Inhoud blog
  • vandaag gaan we ijsjes maken kom en doe mee!!!!
  • klik!!!
  • Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Mijn favorieten
  • bloggen.be
  • Klas 4@
  • de geheime kookboek
    de lekkerste recepten in de hemel
    27-03-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vandaag gaan we ijsjes maken kom en doe mee!!!!
                    WAT HEB JE NODIG VOOR 4 PORTIES                  


    - 4 deciliter volle melk
    - 2 verse vanillestokjes
    - 4 eidooiers
    - 125 gram suiker
    - 2,5 deciliter slagroom  






    27-03-2013 om 12:38 geschreven door saym en sander  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.klik!!!
    klik op de cola en je ziet het beker vullen door iemand 
       maar wieQuestion

    27-03-2013 om 11:34 geschreven door saym en sander  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    27-03-2013 om 11:31 geschreven door saym en sander  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    26-03-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    We gaan wafels bakken dit heb je nodig

    1. 1 kg zelfrijzende bloem.
    2. 6 eieren.
    3. 500 gr boter.
    4. 2 pakjes vannillesuiker.
    5. 300 gr griessuiker.
    6. 1/2 lieter spuitwater.
    7. 1/5 lieter plat water.
    8. 700 cl melk.
    9. 1/3 tas (mais) olie.


    we kunnen beginnen.

    Smelt  zacht de boter en klop het eiwit tot schuim.
    In een voldoende ruime kom voeg je spuitwater, platwater en melk samen.
    Doe er de geroerde eieren in.
     Voeg het griessuiker en de vanillesuiker toe.
    Breng dan de boter in en doe ook met de melk.

    let op:
    Je voegt dit alles toe onder voortdurend mixen van het deeg.
    Om bij het bakken geen last te ondervinden van plakkerige wafels voeg je nu nog
    de olie toe, en tot slot roer je met een houten lepel zacht het reeds opgeklopte eiwit onder het deeg.
    Je laat het deeg best een kwartiertje reizen.

    Misschien nog goed om te weten:

    uit het beslag  op besis van 1kg bloem haal je 44 wafels je bent met het bakken zoet voor zowat een uurtje.

    26-03-2013 om 16:58 geschreven door saym en sander  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)


    Archief per week
  • 25/03-31/03 2013

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs