Inhoud blog
 • Nieuwe website
 • Nog maar 3 kittens beschikbaar!
 • Nieuwe kittens geboren!
 • Erkenningsnummer
 • Ons erkenningsnummer
  *** catterylivada@hotmail.com *** 0495/32 63 78 ***
  Foto
  Mijn favorieten
 • dierenspeciaalzaak Bijou
 • Foto
  Foto
  Foto
  Zoeken in blog

  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  chihuahualiefhebber
  www.bloggen.be/chihuah
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  cattery Livada
  Brits Korthaar en Scottish Fold
  27-12-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is bijna zover!!
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Nog een paar dagjes en dan bevalt onze Zita! Ze is uitgerekend voor 31 december, dus dat zou wel eens een heel speciale oudejaar kunnen worden!
  Ze is serieus dik nu, en de kittens bewegen nu volop natuurlijk in haar buik. We zijn heel erg benieuwd of er scottish foldjes gaan tussenzitten, en hoe ze er gaan uitzien! Zodra ze geboren zijn zetten we het hier op de blog!

  27-12-2009 om 09:35 geschreven door livada  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  27-10-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.We verwachten kittens!!
  Als alles goed gaat, dan hebben we op het einde van het jaar een nieuw nestje! Het zou verwacht worden rond 31 december, duimen maar!
  Dan zouden we kittens hebben in de mogelijke kleuren en/of combinaties van creme, blauw en wit. Er is ook kans dat er scottish fold kittens tussen zitten!! Voor de mensen die graag een kitten zouden willen raden we ten zeerste aan om je in te schrijven op de wachtlijst, want ze zullen weer snel besproken zijn, zeker eventuele scottish fold kittens... Stuur gewoon een mailtje met wat je zoekt en je gegevens...
  En nu maar hopen dat alles goed gaat, we houden jullie op de hoogte!

  27-10-2009 om 10:09 geschreven door livada  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  27-09-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wachtlijst voor 2010!
  Op vraag van enkele mensen hebben we besloten om de mogelijkheid te bieden om je in te schrijven op een wachtlijst voor 2010. Ideaal dus voor mensen die op zoek zijn naar een kitten van een bepaalde sekse of kleur. Zo kan je het kitten kiezen die volledig aan je smaak voldoet! Het inschrijven is vrijblijvend natuurlijk, je stuurt ons gewoon een mailtje met je contactgegevens en wat je precies zoekt. Je kan dat doen via de e-maillink aan de rechterzijde van de blog. Zogauw we dan weten of we een kitten hebben die aan je wensen voldoet, contacteren we je!

  We verwachten een mogelijk nestje op het einde van 2009 (duimen maar!), en dan is het volgende voorzien voor begin 2010. We hebben doorgaans kittens in de kleuren blauw, creme, wit, zwart, lilac en tabby. En natuurlijk combinaties van één of meerdere kleuren. Ook verwachten we scottish fold kittens in 2010, die zijn altijd heel snel besproken, dus als je er eentje wil, schrijf je dan vlug in!

  groetjes van tjorven en linda!

  27-09-2009 om 11:24 geschreven door livada  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  10-08-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kattenshow in Jabbeke 09/08/2009
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Net onze tweede kattenshow achter de rug: Jabbeke op 09/08/09. Onze Cato was weer van de partij, net als Noortje en twee nestjes Britten. We hadden onze handen meer dan vol! We hebben weer veel uitleg gegeven aan de bezoekers die lovende kritieken hadden voor onze katten.
  Net als de keurmeesters trouwens. Cato bevestigd met haar tweede "best in show", Noortje is weer Excellent 1, en we hadden ook het mooiste nestje britten volgens de keurders! We zijn heel tevreden met de resultaten, en danken iedereen voor hun hulp!
  De volgende show word wellicht Izegem op 6  september, tot dan!

  10-08-2009 om 00:00 geschreven door livada  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
  17-07-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Krabpaal model "Ginger"
  Klik op de afbeelding om de link te volgen We hebben een nieuw model ontworpen en toegevoegd aan het aanbod: model "ginger". Oorspronkelijk ontworpen voor de nieuwe baasjes van Ginger, blijkt het model populair en zijn er nog mensen die dat model (of een aangepaste variant erop) graag willen. Als u er ook eentje wil, of een aangepaste versie, laat het ons weten! De krabpaal is uitgevoerd in zware kwaliteit en aan een heeeeel mooie prijs!

  17-07-2009 om 17:26 geschreven door livada  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (7 Stemmen)
  28-06-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Show Oudenburg 28/6/09
  Klik op de afbeelding om de link te volgen We zijn erg tevreden over het resultaat op de show van de ARV in Oudenburg. Onze Cato van het huis van Chuman is Best in Show geworden! Helemaal niet slecht voor haar eerste deelname aan een kattenshow! En ook het nestje dat we meegebracht hadden van Zita van t'Brits Hofje kreeg goeie kritiek! Het kitten uit dat nestje dat we zelf gingen houden bij ons in de cattery, nl. Noortje van Livada, een blauw poesje, kreeg van de keurmeester het label Exellent1!
  Al bij al een geslaagde dag voor onze debutantes. Ook de bezoekers waren erg gecharmeerd door Cato en het nestje, dat veel aandacht kreeg. Verder was het ook een leuk weerzien met oude bekenden, en kennismaken met nieuwe mensen.
  We zijn van plan om aan de show in jabbeke deel te nemen, dat is op 09/08, met één van onze andere nestjes, en onze Cato!
  Tot dan hopelijk!

  28-06-2009 om 00:00 geschreven door livada  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
  07-06-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Welkom bij cattery LIVADA te Meulebeke!
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Welkom op onze blog!

  Wij hebben een kleine cattery in Meulebeke, waar we ons toeleggen op het kweken van Brits Korthaar, Brits Langhaar en Scottish Fold.

  Onze cattery bestaat nu 2 jaar, en is gestaag gegroeid. Na onze eerste Brit, kwamen er geleidelijk aan poezen bij. We hebben nu 7 poezen, in verschillende kleuren: blauw, zwart langhaar, tri-color, tabby en blauw-wit langhaar. Dit jaar komen er nog 2 bij, zodat het totaal binnenkort op 9 komt. Onze dieren leven bij ons in huis, en groeien op tussen ons. Zo genieten ze van een optimale verzorging, en ze laten zich maar al te graag verwennen! Ze zijn op die manier erg sociaal en aanhankelijk.

  En af en toe hebben we eens een nestje, en dan word het natuurlijk nog drukker in huis! Het blijft geweldig om die kittens te zien opgroeien, van dag 1 tot 12 weken, als ze naar hun nieuwe thuis vertrekken (snif)... Ze worden vertroeteld dat het niet mooi meer is! We kunnen ze jammer genoeg niet allemaal zelf houden en zo komen ze terecht bij andere echte kattenliefhebbers. We hebben zo al wat mensen gelukkig kunnen maken met een geweldig huisdier, en hebben al heel wat nieuwe vrienden gekregen in die 2 jaar.
  Binnenkort nemen we ook voor de eerste keer deel aan een show, en zo blijft er altijd iets te doen! Op 28 juni gaan we naar Oudenburg, es ervaring gaan opdoen met de praktische kant van zo'n evenement. Hopelijk komen we elkaar daar tegen!

  Ondertussen zijn we dit jaar gestart met de vervaardiging van krabpalen. Dat is er bijgekomen op verzoek van een paar vrienden, die jaloers waren op onze krabpaal (hihi). We ontwerpen die krabpalen vanuit onze eigen ervaringen met katten, extra stevig en praktisch, zonder het comfort en het educatieve aspect uit het oog te verliezen.  Het kan een eigen ontwerp zijn, of een ontwerp in samenspraak met de klant. Die kiest dan bijvoorbeeld de afmetingen, kleur... Zo kunnen we ook aanpassingen doorvoeren aan het ontwerp gebaseerd op de kat in kwestie, of de gezondheid en mobiliteit ervan. Maar het is vooral heel leuk om te doen!

  We gaan proberen regelmatig nieuws te plaatsen hier op de blog, op vraag van veel mensen, zodat iedereen wat kan bijblijven met de recente ontwikkelingen; en dan vooral de nieuwe kittens!
  Alvast veel plezier hier op de blog, en misschien tot binnenkort!

  Tjorven en Linda

  07-06-2009 om 00:00 geschreven door livada  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (8 Stemmen)
  Tags:brits, korthaar, katten, kittens, krabpalen
  06-06-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.nieuwe (brittanica) kittens!
  Klik op de afbeelding om de link te volgen NIET MEER BESCHIKBAAR!!! Ons laatste nieuwe nestje: 2 zwarte katertjes en 2 zwarte kattinnekes!! De papa is Lexus van de Katteklauw. De mama is FunnyGirl van Bricoshel, een zwarte langhaar. De twee poesjes zijn brittanica's (langhaar). Er is nog eentje beschikbaar , een langharig zwart katertje! Ze zijn geboren op 27/05/09 en mogen verhuizen rond eind augustus. Ze krijgen alle papieren mee, kittenpakketje, garantiebewijs enzo... Bezoekje, info of foto's? catterylivada@hotmail.com of 0495/32 63 78

  06-06-2009 om 00:00 geschreven door livada  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (5 Stemmen)
  24-05-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blauwe beerkes geboren!
  Klik op de afbeelding om de link te volgen NIET MEER BESCHIKBAAR!!! Onze lieveling, Nova van Steffiera is bevallen! De papa is Jethro van de Blanke Duin. Ze schonk het leven aan 6 blauwe wolkjes op 18/05/09; 4 katertjes en 2 blauw-creme poesjes. Een blauw-creme poesje blijft bij ons in de cattery. We hebben haar Femke gedoopt. Er is nog één blauw katerke en één blauw-creme poesje beschikbaar!!
  Voor deze  kittens zoeken we nog lieve en zorgzame baasjes, dus als je er eentje wil, mail ons op catterylivada@hotmail.com of bel gerust op 0479/32 63 78 voor meer inlichtingen. Ze zijn nu oud genoeg om bezoek te mogen ontvangen, dus tot binnenkort!

  24-05-2009 om 00:00 geschreven door livada  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
  20-05-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dunja is bevallen!
  Klik op de afbeelding om de link te volgen NIET MEER BESCHIKBAAR!!! Dunja van het Witte Huis (lilac-creme-wit) is eindelijk bevallen op 16 mei 2009: 2 katertjes, een creme en een lilac-wit!
  De papa is Jethro van de Blanke Duin, een creme kater. Alle kittens zijn al besproken!!
  Ze slapen nog veel, maar groeien snel! Ze mogen rond half augustus naar hun nieuwe baasje, samen met hun paspoort, stamboom en garantiebewijs. En natuurlijk een kittenpakketje he! Meer inlichtingen? catterylivada@hotmail.com of 0495/32 63 78

  20-05-2009 om 00:00 geschreven door livada  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (5 Stemmen)
  16-05-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een nieuw nestje!!
  Klik op de afbeelding om de link te volgen NIET MEER BESCHIKBAAR!!! Op 12/05/09 is onze Bo van Silver Stars (black tabby golden shaded) bevallen van 3 stevige katertjes, 2 tabby's een een zwartje! Ze zijn nog op zoek naar een nieuwe thuis, waar ze evenveel verwent gaan worden als hier. Ze krijgen alle papieren mee, en een kittenpakket en foto-cd! Als je meer info wil, cantacteer ons gerust: 0495/32 63 78 of catterylivada@hotmail.com
  Het zijn echte schatjes, kleine tijgertjes!

  16-05-2009 om 00:00 geschreven door livada  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
  15-04-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe kittens!!
  Klik op de afbeelding om de link te volgen NIET MEER BESCHIKBAAR!!  Op 10/04/09 is onze Zita van 't Brits Hofje (blauw-creme-wit Fold) bevallen van 5 schatjes: 3 blauwe poesjes en 2 creme-witte katertjes! De papa is Conan van Aphrodites. Eentje blijft bij ons in de cattery, en er zijn al een paar nieuwe baasjes gevonden! Er is jammer genoeg niets meer beschikbaar, maar we hebben nog andere nestjes hoor! Ze krijgen een stamboom, paspoort en garantiebewijs mee, samen met een uitgebreid kittenpakket en een foto-cd! Voor meer info, een bezoekje of foto', bel ons gerust es op 0495/32 63 78 of mailtje op catterylivada@hotmail.com.

  15-04-2009 om 00:00 geschreven door livada  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (15 Stemmen)

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Foto

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Archief per week
 • 23/08-29/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 28/12-03/01 2010
 • 21/12-27/12 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 13/07-19/07 2009
 • 22/06-28/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 13/04-19/04 2009

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!