kunstplanten voor binnen
Inhoud blog
 • kunstplanten voor binnen
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  kunstplanten voor binnen
  20-03-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kunstplanten voor binnen

  De parken waren oorspronkelijk speciaal ontworpen voor 'gemak'. Zodat bezoekers moeten in staat zijn om door de verschillende opvattingen kunstplanten voor binnen en scènes genieten, terwijl de afwikkeling van hun passieve of actieve recreatie met gemak. Routes leiden u door het zacht ontvouwen en steeds veranderende landschap, zowel te voet, per fiets, auto of te paard. De circulatie systeem werd versnipperd en disfunctionele als de agenten van verandering eisten hun tol, waardoor lay-outs verwarrend en moeilijk verkeer door middel van sommige gebieden leiden tot gepercipieerde gevaren en angst voor de persoonlijke veiligheid. Gebruiksgemak is dus verloren.
  Shawnee Park, oorspronkelijk ontworpen met recreatie in het achterhoofd was een slachtoffer van zijn succes als het werd bedekt met honkbal velden en bijbehorende afrastering, die zijn natuurlijk geïnspireerd landschap uitgewist en leidde tot de uitsluiting van de meeste andere toepassingen en gebruikers.
  De topografie van Iroquois Parken waren
  kunstplanten voor binnen genomen voordeel van als een natuurlijke uitkijkpunt, eerst door de Amerikaanse Indianen en later, als Olmsted had bedoeld. De top steeds een wenselijke uitkijkpunt voor de chauffeurs, dus werd over gesmokkeld. De grote open gras 'Top Veld' aan de top van het park, 'De knop' werd vaak gevonden worden gedekt in de auto. Dit werd al snel een slecht gedraineerde, modderig veld, wat leidt tot verder weg loopt van de top en erosie van de beboste hellingen en de circulatie systemen die binnen.
  Vegetatie erosie en kunstplanten voor binnen verlies, als gevolg kunstplanten voor binnenvan een parkeerplaats aan de rand van de schilderachtige schijven, en schade door tornado van 1974, is een belangrijke agent van achteruitgang van  kunstplanten voor binnen een de Cherokee Park. De tornado 2000 bomen gekapt in de 20 minuten vaartijd, en vervolgens mag een invasie van uitheemse soorten te koloniseren, waardoor donkere massa's van ondoordringbare vegetatie. Geblokkeerd uitzicht beperkt het publiek natuurlijke manier het vinden van mogelijkheden en heeft geleid tot verlangen lijnen, verdere verslechtering van de visuele kwaliteit van het ontworpen landschap en het creëren van fysieke problemen met regenwater afvoer. De karakteristieke lange doorzichten door het beekdal met slingerende paden door het landschap was grotendeels verdwenen als gevolg. Sportvelden en flauw, functionele, maar lelijk structuren waren geplaatst rondom het park, kunstplanten voor binnen verder het onderbreken van de samenstelling van de verschillende scènes. Gemengde riolering lozingen in de beek aangetaste kwaliteit van het water en de toegenomen stroom, waardoor de kreken natuurlijke vermogen om de afbrokkeling van zijn banken te weerstaan ​​door overstromingen.
  E) strategie voor de revitalisering van de parken
  De strategie voor de Olmsted Parks, was om eerst het 'periode van betekenis' binnen de levensduur van de parken 'geschiedenis. In dit geval werd gedefinieerd als zijnde voornamelijk uit de jaren 1890 tot 1916, en gedeeltelijk in de kunstplanten voor binnen jaren 1930, toen de parken en parkways werden ontworpen en gebouwd.
  Haar betekenis, als een historisch landschap 
  kunstplanten voor binnen twee ontworpen, wordt erkend door de aanwijzing van de Louisville systeem als vermeld op de National Register of Historic Places daarmee erkenning voor zijn belang als een culturele bron voor haar burgers. Het biedt ook enige bescherming tegen de federale overheid gefinancierde projecten die van invloed kan zijn op kunstkunstplanten voor binnen voor binnen historische bronnen. Als de drie afzonderlijke parken werden ontworpen om te worden duidelijk van elkaar verschillen de rehabilitatie strategieën moest ook worden duidelijk verschillend voor elk. Het kernbegrip 'gebruiksgemak' was een van de grote en constante overwegingen rekening gehouden met de revalidatie-strategie.
  formele sport Shawnee Park bepaling
  kunstplanten voor binnen is gecondenseerd in een gebied, waardoor het herstel van de informele landschap en dus van het park pastorale kwaliteit. Strategische uitzicht op de rivier zijn hersteld door de vegetatie en uitklaring en het land vorm verbouwingen, het overwinnen van fysieke en visuele barrières gecreëerd door waterkeringen.
  Problemen van de auto dominantie aan de top van Iroquois zijn overwonnen door het herinrichten van de voormalige modderige gras veld in een native Savannah wilde bloemenwei. Dit heeft getransformeerd van de auto wordt gedomineerd modderbad in een bloeiende oase, terwijl ook besparing op de onderhoudskosten, wordt nu beheerd door het branden op een 3 jaar draaien, zoals de Amerikaanse Indianen doen met slechts kunstplanten voor binnen graspaden gemaaid regelmatig.
  De vloeiende lijnen, vergezichten en routes van de vallei van de rivier het landschap in Cherokee Park zijn gerestaureerd met het creëren van extra nieuwe paden, die toegang geven tot een lange verlaten stenen zithoek rondom het seizoen kunstplanten voor binnen loopt Barringer Springs, her-interpretatie van zowel de natuurlijke en ontworpen aspecten van het park.

   

  20-03-2011, 12:10 Geschreven door kunstplanten voor binnen  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
  Tags:kunstplanten voor binnen
  Archief per week
 • 14/03-20/03 2011

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!