MARATHONLOPER
Hageland Marathon 30/10/2011
Inhoud blog
 • Even bijwerken
 • Spijkenisse
 • Geldrop
 • 4u30 Troisdorf
  Over mijzelf
  Ik ben Marc Bemong, en gebruik soms ook wel de schuilnaam marcoloopt.
  Ik ben een man en woon in Tielt-Winge () en mijn beroep is .
  Ik ben geboren op 27/11/1948 en ben nu dus 74 jaar jong.
  Mijn hobby's zijn: Marathon en ultralopen en sinds kort bloggen.
  Ik wil het voornamelijk hebben over lopen in het algemeen en nu en dan wat zeveren over andere sporten.
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Startpagina !
  24-12-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
  Klik op de afbeelding om de link te volgen
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  24-12-2011, 18:26 geschreven door marcoloopt  
  01-01-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Even bijwerken
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Ja ik weet het wel, ik ben er wat laat mee maar het is nu een drukke periode met het werk en ook was ik een beetje ontgoocheld over mijn laatste marathon. Alhoewel ik me had voorgenomen het rustig aan te doen, in de loodsmarathon in Born en een tijd tussen 4u en 4:10 had vooropgesteld, kon ik enkel de eerst 15 km ontspannen lopen. Vanaf dan was het niet meer plezant, heel veel last van de koude en vooral de wintervoeten maakte dat ik er verschillende malen aan dacht om er de brui aan te geven. Maar echt opgeven staat niet in mijn woordenboek dus de pijn maar blijven verbijten en de 42.195km uitgelopen in 4:06:08. Gelukkig was het daar een eenmalige marathon, want ondanks het entoesiaste commentaar van de speaker vond ik het maar een kille bedoening met al dat ijzer in die loods.
  Ik heb nu dinsdag een afspraak bij een specialist voor aderziektes die misschien wel een remedie heeft voor mijn kwaaltje. 't Is niks ernstigs het zijn de buitenste haarvaatjes die zich te vlug sluiten bij koude, zodat er ontstekingen ontstaan, maar het maakt het lopen erg pijnlijk.
  Dus hoop ik op iets warmer weer de komende weken en om te kunnen deelnemen aan het klavertje 4 in Olne, en daar 74ste marathon & ultra te lopen van 2011.
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  01-01-2011, 19:17 geschreven door marcoloopt  
  13-12-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spijkenisse
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Voila het " competitiebeest " in mij kan aan zijn winterslaap beginnen. Spijkenisse was de laatste wedstrijd van de M&Ucup en het is een mooie geworden. Niet alleen een goeie tijd maar ook echt genieten was het ondanks het beuken tegen de wind en een koude regenbui rond de 32ste km net als de eigenlijke marathon begint. Spijkenisse is echt een mooi marathon, veel lopen over dijken langs Oude Maas en andere waterlopen en natuurlijk met de Rottedamse haven op de achtergrond. Ik voelde mij al vanaf de eerste kmrs in goede doen met kilometertijden rond de 5:10/min. Vanaf km 9 bij de splitsing, waar de Halve Marathonlopers een andere route volgen liep ik alleen en was het soms vechten tegen de harde wind, maar ik bleef me sterk voelen al viel het tempo dan wat terug. Met de wind in het voordeel tussen de 21ste en 24ste km liep ik zelfs ruim onder de 5min/km. Pas vanaf de 35ste km begon ik de vermoeidheid te voelen en ook de onderkant van mijn linkervoet werdt pijnlijk. Daar bleek na de aankomst een mooie grote blaar te zitten, waarschijnlijk zat mijn kous niet strak genoeg. Bij de aankomst op de piste schreeuwde maat Patrick mij toe dat er een tijd van -3u45 in zat. Ik kon er de laatste 200m nog een spurtje uit persen en kwam aan in 3:44:25.
  Na een paar minuutjes uitblazen voelde ik me alweer kiplekker, om met een pijnlijke voetzool  naar de koude douches te lopen.
  Nu volgen er nog 2 lopen de Loodsmarathon in Born en de gezamenlijke marathonloop in Meersen maar daar speelt tijd geen enkele rol.
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  13-12-2010, 15:07 geschreven door marcoloopt  
  29-11-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geldrop
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Zondagmorgen ben ik nog eens afgereisd naar Geldrop voor de 'T is voor niks marathon en dit voor de  voor de 3de keer op rij. In tegenstelling tot mijn vorige deelnames toen het een modderige bedoening was, was de grond nu keihard bevroren. Dat maakte het er eigenaardig genoeg niet gemakkelijker op, door de verharde sporen en oneffenheden en dan al dat keren en draaien is het steeds oppassen geblazen om niet te struikelen. Hoe het komt weet ik niet maar het parcours ligt me niet maar toch kom ik er graag en niet zoals jullie denken omdat het gratis is ;-)
  maar omdat het altijd weer een prettig weerzien is met de vele M&U cup lopers. Ik had gehoopt het beter te doen dan de vorige keren en daar ben ik slechts met veel moeite in geslaagd, met een schamele 40 sec. Alhoewel we ( Leike en ik) wilden lopen aan 5:30/km. lag het gem. de eerste 25 km op 5:15. Vanaf toen was het harken voor mij om mijne maat te blijven volgen, en moest hij regelmatig wachten om me terug bij te laten komen. Alhoewel ik hem een paar maal teken deed om maar door te lopen bleef hij me steunen omdat zoals hij zei er voor hem niet toe deed, maar ik mijn 5de plaats in de cup te verdedigen had, je moet het maar doen je zo opofferen voor iemand anders, ik zal dat nooit vergeten. Vanaf een 30tal km kreeg ik het echt super lastig maar gelukkig had mijne maat 2 flesjes cola aan km 32 klaar staan voor wat extra suikers en caffeine.
  Niet dat het mij sneller deed lopen want ik zat echt helemaal stuk en werden het al kmrs richting 5:50/km. al verwonderd het mij dat er maar eentje tussen zit van + 6min toen Leon een plaspauze hield en ik rustig verder jogde. Ook de laatste kmrs door de zandbak en de brug ging het nog redelijk. Als kers op de taart werden we aan km 41 nog gehinderd door een loslopende Duitse herdershond en ik in een colère de eigenaar een paar niet zo'n lieve woordjes toe riep; ze moeten hun honden maar aan de lijn houden. Na nog een paar bemoedigende woorden van Paul Vanhiel namen we de laatste bocht voor de eindmeet. Eindtijd 3:52:38 volgens de Forerunner. Heb daarna toch een paar minuten over een afvalbak staan uithijgen van de inspanning, maar na een deugddoend douchke ging het richting cafetaria waar ik trakteerde op koffiekoeken voor mijn verjaardag. Nu nog eentje te gaan voor de cup nl. Spijkenisse op 12/12 en dan nog Born en een gezamelijke in Meersen op 31/12 om het jaar af te sluiten.


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  29-11-2010, 19:07 geschreven door marcoloopt  
  15-11-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4u30 Troisdorf
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Een kletsnatte 6 u loop Troisdorf was me het loopje wel. Al bij het vertrek in Aarschot regende het pijpestelen en het werdt alleen maar erger, zodat ik er aan dacht in Maasmechelen rechtsomkeer te maken maar net daar klaarde het wat op en besloot ik verder te rijden. Bij het vertrek was er wat lichte regen en was het goed te doen en liep het lekker. 1 Ronde was ongev 2500m waarvan ongev 800m over een verhard pad waar er wel wat plassen lagen die moeilijk waren te ontwijken. Maar naarmate de tijd vorderde en het harder regende werdt het er behoorlijk drassig en werden de voeten doornat. Na 2u had ik er 21km opzitten en 25km op 2:23:42, maar dan begon het echt te stortregenen en was er van "spass" geen sprake meer. Aan km 30 en na 2u50 zat er nog een pr in maar ik begon echt een hekel te krijgen aan dat pad dat nu bijna helemaal onder water kwam te staan en dacht ik eraan om na de marathonafstand er de brui aan  te geven. Ik wist dat ik minstens 43 km moest afleggen om punten voor de M&Ucup te krijgen en  het zou mij ook 25 bonus punten opleveren voor de 12de wedstrijd. Ik was zoals iedereen denk ik zeiknat en verstijfd van de kou en besloot na 4u30 te stoppen, even geinformeerd bij de speaker om te zien of ik voldoende kmrs had, het waren er 44.516km en vond het welletjes en de gedachte aan een lekkere warme douche haalde de bovenhand. De andere Belgen deden moedig verder vooral Gert en Ronny bleven goed bezig.
  Achter 14 dagen volgt Geldrop waar ik het echt op me gemakske ga doen en nog eens ga proberen te genieten van het lopen, want dat was er de 2 laatste wedstrijden in Duitsland niet meer bij, eerst door die pijnlijke kuit en nu door de weersomstandigheden.


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  15-11-2010, 13:36 geschreven door marcoloopt  
  08-11-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bottrop
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Na in de Hageland al na 300 meter te zijn gestopt door last van kuit en een paar maal naar kinesiste, was het alweer tijd voor de volgende, 50km in Bottrop (D). 's Donderdags nog eens een test gedaan van 12 km en voelde niks meer van blessure. Zondagmorgen bij het opstaan had ik weer terug een beetje hinder maar niks om me ongerust over te maken. Om 6u zou ik de Willem oppikken in Aarschot en dan richting Maasmechelen waar Ghislain Dops en Jacques Vandewal reeds stonden te wachten. De weg richting Bottrop verliep zonder problemen en 1 uurtje voor de start draaiden we de parking aan het mijnterrein op. Aan de start was het een frisse 7° zodat we besloten om toch maar voor " lang" te gaan behalve Willem natuurlijk die heeft nooit koud. Alhoewel het parcours eigenlijk vlak is, is het toch een niet te onderschatte marathon vooral door de ondergrond en vals plat. Bijna de volledige eerste ronde ( 25km) bleven Jacques en ik samen maar iets voor het keerpunt liet ik hem zijn gangetje gaan want ik vond al de hele tijd dat het een voor mij te hoge tempo , 5:22/km, me in de 2de ronde zou opbreken. Precies aan het keerpunt liet de tijdklok 2:15:20 optekenen. Maar na een paar honderd meter kwam plots de pijn aan de kuit weer opzetten. Dan ben ik een paar kmrs aan twijfelen gegaan of ik zou stoppen en terugkeren of de pijn maar negeren en doorlopen. Na een 5 tal km, dan zitten we al aan 30 km, en begint alles wel wat pijn te doen en viel de kuit niet meer zo op. Eigenlijk kon ik nog vlot doorlopen maar nam wel wat meer tijd aan de bevooradingen, maar ook bij het stappen bleef de hinder en was ze zelfs meer voelbaar. Bij het ingaan van de laatste 3km viel het tempo wel serieus terug en werd het echt harken en afzien maar ik zag dat er nog een tijd binnen de 4:40 in zat en dat was genoeg om nog wat harder op de tanden te bijten. Aankomst in 4:37:57 en heel content dat het erop zat. Even een praatje met Jacques en Ghislain en dan naar binnen voor uitslag , die was er bijna ogenblikelijk, maar dan toch wat ontgoocheld, want pas 4de +60 daar waar ik vorig jaar met 4:41:16 2de was, dat lag aan de sterke bezetting want de ultra telde mee voor het Duits kampioenschap 50km. Gisteravond na thuiskomst was de kuit bij het stappen heel pijnlijk.'s Avonds het elektrische stimulatieapparaatje ( een paar weken geleden in de Lidl te koop) en daarna ijs en vanmorgen was het al verbeterd. Deze week nog een paar keer kine want zaterdag is er reeds de 6u in Troisdorf (D). Lopen zal ik deze week zeker niet doen, hoogstens een paar maal op de crosstrainer.  
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  08-11-2010, 19:23 geschreven door marcoloopt  
  18-10-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pistemarathon
  Klik op de afbeelding om de link te volgen De Pistemarathon is dit jaar een beetje raar verlopen. Zoals voor Brussel kreeg ik nu ook weer een lift van loopmaat Leike die nog goed volk had meegebracht; Suzanne, Eliza, Pier en Ghislain. Aan de inschrijvingstafel kreeg ik te horen dat ik een een 10tal minuten voor de start mijn chip zou krijgen omdat er iemand de 5km was aan't lopen met die chip. Dus 10 minuten voor de start kreeg ik de chip met het nummer 4 zoals ook op mijn borstnummer stond. Maar een paar minuten later riepen ze af dat de nummers 1 tot en met 7 een andere chip kregen. Na een rondje opwarming begaven we ons naar de eigenlijke startplaats waar we weer een andere kregen??? Na enkele minuten werd het startsein dan gegeven en liepen we na 195m over de registratiematten en konden we aan onze 105 rondjes beginnen. Ik liep toen als 32ste en laatste, km 5 kwam ik door na 26:25 in 25ste positie. Net voor een uurtje lopen kreeg ik een paniekerig telefoontje van het werk waar het grondig misliep en moest stoppen met lopen. Dat oponthoud koste mij toch een 13 tal minuutjes zodat ik weer als laatste moest aansluiten. Dan ben ik in het zog van Leo Pardaens en Luc de Jaeger aan een inhaalrace begonnen totdat ik bij Leike kwam, hij dacht dat ik minstens 3 rondes achter liep. Halverwege kwam ik door 2:03:57 en nog steeds als laatste en zonk de moed mij in de schoenen ik dacht niet binnen de 4 uur te kunnen eindigen, maar over de 2 helft deed ik 1:49:28 dus ne serieuse negatieve split. Omdat ik mijn nieuwe chipnummer niet kende wist ik op het laatst niet hoeveel ronden ik nog had te gaan. Mijn Forerunner gaf al 43km aan toen Leike me toeriep dat ik nog 3 ronden te gaan had en dat vond ik heel raar, maar na er nog 2 te hebben gelopen riepen ze dat ik moest stoppen, ik had er 105 gelopen ??? 
  Gezien de gebeurtenissen ben ik toch nog tevreden over het resultaat 3:53:25 en een 19de plaats.
  Nu een 14 tal dagen wat rustige trainingen en dan de Hagelandmarathon in Aarschot die ben ik van plan als lange duurloop te lopen want 7 dagen later is er de 50km in Bottrop (D)
    
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  18-10-2010, 16:18 geschreven door marcoloopt  
  11-10-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brussels marathon
  Voila die zit er ook weer op. Brussel is weer voor 100% meegevallen. Het blijft nog steeds voor mij de mooiste stadsmarathon die ik al heb gelopen. Als je al lopend door de mooiste lanen en straten van de Europese hoofdstad  kan hardlopen, dat doet je toch wel iets en dan vooral de laatste kmrs met aankomst op die prachtige Grote Markt. Het was dan ook nog een mooie zonnige herfstdag, dus een ideaal loopweertje.
  Om iets voor 8u vond loopmaat Leike een geschikte parkeerplaats tussen de inschrijvingsplaats en het Jubelpark. We zouden met zijn drieen de volledige marathon lopen. Leike natuurlijk die samen met Lutgarde het rustig aan wilden doen, Pier Hulsmans en ikzelf die hun eigen gangetje wilden gaan. Ik wou het beter doen dan vorig jaar,  3:47 met toen een heel rustige eerst 5km, maar in mijn achterhoofd hoopte ik binnen de 3:40 te eindigen. De eerste 10 km liep het echt niet vlot, ik had de indruk of er iemand vanachter aan mijn t-shirt trok, ik kwam maar niet vooruit zo voelde het toch aan. Maar van dan af begon het te vlotten en kreeg ik een goed gevoel. Aan km 24 kregen we een gelleke aangeboden en dat bekwam me slecht ik denk omdat ik er sportdrank bij dronk dat zijn iets teveel suikers tesamen. Een 3tal km kreeg ik last van buikkrampen en viel het tempo terug naar 5:30/km. maar zo plots als de krampen begonnen zo verdwenen ze ook weer en liep terug rond de 5:00/km. De helingen, en dat zijn er wel wat in Brussel, liep ik zonder te forceren naar boven maar in afdalingen probeerde ik het tijdverlies weer goed te maken. Het werdt de laatste 12 km wel wat slalommen tussen de deelnemers aan de halve marathon waar supporter Gerry fototjes stond te nemen, en ook de Tervurenlaan is niet vlak te noemen. Maar vanaf het Jubelpark tot op de Grote Markt kon ik nog een versnelling plaatsen zodat het doel net bereikt werdt; 3:39:39. En omdat we nog wat energie over hadden liepen , we na het omkleden, nog een 3tal km terug naar de auto, zodat we het uitlopen, zoals het hoort, ook succesvol hebben afgewerkt.
  Nu een paar dagen volledige rust want zaterdag volgt de pistemarathon in Schaarbeek.
  Tussen haakjes, als Leike zegt dat hij het rustig aan wil doen, dan moet je hem niet geloven, was een half uur vroeger binnen dan gepland !!!
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  11-10-2010, 13:26 geschreven door marcoloopt  
  30-09-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gent
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Het was weer genieten met loopmaat Leike. Bedankt vriend, dat er nog veel mogen volgen.
  Vandaag, op de laatste dag van September nog 21 km gelopen in 1u55
  Eerste 4 km aan 6:00min/km
  14 km aan 5:15min/km
  laatste 3km 6:00min/km
  Totaal voor september 278 km
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  30-09-2010, 13:02 geschreven door marcoloopt  
  27-09-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.sorry
  Sorry dat ik de laatste tijd niks meer heb geplaatst, maar ik beloof vanaf nu weer regelmatig verslag te doen.
  Over de 100km in Hulshout kan ik kort zijn ; een totale mislukking 11u30 en op 2 na laatste. Ik kan hier verschillende oorzaken opnoemen maar de 2 voornaamste waren het warme weer en het verdommen om een petje op te zetten en een  te snelle start. Achteraf bekeken was dat toch nog niet zo slecht als je ziet hoeveel en wie er allemaal heeft opgegeven.
  Gent daarentegen is voor 100% mee gevallen.
  Alhoewel ik hem samen met Leike echt rustig wilde lopen, omdat de voorbereiding, door vakantie op Cabo Verde waar het +30° en vochtig was en een paar snotter en hoestdagen niet optimaal was. Met een tijd tussen 3u50 en 3u55 was ik al tevreden. We liepen echter al na een paar kmrs veel te snel. Inplaats van de max 5:20 die we ons voorgenomen hadden liepen we tot ongev 32km aan 5:10. Toen begon ik de handrem wat aan te trekken maar Leike was beresterk en ik zag dat hij zich echt moest inhouden, ik zei hem een paar keren om door te lopen maar hij vond het nog te vroeg maar toen hij een paar km voor de meet zag dat er een tijd van -3u40 mogelijk was, kon hij nog versnellen en liet me terplaatse. Nu was het voor mij echt harken om nog wat tempo te maken, de benen waren totaal verzuurd, maar toch kon ik de laatste meters er nog een spurtje uit te persen tegen ne jonge gast, helaas verloor ik met een verschil van 2 sec. Eindtijd 3:41:07 en heel content natuurlijk. Leike eindigde in 3:39:46 en dus keerden 2  jongens héél tevreden naar huis.
  Het parcour vind ik heel mooi en afwisselend al was het op plaatsen wel wat vettig door de regen.
  Min punten waren de te ver afgelegen parkeerplaatsen en de de bevoorading kon ook wel wat beter, alleen water en sportdrank maar geen banaan of cola, jammer.  
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  27-09-2010, 20:27 geschreven door marcoloopt  
  Archief per week
 • 19/12-25/12 2011
 • 26/12-01/01 2012
 • 13/12-19/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 05/07-11/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 09/11-15/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
  TE LOPEN MARATHONS EN ULTRAS

  7/03 6U STEIN 14/03 MARATHON CYPRUS 25/04 ANTWERP MARATHON 08/05 MARATHON STEENBERGEN

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

  Blog als favoriet !

  GELOPEN MARATHONS & ULTRAS
  Totaal tot 20/06/2011 62 /100     
  2003
  1) Huy                                  3:54:38
  2004
  2) Huy                                  4:10:57
  2005
  3) Genk                                3:58:25
  4) Laroche-en-Ardenne        4:10:06
  5) Monschau                        4:29:41
  2006
  6) Genk                                3:51:01
  7) Laroche-en-Ardenne        5:48:04
  8) Monschau (D)                  3:54:53
  2007
  9) Laroche-en-Ardenne        4:59:38
  10) Rijkevorsel                     4:07:19
  11) Vorselaar                        4:21:48
  12) Schaarbeek (piste)          4:06:19
  13) Kasterlee                        4:20:48
  2008
  14) Genk                               3:58:58
  15) Olne                                4:37:50
  16) Gilze (N)                         4:12:59
  17) Antwerpen                      4:04:53
  18) Visé                                4:02:08
  19) Laroche-en-Ardenne       4:34:05
  20) Rijkevorsel                      3:52:24
  21) Monschau (D)                 3:59:52
  22) Meersen (N)                   3:46:39
  23) Hilvarenbeek (N)             3:48:43
  24) Beloeil                             3:48:39
  25) Schaarbeek (piste)           3:48:01
  26) Aarschot (proef M)          3:45::25
  27) Kasterlee                         3:39:50
  28) Geldrop (N)                    3:59:20
  29) Meersen 44.200 (gezam) 4:50:00
  2009
  30) Genk                               3:51:14
  31) Olne                                5:22:15
  32) Valencia (ESP)                3:42:42  
  33) Gilze (N)                         3:54:41
  34) Antwerpen                      3:39:06
  35) Laroche-en-Ardenne       3:59:06
  36) Rijkevorsel                      3:41:34
  37) Waldniel (D) pr.              3:37:39
  38) Trial des Gaulois M.        4:42:0
  39) Brussel                            3:47:36
  40) Eindhoven                       3:40:18
  41) Aarschot                         3:50:32
  42) Schaarbeek                     4:00:50
  43) Kasterlee                         3:54:45
  44) Geldrop                           3:53:20
  45) Spijkenisse                      3:38:58
  46) Trial des Bosses              4:47:00
  MARATHONS 2010

  47) Midwinter marathon         3:49:37
  48) Cyprus (Pafos)                3:59:00
  49) Antwerpen                     3:30:24 PR
  50) Steenbergen                  3:33:14   
  51) Child learn                     3:43:33
  52) CCM Balen                   3:46:31
  53) Waldniel (D)                  3:42:58
  54) Gent                               3:41:07
  55) Brussel                           3:39:39
  56) Schaarbeek                    3:53:25
  57) Geldrop                          3:52:40 

  58) Spijkenisse                       3:44:25

  59) Born                               4:06:08

  MARATHONS 2011

  60) Sevilla                            3:51:49

  61) Zeeuws Vlaanderen      3:42:18

  62) IJsselstein                     3:43:57

  63) Child Learn                    3:40:37

  64) Waldniel                         3:42:36

  65) Hulshout                         3:45:32

  66) Beekse marathon           3:32:21

  67) Brussel                            3:31:20

  68) Oostende                         3:40:52

  69) Hageland M                    4:05:30

  70) Geldrop                            3:37:48

  71) Spijkenisse                       3:34:24

  GELOPEN ULTRAS  
  Totaal tot 20/06/2011  17       
  2006
  1) Zolder 6 uur                   54.445 km

  2009

  2) Stein (N) 6 uur               58.196 km  

  3) Limburg Zw (N) 74 km  10:05:15 

  4) Steenbergen (N) 6 uur    60.970 km

  5) Torhout       100 km       10:58:55

  6) Dodentocht  100 km      11:27:00

  7) Bottrop (D)   50 km       4:41:10

  2010
  8) Stein (N) 6 uur               60.527 km
  9) Den Haag 6 uur              61.989 km

  10) Aalter 6 uur                  57.475 km

  11) Val d' Heure 56km       6:52:52

  12) Hulshout 100 km          11:30:05

  13) Bottrop (D) 50km        4:37:56 

  14) Troisdorf 6u                 44.546 km

  2011

  15) Stein 6u                       44.902 km

  16) Limurg Zw 60km         8:32:00

  17) Steenbergen 6u            62:412 km

  18) Bottrop 50km              4:22:50

  19) Troisdorf 6u                 63.212 km
  Laatste commentaren
 • ....... (Marc Blyaert)
      op Even bijwerken
 • Succes (conny braekman en Ronny Eeckhout)
      op Even bijwerken
 • 2011. (joggerke)
      op Even bijwerken
 • ongeneeslijk gezond (Marc Blyaert)
      op Even bijwerken
 • Nog 26 (leike)
      op Even bijwerken
 • TE LOPEN MARATHONS EN ULTRAS

  Belangrijke data in mijn agenda


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!