elkaar lijken,’ zegt Slavin, die Davies jaren geleden leerde kennen via een gemeenschappelijke vriendin. ‘Maar toen ik hoorde dat we echt (half)zussen waren, was ik even in shock. Ik heb altijd al een zus gewild. En wat voor zus kan ik beter hebben dan mijn beste vriendin’, voegde ze eraan toe. Terry Cox, de vader van beide vrouwen, woont al een tijd in Spanje maar is ondertussen ook op de hoogte van het nieuws. Via Facebook onderhoudt hij contact met beide dochters.

  15-05-2011 om 13:34 geschreven door Mar  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  09-04-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.schoentjes  Dat Mexicaanse cowboys van laarzen houden, ach, dat wisten we wel. Maar dat ze in sommige streken van extreem puntige laarzen houden, is nieuw voor ons.
   
  En ze lopen er niet alleen mee, er wordt zelfs uitbundig mee gedanst tijdens regionale dansavonden. De dansgroepen hebben illustere namen als Bellavista Dance Crew, de Barrio Apache Hyphy Crew en Los Perranderos.

  Deelnemers aan deze danswedstrijden beginnen lang van tevoren al aan de choreografie van hun danspasjes. De hoofdprijs van de avond is meestal een fles whiskey of wat geld.

  De lengtes van de puntige laarzen zijn verschillend, maar de absolute recordhouder, een zekere Minri,  heeft laarzen met een indrukwekkende neuslengte van 213 centimeter.


   
  Klik hier voor meer gratis...

  09-04-2011 om 21:16 geschreven door Mar  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  07-04-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doodstraf voor honden.
   
  Klik hier voor meer gratis...

  07-04-2011 om 18:17 geschreven door Mar  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)


  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Blog als favoriet !

  Archief per week
 • 18/02-24/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 22/10-28/10 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 25/06-01/07 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 26/12-01/01 2012
 • 05/12-11/12 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 04/07-10/07 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 09/05-15/05 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 26/12-01/01 2012
 • 20/12-26/12 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 26/07-01/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 05/07-11/07 2010

  Mijn weblogs
 • Miss Marple
 • Mootje
 • Vertel je wonder • Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!