Snij de kip op reepjes en bak in de kokosolie, samen met de fijngesneden gember en geplette look. Kruid met curry, komijn, curcuma, korianderzaad, peper en zout. Leg opzij.
Snij de champignons in 4 en bak in dezelfde pan van de kip met nog wat extra kokosolie. Kruiden met dezelfde kruiden als de kip + fijngesneden citroengras.
Schik de rucola, cresson, zongedroogde tomaatjes, avocado (op schijfjes gesneden) op een bord. Bedek met de warme champignons en de kip. Werk af met verse koriander en limoen.
Op 10 april ben ik gestart met een dieet om voedselintoleranties op te sporen.
Ik eet nu al 52 dagen volgens de principes van KPNI. In het begin was het zoeken wat ik kon eten, maar nu begin ik langzaamaan mijn draai te vinden. Als reminder voor mezelf, maar ook als hulp voor anderen die op zoek zijn naar inspiratie om gezond te eten, plaats ik in deze blog mijn eigen creaties.