Eerstejaarsbelofte - Lorenzo Dujardin - CLC Team
Foto
Foto
Archief per week
 • 16/04-22/04 2007
 • 09/04-15/04 2007
  Website van Lorenzo Dujardin

  16-04-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Parijs-Roubaix
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Tom Boonen, Fabian Cancellara, Leif Hoste,  Stijn Devolder allen hebben ze zich misrekend op een ijzersterke Stuart O'grady die gisteren een droge en stofferige Parijs Roubaix won, O'grady vertrok vanaf kilometer 27 in de aanval eerst met 35 man daarna dunde de kopgroep uit en kwamen een paar mannen terug uit de achtergrond. O'grady voelde zich zodanig sterk dat hij nog voor Carrefour de L'arbre er alleen van door ging en met succes hij won met 1 minuut voorsprong op Juan Antonia Flecha en Steffen Weseman, eerste Belg werd Bjorn Leukemans op een Verdienstelijke vierde plaats, Tom Boonen werd zesde op 1 minuut 30 seconden.

  16-04-2007 om 10:32 geschreven door Lorenzo


  15-04-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koers
  14/04/2007 Wevelgem - Wijnberg

  De wedstrijd in Wevelgem werd al een halfuur later op start gefloten door een auto die op het parcours stond, omstreeks 15u30 mochten de 135 deelnemers vertrekken voor 18 ronden van elk 6,5km. In de 2de ronde onstond er een valpartij van een paar renners waardoor een groepje van ongeveer 15 man kon wegrijden met een volle ploeg Noren mee voorin, we hebben ze nooit meer teruggezien. Er zijn nog een paar renner vanuit het peleton naar de leiders toegereden tot dat ze met een groep waren van een man of 35. Ik zat in het peleton die erachter kwam met ongeveer nog 40 man. Het was een hele zware koers met de warmte en met een gemiddelde van 44 per uur op een parcours met veel bochten, een echte kermiskoers!!

  11/04/2007 Bredene - Dorp

  In het zonnige Bredene stonden 65 renners aan de start, alhoewel ik daar niet veel van gemerkt heb want in de eerste kilometer zijn we met negen man weggereden en zijn heel de koers voorgebleven, achter ons onstond door de stevige wind een groepje van 20 renners met daarin tal van favorieten. We hebben constant goed rondegedraaid en hebben tot 1 minuut 30 uitgelopen, de groep van de favorieten is nog genaderd tot op 30 seconden. Op drie ronden van het einde had ik dan af te rekenen met pech, lekke band vooraan. Jammer jammer.....


  15-04-2007 om 00:00 geschreven door Lorenzo  Contacteer mij

  Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.  Gastenboek
 • LZM
 • succes
 • mama is boos
 • Yooo copain,
 • veel blogplezier

  Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   

  Mijn links
 • bloggen.be
 • Arne Govaert
 • CLC-Team


 • Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!