Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.laatste week van het seizoen 2009 - 2010

doelpunten 1ste helft    7' Kenny  (assist Sam)    1  -  0
                      2de helft    8' Nander (assist Brent)  2  -  0

Ksv Sottegem  :  Glenn Rooselaer, Yarne Flamez, Jelle Saldi, Joona Van Der Maelen, Mathias Seeuws, Kenny Van Ruyskensvelde, Sam Herreman, Bjorn Ketsman, Nander De Wever, Brent Gouwy, Carsten Strickx, Daan Janssens, Hannes Meulenyzer.

Daar we toch ingeschreven zijn voor het eigen tornooi van zaterdag 8 mei 2010 op Sottegem wordt er deze week nog éénmaal getraind en dit op  donderdag 6 mei om 19u30.

Wedstrijden van KSV Sottegem C zaterdag 8 mei 2010.

12u05  KSV Sottegem B  -  KSV Sottegem C op het terrein A
    13u15  KSV Sottegem C  -  St Wetteren  op het terrein B
    14u25  KSV Sottegem C  -  KSV Geraardsbergen op het  terrein B

De aanvang van de finalewedstrijden voor plaats 5 tot en met 8 is voorzien om 15u15
     Voor de plaatsen 1 tot en met 4 gaat men van start om 16u.

Er wordt door de trainer gerekend op dezelfde dertien van afgelopen zaterdag aangevuld met Michiel Callebaut.

De spelers worden verzocht zich aan te melden om 11u op de jeugdterreinen van KSVS.

03-05-2010 om 09:51 geschreven door LG

30-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.selectie voor zaterdag 1 mei 2010

27-04-2010

Deze week wordt er maar éénmaal getraind,  op donderdagavond (29.04.2010) om 19u30.

27-04-2010 om 10:36 geschreven door LG

26-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.passessie kledij seizoen 2010 - 2011
    Op dinsdag 18, woensdag 19 en vrijdag 28 mei, telkens van 19u tot 21u kunnen de spelers die volgend seizoen bij Sottegem blijven hun kledij komen passen in de kantine van de jeugdterreinen.  Gelieve gebruik te maken van deze data om een snelle levering van de gewenste kledij te bevorderen.

26-04-2010 om 09:34 geschreven door LG

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wedstrijdverslag

U15 bijzondere   E. Opstal  -  KSV Sottegem   2  -  3

De laatste competitiewedstrijd van het seizoen werd afgehaspeld bij echt terrasjesweer.  Bij winst kon KSV haasje over doen met de tegenstander van vandaag.  De thuisploeg kreeg na een dikke minuut spelen al een dot van een kans op rechts maar de poging ging ver voorbij de verste paal.  KSV was meteen wakker.   Pas drie minuten ver en Nander haalde zwaar uit maar de paal bracht redding voor de thuisploeg.  Eén minuut later op vrije trap van Mathias S. kon Brent naar doel koppen maar geen probleem voor de thuisgoalie.  Sottegem vertoefde vrij veel op de helft van Opstal en probeerde met mooie combinaties een opening te vinden.  In de 17de minuut was het dan toch raak.  Vrije trap op rechts gegeven door Yarne doorgetikt door Sam en Kenny maakte er 0 – 1 van.  Geelblauw kreeg kansen, de één al groter dan de andere,  voor Sam, Carsten, Mathias V.R., Kenny maar het was wachten tot het  halfuur.  Op hoekschop vanop links kreeg Bjorn tot tweemaal toe de kans om vrij aan te leggen en bij het ontzetten van zijn laatste schot kon Carsten toch de 0 – 2 netten.  Meteen ook de ruststand.

De tweede helft tapte Opstal uit een ander vaatje en Sottegem had het in de beginfase knap lastig.  In de derde minuut was er een attente Glenn om de aansluitingstreffer te voorkomen.  Een minuutje later week een schot van Nander af in corner zonder gevolg.  Opstal bleef op zoek gaan naar een doelpunt en KSV naar een geruststellende derde.  Na vrije trap kopte Bjorn net naast de kooi.  Net voor het kwartier werd het dan toch 1 – 2.  De bal  werd aan de tweede paal binnengetikt na een vrije trap (met drie stonden ze vrij !!)  en dat gaf de thuisploeg vleugels.  Opstal ging op zoek naar de gelijkmaker.  KSV kreeg het moeilijk,  in de eerste helft veel gegeven en de warmte begon zijn tol te eisen.  Ondanks het overwicht in die periode van de thuisploeg waar de 2 – 2 binnen handbereik lag  hadden de bezoekers ook meerdere mogelijkheden op de counter om verder uit te lopen.  In de 22ste minuut was het bijna raak.  Een vrije trap van Brent naar de hoek gered door de doelman en in de rebound overgetrapt door de inkomende Kenny.  Enkele tellen later ging Nander links op zijn gekende manier op snelheid door,  haalde de achterlijn,  kon laag voorzetten maar Carsten had teveel tijd nodig om af te drukken en weg kans.  Mathias S. ging ook nog eens van aan de middencirkel aan de haal maar de keeper pareerde zijn schot.  Meteen een  tegenaanval en  Opstal kon nu wel de bal voorbij de kansloze Glenn in doel werken.  2 – 2 en nog drie minuten te gaan.  Opstal was tevreden met de puntendeling, Sottegem niet.  Ondanks het brandende lichtje van de zo goed als lege brandstoftank wilde Sottegem meer.  Een dikke minuut voor het verstrijken van de reguliere tijd mocht Brent een vrije trap nemen buiten de grote rechthoek.  De lage schuiver werd uit de hoek gehaald door de doelman en in corner verwerkt.  Brent nam de hoekschop,  werd ontzet,  kreeg de bal terug, zette terug voor,  werd opnieuw ontzet, kwam terug in balbezit,  haakte zich vrij en trapte met links via de verste paal binnen en 2 – 3.  Ongekende vreugde bij de bezoekers.  De jonge goedleidende scheids liet nog enkele minuten doorspelen,  veelvuldige wissels, maar de score bleef ongewijzigd.  Een nipte  hardbevochten overwinning en op basis van het geleverde spel in de eerste helft wel verdiend.  Toch nog een mooi afsluiten van de competitie met op zeven dagen  twee overwinningen, thuis tegen St. Gillis Waas en uit op Opstal en een nederlaag woensdagavond thuis tegen kampioen Dender.  Lg.

Ksv Sottegem speelde met

Glenn Rooselaer, Yarne Flamez, Michiel Callebaut, Jelle Saldi, Mathias Seeuws,  Kenny Van Ruyskensvelde, Carsten Strickx, Bjorn Ketsman, Nander De Wever, Brent Gouwy, Sam Herreman, Daan Janssens, Joona Van Der Maelen, Mathias Van Ruyskensvelde, Hannes Meulenyzer.

26-04-2010 om 09:24 geschreven door LG

22-04-2010
    De training van donderdag 22.04.2010 gaat NIET door.

Morgen vrijdag 23.04.2010 gaat de training WEL door op het gewone uur.  19u45.  Na de training volgt de evaluatie per speler.  Gelieve dus aanwezig te zijn.

Zaterdag volgt dan de laatste wedstrijd van het seizoen, uit bij Opstal.  Vertrek aan het lokaal (Kelderken) om 12u30 stipt.  Wie rechtstreeks gaat gelieve de trainer of afgevaardigde te verwittigen.
    De selectie zal morgenavond na de laatste training medegedeeld worden.

22-04-2010 om 08:57 geschreven door LG

19-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.training en wedstrijd
    De training op dinsdag 20.04.2010 gaat NIET door.

Voor de wedstrijd van woensdag 21.04.2010  thuis om 19u tegen FCV Dender zijn volgende spelers geselecteerd :

16-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.selectie voor zondag

Volgende spelers zijn geselecteerd voor de wedstrijd van zondag 18.04.2010 thuis om 10u tegen St. Gillis Waas.