Voorbeelden van resultaten met LTA van Ingrid Holv

LTA Persoonlijke Onwikkeling werd gecreëerd door Ingrid Holvoet.
22-05-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ingrid Holvoet kan de menselijke geaardheid verklaren en ten goede veranderen

De wetenschappelijke ontdekkingen van Ingrid Holvoet zijn zo ongelooflijk fenomenaal dat heel de wereld ze moet kennen. Dit was het eerste wat ik dacht toen ik haar boek las. Ik ben al heel mijn leven op zoek naar verklaringen waarom het leven is zoals het is en waarom we doen wat we doen en waarom we hier zijn etc. Het boek van Ingrid Holvoet geeft een verklaring voor zowat alles wat we kunnen meemaken in het leven. Als je haar boek leest, kan je merken dat haar verklaringen zo sluitend zijn, ze geven werkelijk een waterdichte verklaring voor wat er in de wereld gebeurt en waarom mensen doen wat ze doen.

Ingrid Holvoet heeft ontdekt waarom de ene mens voor het geluk geboren lijkt en het ongeluk een ander lijkt te achtervolgen. Het antwoord is te vinden in het onderbewustzijn. Het belang van het onderbewustzijn en zijn invloed op iemands gedrag en zijn leven is sinds langer bekend in de wereld van de psychologie en de psychiatrie, maar tot nu toe was het niet mogelijk om daar diepgaand op in te grijpen. Ingrid Holvoet heeft ontdekt dat dit wel mogelijk is, en wel doordat zij daartoe de energieën vrij heeft. Hierdoor is zij in staat om wijzigingen aan te brengen in het onderbewustzijn waardoor zich positieve veranderingen voordoen in iemands persoonlijkheid en zijn leven en de omstandigheden die deze persoon aantrekt.

Wat Ingrid Holvoet ontdekt heeft lijkt bijna te mooi om waar te zijn, maar het is het niet. Ze heeft dit ontdekt door haar paranormale vermogens. Ze heeft ook ontdekt dat zij dit vermogen (om in te grijpen in het onderbewustzijn) mits therapie ook kan bevrijden bij andere mensen. Het is jammer genoeg een lange weg om deze energieën te bevrijden, maar mits vele uren therapie is het voor iedereen mogelijk. Niet alleen dit vermogen, maar ook alle positieve omstandigheden in het leven zoals liefde, succes, intelligentie, gezondheid, allerlei talenten, kunnen mits lta-therapie bevrijd worden.
Indien iedereen op deze planeet gebruik zou maken van de energieën van Ingrid Holvoet, zou op langere termijn iedereen gezond, gelukkig worden, voldoende liefde en geld in zijn leven hebben.

Ingrid Holvoet heeft ook ontdekt dat haar energieën ook op afstand werken, en ook als iemand aan haar denkt, trekken haar energieën naar deze persoon toe en breken blokkades in het onderbewustzijn af, beetje bij beetje.
Het is helemaal geen hocus pocus of placebo-effect, aangezien sommige mensen niet weten dat ze behandeld worden op afstand en ze toch positieve veranderingen in hun leven en gedrag kunnen vaststellen.
Het is ongetwijfeld de belangrijkste ontdekking aller tijden en zal beslist nog voor een revolutie in de wereld zorgen. Laten we hopen dat die niet te lang meer op zich zal laten wachten.


Tags:ingrid holvoet, onderbewustzijn


>

Blog tegen de wet? Klik hier.
Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!