Foto
Inhoud blog
 • Weer lang geleden
 • Toinetocht Diepenbeek 03/03/2013
 • Nationale Wandeldag te Overmere Donk 24/02/2013
 • Ingelmunster en Nalinnens
 • Het pajottenland op zen mooist Elingen 17/02/2013
 • Baasrode 16/02/2013
 • Ernage: Marche des Abbayes 09/02/2013
 • Jong Manneke Pis naar Oud Manneke Pis (Brussel-Geraardsbergen) 27/01/13
 • Winterwandeling te Kluisbergen 19/01/2013
 • Wandeltocht in de Citaldel van Namen 13/01/2013
  Foto
  Mijn favorieten
 • aktivia
 • wandelgazette
 • marching
 • beneluxwandelen
 • photo marche
 • Euraudax
 • W.S.V. De Kadodders Sint Katelijne Waver
 • De Lachende Klomp Nieuwkerken Waas
 • Reynaertstappers Belsele
 • W.S.V. De Kadees Aalst
 • W.S.V. Baasrode
 • Opsinjoorke Mechelen
 • W.S.V. De Vossen Buggenhout
 • W.S.V. De Hopbelletjes Opwijk
 • W.S.V. Horizon Opwijk
 • WAK Sleidinge
 • De Kwartels Assenede
 • De Grashoppers Keiberg
 • Goede Doel Stappers
  Foto
  Laatste commentaren
 • 't Was lang geleden (Luc & Hilde)
      op Weer lang geleden
 • Dag Katrien, (SMETS RENE)
      op Toinetocht Diepenbeek 03/03/2013
 • Bewondering (G.U.Y.)
      op Jong Manneke Pis naar Oud Manneke Pis (Brussel-Geraardsbergen) 27/01/13
 • Goe Bezig (SMETS RENE)
      op Maand mei
 • verrast (SMETS RENE)
      op
 • Foto
  Gastenboek
 • Ben is op bezoek geweest. (I like it)
 • Hallo
 • dag Katrien
 • hoi
 • blog

  Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

  E-mail mij

  Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.

  Foto
  Foto
  Foto
  Heerlijk zijn de velden,
  zacht is de zee, zoet is het strand,
  zalig lang de dag, aanhalig de vrouwen,
  welig de kudden,
  haast opgedroogd het moeras,
  God schept vreugde in kalmte,
  de duivel stookt graag onrust,
  iedereen snakt naar eerbetoon,
  maar de machtige - 
  zijn einde is onmacht.
  een jonge grote afstand wandelaarster (Zotte mie)

  25-10-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voetbal
  Hey

  Buiten wandelen doe ik nog voetballen als sport. Ja dat doe ik nog steeds. Dit seizoen zijn we alle sinds al goed gestart. Zeer goed zelfs. Van de 5 matchen die we gespeeld hebben, hebben we er 4 gewonnen en 1 gelijk gespeeld. Tijdens deze 5 matchen hebben we 38 doelpunten voor en maar 2 tegen. Daarbij komt nog dat we 1 match voor de competitie moeten inhalen en dat we al 1 beker match gespeeld hebben die we ook gewonnen zijn.

  Even onze stand van alle matchen:
  09/09 Lutterzele - Sjoeters 0-9
  16/09 Sjoeters - Mazenzele nog te spelen
  23/09 Sjoeters - Oudenhove 4-1 Bekermatch
  30/09 Lippelo - Sjoeters 2-2
  07/10 Sjoeters - Cristal 14-0
  14/10 Schoonaarde - Sjoeters 0-8
  21/10 Sjoeters - Bonte Girls 5-0

  Dit zijn tot nu de matchen die gepasseerd zijn. Hier onder voeg ik nog de stand van nu toe. Maar natuurlijk die verandert telkens als er een match gespeeld wordt.

  Club P W L D F A Pts

  Troubleshooters Asse 7 5 0 2 24 5 17
  De Sjoeters Dames 5 4 0 1 38 2 13
  Terminus Girls Aalst 6 4 1 1 18 3 13
  Bonte Girls Lokeren 6 4 2 0 24 8 12
  Lutterzele Girls 7 4 3 0 17 17 12
  Lippelogirls 6 3 1 2 28 9 11
  Sparta Den Bos 6 2 3 1 8 13 7
  Eendracht Mazenzele 6 2 3 1 11 13 7
  Silverbells Oud'hove 7 2 4 1 9 22 7
  Juventus Schoonaarde 5 2 3 0 9 14 6
  Cristal Merchtem 7 0 6 1 4 41 1
  KFC Herzele 6 0 6 0 0 43 0

  Volgende match is  04/11 Terminus Girls Aalst - Sjoeters

  Groetjes Zottemie
  Katrien

  25-10-2011 om 18:05 geschreven door kds

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oktober
  Hey,

  Daar gaat mijn goeie gedachte van jullie op tijd en stond op de hoogte te houden wat ik doe qua wandelen.
  Op zaterdag 8 oktober zijn we naar Lommel geweest. Jean Jansens en Hilde Versmissen organiseerde hun laatste euraudaxtocht voor dit weekend. Het was een 20uren tocht dus dat betekent een 100km. Maar wij hebben het bij 50km gehouden. Het was een prachtige 50km door Lommelse Sahara en andere prachtige natuurgebieden. Na de 50km hebben we met de groep nog mee gegeten en daar na was het tijd om naar huis te rijden. Het was een lange rit nog naar huis. Zondags zijn we een kleine wandeling gaan doen in Waasmunster. Hebben op een klein wandelingetje gehouden wegens het slechte weer en we moesten nog weg

  Het weekend er op was weer druk bezet. Zaterdag een euraudax tochtje van 25km in Terhagen. Het heeft men nieuwe stukken laten zien die ik nog niet wist zijn. 's Avonds naar een feestje maar daar konden we het niet te laat maken. Zondag morgen moesten we er op tijd uit om naar Ekeren te rijden. Het was namelijk onze eigen organisatie en ik moest helpen om met de rest alles in goede banen te leiden. Ik stond op de controlepost en meeste van de dag stond ik in de keuken achter het fornuis om de soep verder af te werken en zorgen dat ze warm was. Als alle wandelaars gepasseerd waren konden we de zaal wat op ruimen en rond 17u ben ik en Kobe aan de laatste 6 km begonnen en deze ook de pijlen afgedaan. De laatste 6km passeerde ook aan het Mast. Natuurlijk konden we het niet laten om eens tot boven te gaan. En wat een prachtig uit zich was het daarboven. Het weer was ideaal voor dit. Het was helder blauwe hemel met een prachtige zon. Een maal aan de startzaal daar nog even geholpen en dan nog iets gegeten en dan was het tijd om naar huis te rijden. We mochten zo'n 724 wandelaars verwelkomen. Weer een beetje meer als vorig jaar hopelijk kunnen we het zo blijven houden. Dus iedereen bedankt om te komen die gekomen zijn en die er dit jaar niet bij zijn er is nog steeds volgend jaar.

  De foto's van deze tocht zijn te vinden op volgende link. Deze keer heb ik ze niet getrokken maar Kobe.

  Afgelopen weekend heb ik 3 tochtjes gedaan. Zaterdag namelijk 2. Eentje van 14km te Lebbeke georganiseerd door De Denderklokjes Lebbeke. Het waren 3 lussen, eentje van 5, eentje van 7 en eentje van bijna 9km. Ik heb die van 5 en die van 9km gedaan. De lus van 9 ging naar Opstal. Ja daar waar ik woon. Het was een lus zoals ik verwacht had. Alle stukjes natuur die ze konden geven hebben ze op die lus gegeven en voor de rest hebben ze alle kleine baantjes op gezocht. De lus van 5km was prachtig. Veel stukken die ik nog niet gedaan heb en bijna volledig in de natuur. Voeg daar dan nog goed weer bij en de dag kan niet mee stuk. Na Lebbeke ben ik door gereden naar Jette. Iets na de middag ben ik daar nog vertrokken voor een 12km. Het was een beetje zoeken van hoe het parcour liep maar voor de rest was het een redelijk parcour. Na die 12km ben ik maar eventjes (zo'n 3u) blijven plakken. Dan was het hoog tijd om naar huis te rijden.

  Zondag in de voormiddag zijn we in Belsele vertrokken voor een 17km. Een tocht georganiseerd door de Reynaertstappers Belsele-Sinaai. Vele mensen gezien en er een babbeltje mee gedaan. Het parcour vertrok via Molsbroek en we kwamen er via terug binnen. Het was een afwisselende tocht. Rustig gewandeld en genoten van een prachtig weer. We hebben er maar 5uurtjes over die 17km gedaan. Maar enorm genoten.

  Volgende week zondag ga ik naar Sint Katelijne Waver en maandag naar Merksem. Zaterdag valt nog te zien. Dat is nog niet beslist.

  Groetjes Zottemie
  Katrien

  25-10-2011 om 17:25 geschreven door kds

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  12-10-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fulda
  Hey,

  Het eerste weekend van oktober ben ik vrijdag namiddag naar Fulda vertrokken. Dit samen met Kobe, Dimitri en Rebecca zijn we naar ginder gereden. We overnachten in hotel Maritim voor het weekend. Zaterdag en zondag namen we deel aan IML tocht. Beide dagen kon je tot 42km gaan. Ik en Kobe hebben 2 dagen 42 gedaan en Dimitri en Rebecca hebben de eerste dag 42 gedaan en de andere dag 21. 

  De rit naar Fulda was zo'n dikke 6u rijden maar we zijn een paar uur langer onder de baan geweest wegens file in Duitsland. Fulda is in Oost Duitsland gelegen en in Duitsland reden we van de ene file in de andere. Om 21u zijn we dan eindelijk aan ons hotel toegekomen en we konden ons ogen ni geloven. Het was er prachtig in het hotel. Beide sliepen op 3de verdieping. En 's morgens konden we al gaan ontbijten van 6u30. Dat kwam goed uit voor het wandelen, zeker als je 42 wilt doen. De ontbijtzaal was ongelooflijk prachtig en groot. Het ontbijt was enorm uitgebreid. Dus keuze genoeg en met honger vertrok je echt niet. 

  Van aan het hotel gingen we te voet naar de startplaats aan de kazerne. Dimitri, Rebecca, Kobe en ik waren op tijd vertrokken en het zou maar een kleine 2km zijn naar ginder. Ten minste als je de juiste weg neemt en niet heel Fulda rond wandelt. Dan doe je er langer over dan je dacht. We waren nog net op tijd voor de bus te halen. Ja de bus. We werden de eerste dag een eindje verder in een ander dorpje gedropt om van daar uit te vertrekken aan onze tocht van 42km. En en rond het dorpje maakten we een prachtig lusje. Geen licht hoor, er zaten een paar stevige klimmen bij. Ze waren zwaar genoeg om boven even op adem te komen. Maar boven levert het dan weer prachtige uitzichten. Het weer kon niet mooier zijn op dat moment. Helder blauwe lucht met een prachtige zon waardoor we nog verder konden zien. Natuurlijk moesten we deze 42km niet in ene trok te doen. Regelmatig waren er rustposten midden op straat, in een garage, noem maar op je kan het zo gek nog niet bedenken of je had er rust. Af en toe hadden we rust in een klein zaaltje. Alleen wist je niet hoe ver de controleposten van elkaar verwijdert lagen. Je moest je behelpen met een plannetje en dor de pijen te volgen. Op het plannetje kon je zien welk dorpje je rust had maar verder niet veel. Gewoon wandelen en genieten en niet druk maken hoe ver het was. Dag één was al geslaagd. Na de wandeling nog wat op de startzaal blijven plakken en 's avonds iets gaan in het hotel zelf.

  Dag twee: deze keer hebben Kobe en ik wel de goeie weg gekozen naar de startplaats. Vandaag moesten we geen bus halen. Dus hadden we tijd genoeg. De 42 was een prachtig parcour. Onderweg kwamen we steeds meer Belgen tegen. We hadden zelfs zo doorgestapt dat we de 3 Musketiers die deze keer met 5 waren in haalden. Op de eerste rustpost hadden we een klak gevonden van de wandeltrofee van West-Vlaanderen. We hebben ze maar mee genomen en op de voor laatste rust hebben we die klak aan de eigenaar terug gegeven. Het was een prachtige dag, prachtig weer, goed gezelschap en niks dan toffe mensen onderweg tegen gekomen. Met andere woorden het weekend was enorm geslaagd. Een beter weekend kon niet.

  De foto's van dit weekend zijn te vinden op volgende link:

  Groetjes Zottemie
  Katrien

  12-10-2011 om 00:00 geschreven door kds

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Foto


  Archief per maand
 • 07-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 06-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 01-2008

  Foto

  Mijn foto links
 • 2009
 • 2010; 2011; 2012; 2013
 • Vakantie 09, 10 en 11

 • Foto

  Wandelvrienden
 • blog van Guy Verhelst
 • blog van alfred en lou
 • blog van Maaike Vancoppenolle
 • blog van Joost Vancoppenolle
 • Blog van Jipie
 • Blog van Kris
 • Blog van Ludo Depoortere
 • Blog van Johnny Cloesen
 • Blog van Freddy Persoone

 • blog van Alain Putman
 • blog van Steven Jaspers
 • Foto's van Steven Jaspers
 • Blog van Helga Van den Steen
 • Foto’s van Helga Van den Steen
 • Blog van Patrick Vanderstukken
 • Foto’s van Patrick Vanderstukken

 • Blog van Ronny en Linda
 • Blog van Jeroen en Kristel
 • Foto's van Paul Baestaens
 • Foto’s van Andy Huwe
 • Foto's van Chris en Anny
 • Foto's van Willy en Mary
 • Foto's van Marc Lauwaert
 • foto's van Nestor
 • Foto’s van Rene Smets

  Foto

 • Foto's Marc De Coster
 • Luc Vaes
 • Foto's van Johnny Cloesen
 • Foto's van Dirk Heylen

  Foto

  Foto


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!