Foto
Inhoud blog
 • Weer lang geleden
 • Toinetocht Diepenbeek 03/03/2013
 • Nationale Wandeldag te Overmere Donk 24/02/2013
 • Ingelmunster en Nalinnens
 • Het pajottenland op zen mooist Elingen 17/02/2013
 • Baasrode 16/02/2013
 • Ernage: Marche des Abbayes 09/02/2013
 • Jong Manneke Pis naar Oud Manneke Pis (Brussel-Geraardsbergen) 27/01/13
 • Winterwandeling te Kluisbergen 19/01/2013
 • Wandeltocht in de Citaldel van Namen 13/01/2013
  Foto
  Mijn favorieten
 • aktivia
 • wandelgazette
 • marching
 • beneluxwandelen
 • photo marche
 • Euraudax
 • W.S.V. De Kadodders Sint Katelijne Waver
 • De Lachende Klomp Nieuwkerken Waas
 • Reynaertstappers Belsele
 • W.S.V. De Kadees Aalst
 • W.S.V. Baasrode
 • Opsinjoorke Mechelen
 • W.S.V. De Vossen Buggenhout
 • W.S.V. De Hopbelletjes Opwijk
 • W.S.V. Horizon Opwijk
 • WAK Sleidinge
 • De Kwartels Assenede
 • De Grashoppers Keiberg
 • Goede Doel Stappers
  Foto
  Laatste commentaren
 • 't Was lang geleden (Luc & Hilde)
      op Weer lang geleden
 • Dag Katrien, (SMETS RENE)
      op Toinetocht Diepenbeek 03/03/2013
 • Bewondering (G.U.Y.)
      op Jong Manneke Pis naar Oud Manneke Pis (Brussel-Geraardsbergen) 27/01/13
 • Goe Bezig (SMETS RENE)
      op Maand mei
 • verrast (SMETS RENE)
      op
 • Foto
  Gastenboek
 • Ben is op bezoek geweest. (I like it)
 • Hallo
 • dag Katrien
 • hoi
 • blog

  Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

  E-mail mij

  Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.

  Foto
  Foto
  Foto
  Heerlijk zijn de velden,
  zacht is de zee, zoet is het strand,
  zalig lang de dag, aanhalig de vrouwen,
  welig de kudden,
  haast opgedroogd het moeras,
  God schept vreugde in kalmte,
  de duivel stookt graag onrust,
  iedereen snakt naar eerbetoon,
  maar de machtige - 
  zijn einde is onmacht.
  een jonge grote afstand wandelaarster (Zotte mie)

  30-08-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Augustus
  Hey,

  De maand augustus is ondertussen  op zen einde gelopen. Deze maand stond vol met allerlei leuke sportieve evenementen. Een paar heb je al kunne lezen. De rest volgt nu.
  Ik ga verder op het vorig bericht en dat is gestopt in Puurs. Het weekend dat daar opvolgende was het weekend dat de Dodentocht plaats vond te Bornem. Net zoals afgelopen 3 jaar heb ik ook dit jaar weer deel genomen aan deze 100km tocht. Het was mijn 4 deelname en ook de 4de keer dat ik binnen gekomen ben. Maar elk jaar heb ik het steeds later en later gemaakt. Tijdens de nacht ging het nog redelijk goed. Wel wat moeten vechten tegen de slaap maar tocht het ging redelijk. Maar in Opdorp kreeg ik toch weer een zware klop te verwerken. Na een dutje in Lippelo kwam ik er boven op. Om 21u15 zijn we dan met 3 over de meet gegaan. Iets later naar huis om wat te slapen.

  Zondags moest ik op tijd opstaan voor cakejes te maken voor maandag tijdens de wandeling. Zondag namiddag nog even gaan zwemmen in kanaal Herentals - Bocholt te Geel. Het was 1000m maar die ging niet zo volt als anders. Daarna heb ik me nog laten overtuigen om de zwemjogging mee te doen. Dus nog eens 500m er bij.

  Maandag ben ik naar Betekom geweest. Daar werd een euraudaxwandeling georganiseerd tot 50km. Ik heb de volledig 50km gedaan. En had belooft aan de organisator om voor cakes te voorzien voor alle deelnemers. Moet toegeven ik doe dat alleen voor euraudaxtochten omdat er anders te veel gemaakt moeten worden. En zoveel tijd heb ik nu ook daarvoor niet. Maar de tocht was prachtig verdeeld onder 2 lussen van 25km. Beide lussen waren prachtig maar de laatste was het schoonst van allemaal.

  In het weekend daar op ben ik niet gaan wandelen. Gewoon wat anders gedaan, ok sport maar wat anders.
  De maandag ben ik naar Marke geweest voor een rustig tochtje georganiseert door WSK Marke. We hebben de grootste toer gedaan en dat was eentje van ongeveer 18km. Alle geluk was het goe weer.
  Dinsdag was het naar Poperinge gaan voor tent op te zetten voor de komen dagen. Woensdag begon de 4 daagse vande Ijzer. Maar de wandelaars die in een kamp slapen zijn meestal al van de dag er voor al aanwezig op het kamp. Wij dus ook. Woensdag was het vertrekken met de bus naar Oostduinkerke. Donderdag was het vertrekken in Poperinge zelf en vrijdag in Diksmuide. De wandeling in Oostduinkerke was goed. Veel beter dan ik zelf had verwacht. De wandeling te Poperinge was zwaar: zwarte berg, rode berg, catsberg, ...
  De wandeling in Diksmuide heb ik niet veel van gezien. Het was rot slecht weer en ik was gehaast.
  De zaterdag heb ik niet meer kunnen deelnemen aan de 4 daagse omdat ik toen al in Eupen zat voor de Oxfam Trailwalk. 4 kameraden namen deel aan deze tocht en ze hadden iemand nodig voor te volgen. En dat was ik samen met dirk en suzanne.
  Zondag morgen om 10u20 ben ik dan eindelijk thuis geraakt. Dan nog even thuis doorbrengen en zien dat ik tegen 13u30 ten laatste in Willebroek. In het blosodomein Hazewinkel ging een zwemwedstrijd door. En natuurlijk nam ik daar weer aan deel. Een 2km zwemmen in open water.

  Dat was het voor de maand augustus. Onder tussen is het de maand september al begonnen.
  Ik laat bij deze ook direct mijn planning voor de maand september aan jullie weten.
   03/9     zwemmen en wandelen te Torhout
  10/9     Ronse
  11/9     Vichte
  17/9     Haaltert
  24/9     Melle en Velzeke

  Dat zijn de wandelingen voor deze maand. Niet veel maar bijna allemaal grote tochten. Daar bij komen ook nog enkele feestjes en elke week een voetbalmatch op vrijdagavond dus meer als genoeg te doen in het weekend.

  Groetjes en tot op een van de volgende wandelingen

  30-08-2011 om 00:00 geschreven door kds

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  20-08-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grammene (Deinze) en Puurs
  Hey,

  Het weekend voor de dodentocht heb ik het rustig aan gedaan. Zaterdag ben ik eerst naar Grammene geweest. ATB De Natuurvrienden Deinze organiseerde hun 15de Vlastocht te Grammene. Ik ben naar daar geweest om mijn vrienden waar mee ik al 4 jaar op rij mee op reis ga terug te zien. Elk jaar zijn we ergens anders naar toe geweest maar elk jaar even veel leute. Ik ben daar rond een uur of 8 toe gekomen. Wat gebabbeld, ingeschreven en dan aan tochtje van 15km vertrokken. Van in Grammene gingen we naar Gottem door het natuurgebied naast de oude Leie. De controlepost was in een zaaltje te Gottem waar we een lus maakten van bijna 6km, ook door natuurgebied. Van in Gottem was het nog een klein stuk naar binnen. Om de eerste keer naar de controle te gaan en te vertrekken aan de lus was een stuk het zelfde. En net op dat stuk kwam ik constant mensen tegen die ik kende. Ik dacht eerst de 20km te doen maar ja door dat ik net iets te veel mensen tegen kwam die ik kende, heb ik maar de 15 gedaan. Het was een prachtige 15km. Na de wandeling nog even wat blijven hangen, ijsje met aarbeien gegeten, gebabbeld, gewoon weg genoten.

  Dan ben ik door gereden naar Onkerzele waar de Padstappers van Geraardsbergen ook een tocht organiseerde. Mijn bedoeling was om daar nog een toertje van 10km te wandelen. Ik ben daar om 14u toe gekomen en om 17u30 ban ik terug naar huis gereden. Heb ik gewandeld, heb ik niet gewandeld??? Maar kan wel zeggen het was een zeer rustige dag.

  Zondag ben ik naar Puurs geweest in de voormiddag. Ibis Puurs organiseerde hun wandel 3-daagse. Vandaag was het de laatste tocht en wel de duveltocht. Iedereen die wou kreeg een duvel gratis. En anders kreeg men water in de plaats. Ik kon het me niet laten om toch een duveltje te drinken ook al was het nog 's morgens. Ik heb er de 17km gedaan. Veel kan ik er niet van zeggen, het was zoals elk jaar, een goei verkenningstocht voor het weekend er op voor dodentocht.

  Hier bij deel ik nog enkele foto's mee van de wandeling te Grammene.

  Groetjes Zottemie
  Katrien
  20-08-2011 om 01:00 geschreven door kds

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  12-08-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bellingen
  Hey,

  De dag na Bütgenbach ben ik naar Bellingen gereden voor nog een tochtje van 50km. Wandelclub Halfoogstvrienden Bellingen organiseerde hun taalgrenswandeling Pajottenland. Een wandeling dat rond ging waar je dwars door de natuur zou wandelen. Ik ben gaan zien of het waar was.

  Zondag morgen om 6u35 stond ik al aan de start te wachten op mijn wandelmaat. Om iets na 7u zijn we dan vertrokken aan de tocht van 50km. Ik benieuwd wat ze ons onder onze voeten zouden schuiven en mijn maat die wist het al. Hij was er vorige keer ook geweest. De 50km werd al van in begin van de rest afgesplitst. De eerste rustpost was in de poort van een schuur van Hof Buvingen. Er stonden enkele stoelen en een tafel met daar wat drank op, klein maar fijn. Van hier gingen we terug naar Bellingen waar we onze volgende rust hadden waar ook nog enkele ander afstanden kwamen. Maar voor we daar waren was het nog even wat beleven. Dwars door veld en wei, door privé domeinen heen, zo kwamen we ook door Mouliebos. Om in het Mouliebos te geraken moesten over prikkeldraad kruipen. Alle geluk dat de organisatoren er wat op gevonden hadden dat het niet moeilijk was. En om er uit te geraken werden er wat balken in een diep beekje gestoken alleen staken die wel schots en scheef. In Zaal de Kring waar de 2de rust was, kwam de 42km ook. Iets voorbij de controle post aan het begin van een veld werden de afstanden 15 en 10 afgezet met de bus. De wandelaars van 15,10 en 7 km werden in het parkour gedropt met de bus. De 7 km werd aan de kerk van Bellingen afgezet, een goei 600 meter van de controlepost. Deze bevond midden in het veld. Ze hadden er een partytent neer gepland samen met nog wat tafels en stoelen. Daarbij was er nog een bbq voorzien. Hier maakten de 42 en de 50 een lus van 8km waardoor we dan een 29km hadden afgelegd. Van hier ging het over Tubize, privédomein kasteel Ten Daele naar fruitbedrijf De Schrijver. Vanaf hier moesten we nog een 15km doen. We hadden nog 3 rusten, 2 in Quehain en laatste terug in dat fruitbedrijf. Van aan dat bedrijf gingen we door Bellingen bos naar Quehain. Hier wachten nog een paar medewerkers ons op aan een tentje. Hier moesten we nog een lusje maken van bijna 6km. Van Quehain ging het terug naar De Schrijver. Bij het bedrijf was alles al op gekuist en dicht toen wij er aan kwamen. En aan dat tentje was dat eigenlijk ook al het geval. We zijn dan uiteindelijk na bijna 13u wandelen binnen gekomen. Het was zo'n prachtige wandeling van begin tot einde door natuurbaantjes, dwars door natuur privédomeinen. Na de wandeling hebben we daar met de organisatie nog goe geamuseerd. Een dag om in te kaderen. Wandelen rustig en niet te snel, genieten van natuur, goe weer, goe gezelschap. Meer moest het dus echt niet zijn.

  Foto's zijn te vinden op volgende link:

  Groetjes Zottemie 
  Katrien

  12-08-2011 om 00:00 geschreven door kds

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  10-08-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bütgenbach
  Hey,

  Zaterdags na mijn weekje Oostenrijk ben ik zeer vroeg uit mijn nest gekomen voor een wandelingetje in Bütgenbach. Om 3u30 ongeveer ben ik met mijn autootje vertrokken naar ginder. Na dikke 2u rijden ben ik daar eindelijk toegekomen. Tot nu toe de verste rit dat ik met de auto alleen al gemaakt heb. Het is zo dat je leert autorijden natuurlijk maar toch. Alleen is maar alleen he. Rond een uur of 6 's morgens ben ik met Luc vertrokken aan de 50km tocht die door wandelclub wanderfalken Weywertz georganiseerd werd. Het was hun 35ste Internationale sommerwanderung die deze club organiseerde. Vertrokken direct het bos in om iets verder terug uit te komen aan het leger domein te Elsenborn. Daar gingen we door het oefenschietterrein. Heen was via de geasvalteerde baan die er liep en als we terug keerde was het via een veldbaan. Alle afstanden trokken de richting van Monschau uit. Elke afstand keerde op tijd terug en enkel de 50km afstand ging tot in Monschau zelf. In Monschau hadden we rust in de Handwerkermarkt te Monschau. De oude glasblazerij, hier wordt nog op ambachtelijke wijze glas geblazen in allerlei vormen en creaties. Je kan de mensen aan het werk zien en even rond dwalen in het winkeltje. Er is van alles te zien dat met de hand gemaakt zijn. Prachtig om te zien. We hebben er even de tijd genomen om rond te lopen. En ik heb daar iets gekocht, een klein lief, schattig knuffelezeltje. Van Monschau gingen we terug naar Bütgenbach via de zelfde controleposten maar verschillende prachtige natuurwegen. Van heel de dag behalve in Monschau zijn we de natuur niet uit geweest. 
  10-08-2011 om 09:49 geschreven door kds

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  06-08-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Reis naar Oostenrijk

  Stuben am Arlberg, Vorarlberg

  Zondag 17/07/11

  Met busmaatschappij De Reizende Vriendt vertrokken we naar Oostenrijk naar het vakantiegebied Vorarlberg in het dorpje Stuben. Om in Oostenrijk te geraken moesten we Duitsland door. Langs Aken, Koblenz, Ludwigshafen, Heilbronn, Stuttgart, Ulm, Lindau en Bregenz zijn we dan in Vorarlberg geraakt waar het dorpje Stuben gelegen is. Buiten de stops stonden we ook nog in de file wegens wegenwerken in Duitsland en redelijk wat verkeer. We zijn uit eindelijk rond 20u15 in Stuben toe gekomen. Waar we hartelijk ontvangen werden door gastvrouw en medewerkster met wit wijntje of schnaps. We mochten onmiddellijk aan tafel voor het avondeten. Ondertussen werden onze bagage al naar de kamers gebracht. Na het avondeten kregen we onze sleutelkaart en konden op onze kamers. Enkele personen sliepen in Haus Albona en de rest in Hotel Post.

  Maandag 18/07/11

  De eerste nacht in Stuben zat er op. Vanaf 8u konden we gaan ontbijten. Er was van alles voorzien zodat er voor elk wel iets tussen zat dat men lusten. Om 9u was het verzamelen aan hotel post voor een verkenningstochtje in en rond Stuben. Om 11u werden we in de kelder van Albona verwacht voor een verwelkoming aperitief. De gastheer Thomas en zijn Vrouw Irene stelde ons hun volwaardig team op een humoristische manier voor tijdens het aperitief. Daarbij legde ook de gastheer uit hoe Stuben ontstond en dat het geen eigen burgemeester, pastoor, politie, enzovoort had. Voor een week tijd werd er 2 personen uit onze groep gekozen als burgemeester en pastoor. Om 12u konden we dan in Hotel Post aan tafel gaan voor het middag eten. Om 14u werden we aan de bus verwacht om door te rijden naar St. Anton. De wandelaars stapten uit aan het Mooserkreuz om vandaar aan de wandeling te beginnen onder leiding van Thomas. De wandeling ging via de Rodel-Hütte naar St. Anton. Onderweg hadden we een paar haltes en een goeie borreltje hoorde er bij. In St. Anton hadden we afgesproken in Sportcafé Schneider tegen 17u. Vandaar gingen we met de bus terug naar Stuben. Om 19u konden we aan tafel voor uitgebreid avondeten. Daarna nog wat napraten in de bar bij een goeie drankje.

  Dinsdag 19/07/11

  Om 9u verzamelen om dan met de bus door te rijden naar het dorpje St. Christoph Bij vertrek in Stuben konden we voor het eerst tijdens ons verlof wat blauwe lucht zien en kwam er af en toe de zon door. Maar in St. Christoph hadden we toch geen geluk. Het was koud daar en dik bewolkt. Iedereen was klaar voor een klim van ongeveer 2uur 30 minuten naar de Kaltenberg hütte onder leiding van plaatstelijke gids Roland. Tegen de middag waren we eindelijk boven geraakt. Verschillende keren gepauzeerd om de groep bij een te laten komen. En meeste van al genieten van de prachtige omgeving. De wolken trokken beetje op en de zon kwam er door. De verzichten waren prachtig en nog mooier door de zon en blauwe lucht. Aan de hütte konden we iets eten, even uitrusten en omstreeks 13u15 zijn we aan de afdaling begonnen. Een stuk van de afdaling was het zelfde als het klimmen. We daalden niet af tot terug in St. Christoph maar wel tot in Reuz. Het was opletten geblazen tijdens de wandeling. Deel van de afdaling ging dwars door de weides vol putten van de koeien. Daarbij kwam dat het er overal drassig bij lag. In Reuz moest er gekozen worden: te voet verder naar Stuben of even wachten op de bus. Het groten deel heeft besloten om te voet verder te gaan. Tegen 15u30 waren we al terug in Stuben aan het hotel. Om 18u45 mochten we aanschuiven aan het saladebuffet voor het avondeten. De gene die de avond er voor beslist hadden om mee te gaan naar de tirolenavond in St. Anton moesten tegen 20u15 klaarstaan. Het was een 2u durende show afwisselend dansen, zingen, muziek, billenklets, kortom een plezante avond met beetje spektakel. Tegen middennacht waren we terug in Stuben.

  Woensdag 20/07/11

  ‘s Morgens werden we wakker met slecht weer. Tijdens het ontbijt werd er meegedeeld dat het programma lichtjes gewijzigd was. In de voormiddag bezochten we een klein historisch dorpje, namelijk Feldkirch. Rond 13u zijn we in Feldkrich vertrokken terug naar Stuben maar eerst hielden we halt in het dorpje Bürs. In dit dorpje hebben we nog een klein wandelingetje gemaakt langs rivier Alvier en door de Bürser Schlucht. Een prachtige wandeling door natuur (bos, holtes in steen, noem maar op), langs een prachtige rivier met vele natuurlijke barrières waar het water zich een weg door baande. Na de wandeling zijn we ons laten opdrogen en opwarmen in een gezellig cafeetje. Een goeie pint of een warme drankje smaakte goed na zo’n wandeling in de natuur door de regen. Om 16u30 was het dan al tijd om door te rijden naar ons verblijfplaats voor het avondeten. Iedereen stond in hotel Post maar daar was niks te zien. Onze gastheer en gastvrouw verrasten ons met een avond hobbykoken in de kelder van Hause Albona. Tot in de vroege uurtjes werd er gekookt, gelachen, gedronken, gedanst, muziek gedraaid, … De leute was enorm. Rond het hobbykoken werd zelfs een spelletje rond bedacht. De groep werd in 3 verdeeld en deze gingen tegen elkaar strijden. De ene maakte het voorgerecht, de ander het hoofdgerecht en de laatste groep het dessert. Na elk gerecht moesten er punten gegeven worden. Tussen de gerechten door werd er nog een spelletje gespeeld waardoor er meer punten gesprokkeld konden worden. Het ene was ringen werpen en ander was eiwit opkloppen.

  Donderdag 21/07/11

  Vandaag reden we naar het dorpje Klösterle. Aan de voet van de Sonnenkopf namen we de lift naar een hoogte van 1840m naar Bärenland. Een hütte met een binnen en buiten speelgebied voor kinderen. Van hier maakten we een wandeling naar de Muttjochle onder leiding van wandelgids Roland. Tijdens de toch hadden we een mooi uitzicht over het dal. De paden lagen er nat en modderig bij dus opletten geblazen voor schuifpartijen. Boven aan het kruis konden we even uitrusten. Daarna daalden we terug af naar de hütte via de zelfde weg. Dan was het al tijd voor ’s middags wat te eten. Voor de namiddag had je keuze tussen de wandeling naar Oberen Wasserstubenalpe, te voet de afdaling doen of gewoon daar aan de hütte blijven. De meeste deden de wandeling, enkele bleven aan de hütte en 6 personen deden de afdaling te voet. Ik heb mee de afdaling gedaan van de Sonnenkopf maar we hebben er langer over gedaan dan de bedoeling was. Het was een tof, prachtige ma lange afdaling. Eenmaal iedereen beneden konden we terug naar Stuben rijden voor ons op te frissen en het avond eten. Na het eten werden we uit genodigd om enkele dia’s te bekijken van Stuben in de Winter met een humoristisch woordje van Karl Heinz.

  Vrijdag 22/07/11

  Om 9u zijn we vertrokken naar Lech. Deze keer ging Thomas mee om van in Lech een wandeling te maken tot aan de visvijver. De niet wandelaars werden door David naar de visvijver gebracht. Na een uurtje wandelen zijn we daar toegekomen. Enkele medewerkers van het hotel hadden al enkele vislijnen opgesteld. Vandaag mochten we ons eigen middagmaal vangen. Bij sommige lukte het direct, andere hadden iets meer geduld nodig. Elke gevangen vis werd door Thomas gewogen. Tijdens het eten werden de namen van wie de zwaarste vis gevangen had bekend gemaakt. Rond 13u is er eerst nog een groepsfoto gemaakt en daarna vertrokken de wandelaars weer te voet. Deze keer via een waterval naar Älpele. De wandeling volgde steeds de loop van de rivier de Lech. In Älpele hielden we even rust. De mensen kond hier kiezen, met Landbus terug keren naar Lech, te voet via de asvalt of te voet via de natuur terug naar Lech. In het dorp werden we op gepikt door David en keerden we weer naar het hotel. Na het avond eten konden we naar het filmpje kijken van de avond van het Hobbykoken.

  Zaterdag 23/07/11

  Vandaag reden we door naar het dorpje Brand. Daar namen we de lift die ons naar 1979m hoogte bracht waar de Lünersee gelegen is. In Brand Zagen we al niet veel meer door de lage bewolking. Boven zagen we nog minder en was het ijskoud. We kregen weer keuze voor te wandelen dit tussen rond het meer wandelen of naar de Totalp hütte. Een 17 personen hebben de wandeling rond het meer gedaan en de rest ging mee naar de Totalp hütte. Tijdens de wandeling hadden we af en toe geluk dat de wolken een beetje op trokken op sommige momenten. Boven  aan de Totalp hütte  op 2385m hoogte was het amper 4°C. En op het laatste van de klim kregen we er een sneeuwbuitje boven op. Na wat te eten en op te warmen was het tijd om terug af te dalen naar het meer. Aan het meer zijn we de ander kant op gegaan zo dat we volledig rond het meer zijn geweest zoals de andere. Terug aan de lift konden we nog iets drinken en dan was het tijd om terug met de lift af te dalen naar de bus. De laatste wandeling van ons verlof zat er op. ’s Avonds hadden we een galadiner met enkele muzikanten. Na het eten kreeg iedereen te horen hoe zwaar dat zijn vis woog. De 3 personen met de zwaarste vis kregen een troffeke en het sardientje kreeg een troostprijs. De pastoor en burgemeester kregen nog even het woord en werden dan uit hun functie ontheven.

   

  Met dank aan gastheer Thomas en zijn vrouw Irene met heel hun team voor een fantastisch verlof te Stuben. Eentje om niet rap te vergeten. Natuurlijk ook chauffeur/gids David en luc Tealman.

  06-08-2011 om 20:37 geschreven door kds

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  03-08-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dodentocht voor het goede doel

  Hallo,

   

  Vrijdag 12 augustus is het opnieuw zover! Dan wandelen de Goededoelstappers de 100km Dodentocht van Bornem binnen de 24 uur. 
  We doen dit echter niet voor onszelf, maar om een goed doel te steunen, vandaar onze groepsnaam de Goededoelstappers! 
  Info over de Goededoelstappers, wie we zijn en waar we voor staan vind je onder 
  http://www.goededoelstappers.be

   

  Naarstig zijn we nu op zoek naar sponsors die ons willen steunen tijdens de Dodentocht. Je bijdrage wordt een motivatie die ons zal blijven voortdrijven tot we (hopelijk) de 100 KM eindmeet halen !

   

  Een sponsor wordt de gelegenheid geboden één of meerdere wandelaars van onze groep financieel te steunen, en dit per effectief afgelegde kilometer. Je sponsoring hoeft echt niet veel te zijn. Elke euro helpt ons een stapje verder en er zijn vele stapjes nodig voor 100 kilometer :o). Zowel de Goededoelsrtappers als het project waarvoor we dit jaar wandelen zullen u dankbaar zijn.

  Sponseren kan via http://www.goededoelstappers.be/sponsoring.html

  http://www.goededoelstappers.be/afbeeldingen/2011/logosv.jpg

  Dit jaar wandelen we ten voordele van S O L I D A R I T E I T VLAANDEREN, een onafhankelijke organisatie die van mening is dat armoede een onrecht en een gevaar is die de waardigheid en trots van mensen aantast. Een organisatie die zelf opgericht werd door mensen die in armoede (over)leven of deze armoede persoonlijk ervaren hebben. Een organisatie die informeert, helpt en activiteiten organiseert om de sociale uitsluiting die armoede veroorzaakt te doorbreken. Meer info hierover op http://www.goededoelstappers.be/doel.html

   

  Een bijdrage vanaf 40 euro geeft je eveneens recht op een fiscaal attest. Dus slechts 40 eurocent/km, maar dan worden we wel verondersteld de volle 100 km uit te wandelen !!! We zullen hiervoor natuurlijk onze beide beste beentjes voorzetten ;o)

  Kleinere giften zijn vanzelfsprekend ook zeer welkom, maar deze zijn jammer genoeg niet fiscaal aftrekbaar.

   

  Alvast hartelijk dank voor je eventuele steun en bijdrage!

   

  Sportieve groeten... and wish us luck!

   

  De Goededoelstappers 2011

  cid:image002.jpg@01CAA334.32271750

   

  Ps1: het is steeds toegestaan deze mail verder door te sturen.  

  Ps2: tijdens de dodentocht zijn we Live te volgen via onze tracking website op http://users.telenet.be/goededoelstappers

   

  Dus iedereen die me wilt sponseren moet naar de link http://www.goededoelstappers.be/sponsoring.html gaan.

  Groetjes Zottemie

  Katrien

  03-08-2011 om 00:00 geschreven door kds

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Foto


  Archief per maand
 • 07-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 06-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 01-2008

  Foto

  Mijn foto links
 • 2009
 • 2010; 2011; 2012; 2013
 • Vakantie 09, 10 en 11

 • Foto

  Wandelvrienden
 • blog van Guy Verhelst
 • blog van alfred en lou
 • blog van Maaike Vancoppenolle
 • blog van Joost Vancoppenolle
 • Blog van Jipie
 • Blog van Kris
 • Blog van Ludo Depoortere
 • Blog van Johnny Cloesen
 • Blog van Freddy Persoone

 • blog van Alain Putman
 • blog van Steven Jaspers
 • Foto's van Steven Jaspers
 • Blog van Helga Van den Steen
 • Foto’s van Helga Van den Steen
 • Blog van Patrick Vanderstukken
 • Foto’s van Patrick Vanderstukken

 • Blog van Ronny en Linda
 • Blog van Jeroen en Kristel
 • Foto's van Paul Baestaens
 • Foto’s van Andy Huwe
 • Foto's van Chris en Anny
 • Foto's van Willy en Mary
 • Foto's van Marc Lauwaert
 • foto's van Nestor
 • Foto’s van Rene Smets

  Foto

 • Foto's Marc De Coster
 • Luc Vaes
 • Foto's van Johnny Cloesen
 • Foto's van Dirk Heylen

  Foto

  Foto


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!