1 AA Gent 0 0
2 Anderlecht 0 0
3 Mons 0 0
4 FC Brussels 0 0
5 Cercle Brugge 0 0
6 SP Charleroi 0 0
7 Club Brugge 0 0
8 FC Dender 0 0
9 G. Beerschot 0 0
10 KV Mechelen 0 0
11 Sp. Lokeren 0 0
12 Moeskroen 0 0
13 Racing Genk 0 0
14 SV Roeselare 0 0
15 Sint - Truiden 0 0
16 Standard 0 0
17 VC Westerlo 0 0
18 Z.Waregem 0 0
_______________________________
St Katelijne Waver KV Mechelen 0-4
_______________________________
SK Kampenhout - KV Mechelen 0-7
_______________________________
SK Rapid  Leest - KV Mechelen 0-7
__________________________
KSK Heist - KV Mechelen 0-3
________________________
KV Mechelen  - KVC Geel ?
________________________
KV Mechelen - KRC Genk ?
______________________________________
FANDAG : KV Mechelen -  KVC Westerlo ?
___________________________
Begin competitie 5 en 6 Augustus
Rondvraag / Poll
Zal Malinwa in het Top 10 staan in eerste?
Ja
Nee
Geen idee
Twijfelachtig
Bekijk resultaat

Nieuws Sporza
 • VIDEO: Na 10 dagen Giro heeft u het meeste genoten van de 2e plaats van Evenepoel
 • Chelsea neemt revanche op Leicester, strijd om CL-plaatsen blijft erg spannend
 • VIDEO: Na 10 dagen Giro heeft u het meeste genoten van de 2e plaats ven Evenepoel
 • Landskampioen Anderlecht vernedert Standard in Luik, Wullaert maakt er weer 3
 • VIDEO: Knappe sologoal van Trossard luidt straffe comeback van Brighton tegen City in
 • Brighton & Hove Albion-Manchester City
 • Waarom Karim Benzema quantité négligeable was bij de Franse ploeg
 • VIDEO: Terugkerende United-fans zien wondermooie goal van Cavani én puntenverlies
 • Wuyts waarschuwt voor tunnelvisie: "Wis de mannen achter de 2 protagonisten niet uit"
 • Karim Benzema is de surprise van chef Didier Deschamps in de Franse EK-selectie
  Mijn links
 • Bloggen
 • Officiele Website KV Mechelen
 • Forum KV Mechelen
 • K.V. Mechelen
  Welkom op mijn blog!
  20-07-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  19/7/2007

  Veolia leent naam aan stadion KV Mechelen

  KV Mechelen heeft er een nieuwe belangrijke sponsor bij. Met Veolia Environnement versterkt een bedrijf met wereldfaam de geelrode rangen. Veolia wordt ook de stadionsponsor.

  De respectievelijke divisies van afval, transport en water in België liggen aan de basis van dit initiatief.

  Malinwa sloot een overeenkomst af met de wereldleider in milieudienstverlening voor twee jaar, met een optie op nog een derde seizoen. Met ook nog Krefima en Gybels is Veolia dus de derde belangrijke sponsor die met KV Mechelen naar eerste klasse gaat. De naam van het bedrijf zal zowel de shirts als de shorts sieren. Bovendien zal die naam ook verbonden zijn met het stadion en de jeugdacademie. Voortaan zal er dus in het Veolia Stadion en op de Veolia Jeugdacademie gevoetbald worden.

  Ervaring en metier

  Beide partijen zijn meer dan gelukkig met deze overeenkomst. "KV Mechelen heeft er een geweldige partner bij," zegt commercieel directeur Marc Faes. "Malinwa is ondertussen wel meer dan honderd jaar oud, maar ze is een hippe eeuweling geworden. Het feit dat KV Mechelen door Veolia Environnement uitgekozen is om de naambekendheid van het bedrijf in België te verhogen, bewijst onze attractiviteit”. Veolia Environnement zélf is met haar meer dan 150 jaar evenzeer een bedrijf met ervaring en metier. Een onderneming bovendien die in liefst 67 landen actief is. Voor Walter De Jonghe, afgevaardigd bestuurder van Veolia Environmental Services in België, zijn er naast de leeftijd nog een aantal andere markante overeenkomsten tussen de milieudienstverlener en Malinwa. "KV Mechelen is een club die de nodige tegenslagen heeft gekend, maar die nooit aan opgeven heeft gedacht. En toen de toekomst er echt benauwd uitzag, kon men hier rekenen op de overweldigende steun van de supporters. Wij hebben als bedrijf ook niet altijd de wind in de rug gehad. Dankzij het geloof en de inzet van onze nieuwe aandeelhouder en onze trouwe medewerkers, staan wij er, net als KVM, weer helemaal terug.”

  Geen avonturen

  Malinwa staat dan wel aan de vooravond van een spannende duik in eerste klasse, het woord avontuur behoort al een tijdje niet meer tot het woordenboek van het bestuur van de club. "En laat net dat een eigenschap zijn die KV Mechelen en Veolia Environnement gemeen hebben," weet De Jonghe. "Goed en deugdelijk besturen is een motto dat we beide hoog in het vaandel voeren. Roekeloze avonturen horen daar niet bij."

  Naambekendheid

  Voor Veolia Environnement betekent de positieve media-aandacht die Malinwa te beurt valt ook een ruimer potentieel om het bedrijf in België bekender te maken. "We zijn hierover eerlijk en open. Wereldwijd stelt Veolia Environnement dan wel 300.000 mensen te werk en is het daarmee de grootste dienstenverlener ter wereld, in België zijn we nog voor te veel mensen een nobele onbekende. Dat willen we veranderen," aldus nog De Jonghe.

  Bedrijfsfiche

  Veolia Environnement is wereldleider in milieudienstverlening. De groep had in 2006 een omzet van € 28,6 miljard en is actief in 4 verschillende bedrijfstakken: water-, afval-, energie- en transportbeheer.

  Achter de KV Mechelen sponsor Veolia Environnement schuilen drie bedrijven:

  · Veolia Environmental Services is actief in de ophaling, sortering en recyclage van afval. In België behoort Veolia Environmental Services met een omzet van circa € 97 miljoen in 2006 tot de top van milieubedrijven. En dat Veolia Environmental Services aan die top blijft, daar zorgen zo'n 600 medewerkers voor. In België is het één van de weinige bedrijven uit de sector die actief is in drie gewesten. Momenteel heeft Veolia Environmental Services 10 vestigingen. Zowel het beheer als de exploitatie zijn in handen van lokale mensen.

  · Veolia Transport is in België vooral actief in het vervoer van personen. Zowat 1000 bussen rijden voor Veolia Transport rond, de meeste daarvan in onderaanneming van De Lijn. Veolia Transport is bijna uitsluitend in Vlaanderen actief. In alle Vlaamse provincies kan je één van hun bussen nemen, in Wallonië kan dat enkel in de provincie Henegouwen.

  · Veolia Water zuivert niet alleen water, maar produceert en distribueert het ook. En dit niet alleen naar de bevolking, maar ook naar bedrijven. Zo is Veolia Water een graag geziene partner voor zowel de productie als de zuivering van proceswater. Verder is Veolia Water ook het bedrijf achter de bouw en exploitatie van het grootste waterzuiveringsstation van België, namelijk Aquiris, dat het water van de 1,2 miljoen inwoners van het Brussels gewest zuivert. In totaal werken er in België bij Veolia Water 300 mensen. De omzet bedraagt ongeveer € 100 miljoen.

  Meer informatie over de nieuwe commerciële partner van KV Mechelen vindt u op www.veolia-es.be.

  20-07-2007 om 10:38 geschreven door Arne  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voorbereiding: Aanvang tweede voorbereidingsluik

  19/7/2007

  Voorbereiding: Aanvang tweede voorbereidingsluik

  Na de wedstrijden tegen enkele provenciale ploegen en vierdeklasser SK Heist, is vandaag de aftrap gegeven voor het tweede luik van de voorbereiding.

  Hesjes & Kegels


  Met de oefenwedstrijden tegen Verbroedering Geel, Racing Genk en Westerlo in het verschiet snijdt KV Mechelen deel twee aan van de voorbereiding. Vandaag werd er één keer getraind op de jeugdvelden van de malinwa . Peter Maes kon op een zo goed als volledige kern rekenen vandaag. Enkel Nana Asara, Kevin Kempeneer en Jean-Paul Kielo Lezi moesten verstek geven. Alledrie de spelers meldden zich ziek af. Abdul Iddi moet het voorlopig nog rustig aan doen. Daarnaast trainde iedereen mee. Ook Alexander Bajevski en Mohamed Aboubakari waren nog steeds aanwezig.


  De training zelf duurde een goed uur en daarin werd vooral met de bal gewerkt. Na een stevige opwarming, werden de doelmannen actief betrokken bij de oefensessie. Er werd, in combinatie met verschillende passvormen, naar hartelust afgewerkt op doel. Voor de spelers met een zwak voor doelgericht trainen, was het deze namiddag een waar schietfestijn. Een uitgebreide stretching beëindigde de dag.


  Morgen staan er, in tegenstelling tot het voorziene programma, twee trainingen op de agenda. De trainerstaff besloot vandaag dat, na de ietwat rustigere dagen in het begin van de week, het weer tijd is om wat extra arbeid te leveren.  Uitsmijter


  Maar eerst staat er voor de groep nog een leuk extraatje gepland. Vanavond zijn er de jaarlijkse Hoevefeesten bij dokter Mark Van Houdt. Plaats van gebeuren is het privédomein van de clubdokter, dat de ludieke naam Jurassic Park draagt. Thema voor dit jaar: Boer & Tuinder. Zowel van spelers en trainers worden er de nodige vestimentaire maatregelen verwacht. De 'muzikale noot' wordt verzorgd door hulptrainer Yves Cloots, hij zal naar goede gewoonte de accordeon uit de stal halen. Het is tevens het ideale moment om de groepsfeer op te krikken. De sfeer zal zeker goed zijn, maar uitbundig niet. De spelers en trainers zijn immers professioneel genoeg en weten dat, met de twee trainingen van morgen, er een zware dag voor de deur staat.

  20-07-2007 om 10:37 geschreven door Arne  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)


  21/7/07' : KV Mechelen - KFCV Geel 19:30

  Volgende Wedstrijd 
   

       VS


  21/7/07, 19:30


  Vorige Wedstrijd


        VS

      0  -  3  Zoeken met Google  Foto

  Gastenboek

  Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Archief
 • Voorbereiding: Aanvang tweede voorbereidingsluik

  Startpagina !

  We're Malinwa
  We're Wonderfull
  We're Going crazy afteevery f*cking  goal
  W
  e're de win
  We're de sing
  Supporthing Malinwa is everthing.......  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!