Voor zij die niet geloven dat ik een eigen blog heb met recepten hier is em sé. Ik moet wel ootmoedig bekennen dat er al een paar jaar niet veel meer met gebeurde maar ja dat kan altijd veranderen. De recepten zijn echt uitvoerbaar en lekker.
Om iets te leren over de onvoorstelbaarheid van het menselijk gedrag raadpleegt men beter een boek met spreuken en gezegdes dan een handboek over psychologie.
Spekblokjes: circa 300 gram (gerookt of gezouten);
Tomaat: 3 vleestomaten in blokjes gesneden of één blik tomatenblokjes;
Spinazie: 1 pak diepvriesspinazie met room (450 gram) of
het equivalent in verse spinazie;
Knorr kruidenbouquet Italiano: 1 blokje. Indien dit niet meer te krijgen is kan eventueel een ander soort bouillonblokje gebruikt worden (eventueel een half blokje). Toch oppassen want het spek geeft al flink wat zout.
Konijn wentelen in bloem waar peper en zout werden aan toegevoegd, (in diepvrieszak) braden in boter met beetje olijfolie;
Als konijn mooi aangebraden is chorizo toevoegen, vervolgens de tomaten; (indien nodig het vuur wat temperen)
Na 10 minuten de paprikas en zilveruitjes toevoegen en zachtjes laten stoven. (opgepast deze groenten mogen niet te lang meekoken of ze worden plat)
Indien nodig wat warm water toevoegen. (koud water schrikt het vlees en maakt het taai)
Proeven en indien gewenst wat extra smaak geven door bvb Italiaanse kruiden uit diepvries, beetje tijm, wat gehakte korianderblaadjes.
Als het konijn mooi gaar is en de saus goed warm en van dikte de pan/braadpot van het vuur nemen en voor de fijne smaak wat gedroogde dragon toevoegen (meer smaak dan verse)
Opdienen met pasta (voorkeur tagliatelle) vermengd met bakje vers in schijfjes gebraden champignons of verse frietjes.
Bij pasta geef ik graag wat krokant stokbrood of Turks brood)
Neen, uw blog moet niet dagelijks worden bijgewerkt. Het is gewoon zoals je het zélf wenst. Indien je geen tijd hebt om dit dagelijks te doen, maar bvb. enkele keren per week, is dit ook goed. Het is op jouw eigen tempo, met andere woorden: vele keren per dag mag dus ook zeker en vast, 1 keer per week ook.
Er hangt geen echte verplichting aan de regelmaat. Enkel is het zo hoe regelmatiger je het blog bijwerkt, hoe meer je bezoekers zullen terugkomen en hoe meer bezoekers je krijgt uiteraard.
Het maken van een blog en het onderhouden is eenvoudig. Hier wordt uitgelegd hoe u dit dient te doen.
Als eerste dient u een blog aan te maken- dit kan sinds 2023 niet meer.
Op die pagina dient u enkele gegevens in te geven. Dit duurt nog geen minuut om dit in te geven. Druk vervolgens op "Volgende pagina".
Nu is uw blog bijna aangemaakt. Ga nu naar uw e-mail en wacht totdat u van Bloggen.be een e-mailtje heeft ontvangen. In dat e-mailtje dient u op het unieke internetadres te klikken.