Inhoud blog
 • Annulatie activiteiten.
 • Afscheid in schoonheid : vrijdag 27 november : Jaarvergadering.
 • Bezoek Merksplas.
 • Weekend Vlodrop oktober 2020.
 • Corona - wat gaat er door ?
 • Rariteitenkabinet Lillo 25 april.
 • Bezoek gevangenismuseum 21 maart.
 • KWB Kapellen-Centrum
  Welkom op onze website !
  Nuttige info i.v.m. onze bestuursploeg: Paul De Beukelaar 03/664.04.92, paul.de.beukelaer1@telenet.be, Willy Pelemans 03/542.57.48, willy.pelemans@skynet.be, Eddie Willemen 0485/209966, eddie@dewilg.net, en Leo Dorval (Koken) 03/664.17.45.
  13-11-2020
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  Na meer dan 70 jaar KWB Kapellen Centrum valt nu het doek.

   

  We hadden het einde van onze afdeling toch iets anders voorgesteld. Niet alleen werd het ganse voorjaar gedwarsboomd door Covid 19 maar het najaar bleef eveneens niet gespaard door dit virus.

   

  Eindigen in schoonheid zit er dus niet in.

   

  Tevergeefs werd een oproep gedaan naar kandidaat bestuursleden, niemand acht zich geroepen, niemand acht zich uitverkoren. Het zij zo, boeken dicht en licht uit.

   

  De meeste leden zullen zich logischer wijze aansluiten bij andere sociale bewegingen, KWB of OKRA lijkt mij de meest voor de hand liggend, ieder bepaalt voor zich waar zijn interesse naar toe gaat..

  Lidgelden hoeft u dus niet meer op onze rekening te storten, maar het staat u natuurlijk vrij contact op te nemen met een andere KWB afdeling en  u al dan niet daar aan te sluiten.

   

  Wij houden er natuurlijk aan al onze leden te bedanken voor hun jarenlang trouw lidmaatschap, jullie aanwezigheid op tal van activiteiten, jullie steun en gezelligheid op onze uitstappen, weekends, bezoeken en allerlei andere bijeenkomsten. In het bijzonder gaat mijn dank naar al onze bestuursleden, zowel uit het verleden als het heden. Namen van huidige en gewezen voorzitters, secretarissen, penningmeesters en wijkmeesters opnoemen is onbegonnen werk en de kans dat je iemand vergeet is groot, dus daar beginnen we niet aan.

  Het einde van onze vereniging betekend  niet het einde van ons weerzien. Mekaar ontmoeten  en opzoeken moet kunnen, het zijn enkel bomen die zich niet verplaatsen.

  Alle Corona calamiteiten nemen weldra een eind, zo hopen we toch. Dan komt niet alleen de gelegenheid maar zeker het verlangen om elkaar te ontmoeten.

  Zo lieve mensen, dit was het dan:

   

  Namens het ganse KWB bestuur :

   

  Adieu, vaarwel en het ga je goed !

  13-11-2020 om 00:00 geschreven door Webmaster Jan


  >> Reageer (0)
  02-11-2020
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Annulatie activiteiten.

  Annulatie van al onze activiteiten

   

  Zaterdag 21 november: Bezoek gevangenismuseum Merksplas

  ------

  Vrijdag 27 november: feestelijke jaarvergadering in feestzaal De Jachthoorn

   

  Met dank aan Covid 19

  02-11-2020 om 15:30 geschreven door Webmaster Jan


  >> Reageer (0)
  31-10-2020
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afscheid in schoonheid : vrijdag 27 november : Jaarvergadering.

  Vrijdag 27 november: GRANDIOZE jaarvergadering in feestzaal de Jachthoorn

  Afscheid in Schoonheid


  Op vrijdag 27 november vieren we met al onze leden en partner onze jaarvergadering. Het zal een bijzondere editie zijn. Zoals u reeds hebt vernomen en gelezen in de voorgaande Knipoog ziet het er sterk naar  uit dat er eind dit jaar geen bestuur meer zal zijn.  Het huidig bestuur keek uit naar opvolgers. Tijd voor een vernieuwing, een andere visie en een andere invulling. . Verandering van spijs dat doet eten  zegt men. Een oproep in De knipoog en het aanspreken van jongere leden  bleef echter vruchteloos . Geen enkele kandidaat diende zich aan.    Tenzij dat als een deus ex machina plots toch nog kandidaten opduiken voor een bestuursfunctie  zou op het einde van dit jaar onze afdeling in lock down gaan, niet voor enkele maanden maar vooronbepaalde tijd.  Dit na 65 jaar van activiteiten, spijtig….. maar onoverkomelijk.

  We willen deze rijke geschiedenis niet zo maar laten voorbij gaan en wensen  dit  in schoonheid te vieren. De jaarlijkse jaarvergadering leek het beste moment. We maken er daarom ook een geweldig en grandioos feest van.

  Feestzaal De Jachthoorn wordt op vrijdag 27 november ingepalmd door onze leden. Samen met hun partner maken we er een denderend afscheidsfeest van. De KWB kas is wel niet rijk doch we beschikken wel over wat spaarcenten. Een deel van die centen worden voor deze gelegenheid aangesproken, het is trouwens jullie geld.

   

  Dit bieden wij u aan:

   

  Ontvangst rond 18u30

   

  Aperitief

   

  *

   

  Vispannetje met scampi, langoustinestaartjes en Sint-Jacobsvruchten in een garnalensaus

   

  *

  Lamsfilet met rozemarijnsaus vergezeld van seizoengroenten en aardappelgarnituur

   

  *

   

  Dessertenbuffet

  Verse fruitsalade, chocomousse, javanais, zwarte woudtaart, passiebavarois, frambozenbavarois, rijstpap, diplomaat Grand Marnier, roomijs van het huis

   

  *

  Koffie en versnaperingen

   

  Praktisch:

   

  Dit feest gaat door op vrijdag 27 november om 18u30 in feestzaal De Jachthoorn, Antwerpsesteenweg 153, Kapellen.

   

  Het hierboven beschreven  feestmenu wordt ons aangeboden door De Jachthoorn aan 50€/persoon.

   

  Maar……..  onze KWB afdeling biedt dit menu aan al zijn leden en partner aan voor slechts 10€/persoon ( da’s verniet).

  Deelnemen doe je door in te schrijven voor 26 oktober 2020 liefst via mail naar Paul De Beukelaer, paul.de.beukelaer1@telenet.be ( 03 664 04 92) en stort 10€/persoon op onze KWB rekening BE34 7895 1249 7090

   

  Je inschrijving is pas definitief na storting  ( graag naam en deelname jaarfeest vermelden).

   

  31-10-2020 om 00:00 geschreven door Webmaster Jan


  >> Reageer (0)
  30-09-2020
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bezoek Merksplas.

  Zaterdag 21 november : bezoek gevangenismuseum Merksplas

  Het voorbije jaar bezochten we in Gent het museum van de misdaad. Uiteraard willen we weten wat er met die schurken gebeurt als ze eenmaal hun straf uitgesproken kregen. Daarom gaan we eens kijken hoe het er zoal aan toegaat achter de tralies. Dit doen we door een geleid bezoek te brengen aan de “ Koloniën van Weldadigheid” en aan het misdaadmuseum te Merksplas.

  Na de annulatie van dit bezoek op zaterdag 21 maart wordt dit opnieuw op de agenda gezet. Programma is identiek doch de volgorde is gewijzigd. We starten nu in de voormiddag met koffie en klosjaarskramiekske gevolgd door een geleid  bezoek aan het gevangenismuseum, film over het gevangenismuseum en een ex-cipier die zijn wedervaren komt vertellen. Middaglunch nemen we in restaurant Colonie 7. Rond 14u30 beginnen  we met de  wandeling van het vagebondjespad,  einde rond 16u.

   Praktisch:

   Het betreft hier een dagactiviteit.

  Het bezoek gaat door op zaterdag 21 november.

  Samenkomst omstreeks 9u in de Kapelstraat 10, 2330 Merksplas.

  Middaglunch nemen we in restaurant Colonie 7. We opteren hier voor een gezamenlijk menu “ het landlopersmenu” : soep, hoofgerecht videe of stoofvlees met friet en salade.

  Verplaatsing met eigen vervoer. Einde bezoek rond 16u. Deze uitstap kost normaal 34€/persoon doch we kunnen weer rekenen op de gulheid van onze kas.

  Wens je deel te nemen schrijf dan in voor 15 oktober  2020 liefst via mail naar Paul De Beuckelaer paul.de.beukelaer1@telenet.be en stort 24€/persoon ( 14€ inkom en gidsen + 20€ lunch –10€  reductie KWB kas) op KWB rekening BE34 7895 1249 7090.

  30-09-2020 om 00:00 geschreven door Webmaster Jan


  >> Reageer (0)
  31-08-2020
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weekend Vlodrop oktober 2020.

  Corona blijft onze werking bepalen:

  maar:

   We pikken de draad ( nog eventjes) weer op:

  Wandelweekend 9, 10 en 11 oktober 2020: Boshotel Vlodrop.

  Graag even uw aandacht:

   Niet vergeten uw saldo, 140€/persoon te storten op KWB rekening BE34 7895 1249 7090. Uiterste datum: 5 september.

   

  Aankomst op vrijdag 9 oktober, kamer is beschikbaar vanaf 14u

  Vertrek op zondag 11 oktober na de middaglunch

   

  Het arrangement omvat:    Twee maal een drie gangen menu

  Twee maal overnachting in tweepersoons- of eenpersoonskamer;

  Twee maal uitgebreid ontbijtbuffet

  Zondagmiddag lunchbuffet

  Gratis gebruik van zwembad, sauna, jacuzzi en fitnesscenter.

   

  De faciliteiten van Wellness Center “Vita Alegra” staan tot onze beschikking. Het binnenzwembad, de zwembadsauna en de professionele fitnessaccommodatie zijn gedurende het ganse verblijf gratis te gebruiken. Denk dus aan uw zwem- en sportkledij. Massages en beautybehandeling  is ook mogelijk doch hiervoor moet je wel tijdig reserveren.

  Zaterdag voorzien we en dagwandeling ( of fietstocht)  met lunch in  de omgeving van Vlodrop.

  Zondag kamers verlaten rond 11u. In het hotel nemen we nog onze middaglunch.

   

  Adres: Boshotel VLODROP, Boslaan 1, 6063 Vlodrop. Tel: 0031 (0) 475 53 49 59

  31-08-2020 om 15:29 geschreven door Webmaster Jan


  >> Reageer (0)
  18-05-2020
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
  Beste Leden,

  Wij hopen op betere tijden en kijken uit naar het ogenblik waar we elkaar kunnen ontmoeten, praten lachen en gezellig bij elkaar zijn.
  ALLE activiteiten tot en met juni zijn geannuleerd. Het is met pijn in ons hart dat we niet veel positiefs kunnen melden. 
  Maar...... toch zien we licht aan het eind van de tunnel. Als alle calamiteiten achter de rug zijn dan voorzien we een fijn en gezellig samenzijn : Vrijdag 27 november hebben we het zaaltje in de nieuwe zaal Lux gereserveerd. Wat en hoe deze avond  gaat verlopen moeten we nog uitzoeken. Het zal in ieder geval een gezellige boel worden. Tijdig verneem je alle info.


  18-05-2020 om 15:31 geschreven door Webmaster Jan


  >> Reageer (0)
  16-03-2020
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Corona - wat gaat er door ?
  Beste leden en sympathisanten,

  Vraag best even na via één van bovenstaande nummers of e-mailadressen of een specifieke activiteit doorgaat of niet in deze woelige Corona-tijden.

  16-03-2020 om 15:33 geschreven door Webmaster Jan


  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rariteitenkabinet Lillo 25 april.

  Zaterdag 25 april: Bezoek Rariteitenkabinet en poppentheater Lillo

  In samenwerking met  de KWB afdelingen, Putte- Ertbrand;  Stabroek en Berendrecht-Zandvliet organiseren we een bezoek aan de theaterzaal, zeg maar  rariteitenkabinet en poppentheater te Lillo. Dit theater is gevestigd in het voormalig kruitmagazijn te Lillo.

  Om 14u ontvangst in De Laetsten Stuyver ( aan de parking Lillo). De fanfare van Lillo, in verhouding tot zijn bevolking, de grootste fanfare van het land haalt ons daar af. Begeleid door  muziek, gezang en verhalen over wetenswaardigheden over Lillo trekken we door het dorp naar het Kruitmagazijn. We bewonderen daar tal van rariteiten.

  In de theaterzaal krijgen we een voorstelling over Leven, Lief en Leed in Lillo.

  Het is een humorvolle schets van het leven in Lillo en omstreken. Met liedjes en verhalen worden anekdotes ware en minder ware verhalen verteld. In het slot vormen we een fanfare met de aanwezigen en keren zo terug naar Den Laetsten Stuyver om na te praten en eventuele dorst te lessen.

   

   Praktisch:

   Het bezoek gaat door op zaterdag 25 april 2020.

  Samenkomst rond 13.45 op de parking van Lillo, of het vlakbij gelegen café Den Laetsten Stuyver, Kazerneplein 10, 2040 Lillo.

  Aandacht: deelnemerslijst is voltallig,  inschrijven kan niet meer,

  16-03-2020 om 15:29 geschreven door Webmaster Jan


  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bezoek gevangenismuseum 21 maart.

  Zaterdag 21 maart: bezoek gevangenismuseum Merksplas

  Het voorbije jaar bezochten we in Gent het museum van de misdaad. Uiteraard willen we weten wat er met die schurken gebeurt als ze eenmaal hun straf uitgesproken kregen. Daarom gaan we eens kijken hoe het er zoal aan toegaat achter de tralies. Dit doen we door een geleid bezoek te brengen aan de “ Koloniën van Weldadigheid” en aan het misdaadmuseum te Merksplas.

  We worden rond 9u45 verwacht aan het bezoekerscentrum. Daar starten we met een geleide wandeling, nl. het vagebondjespad.

  Na de middaglunch  gaan we naar het gevangenismuseum in de landloperskapel. We worden er onthaald met een bakje koffie. Vervolgens luisteren we naar de getuigenis van een cipier waarna een gids ons door het gevangenismuseum zal leiden. Er is ook een mogelijkheid een film  te bekijken over de laatste landlopers van Wortel.

  Praktisch:

  Het betreft hier een dagactiviteit.

  Het bezoek gaat door op zaterdag 21 maart.

  Samenkomst omstreeks 9u45 in de Kapelstraat 10, 2330 Merksplas.

  Middaglunch nemen we in restaurant Colonie 7. We opteren hier voor een gezamenlijk menu “ het landlopersmenu” : soep, hoofgerecht videe of stoofvlees met friet en salade.

  Verplaatsing met eigen vervoer. Einde bezoek rond 16u.

  Wens je deel te nemen schrijf dan in voor 5 maart 2020 liefst via mail naar Paul De Beuckelaer paul.de.beukelaer1@telenet.be en stort 34€/persoon ( 14€ inkom en gidsen + 20€ lunch) op KWB rekening BE34 7895 1249 7090.

  16-03-2020 om 15:28 geschreven door Webmaster Jan


  >> Reageer (0)
  02-01-2020
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  Vrijdag 24 januari: Nieuwjaarsreceptie en jaarvergadering.

  Zoals iedere dag de zon opkomt, zo houden wij ieder jaar een nieuwjaarsreceptie en een jaarvergadering.

  Om niet in vaste gewoonten te vervallen trachten we ieder jaar een andere locatie te nemen. Dit jaar is de keuze gevallen op taverne Familyland  in Hoogerheide voor een High Tea Special.

  Na verwelkoming door het dagelijks bestuur overlopen we het afgelopen jaar en wordt de activiteitenkalender 2020 toegelicht. Ondertussen staat het High Tea Special buffet voor ons opgesteld, keuze  naar ieders smaak en wensen.

                                                                                                                     High Tea Special.

  Amuse van het seizoen

  Hartige warme gerechtjes

  sandwiches en mini broodjes met vlees en vis

  mini quiches, mini crolines

  Zoete gerechten

   Diverse soorten patisserie, brownies, koekjes, verse fruitsalade

  Koffie en thee à volonté

   

  Praktisch: De nieuwjaarsreceptie  gaat door op vrijdag 24 januari om 19u in Familieland, Groene Papegaai 19, 4631 Hoogerheide (NL).

  Deelnemen doe je door in te schrijven bij Paul De Beukelaer liefst via mail:  paul.de.beukelaer1@telenet.be  en stort 18,50€/persoon op KWB rekening BE34 7895 1249 7090. Inschrijven voor 10 januari 2020.

  02-01-2020 om 00:00 geschreven door Webmaster Jan


  >> Reageer (0)  2020

  Schrijf me
  met je fijnste pen
  warme woorden
  uit het hoge noorden
  mensentaal
  die ik vergeten ben    

                          
   


  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Blog als favoriet !

  Interessante sites
 • KWB Nationaal
 • Gemeente Kapellen
 • Ping pong club Pipoka
 • Picsearch : foto's vinden over allerhande onderwerpen !
 • I Muvrini : mooie Corsicaanse muziek...

 • Startpagina !

  Archief per week
 • 09/11-15/11 2020
 • 02/11-08/11 2020
 • 26/10-01/11 2020
 • 28/09-04/10 2020
 • 31/08-06/09 2020
 • 18/05-24/05 2020
 • 16/03-22/03 2020
 • 30/12-05/01 2020
 • 23/12-29/12 2019
 • 16/12-22/12 2019
 • 30/09-06/10 2019
 • 15/07-21/07 2019
 • 01/07-07/07 2019
 • 13/05-19/05 2019
 • 06/05-12/05 2019
 • 08/04-14/04 2019
 • 04/03-10/03 2019
 • 18/02-24/02 2019
 • 17/12-23/12 2018
 • 10/12-16/12 2018
 • 12/11-18/11 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 04/12-10/12 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 25/12-31/12 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 07/12-13/12 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 05/01-11/01 2015
 • 30/12-05/01 2014
 • 22/12-28/12 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 09/12-15/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 31/12-06/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 26/12-01/01 2012
 • 05/12-11/12 2011
 • 28/11-04/12 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 20/12-26/12 2010
 • 06/12-12/12 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 21/12-27/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 09/11-15/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 22/06-28/06 2009
 • 08/06-14/06 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 06/04-12/04 2009
 • 02/03-08/03 2009
 • 09/02-15/02 2009
 • 02/02-08/02 2009
 • 19/01-25/01 2009
 • 12/01-18/01 2009
 • 29/12-04/01 2009
 • 22/12-28/12 2008
 • 08/12-14/12 2008
 • 17/11-23/11 2008
 • 10/11-16/11 2008
 • 13/10-19/10 2008
 • 06/10-12/10 2008
 • 08/09-14/09 2008
 • 25/08-31/08 2008
 • 28/07-03/08 2008
 • 09/06-15/06 2008
 • 02/06-08/06 2008
 • 19/05-25/05 2008
 • 05/05-11/05 2008
 • 14/04-20/04 2008
 • 07/04-13/04 2008
 • 31/03-06/04 2008
 • 24/03-30/03 2008
 • 17/03-23/03 2008
 • 10/03-16/03 2008
 • 03/03-09/03 2008
 • 28/01-03/02 2008
 • 14/01-20/01 2008
 • 07/01-13/01 2008
 • 31/12-06/01 2008
 • 19/11-25/11 2007
 • 29/10-04/11 2007
 • 22/10-28/10 2007
 • 08/10-14/10 2007
 • 24/09-30/09 2007
 • 17/09-23/09 2007
 • 10/09-16/09 2007
 • 18/06-24/06 2007
 • 04/06-10/06 2007
 • 14/05-20/05 2007
 • 30/04-06/05 2007
 • 23/04-29/04 2007
 • 02/04-08/04 2007
 • 19/03-25/03 2007
 • 12/03-18/03 2007
 • 05/03-11/03 2007
 • 19/02-25/02 2007
 • 12/02-18/02 2007
 • 08/01-14/01 2007
 • 01/01-07/01 2007
 • 04/12-10/12 2006
 • 20/11-26/11 2006
 • 13/11-19/11 2006
 • 30/10-05/11 2006
 • 16/10-22/10 2006
 • 09/10-15/10 2006
 • 02/10-08/10 2006
 • 25/09-01/10 2006
 • 18/09-24/09 2006
 • 11/09-17/09 2006
 • 04/09-10/09 2006
 • 31/07-06/08 2006
 • 03/07-09/07 2006
 • 26/06-02/07 2006
 • 12/06-18/06 2006
 • 22/05-28/05 2006
 • 15/05-21/05 2006
 • 08/05-14/05 2006
 • 24/04-30/04 2006
 • 17/04-23/04 2006
 • 10/04-16/04 2006
 • 13/03-19/03 2006
 • 06/03-12/03 2006
 • 20/02-26/02 2006
 • 06/02-12/02 2006
 • 26/12-01/01 2006
 • 28/11-04/12 2005
 • 14/11-20/11 2005


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!