Inhoud blog
  • aanduiding weekend 9-10 februari 2008
  • aanduiding weekend van 16-17 februari 2008
  • Proficiat!
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    voetbalscheidsrechter

    07-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.aanduiding weekend 9-10 februari 2008
    AANDUIDINGEN
    WEST-VLAANDEREN - VOETBAL (07-02-2008 TOT 21-02-2008)
    KAMPIOENSCHAP
    ZA 09/02 15:00 DAMES DIV. I NAT. AFD. DV.FAMKES MERKEM(09040) -
    STANDARD FÉMINA DE LIÈGE A(08200)
    TERR:CMP. DE KOUTER - TERR.1
    KOUTERSTRAAT 85
    8650 MERKEM(2214)
    051/54.61.70
    REF:BEERNAERT FRANCKY(4)
    AR1:SEGHERS LORENZO(7)
    AR2:DURNEZ JOHNY(3)

    07-02-2008 om 22:24 geschreven door lorenzo seghers  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.aanduiding weekend van 16-17 februari 2008
    ZA 16/02 14:00 -19 AFDELING I CERCLE BRUGGE K.SV.(00012) -
    GERMINAL BEERSCHOT ANTW.(03530)
    TERR:OLYMPIAPARK - TERR.1
    KONING LEOPOLD III-LAAN
    8200 ST-ANDRIES(1619)
    050/38.91.93
    REF:VERMEIREN KEN(3)
    AR1:VANSTEENKISTE FREDERICK(7)
    AR2:SEGHERS LORENZO(4)

    07-02-2008 om 22:20 geschreven door lorenzo seghers  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Proficiat!
    Proficiat!

    Uw blog is correct aangemaakt en u kan nu onmiddellijk starten! 

    U kan uw blog bekijken op http://www.bloggen.be/lorenzoseghers

    We hebben om te starten ook al een reeks extra's toegevoegd aan uw blog, zodat u dit zelf niet meer hoeft te doen.  Zo is er een archief, gastenboek, zoekfunctie, enz. toegevoegd geworden. U kan ze nu op uw blog zien langs de linker en rechter kant.

    U kan dit zelf helemaal aanpassen.  Surf naar http://www.bloggen.be/ en log vervolgens daar in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Klik vervolgens op 'personaliseer'.  Daar kan u zien welke functies reeds toegevoegd zijn, ze van volgorde wijzigen, aanpassen, ze verwijderen en nog een hele reeks andere mogelijkheden toevoegen.

    Om berichten toe te voegen, doet u dit als volgt.  Surf naar http://www.bloggen.be/  en log vervolgens in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.  Druk vervolgens op 'Toevoegen'.  U kan nu de titel en het bericht ingeven.

    Om een bericht te verwijderen, zoals dit bericht (dit bericht hoeft hier niet op te blijven staan), klikt u in plaats van op 'Toevoegen' op 'Wijzigen'.  Vervolgens klikt u op de knop 'Verwijderen' die achter dit bericht staat (achter de titel 'Proficiat!').  Nog even bevestigen dat u dit bericht wenst te verwijderen en het bericht is verwijderd.  U kan dit op dezelfde manier in de toekomst berichten wijzigen of verwijderen.

    Er zijn nog een hele reeks extra mogelijkheden en functionaliteiten die u kan gebruiken voor uw blog. Log in op http://www.bloggen.be/ en geef uw gebruikersnaam en wachtwoord op.  Klik vervolgens op 'Instellingen'.  Daar kan u een hele reeks zaken aanpassen, extra functies toevoegen, enz.

    WAT IS CONCREET DE BEDOELING??
    De bedoeling is dat u op regelmatige basis een bericht toevoegt op uw blog. U kan hierin zetten wat u zelf wenst.
    - Bijvoorbeeld: u heeft een blog gemaakt voor gedichten. Dan kan u bvb. elke dag een gedicht toevoegen op uw blog. U geeft de titel in van het gedicht en daaronder in het bericht het gedicht zelf. Zo kunnen uw bezoekers dagelijks terugkomen om uw laatste nieuw gedicht te lezen. Indien u meerdere gedichten wenst toe te voegen op eenzelfde dag, voegt u deze toe als afzonderlijke berichten, dus niet in één bericht.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken over de actualiteit. Dan kan u bvb. dagelijks een bericht plaatsen met uw mening over iets uit de actualiteit. Bvb. over een bepaalde ramp, ongeval, uitspraak, voorval,... U geeft bvb. in de titel het onderwerp waarover u het gaat hebben en in het bericht plaatst u uw mening over dat onderwerp. Zo kan u bvb. meedelen dat de media voor de zoveelste keer het fout heeft, of waarom ze nu dat weer in de actualiteit brengen,... Of u kan ook meer diepgaande artikels plaatsen en meer informatie over een bepaald onderwerp opzoeken en dit op uw blog plaatsen. Indien u over meerdere zaken iets wil zeggen op die dag, plaatst u deze als afzonderlijke berichten, zo is dit het meest duidelijk voor uw bezoekers.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken als dagboek. Dagelijks maakt u een bericht aan met wat u er wenst in te plaatsen, zoals u anders in een dagboek zou plaatsen. Dit kan zijn over wat u vandaag hebt gedaan, wat u vandaag heeft gehoord, wat u van plan bent, enz. Maak een titel en typ het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks naar uw blog komen om uw laatste nieuwe bericht te lezen en mee uw dagboek te lezen.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met plaatselijk nieuws. Met uw eigen blog kan u zo zelfs journalist zijn. U kan op uw blog het plaatselijk nieuws vertellen. Telkens u iets nieuw hebt, plaats u een bericht: u geeft een titel op en typt wat u weet over het nieuws. Dit kan zijn over een feest in de buurt, een verkeersongeval in de streek, een nieuwe baan die men gaat aanleggen, een nieuwe regeling, verkiezingen, een staking, een nieuwe winkel, enz. Afhankelijk van het nieuws plaatst u iedere keer een nieuw bericht. Indien u veel nieuws heeft, kan u zo dagelijks vele berichten plaatsen met wat u te weten bent gekomen over uw regio. Zorg ervoor dat u telkens een nieuw bericht ingeeft per onderwerp, en niet zaken samen plaatst. Indien u wat minder nieuws kan bijeen sprokkelen is uiteraard 1 bericht per dag of 2 berichten per week ook goed. Probeer op een regelmatige basis een berichtje te plaatsen, zo komen uw bezoekers telkens terug.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met een reisverslag. U kan een bericht aanmaken per dag van uw reis. Zo kan u in de titel opgeven over welke dag u het gaat hebben, en in het bericht plaatst u dan het verslag van die dag. Zo komen alle berichten onder elkaar te staan, netjes gescheiden per dag. U kan dus op éénzelfde dag meerdere berichten ingeven van uw reisverslag.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met tips op. Dan maakt u telkens u een tip heeft een nieuw bericht aan. In de titel zet u waarover uw tip zal gaan. In het bericht geeft u dan de hele tip in. Probeer zo op regelmatige basis nieuwe tips toe te voegen, zodat bezoekers telkens terug komen naar uw blog. Probeer bvb. 1 keer per dag, of 2 keer per week een nieuwe tip zo toe te voegen. Indien u heel enthousiast bent, kan u natuurlijk ook meerdere tips op een dag ingeven. Let er dan op dat het meest duidelijk is indien u pér tip een nieuw bericht aanmaakt. Zo kan u dus bvb. wel 20 berichten aanmaken op een dag indien u 20 tips heeft voor uw bezoekers.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken dat uw activiteiten weerspiegelt. U bent bvb. actief in een bedrijf, vereniging of organisatie en maakt elke dag wel eens iets mee. Dan kan je al deze belevenissen op uw blog plaatsen. Het komt dan neer op een soort van dagboek. Dan kan u dagelijks, of eventueel meerdere keren per dag, een bericht plaatsen op uw blog om uw belevenissen te vertellen. Geef een titel op dat zeer kort uw belevenis beschrijft en typ daarna alles in wat u maar wenst in het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks of meermaals per dag terugkomen naar uw blog om uw laatste belevenissen te lezen.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken uw hobby. U kan dan op regelmatige basis, bvb. dagelijks, een bericht toevoegen op uw blog over uw hobby. Dit kan gaan dat u vandaag een nieuwe postzegel bij uw verzameling heeft, een nieuwe bierkaart, een grote vis heeft gevangen, enz. Vertel erover en misschien kan je er zelfs een foto bij plaatsen. Zo kunnen anderen die ook dezelfde hobby hebben dagelijks mee lezen. Als u bvb. zeer actief bent in uw hobby, kan u dagelijks uiteraard meerdere berichtjes plaatsen, met bvb. de laatste nieuwtjes. Zo trek je veel bezoekers aan.

    WAT ZIJN DIE "REACTIES"?
    Een bezoeker kan op een bericht van u een reactie plaatsen. Een bezoeker kan dus zelf géén bericht plaatsen op uw blog zelf, wel een reactie. Het verschil is dat de reactie niet komt op de beginpagina, maar enkel bij een bericht hoort. Het is dus zo dat een reactie enkel gaat over een reactie bij een bericht. Indien u bvb. een gedicht heeft geschreven, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze het heel mooi vond. Of bvb. indien u plaatselijk nieuws brengt, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze nog iets meer over de feiten weet (bvb. exacte uur van het ongeval, het juiste locatie van het evenement,...). Of bvb. indien uw blog een dagboek is, kan men reageren op het bericht van die dag, zo kan men meeleven met u, u een vraag stellen, enz. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.

    WAT IS DE "WAARDERING"?
    Een bezoeker kan een bepaald bericht een waardering geven. Dit is om aan te geven of men dit bericht goed vindt of niet. Het kan bvb. gaan over een bericht, hoe goed men dat vond. Het kan ook gaan over een ander bericht, bvb. een tip, die men wel of niet bruikbaar vond. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.


    Het Bloggen.be-team wenst u veel succes met uw gloednieuwe blog!

    Met vriendelijke groeten,
    Bloggen.be-team

    07-02-2008 om 22:16 geschreven door  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)


    Archief per week
  • 04/02-10/02 2008

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Archief per week


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     



    Foto



    Gastenboek
  • hallo
  • test

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Mijn favorieten
  • bloggen.be
  • site kbvb
  • PSC West-Vlaanderen
  • vriendenkring scheidsrechters Gistel en Omgeving
  • scheidsrechters (forum)
  • frank debleeckere
  • skv zwevezele


    {TITEL_VRIJE_ZONE}

    Zoeken in blog


    Zoeken met Google



    Rondvraag / Poll
    wie wordt kampioen in eerste klasse?
    Cercle Brugge
    Standard
    Anderlecht
    RC Genk
    Club Brugge
    GBA
    Bekijk resultaat


    Over mijzelf
    Ik ben lorenzo, en gebruik soms ook wel de schuilnaam seghers.
    Ik ben een man en woon in Zwevezele (Belgie) en mijn beroep is student.
    Ik ben geboren op 05/04/1989 en ben nu dus 36 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: voetbalscheidsrechter.

    Welkom op mijn blog!
    Laatste commentaren

    Inhoud blog
  • aanduiding weekend 9-10 februari 2008
  • aanduiding weekend van 16-17 februari 2008
  • Proficiat!


    Blog als favoriet !

    Een interessant adres?

    De scheidsrechter : veel meer dan een noodzakelijk kwaad

    De maatschappelijke tendensen van morele waardevervlakking, een toenemend egoïsme en de weigering elke vorm van gezag te aanvaarden dringen ook door op de voetbalvelden. Wekelijks stellen scheidsrechters zich de vraag waar ze eigenlijk nog mee bezig zijn.

    Veel spelers zien hem alleen nog als de boeman die er enkel op uit is hun o zo heilige voetbalcentjes af te nemen. Met alle gevolgen van dien. Elke scheidsrechterlijke beslissing lokt reacties uit, het geven van een gele of rode kaart geeft vaak aanleiding tot samenscholingen rond de scheidsrechters terwijl beledigingen ‘en passant’ doodnormaal lijken geworden. Een gemiste pass of een duidelijke scoringskans die de nek wordt omgewrongen is nooit de eigen schuld maar veelal die van de ref.

    Sommige supporters vinden er blijkbaar plezier in vaak op een heel kwetsende manier persoonlijke aanvallen te lanceren tegen de ref. Zelfs beginnende jeugdscheidsrechters worden niet gespaard. ‘Mijn kind, schoon kind’ gaat bij vele ouders en grootouders jammer genoeg voor alles. Jammer genoeg wordt vaak vergeten dat ook scheidsrechters nog het vak moeten leren in jeugdwedstrijden en vergissen eigen is aan ons mens-zijn.

    Ook de pers mag in deze niet vergeten worden. De macht van de media is groot. Enige terughoudendheid lijkt op zijn plaats. Het klakkeloos overnemen van de wedstrijdverslagen van clubleiders is niet de juiste weg om tot een eerlijke verslaggeving te komen. Schieten op scheidsrechters die zich niet kunnen verdedigen is ook niet moeilijk. We vragen geen ophemeling en artikels die ons gaan bejubelen. Wat wel moet kunnen is een positieve benadering van de arbitrage : het aanhalen van de geleverde inspanning, de ref in bescherming nemen én waarom niet, ook eens wat meer schrijven dat het goed was.

    Het mag duidelijk zijn dat een mentaliteitswijziging zich opdringt. Spelers, trainers, clubleiders en supporters moeten er zich van bewust worden dat de spelregels er zijn om nageleefd te worden. De drang om te winnen moet er zijn, maar mag niet overheersen. Sportiviteit en fair-play mogen niet geofferd worden op het altaar van de winst.

    En hier komt de scheidsrechter op de proppen. Hij moet er over waken dat die spelregels gevolgd worden en de wedstrijd steeds in een geest van fair-play verloopt. Jeugdscheidsrechters krijgen er de heel belangrijke taak van opvoeder bij. Immers, als jongeren leren om in hun sportbeoefening gezag te aanvaarden en te werken volgens bepaalde regels, zal hun dit in hun latere beroepsleven enkel maar ten goede komen. Neemt de scheidsrechter een in hun ogen onjuiste beslissing, dan moet men de nodige discipline opbrengen om dit te aanvaarden. Want ook in het gewone burgerleven krijgt men niet alles op een gouden presenteerblaadje en moet men leren leven met tegenslagen en ongemakken.

    Voetbal zonder scheidsrechters is niet mogelijk. Iedereen moet dit beseffen. De clubs hebben er dan ook alle belang bij de arbitrage positief te benaderen.

    We moeten streven naar een positieve wisselwerking tussen twee groepen die ogenschijnlijk elk aan een kant van de slagboom staan maar uiteindelijk toch samen werken aan hetzelfde doel: onszelf amuseren met het leukste spelletje ter wereld: voetbal.

     



    Startpagina !


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs