Om deze feestelijke fruitsalade te maken heeft u nodig: een appelsien, een appel, peer, druifjes, of wat fruit dat je vindt. Snij een hoedje van de appelsien en hol deze uit met een lepel. Snij het vruchtvlees in blokjes, net zoals de rest van het fruit. Meng alles onder elkaar en steek het in de uitgeholde appelsien, zet het hoedje er terug op en versier met een feestelijk stokje. Smakelijk!
Dit was mijn allereerste uitvinding in de keuken: Knakjes! Wat heb je nodig: gehakt, peper en zout, kruiden, paneermeel en rijst. Dit moet op het vuur, dus helpt een volwassene je best. Voeg peper, zout, kruiden en paneermeel bij het gehakt, en kneed het goed door mekaar. Maak dan een bolletje en duw dit plat. Doe er wat rijst in maak er terug een bolletje van, maak de randjes goed dicht. Leg de gevulde bolletjes dan in de pan, en leg ze daarna op een schoteltje en versier. Klaar!