Inhoud blog
 • Finale Vlaams individueel kampioenschap te Antwerpen
 • Uitslagen van het tornooi 2014
 • Aanvang seizoen 2014-2015
 • Tandemwedstrijd Jos Croes 2014
 • Finale Vlaams individueel kampioenschap
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  kv zun

  15-12-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Finale Vlaams individueel kampioenschap te Antwerpen
  Dit seizoen hebben wij in onze club twee Vlaamse kampioenen. Ivan bleef ruimschoots de baas bij de heren B en volgend jaar zijn opwachting maakt in de hoogste reeks van de heren. Marcella werd weerom kampioene bij de dames A.  15-12-2014 om 14:12 geschreven door bobknors  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  02-12-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitslagen van het tornooi 2014
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Hierbij de uitslagen van het Zun-tornooi 2014.

  02-12-2014 om 00:00 geschreven door bobknors  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  10-08-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aanvang seizoen 2014-2015
  Het laatste weekend van juli werd in Oberthal de jaarlijkse seniorenvergleich georganiseerd. Enkel Bob was deelenmer bij de ploeg van VKF, die spijtig genoeg de laatste plaats niet kon ontlopen.

  Voor het tornooi van 't Zillebeek waren wij met zijn vijven. Bob werd primus bij de heren A, zo ook Ivan bij de heren B (met het hoogste punt van het tornooi !).  Hier sloot Walter de rij. De wederoptredenden Marcella en Iris zorgden resp. voor plaats 1 en 2 bij de dames A.

  10-08-2014 om 15:14 geschreven door bobknors  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  15-02-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tandemwedstrijd Jos Croes 2014

  Reeds meer dan driekwarteeuw wordt de tandemwedstrijd Jos Croes te Antwerpen ingericht. De laatste jaren mochten wij als club ervaren dat deze wedstrijd ons zeer goed ligt.
  Voor de eerste maal tandem en reeds met de overwinning aan de haal, zo geschiedde het met Kiana in de c-reeks, aan de zijde van haar broer Kevin (Beverse). In dezelfde reeks maakte ook Thomas zijn debuut, en behaalde samen met Dirk de derde podiumplaats. En weerom een debuut, ditmaal dit van Tine, die aan de zijde van Marcella outstanding was bij de dames en er voor zorgde dat Marcella na vijf maal nog eens van de overwinning mocht proeven. Bij de heren B werd Ivan voor de derde maal op rij overwinnaar, doch ditmaal was het Klaas (Nikskes) die de plaats van Curt had ingenomen en Ivan mee naar de zege kon loodsen. Ook voor Bob en Kevin werd het een derde zege op rij bij de heren A, met weerom het hoogste dagpunt. Bij de mixte reeks werd het reeds de dertiende overwinning voor Bob en Marcella, een absoluut record in de annalen van de Croes. 

  15-02-2014 om 12:35 geschreven door bobknors  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  03-12-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Finale Vlaams individueel kampioenschap

  Op 30 november en 1 december vond de finale van het Vlaams individueel kampioenschap plaats te Schelle in de sporthal Scherpenstein.
  De vier finalisten van elke reeks dienden op zondag aan te treden. Thomas maakte zijn opwachting in de reeks rec
  en zette meteen het hoogste dagpunt neer, spijtig genoeg niet voldoende om nog een plaatsje op te schuiven, maar toch een hele prestatie na nog geen drie maande kegelen !
  De reeks dames C was bijna volledig Zun getint, met outstanding kampioene Kiana (welkom in de hoogste reeks dames volgend seizoen !), gevolgd door Tine (met één kegeltje het hoogste dagpunt van de finale) en op plaats vier Erika als medefinaliste. Opmerkelijk is wel dat van de vier finalisten er zich drie nieuwe kegelaarsters bevinden.
  Rudy zorgde 's zaterdag voor het derde dagpunt van het finaleweekend bij de heren C, een meer dan verdienstelijke prestatie.
  Bij de heren B was het Ivan die ondanks zijn kwetsuur toch boven de max kwam op zaterdag. Jeroen zat volledig onder stress en kon zijn beoogde podiumplaats niet in de wacht slepen. Het trainingspunt van vrijdag had ruim voldoende geweest voor een tweede plaats.
  Marcella had geen tegenstand bij de dames A en werd met meer dan 200 kegels verschil kampioene.  Carina moest in laatste instantie haar podiumplaats nog afstaan, doch het geheim van de linkerboer wordt stilaan ontrafeld.
  's Zaterdags zette Kevin zijn recordpunt voor Schelle neer, doch 's zondags kon Bob met zijn zere knie niet optornen tegen het geweld van Piétrain, met een tuimeling van één naar drie als gevolg.
  Al met al een mooi resultaat en nog een woordje van dank aan aqlle aanwezige suppporters.
  De volledige uitslagen kan U vinden op de site van VKF.
       

  03-12-2013 om 11:33 geschreven door bobknors  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  30-09-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tornooien seizoen 2013-2014
  Het nieuwe seizoen is weerom van start gegaan en olnze club was aanwezig op de eerste drie tornooien. In Beveren werd het tornooi van 't Zillebeek georganiseerd en bij de heren A was de eerste plaats voor Bob.  Marcella werd tweede bij de dames A en Cathy derde bij de dames B. Chrsitel en Marc maakten hun debuut bij resp. de dames C en heren rec.
  Bij het tornooi van De Leeuwkes, eveneens te Beveren, werd Bob eerste bij de heren A, Marcella 1 en Carina 2 bij de dames A en Christel en Marc lieten zien dat zij weeral gevorderd waren.
  Het tornooi van Zahringia te Antwerpen gaf Bob op plaats 1,  Thomas bij zijn debuut op plaats 4, Marcella en Tine eveneens op plaats 1 in hun resp. reeksen. Carina, Cathy en Christel deden het niet onaardig in hun reeksen bij de dames. Ook Alexander en Amber konden zich meten met hun jeugdcollega's en met hun plaatsen 4 en 6 deden zij dit zeker niet onaardig.

  Daags na het tornooi van Zahringia werd de interclub aangevangen met al direct de verste verplaatsing naar Manderfeld. Kevin mocht de wedstrijd aanvangen tegen het geweld van Pascal, deed het verre van onaardig en met een score van 728 haalde hij 50 punten meer dan vorig seizoen en werd de schade grotendeels beperkt. Bob diende het dan op te nemen tegen Viktor en met het hoogste dagpunt (770) was ook het eerste punt voor ons binnen en kwamen wij zowaar aan de leiding met één kegeltje.
  Jeroen kwam Marcella vervangen en moest het opnemen tegenn Irma die blijkbaar onder de indruk was van zoveel geweld dat zij met een gelijke stand van 705 het punt aan ons diende te laten. Met bevende handen van de stress kon Jeroen op een schitterende wedstrijd terugblikken.Nog steeds één kegeltje voor.
  Ivan moest als laatste de baan op om de schamele voorsprong te behouden. Hij deed zelfs meer dan dat, met 740 en nog eens elf punten voorsprong op Gottfried zorgede hij voor een welverdiende overwinning van de ploeg, met maar liefst 7-1. En zeggen dat wij als uiterst tevreden waren met 2 behaalde puntjes.
  Hopelijk is deze goede start een belofte voor de komende wedstrijden.   

  30-09-2013 om 17:31 geschreven door bobknors  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  20-11-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Interclub Zun 1 - Hauset, Beverse 1 - Zun 2, Altegaere - Zun 3
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Tijdens het voorbije weekend traden onze drie interclubploegen aan.  Zun 3 kon onverhoopt 2 punten wegkapen in Antwerpen. Jan Doktoor hield naamgenoot Jan af met 9 kegeltjes, zodat het eerste seizoenspunt al binnen was voor den drie. Cathy had zichzelf opgeofferd tegen Jan (den derde) en moest het punt aan de thuisploeg laten. Sahin kon tegen een kwakkelende Guy niet verhinderen dat hij het punt niet behaalde, ondanks een kleine remonte tijdens de laatste 30 ballen. Dan was het de beurt aan Carina, die haar persoonlijke Antwerps record verpulverde en, ongeloofelijk maar waar, Buba zowaar naar huis speelde.
  Den twee kon geen beroep doen op Jeroen, die wij langs deze weg beterschap wensen met zijn duimeke ; ook niet op Toon, die wij eveneens langs deze weg beterschap wensen met zijn knieke. Tegen Beverse 1 als thuisploeg zou 1 puntje al schitterend geweest zijn, doch ook de Beverse ploeg kampt met allerlei kwalen bij hun spelers, zodat uiteindelijk alleen Jos van ploeg 1 kon aantreden. Marcella nam het op tegen André en verwachtte een punt te halen.  Niet alleen het punt zat erin, maar ook haar beste jaarprestatie (wat een één uitdaging al niet doet). Voor Maarten werd het een heruitgave van de finale v an het Vlaams kampioenschap, en ditmaal kon hij Walter (niet die van het bos maar van Beverse)  in bedwang houden en meteen een tweede puntje voor de ploeg wegkapen. Rudy stond tegen Jos en het kwam erop neer hier de schade zoveel mogelijk te beperken, doch Rudy was niet in zijn dagje en kwam uit op bijna 100 kegels minder dan vorige keer. Walter (wel van achter het bos) moest evenzeer het onbegonnen werk aanvatten tegen Jos junior. Maar wat bleek met de laatste worp : 2 uit een préparé halen was voldoende om een gelijk punt te hebben, en meteen het derde punt voor den twee. Van een verrassing gesproken. De foto's van alle spelers werden vastgelegd door de huisfotograaf en op de blog van Beverse geplaatst.
  Tegelijkertijd met den twee, moest den één partij geven aan de kampioenen van verleden jaar, Hauset 2. Met daarenboven hun sterkste ploeg, aangevuld met een speler van hun eerste ploeg zou dit een zware opgave worden. Bob nam het voortouw en ondanks een mindere kuis kon hij de kaap van de 800 overschrijden,, dit tegen een ontketende Edgar die maar slechts een 30-tal kegels moest toegeven. Curt moest het opnemen tegen Walter van Hauset 1, en kon zijn vorige resultaat, eveneens dankzij mindere ruimbeurten, niet benaderen : 60 kegels afgegeveb.  Eveneens 60 kegels moest Kevin afgeven tegen Herman, doch hier was de volle bos niet wat het moest zijn.  Ivan stond voor de onmogelijk opdracht op meer dan 80 kegels goed te maken tegen Torsten.  Na een mindere eerste baan, ontbond Ivan zijn duivels en met een tweede baan van meer dan 420 (!!!) kon hij voor de eerste maal de kaap van de 800 overschrijden. Torsten zakte in mekaar van zoveel geweld en moest meer dan 50 kegels afgeven. Een eindtotaal van meer dan 3000 kegels en toch de overwinning moeten afgeven tegen een ploeg van Hauset die gemiddeld boven de 770 kegels neerzette. Van klasse gesproken.

  20-11-2012 om 11:21 geschreven door bobknors  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  02-10-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Interclub Zun 1 - Baanbrekers 30/09/2012
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Zondag werd de eerste interclubwedstrijd in Beveren gespeeld door Zun 1, en meteen stond er al een derby tegen de Baanbrekers op het programma.
  Bob nam het voortouw en kreeg Gert als tegenstrever. Met een nieuw baanrecord op baan 1 en 2 (842) werd er al direct een voorsprong genomen van bijna 160 punten. Dan was het de beurt aan Marcella om Ivo partij te geven. Met niet minder dan 730 moest zij maar 50 kegels prijsgeven aan Ivo. Ivan kreeg Peter als opponent, en na een baan van minder dan 150, zette Ivan alles recht (meer dan 400 op baan 1) en kon de voorsprong nog verder uitdiepen, zodat Kevin 'rustig' zijn partij tegen Koen kon afwerken. De laatste twee worpen brachten de beslissing en daar was het Koen die de nodige 'sec' kon werpen en zo het tweede punt voor de Baanbrekers binnenhalen.
  Met een punt van ruim boven de 3000 werd de eerste wedstrijd verdiend afgesloten met een 6-2 overwinning. 

  02-10-2012 om 12:57 geschreven door bobknors  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Regionale interclubZun 2 - Zun 3 op 30/09/2012
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Voor de eerste wedstrijd van de regionale interclub diende Zun 2 de collega's van Zun 3 partij te geven. Door verlof en afwezigheden werd een beroep gedaan op Frank van Holderdebolder. Dat dit een goede keuze bleek te zijn werd door hem als eerste speler reeds onmiddellijk bewezen : met niet minder dan 749 het hoogste B-punt van het seizoen. Carina deed meer dan van haar verwacht werd en met een score van meer dan 630 bewees zij in goede doen te zijn.
  Maarten tegen Sahin beloofde een spannend duel te worden, doch Sahin kon zijn voorsprong na de eerste 60 ballen niet vasthouden en diende nog meer dan 50 kegels toe te geven aan Maarten die met een punt van bijna de max op baan 2 de situatie in zijn voordeel deed kantelen.
  Walter speelde zijn wedstrijd op niveau, doch Cathy bewees ook in forme te zijn na het Vlaams kampioenschap en zette een punt van meer dan 600 op het bord.
  Jeroen ging voor zijn punt van boven de 700 en kon uiteindelijk zijn baanrecord in Beveren scherper stellen met 720. Rudy speelde zeer constant en deed met zijn 641 een zeer goede zaak voor het gemiddeldenklassement.
  Uiteindelijk werd de wedstrijd besloten met 8 - 0 en bijna de max voor het totaal van Zun 2.  

  02-10-2012 om 00:00 geschreven door bobknors  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  21-08-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Clubkampioenschap
  Na het einde van de competities werd het traditionele clubkampioenschap gehouden in het thuislokaal 't Zillebeek te Beveren. Met veel enthousiasme werd er door alle leden voor de titel gespeeld en met veel bewondering werd er gekeken naar de twee vrouwelijke nieuwelingen die het er aardig van af brachten.
  Het inspannende gedeelte werd nadien afgesloten door een welgekome ontspannende barbecue met aangepaste drankmogelijkheden.  21-08-2012 om 21:46 geschreven door bobknors  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)

  Archief per week
 • 15/12-21/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 02/12-08/12 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 19/11-25/11 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 28/11-04/12 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 27/12-02/01 2011
 • 06/12-12/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 04/01-10/01 2010

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !

  Trainingslokaal   :
  Sporthal Scherpenstein Schelle
  elke dinsdag vanaf 19 uur


  Competitielokaal :
  Sporthal 't Zillebeek Beveren
  zondagmorgen vanaf 10 uur (ploegen 1 en 3)
  Sporthal Scherpenstein Schelle
  zondagmorgen vanaf 10 uur (ploegen 2 en 4)
  Sporthal Scherpenstein Schelle
  vrijdagavond vanaf 20 uur (rondgang)

  Contactadres :
  bob.knors@telenet.be


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!