Vrijdag voor de Paasvakantie hebben we met de hele klas gekookt! Dat was voor iedereen een geweldige ervaring! Iedereen heeft geweldig goed gewerkt. Van voorbereiding tot opruimen. Bravo!!! Wat we gemaakt hebben? We deelden de klas in verschillende groepen en binnen elke groep werd er iets gemaakt. Een heel menu! We begonnen met een aperitiefje; een lekker vers sapje met appelsien en druif! Mmmmm!!! Daarbij werd er vers gebakken chips gegeten! Daar hebben ze hard aan gewerkt, maar het was de moeite. Wanneer dit lekkers op was gingen we aan tafel voor de pompoensoep. Alle (verse) groenten snijden, wassen, aanstoven, koken, kruiden, proeven,... Goed gedaan hoor! (Meester Sven en meester Nico zijn zelfs een paar kopjes komen drinken). dan de hoofdschotel; verse puree met hamrolletjes in kaassaus. Nooit gedacht dat dit ging lukken. Zeer lekker!!! Daar hadden we wel genoeg mee en toch was er zelfs nog een dessert. Een overheerlijke appelcake! Lekker, lekker, lekker. Francine van de keuken is me zelfs het recept komen vragen! Fotos volgen!