Ontbijt
°°°°°°°
omelet van 2 eitjes, gebakken in anti-kleefpan, dus zonder vetstof, met 50 g gekookte ham en 100 g verse champignons.
Tussendoor
°°°°°°°°°°°°
groentensoep
Lunch
°°°°°°°
60 g brood met zelfgemaakte kipsalade
60 g brood toasten
40 g kippenwit in reepjes gesneden
3 augurkjes in stukjes gesneden
1/2 eetl sap van uit de bokaal van de augurkjes
50 g magere platte kaas
peper en zout
1/2 kfl paprikapoeder
1 kfl mosterd
alles door elkaar mengen en brood mee beleggen
Ik heb er nog een rauwe wortel bij gegeten en een peer als dessertje
Tussendoor
°°°°°°°°°°°°
2 sneetjes kippenwit
Diner
°°°°°°
120 g gekookte aardappel
250 g rode kool met zoetstof klaargemaakt
150 g ardeens gebraad
Tussendoor
°°°°°°°°°°°°
mangoyoghurt
250 g magere griekse yoghurt, 1/2 mango, zoetstof naar smaak, alles door elkaar mixen en uurtje in koelkast zetten.
Beleggen naar believen met fruit, hier aardbeitjes en enkele druiven.
|