10u40 R.Mouscron-Péruwelz II - KFC Marke 2 - 4

11-04-2011 om 00:00 geschreven door T5

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Tags:tornooi,waregem,tielt,dottenijs
    09-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KFC Marke - Jong-Vijve 11 - 2

Wat een afsluiter van het seizoen !
    Al van bij de start was het duidelijk dat onze jongens er zin in hadden. Ze gingen er volledig voor en kregen al in de eerste minuut een reuzekans.
    Maar ook Jong Vijve, met hun 3 trainers, startte fel. Zo moest Louis-Emile goed uitkomen om een achterstand te vermijden.
    Na 5 minuten opende Jelle de score, maar Jong Vijve maakte nog binnen dezelfde minuut gelijk.
    Het eerste kwartier ging gelijk op en op dat moment was het absoluut niet te voorspellen dat het uiteindelijk een walk-over zou worden.
    In het tweede deel van de eerste helft werd Marke geleidelijk wel de betere ploeg.
    Onze jongens voetbalden enorm scherp, de inzet was groot en ook de supporters lieten zich goed horen.
    Na doelpunten van Nicolas en Jelle (2x) ging Marke rusten met een verdiende 4 – 2 voorsprong.

De tweede helft was er duidelijk teveel aan voor de bezoekers.
    Marke bleef er volledig voor gaan en verwende de supporters met een waar doelpuntenfestival.
    Het werd uiteindelijk 11-2 met in totaal 8 (jawel acht!) doelpunten van onze goalgetter Jelle.
    Er zaten enkele pareltjes bij met knappe combinaties vanuit de verdediging waarbij Jelle enkel de final touch moest doen.
    Ook Niels & Warre pikten nog hun doelpuntje mee.
    Belangrijker dan de doelpunten was het voetbalspel dat bij momenten echt goed was.
    Wat een progressie in vergelijking met vorig jaar!
    Een dikke proficiat aan alle spelers – vandaag waren het Louis-Emile, Victor, Seppe, Niels, Warre, Nicolas & Jelle - en natuurlijk ook aan onze one and only … trainer Rik !

WAAR IS DA FEESTJE…

09-04-2011 om 00:00 geschreven door T5

02-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WS Bellegem - KFC Marke 8 - 9
    Onze duiveltjes kwamen al heel snel 2-0 achter.
    Daarna kwamen onze duiveltjes beter in de wedstrijd met een 4-4 ruststand als gevolg
    Na de rust bleef het een spannende wedstrijd die uiteindelijk werd gewonnen met 8-9.
    Doelpuntenmakers : Killian (3),Lucas (3),Jelle (2) en Nicolas

02-04-2011 om 22:26 geschreven door T5

26-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KFC Marke - Fc Heestert 3 - 10
    Tegen een heel sterk Heestert hebben onze nochthans moedige duivels het onderspit moeten delven.
    In de eerste helft konden we niet mee met een heel goed samenspelend Heestert dat ook fysisch in de duels de meerdere was.
    Aan de rust stond het dan ook 1-8.
    In de tweede helft hebben we ons toch goed  herpakt en boden we wel goed weerwerk,
    met een 3-10 einduitslag als resultaat
    Doelpuntenmakers Nicolas (2) en Jelle

Volgende keer beter ...............

26-03-2011 om 00:00 geschreven door T5

20-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.RC Waregem - KFC Marke 7 - 15

Opnieuw een fantastische match van onze duiveltjes.
    We kwamen wel al vlug 1-0 achter maar konden daarna het evenwicht herstellen.
    Het ging gelijk op tot de 3-3 en daarna kwamen onze duiveltjes vlug op een 4-7 stand.
    Na de rust kwamen we niet echt meer in de problemen met een 7-15 als eindresultaat.
    Een goede wedstrijd van iedereen.
    Doelpuntenmakers Lucas (5),Nicolas (5),Jelle (4) en Warre.

20-03-2011 om 16:34 geschreven door T5

12-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zulte-Waregem - KFC Marke 8 - 9

In een superspannende wedstrijd hebben onze Markse duivels de overwinning binnegehaald.
    We kwamen tot 2 keer toe op een voorsprong, maar telkens wist Zulte-Waregem terug te komen.
    Op 10 minuten van het einde stonden we 8-6 achter, maar via een slotoffensief wonnen we nog met 8-9 door 2 doelpunten van Nicolas en ook Victor rondde een knappe solo af met een doelpunt.
    De topschutters van de wedstrijd waren Nicolas (4) en Lucas (3) en ook Jelle pikte zijn goaltje mee.
    De overwinning kwam er opnieuw door een knappe collectieve prestatie waarbij iedereen zijn steentje bijgedragen heeft.
    Opnieuw verdienen onze duiveltjes een pluim !
    Foto's van de wedstrijd zie onderstaande link met dank aan David

12-03-2011 om 00:00 geschreven door T5

05-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KFC Marke - FC Helkijn 5 - 3

Ondanks riante ruststand toch nog bibberen tot op het einde ...

In het begin van de match waren beide ploegen aan elkaar gewaagd, tot Jelle na 10 minuten de score opende na een mooie actie vanuit de verdediging. Een paar minuten later zette Jelle Nicolas op weg naar de 2-0. Helkijn speelde goed mee maar hun keeper stond een paar keer verkeerd geplaatst waardoor afstandsschoten van Lucas en Nicolas er makkelijk in gingen. 4 – 0 bij de rust dus, enigszins overdreven cijfers.

Na de rust vloog Helkijn en meteen in. Na enkele goede reddingen moest Louis-Emile zich gewonnen geven (4 – 1), en nog geen minuut later stond het al 4 – 2. Onze jongens waren duidelijk aangeslagen en raakten plots geen bal meer. Halverwege de 2de helft maakten de bezoekers de aansluitingstreffer (4 – 3). Ook daarna kreeg Helkijn nog de beste kansen, maar scoren lukte niet meer, tot Niels 2 minuten voor het einde het verlossende doelpunt maakte aan de andere kant : 5 – 3 ! Marke speelde vandaag zeker niet zijn beste voetbal, maar de spanning en overwinning maakte natuurlijk veel goed.

05-03-2011 om 00:00 geschreven door T5

26-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KFC Marke - RC Lauwe 12 -1
    Het verlies van vorige week werd deze week opnieuw rechtgezet met een klinkende overwinning tegen Racing Lauwe (12-1).
    De scoormachine van dienst was Nicolas, met niet minder dan 7 goals (was hij iets beloofd misschien............ ?).
    De aanvullende doelpunten waren van Jelle (3) en Seppe (2).
    Wat deze week duidelijk opviel was ook het goeie samenspel tussen onze duiveltjes.
    Een dikke proficiat met deze prestatie !

26-02-2011 om 22:14 geschreven door T5

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Tags:KFC Marke,RC Lauwe
    19-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KFC Moen - KFC Marke 15 - 4
    Vandaag zat een overwinning er zeker niet in.
    We hebben niet onze beste wedstrijd gespeeld,maar we moeten toegeven dat Moen een heel goede ploeg was,
    die goed samenspeelde en heel goede spelers had met een 15-4 nederlaag tot gevolg.
    Bij ons waren Nicolas (2),Jelle en Warre de goalgetters van de dag.
    Hopelijk komen we volgende week wat frisser aan de aftrap om onze supporters wat beter in de watten te leggen

19-02-2011 om 00:00 geschreven door T5

Tags:KFC Marke,KFC Moen