LIVE NIEUWS
BINNENLANDS EN BUITENLANDS NIEUWS-SPORT-ECONOMIE-POLITIEK
> Welkom op het Live Nieuws ARCHIEF --- >> Bekijk onze nieuwe site : www.livenieuws.be --- >> Nieuwsgierig naar nieuws ? Surf snel naar livenieuws.be --- >>
27-06-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Colruyt is onklopbaar
Foto
Het lage prijs principe van Colruyt heeft na al die jaren vruchten afgeworpen. Een studie die de resultaten van warenhuizen uit 1987 en 2012 met elkaar vergelijkt toont aan dat Colruyt marktleider is met , mede dankzij de goedkope prijzen maar waarschijnlijk ook, al zullen de proevertjes ook wel een rol spelen. Het heeft nu 28 procent in vergelijking 6 procent 20 jaar geleden. Op plaats twee staat het ondergegane Carrefour dat zich stilletjes aan herpakt na de sluiting van diverse winkels. Het heeft 22 procent, dat is 0.1% meer dan Delhaize. Ooit had Carrefour 26 procent na de fusie met 3 andere ketens waaronder Sarma. Op 3 staan de budgetwinkels Aldi en Lidl met 16 procent, dat is een verdubbeling. De prijzenslag is dus nog niet gedaan. Het zullen woelige tijden worden. En niet alleen bij de supermarkten.

Op de foto: de sluiting van een Carrefour filiaal twee jaar geleden. Toen de keten zwaar in de problemen kwam

27-06-2013 om 00:00 geschreven door DE REDACTIE LIVE TV  


Categorie:BINNENLANDS NIEUWS
► REAGEER (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Probleem van europarlementariërs die niets doen opnieuw aangekaart

Foto
In een filmpje van het Nederlandse TV programma Geen Stijl is te zien hoe Europese parlementsleden intekenen om te bevestigen dat ze aanwezig zijn in het gebouw en daarna doodsimpel het pand verlaten en rechtstreeks naar huis gaan. Hiermee verdienen ze per dag 300 euro mee. Ook zien we dat parlementariërs steeds gratis kunnen eten zoveel ze willen en er talloze peperdure kunsttentoonstellingen zijn. Bovendien worden de parlementsleden die gevraagd worden waarom ze aan deze wanpraktijken doen zeer agressief en slaan ze zelfs tegen de reporter en cameraman. De cameraploeg werd uitgenodigd nadat een ander parlementslid de situatie wou aankaarten.

27-06-2013 om 00:00 geschreven door DE REDACTIE LIVE TV  


Categorie:POLITIEK
► REAGEER (0)
24-06-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Silvio Berlusconi veroordeelt tot 7 jaar cel
Foto
Silvio Berlusconi, de gewezen premier van Italië is veroordeeld tot 7 jaar celstraf.


Berlusconi mag vanaf vandaag ook geen openbaar ambt meer bekleden. Zijn zitje in het parlement is hij dus kwijt. Berlusconi stond terecht voor een seksschandaal en machtsmisbruik. Hij zou onder meer seksueel contact hebben gehad met minderjarigen. Berlusconi krijgt nog de kans om beroep aan te tekenen.


 Eind mei werd zijn bedrijf Mediaset Italië, de grootste commerciële zender van Italië veroordeelt tot een geldboete wegens fiscale fraude.


Silvio moet  deze week nog eens voor de rechtbank verschijnen in verband tot het omkopen van een parlementslid van de oppositie

24-06-2013 om 00:00 geschreven door DE REDACTIE LIVE TV  


Categorie:BUITENLANDS NIEUWS
► REAGEER (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gereserveerde plaatsen op vliegtuig naar Cuba Edward Snowdon, maar komt niet opdagen
Foto
Edward Snowdon is Amerikaan die op de vlucht is nadat hij gezocht wordt door de FBI omdat hij verklaarde dat er miljoenen mensen bespioneert werden door de overheid. 

Snowdon zat al een geruime tijd op de luchthaven van Moskou, maar zou een plaats hebben gereserveerd op een vliegtuig van Aeroflot richting Cuba. Daar zou hij overstappen op de vlucht naar Ecuador. Waar hij politiek asiel heeft aangevraagd maar nog geen bevestiging heeft ontvangen. De man was echter niet aanwezig op de vlucht, zijn plaats bleef leeg. Aldus een mondige werknemer van de Russische luchtvaartmaatschappij. De premier van het land zegt dat hij de aanvraag grondig zal onderzoeken en beklemtoont dat het hier over vrije meningsuiting gaat.

De oprichter van Wiki Leaks, Julian Assagne kreeg ook asiel en bevindt zich ondertussen al meer dan een jaar in de Ecuadoriaanse ambassade in Londen.
Ondertussen vraagt de VSA de uitlevering van Snowdon

24-06-2013 om 00:00 geschreven door DE REDACTIE LIVE TV  


Categorie:BINNENLANDS NIEUWS
► REAGEER (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man zweeft naast dubbeldekbus Londen
Foto

De Britse illusionist, Magician Dynamo, bezorgde heel wat mensen een verbaasde blik. Vooral dan van Japanners die onmiddellijk naar hun fototoestel grepen. Hij ging namelijk met één hand vast aan een dubbeldekbus in hartje Londen. Het is niet de eerste keer dat man zo'n truc opvoert. Vorig JAAR liep hij over het water van de Thames. Hieronder kan u een selectie aan filmpjes bekijken.

24-06-2013 om 00:00 geschreven door DE REDACTIE LIVE TV  


Categorie:BUITENLANDS NIEUWS
► REAGEER (0)
21-06-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Democratisch links stapt uit Griekse coalitie
Foto
De centrum democratische partij Dimar heeft vandaag beslist uit de regering te stappen. 

Dit doen ze omwille van verschillende ingrepen van de grootste regeringspartij, de rechtse Nieuwe Democratie die Dimar niet goed bevond. De stopzetting van de Griekse Openbare zender EPT heeft de druppel doen vallen. Pasok, de andere regeringspartij was ook tegen de sluiting van EPT maar wil blijven besturen. Na de terugtrekking van Dimar hebben de twee overgebleven partijen nog maar een kleine meerderheid van 153 op 300 zetels.

21-06-2013 om 00:00 geschreven door DE REDACTIE LIVE TV  


Categorie:BUITENLANDS NIEUWS
► REAGEER (0)
20-06-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lijk van gepensioneerde vrouw spoelt aan op strand.
Foto
Muizenissen muist op het web. We zoeken het vreemdste nieuwsitem van de week, dat meestal geen grote belangstelling kreeg.

Het zal je maar overkomen, tijdens een zonnige dag in de Italiaanse kuststad Formia spoelde een lijk aan. Twee vrouwen troffen het lijk als eerste aan en verwittigden de redder. Het dreef voor de kust. Het lijk bleek van een 78 jarige Russische vrouw te zijn. Hoe het  in Italië raakt weet niemand. De strandredder verwittigde de ambulance. Ondertussen bleef de overleden vrouw  nog even liggen tussen de vele strandgasten, weliswaar met een zeil over. Een onderzoek naar de precieze doodsoorzaak is gestart

20-06-2013 om 00:00 geschreven door DE REDACTIE LIVE TV  


Categorie:BUITENLANDS NIEUWS
► REAGEER (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Europese commissie vindt prijzen Eurotunnel te duur
Foto
De Europese commisie vindt de prijzen van Le Shuttle, de trein die auto's en vrachtwagens onder het Kanaal vervoert te hoog. De commissie verklaart dat de prijzen zelfs tot de helft kunnen worden verminderd. Eurotunnel reageerde niet maar is nog niet meteen bereidt de prijzen aan te passen. Op de beurs konden we een aanzienlijke daling van bijna 6 procent op het aandeel van de treinmaatschappij vinden.

20-06-2013 om 00:00 geschreven door DE REDACTIE LIVE TV  


Categorie:BUITENLANDS NIEUWS
► REAGEER (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meer miljonairs in België dan voor crisis.
Foto
Ons land krijgt het laatste jaar fors te kampen met miljonairs die naar België trekken. Er zijn in totaal 82 000 miljonairs in het land. In vergelijking met 76 000 in 2011. Al deze kapitaalkrachtigen hebben 153 miljard euro in het bezit zonder eigendommen zoals huizen meegerekend. Een teken dat ons land zo arm nog niet is.

Enkele maanden geleden vluchtte Gérard Depardieu, de Franse komiek nog naar België om de Franse rijkentaks te ontwijken.

20-06-2013 om 00:00 geschreven door DE REDACTIE LIVE TV  


Categorie:BINNENLANDS NIEUWS
► REAGEER (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kort nieuws van donderdag 20 juni
Elke dag vindt u hier de hoogtepunten van de dag, kort en bondig samengevat.

Twee spoorwegarbeiders dood na ongeval in Oostenrijk

Twee spoorwerkers van de Oostenrijkse spoorwegmaatschappij OBB zijn omgekomen nadat ze werden onderschept door een regionale trein. De treinbestuurder handelde meteen en trok aan de noodrem maar het gevaarte kon niet meer tijdig stoppen. Het ongeval gebeurde vanochtend om 7:30. De oorzaak is nog onbekend.

Arriva wil tegen 2015 concurreren met Benelux trein

De privé-vervoersmaatschappij Arriva, dochter van de Deutsche Bahn wil tegen 2015, in samenwerking met de stad Den Haag en de luchthaven van Brussel een rechtstreekse treinverbinding inleggen tussen Den Haag en Brussel. Hiermee wil de stad de strijd aangaan met de Benelux trein van NMBS en NS. De vervoersbewijzen van de Arriva trein zouden zoals bij alle privé-treinen veel hoger liggen dan die van de Nationale Spoorwegen.

Klacht tegen massa-overtreder Zeb

Het Neutraal Syndicaat van Zelfstandigen dient opnieuw een klacht in tegen kledingwinkel Zeb nadat deze voor de zoveelste maal de sperperiode ongestraft aan hun laars lappen. Zeb  weigert hardnekkig de sperperiode te respecteren en voert nu al solden in.

20-06-2013 om 00:00 geschreven door DE REDACTIE LIVE TV  


Categorie:BINNENLANDS NIEUWS
► REAGEER (0)


Categorieën
 • AARDBEVINGEN (6)
 • BINNENLANDS NIEUWS (234)
 • BUITENLANDS NIEUWS (255)
 • COLUMN (12)
 • CRISIS GRIEKENLAND (4)
 • ECONOMIE (7)
 • GEMEENTERAADSVERKIEZINGEN '12 (12)
 • OLIERAMP VS (12)
 • OPENBAAR VERVOER (88)
 • OPSTAND LIBIË (10)
 • POLITIEK (23)
 • SPORT (58)
 • TREINRAMP HALLE (14)
 • VERKIEZINGEN '10 (58)
 • VLIEGTUIGRAMPEN (6)
 • VULKAANUITBARSTING IJSLAND (7)
 • Inhoud blog
 • Colruyt is onklopbaar
 • Probleem van europarlementariërs die niets doen opnieuw aangekaart
 • Silvio Berlusconi veroordeelt tot 7 jaar cel
 • Gereserveerde plaatsen op vliegtuig naar Cuba Edward Snowdon, maar komt niet opdagen
 • Man zweeft naast dubbeldekbus Londen
 • Democratisch links stapt uit Griekse coalitie
 • Lijk van gepensioneerde vrouw spoelt aan op strand.
 • Europese commissie vindt prijzen Eurotunnel te duur
 • Meer miljonairs in België dan voor crisis.
 • Kort nieuws van donderdag 20 juni


  ZIT HET VERKEER
  IN DE PUREE ?
  WEND U DAN TOT
  WWW.NMBS.BE

  Inhoud blog
 • Colruyt is onklopbaar
 • Probleem van europarlementariërs die niets doen opnieuw aangekaart
 • Silvio Berlusconi veroordeelt tot 7 jaar cel
 • Gereserveerde plaatsen op vliegtuig naar Cuba Edward Snowdon, maar komt niet opdagen
 • Man zweeft naast dubbeldekbus Londen
 • Democratisch links stapt uit Griekse coalitie
 • Lijk van gepensioneerde vrouw spoelt aan op strand.
 • Europese commissie vindt prijzen Eurotunnel te duur
 • Meer miljonairs in België dan voor crisis.
 • Kort nieuws van donderdag 20 juni
  Archief per jaar
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
  < / a >
  GASTENBOEK
 • test
 • Groetjes
 • 18000 BEZOEKERS
 • Bezoek mijn blog
 • AL MEER DAN 10000 BEZOEKERS !!!!

  Druk op de onderstaande knop om een berichtje achter te laten in het LIVE TV gastenboek

  ZIT HET VERKEER
  IN DE PUREE ?
  WEND U DAN TOT
  WWW.NMBS.BE 


   
  Laatste commentaren
 • Respect tonen! (antirijk)
      op 500 Fransen willen land uit omdat ze niet solidair willen zijn met armen
 • SORRY (LIVE NIEUWS)
      op 75jarige rijdt in op groepje wielertoeristen
 • ZO ZIE JE MAAR (ROGER)
      op BREAKING NEWS -> Alexander De Croo ernstig gewond na val van paard
 • ... (AMBER)
      op Na tien jaar nood aan meer naaktstrand aan de kust
 • Zoeken in blog

  Live Nieuws
  behoort tot de
  theBelgiumtop100 livetvnieuws
  theBelgiumtop100

  Vlaamsetop100 www.livetvnieuws.tk
  Vlaamsetop100

  Deze site is mede
  gerealiseerd door
  de hulp van
  Welkom bij blogtips
  www.bloggen.be/blogtips
  >

  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!