Koude
apérohapjes
à 1.50
à Mozzarella bolletjes in
peterselie, basilicumpesto met zongedroogde tomaat
à Gevulde soesje met room kaas en
bieslook
à Julienne van gerookte eendenborst
met frambozendressing
à Geitenkaasje met kweeperengelei,
geroosterde pijnboompitten, rucola en zwarte peper
à 1.75
à Verse garnaaltjes, jeune pousse ,
cocktailsaus, gedroogde tomaat, rivierkreeftenstaartje en cres.
à Mousse van gepocheerde en
gerookte forel met roze peper , rucola en zoete aardappelchips
à Kegeltje van gerookte eendenborst
Belgium met coulis van mango, balsamico en tomaat
à Carpaccio van rund, Parmezaanse
schilfers, rucola en olijfolie
à Ham rolletjes met verse asperges
à Gestoomde makreelstukje met
guacamole, coulis van geconfijte tomaat en dressing van saffraan
à Rolletje van gerookte zalm gevuld
met een mousse van gerookte zalmforel en zalmeitjes
à Gazpacho van rode kool met
appelsnippers en zoete aardappelchips
à Geitenkaasje met tomatenmarmelade
en coulis van basilicum
à Oud Brugge kaas met groene olijf
en ansjovisreepje
à Verse ganzenlever in sesamzaad
met uienkonfituur, framboos, cress en Italiaanse Grissini
à Carpaccio van verse tonijn, salsa
van gedroogde tomaat, chips van paarse aardappel,
à Vitello tonato (kalfssneetje met
tonijnsausje) met slaatje, mini tomaat
en appelkapper
à Gemarineerde mosselen met sinas,
kaneel en koriander
à Tartaar van verse rode zalm met
geraspte venkel en een vinaigrette van bier met honing
à Roulade van Parmaham gemarineerde ananas met rum en geroosterde sesamzaadjes
à 2.00
à Toefje van gerookte zalm met een vleugje balsamico, kerstomaatje ,
citroen en peterselieolie
à Guacamole met grijze garnalen en komkommerschijfje
à Gepocheerd kwarteleitje met grijze garnalen en peterselieolie
à Tartaar van grietfilet met een emulsie van spinazie met avocado, dressing
van soya en wasabi
à Asperges in ham met eiersausje en peterselieolie
à Ei in eigen schaal , sliertjes gerookte zalm, foreleitjes met
bladpeterselie
à Variatie van geitenkaasbolletjes met radijs, olijven en groene kruiden
à Verrines van verse kaas met gerookte zalm en sinas
à 2.50
à Tartaar van griet met zuurdesembrood, guacamole en chips van paarse
aardappel
à Carpaccio van St Jacobsvrucht met eendenlever en witte druif
à Verrines van verse kaas met gerookte zalm en sinas
Warme
apérohapjes
Soepjes à 1.50
à Pompoensoepje met saffraan
à Agnes Sorelsoep, met
paddestoelen, gerookte tong en
kippenstukjes
à Bloemkoolsoepje Madame Dubarry
met peperkoekcroutons
à Waterkerssoepje met grijze
garnaaltjes en gedroogde tomaten coulis
à Gazpacho van rode kool met chips
van zoete aardappel
à Knolseldersoepje met gedroogd
gerookt spek
à Zoete aardappelsoepje met feta
à Velouté van mergpompoen met
mosselen en salie
à
2.00
Spiesje
à mozzarella in Ganda ham
à Pruimen met spek
Hapjes
à Vers gebakken geitenkaasje op
klein slaatje met honing en coulis van
framboos
à Compositie van scampi en garnaal
in brik deeg met vleugje gazpacho
à Gemarineerde varkensribbetjes
à Garnaalkroketje maurèsque ,
radijs, coulis van groene boontjes en parfum van garnaal
à Kroketje van Camembert met
gebakken krulpeterselie en bosbessenmarmelade
à Kaaskroketje met peterselie en
Parmezaanse schilfers
à
2.50
à Vijgen met geitenkaas in
gedroogde ham
à Dadels met kruidenkaas in
gedroogde ham
à Zwarte en witte pens met
appeltjes
à Kippenboutjes met honing en rozemarijn
à Gerookte kwartelpootjes met
krieksaus
à Vleugje gazpacho met gebakken
scampi
à Scampi met zoet geglaceerd witlof
à Nage van St.
Jacobsmossel met zachte mosterd
06-12-2013 om 21:30
geschreven door marc's dinners 
0
1
2
3
4
5
- Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
|