Even kort voorstellen wie we zijn, waar we voor staan en vooral waarmee deze blog u zal kunnen plezieren. Make My BBQ werd in 2010 opgericht door Koen Maes, die eerder al actief was als Chef aan Huis en daarmee een vruchtbare samenwerking had met Profonde (Zele). Voor hem steekt er één aspect van het koken met kop en schouders bovenuit: alles wat met de BBQ te maken heeft.
Het bakken, braden en grillen is een vak, meer nog: een wereld op zich. Het is een sociaal gebeuren dat altijd een zeer eigen sfeer met zich meebrengt. Kortom mensen samenbrengen rond de barbecue, hen verwennen en af en toe een tipje van de sluier lichten, daar draait het voor Make My BBQ om.
Maar om die mensen samen te krijgen zijn weer nieuwe mensen nodig. Vandaar dat Make My BBQ al snel uitbreiding zocht. Die werd gevonden door de instap van Tine Maes en Tim De Moor. Sinds begin dit jaar staat Make My BBQ niet alleen garant voor lekkere BBQs maar ook voor een degelijk en solide bedrijf met een sterke structurele basis.
Zoals iedere chef is ook Koen steeds op zoek naar nieuwigheden en uitdagingen. En net met dat laatste kwam hij eind 2011 op de proppen: Mannen, ik heb Make My BBQ ingeschreven voor het EK 2012. DOING!!! Van een uitdaging gesproken!
Na veel over en weer gemail, -gebel, -getam-tam werd het team gevormd, misschien lukraak voor de buitenstaander, echter wel doordacht en gestructureerd voor de insider. Maar zoals alle belangrijke momenten in het leven is niet alleen het moment zelf van tel, de weg ernaartoe is minstens even boeiend...
Volg gerust chronologisch mee. De oudste berichten staan onderaan.
Welkom op ROAD TO EK BBQ 2012 The Make-My-BBQ-Way
01-12-2011, 00:00 geschreven door Make My BBQ 
|