Kook de aardappelen zacht met de schil. Giet ze af, pel ze en snij ze in schijfjes
Meng de mosterd met de sjalot, azijn, Belolive en Alpro soja
Cuisine tot een vinaigrette. Meng de vinaigrette met de aardappelen.
Voeg er de basilicum aan toe en 8 draaien van het Provence mixmolentje
Schik 1 schijfje Gandaham in een ring en vul met de aardappelsla. Versier met basilicum en overstrooi met Parmezaanschilfers
Droog 4 schijfjes Gandaham in de oven en schik ze op de aardappelsla
Neen, uw blog moet niet dagelijks worden bijgewerkt. Het is gewoon zoals je het zélf wenst. Indien je geen tijd hebt om dit dagelijks te doen, maar bvb. enkele keren per week, is dit ook goed. Het is op jouw eigen tempo, met andere woorden: vele keren per dag mag dus ook zeker en vast, 1 keer per week ook.
Er hangt geen echte verplichting aan de regelmaat. Enkel is het zo hoe regelmatiger je het blog bijwerkt, hoe meer je bezoekers zullen terugkomen en hoe meer bezoekers je krijgt uiteraard.
Het maken van een blog en het onderhouden is eenvoudig. Hier wordt uitgelegd hoe u dit dient te doen.
Als eerste dient u een blog aan te maken- dit kan sinds 2023 niet meer.
Op die pagina dient u enkele gegevens in te geven. Dit duurt nog geen minuut om dit in te geven. Druk vervolgens op "Volgende pagina".
Nu is uw blog bijna aangemaakt. Ga nu naar uw e-mail en wacht totdat u van Bloggen.be een e-mailtje heeft ontvangen. In dat e-mailtje dient u op het unieke internetadres te klikken.