Assortiment
KWG
PRODUCTEN
Gewicht gram
Nummer
DosisVoorÂ…
Aantalbesteld
Kitzinger - Bordeaux 50 Liter
5
001.072.8
50 Liter
Kitzinger - Port 50 Liter
001.075.1
Kitzinger - Champagne 50 Liter
001.073.6
Kitzinger - Sauternes 50 Liter
001.076.9
Kitzinger - Universeel 50 Liter
001.092.6
Kitzinger - Koudgist 50 Liter
001.090.0
Vinoferm - Nutrisal
100
002.004.0
3 - 6 gr/10 Liter
Citroenzuur _ Citrol
003.010.6
8,5 g /10 L = +1 g zuur/L
Wijnsteenzuur - Tartrol
003.020.5
10 g /10 L = +1 g zuur/L
Ascorbinezuur - Ascorvit
50
03.035.3
0,5 g/10 L
Gemengde zuren - Mixacid
003.046.0
Sulfiet - Campden
004.010.5
Ontsmetten van wijn: 1 g /10 Liter
Van materiaal:1-2 g/L + citroenzuur 0,5g/L
Sorbistat - Kaliumsorbaat
25
004.029.5
1-2 g/10 L wijn Belet hergisting
Pecto-enzymen - Zimex
003.060.1
4-8 g/10 L sap.
14-02-2009 om 21:37 geschreven door avdhtp 0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.
Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek
Belangrijke data in mijn agenda