Foto
Inhoud blog
 • Weer lang geleden
 • Toinetocht Diepenbeek 03/03/2013
 • Nationale Wandeldag te Overmere Donk 24/02/2013
 • Ingelmunster en Nalinnens
 • Het pajottenland op zen mooist Elingen 17/02/2013
 • Baasrode 16/02/2013
 • Ernage: Marche des Abbayes 09/02/2013
 • Jong Manneke Pis naar Oud Manneke Pis (Brussel-Geraardsbergen) 27/01/13
 • Winterwandeling te Kluisbergen 19/01/2013
 • Wandeltocht in de Citaldel van Namen 13/01/2013
  Foto
  Mijn favorieten
 • aktivia
 • wandelgazette
 • marching
 • beneluxwandelen
 • photo marche
 • Euraudax
 • W.S.V. De Kadodders Sint Katelijne Waver
 • De Lachende Klomp Nieuwkerken Waas
 • Reynaertstappers Belsele
 • W.S.V. De Kadees Aalst
 • W.S.V. Baasrode
 • Opsinjoorke Mechelen
 • W.S.V. De Vossen Buggenhout
 • W.S.V. De Hopbelletjes Opwijk
 • W.S.V. Horizon Opwijk
 • WAK Sleidinge
 • De Kwartels Assenede
 • De Grashoppers Keiberg
 • Goede Doel Stappers
  Foto
  Laatste commentaren
 • 't Was lang geleden (Luc & Hilde)
      op Weer lang geleden
 • Dag Katrien, (SMETS RENE)
      op Toinetocht Diepenbeek 03/03/2013
 • Bewondering (G.U.Y.)
      op Jong Manneke Pis naar Oud Manneke Pis (Brussel-Geraardsbergen) 27/01/13
 • Goe Bezig (SMETS RENE)
      op Maand mei
 • verrast (SMETS RENE)
      op
 • Foto
  Gastenboek
 • Ben is op bezoek geweest. (I like it)
 • Hallo
 • dag Katrien
 • hoi
 • blog

  Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

  E-mail mij

  Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.

  Foto
  Foto
  Foto
  Heerlijk zijn de velden,
  zacht is de zee, zoet is het strand,
  zalig lang de dag, aanhalig de vrouwen,
  welig de kudden,
  haast opgedroogd het moeras,
  God schept vreugde in kalmte,
  de duivel stookt graag onrust,
  iedereen snakt naar eerbetoon,
  maar de machtige - 
  zijn einde is onmacht.
  een jonge grote afstand wandelaarster (Zotte mie)

  19-04-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslagen april deel 1
  Hey

  Effe wat tijd gemaakt en verslagen geschreven. Hier zen de eerst 9 verslagen van deze maand. En mag natuurlijk niet vergeten een verslag over de 10miles van Antwerpen.

  02/04/11 Aalst
  'S morgens op tijd uit mijn nest om met de fiets naar Aalst te fietsen. Daar werd een 20u euraudax wandeling georganiseerd. Ik heb er de volledige afstand gewandeld, deze was 100km. De tocht trok door, langs Affligem, Hekelge, Essene, Meldert, Baardegm, Asse Ter Heide, Teralfene, Liedekerke, ... Het kan zijn dat ik een gemeente ben vergeten maar ik denk van niet. Net zoals altijd verloopt het overdag goed. het weer was fantastisch, vele waren er verbrand of gebruind. De 3de lus viel best nog mee maar begon toch al wat moeilijker te verlopen voor mij. En voor ne keer had ik geen tijd om cakejes te maken en moet eerlijk toegeven dat ik ze wel gemist heb 's nachts. Dat werd me vooral duidelijk tijdens de laatste lus. Dus weet ik wat te doen bij elke lange afstand met euraudax. Maar buiten dat zat de voetbalmatch van de avond er voor nog beetje in de benen. Na 20u wandelen zat de wandeling er op en keerde ik met de fiets terug naar huis.

  07/04/11 Herselt
  Vandaag met Linda afgesproken om te gaan wandelen in Herselt. Ik met de trein naar Antwerpen-Berchem en daar pikte ze me op om door te rijden naar Herselt. Na wat zoeken en doen hebben we de start toch gevonden. Blijkbaar is Blauwberg geen straat maar een parochieke van Herselt. Ons ingeschreven, iets gedronken, en aan de wandeling vertrokken. Er waren 3 lussen namelijk5,7 en 10km. Ik was naar parkour aan het zien op moment dat er ene van de club van Hoogstraten me aan sprak. Over een week is het van hen terug te Minderhout. Gezegd dat ik er over ging nadenken en dat de mogelijkheid wel groot is dat ik kom. Uiteindelijk toch vertrokken voor de 1ste lus die van 10km. We waren nog niet lang weg en er werd al op ons geroepen. Alle ze hadden het vooral mij herkend. Het was het B-Team van MWDT. We hebben effe samen gestapt en zijle hadden een stap rapper dan ons. Maar blijkbaar moet er ergens iets niet kloppen want wij hebben er 2u30minuten over gedaan over die 10km. Dan klopt er iets goe niet want zo traag stappen we nu ook weer niet. het was kwart na 12 als we terug binnen waren . Wat gegeten, gedronken en gebabbeld. Zo gaat de tijd ral voorbij. We zijn aan de 7 vertrokken. Deze verliep vlot. Zo konden we verder genieten van de omgeving, goe weer. Na de 7km zijn we wat lang blijven plakken. Tja wat wilt ge 2 plekplosters bij een en als ge dan nog eens mensen kent. Toch nog besloten om de lus van 5km er bij te doen. Het was toch nog de moeite waard om deze lus te doen. Na de lus van 5km zen we direct door gereden naar huis. Wetende dat we nu zekers in de fille zouden staan op de E313. Dan kwam er bij dat er in Ranst nog een ongeval gebeurd was. Ik kwam toe in station van Berchem en merkte dat ne trein dat ik kon nemen 10minuten vertraging had dus als ik loop kon ik heb nog hebben. En dat is gelukt. Maar in Mechelen miste ik just mijn aansluiting naar huis. Ik kon er dus een uur wachten op mijn volgende trein naar huis. In tussen tijd ergens iets gaan eten en terug op perron waar mijn trein zou toekomen. Daar werd dan al vermeld dat die trein al zeker 7minuten vertraging heeft. Ten de tijd dat we in Mechelen vertrokken had die trein een vertraging van 14minuten. Op het ene moment denk je joepie trein vertraging en ander moment denk je verdomme weer later thuis. 

  08/04/11 Denderbelle
  Vrijdag organiseerde De Denderklokjes Lebbeke hun Tongenslijperstocht te Denderbelle. Je kon kiezen uit 5, 12, 18 en 22k. Natuurlijk deed ik de grootste toer. Het weer was goed, nog wat meer bruinen. De 22km maakte eerst een lus van 6,8km aan de startzaal. Dan volgde de 20km de 18km het zelfde parcour. De 18km ging naar Dendermonde. We hadden controle in kantineke van FC Moerstraat. Daar maakten we nog een lus door Dendermonde zelf en dan terug naar binnen.

  09/04/11 Elouges
  's Morgens om iets voor 6u ben ik met de gebroeders Keyser naar Elouges gereden. Ja ik reed met mijn autoke naar ginder. Het was al 7u30 toen we aan de 60km vertrokken. Al rap wandelde we op een wandel - en fietspad (Ravel) naar le site du parc écolien de Dour-Quiérvrain. Daar aan de voet van een windmolen hadden we een vliegende controlepost na nog geen 2km stappen. In het dorpje Quiévrain Audregnies hadden we onze 2de controlepost en de 1ste rustpost. Deze post bevond zich op het dorpsplein. Hier hadden we nog maar 4,3km afgelegd. Nu 5,8 naar de volgende post. Terug Ravel op om zo naar veldweggetje te gaan dat ons naar Foret Domaniale Du Caillou-qui-Bique. Hier in Roisin bevond onze volgende post in le Chalet du Garde aan de Honnelle. We maakte hier een lus van 6,9km naar Angreau Honnelles. We keerde via Foret Domaniale du Caillou-que-bique en over de Honnelles terug naar Chalet du Garde. Nu verlieten we België en gingen Frankrijk binnen. In dorpje Gussignes hadden we onze 5de controlepost. Vanaf hier bleven we in Frankrijk voor de volgende 20km ongeveer. Van Gussignes trokken we verder Frankrijk in. We passeerde eerst Le Jardin au Naturel te Gussignes om verder te wandelen naar Bellignies. Zo kwamen we in Eugnies om buiten volgende controlepost te vinden. In volgend dorpje waar we rustpost hadden, vonden we veel oude machines dat ze vroeger gebruikte, namelijk in dorpje Hon-Hergies. Vandaar ging het verder naar Erquennes Honnelles. Dan gingen we effe België terug in voor 4de laatste controlepost in café de Jeunesse in Fayt-Le-Franc-Honnelles. Hier hadden we al 39km afgelegd. Van Fayt-le-Franc terug Gussignes, de laatst rustpost te Frankrijk. De twee volgende posten bevonden zich in Montignies-sur-Roc en Audregnies Quiévrain. De eerste controlepost was ook de laatse , van hier uit gingen we naar binnen via de Ravels. 

  10-13-14/04/11 
  Op zondag 10/04/11 ben ik 19km gaan doen met de gebroeders De Keysers in Haaltert bij wandelclub De Sportvrienden. De tocht ging via Erembodegem naar Welle waar de controlepost zich bevond. Daar maakten we een lus en gingen we terug naar Haaltert. 
  Woensdag 13/04/11 organiseerde Kadees Aalst hun Faubourgtocht. De start was in Baardegem. ik heb er de 18 en 6 gedaan dus totaal van 24km. De dag er na 23km met Linda te Minderhout georganiseerd door KVG Hoogstraten.

  16/04/11 Merchtem en Linkeroever
  Vrijdag een drukke dag gehad, 's avonds match gespeeld tegen Bonte Girls. Jammer genoeg zijn we die met 1-5 verloren. Zaterdag morgen pikte het toch om uit mijn nest te komen. het is toch gelukt en was om 6u15 in Merchtem. De start was niet in zaal harmonie maar wel in nieuw sportcomplex dat achter het kerkhof gelegen is. Goeie zaal, voldoende parking, met andere waarden een goeie locatie om te starten. Natuurlijk kende ik meer als voldoende mensen die deelnemen aan de 60km. Om 6u30 ongeveer ben ik dan aan de 60km vertrokken met nog een hele bende rond mij. De eerst post was in café Taxi te Peizegem. Het was een stuk van goei 12 km en hier in bevond onze eerste checkpoint. We kregen er water en banaan. Na dit checkpoint ben ik ingehaald geweest door Chris en Renaud. Juist op dat zelfde ogenblik schuif ik uit. Het was juist in een smal baantje en het gras was wat vochtig. Tja lomp zen he maar heb me serieus zeer gedaan aan mijn staartbeentje. Van aan café Taxi volgden we Leireksroute naar Opwijk. Net in Opwijk verlieten we Leirekesroute naar de Broekstraat om dan langs spoor naar den Broevinck te gaan. Van daar naar het parkske achter het rustoord om zo verder naar café Pandoerken of Den Bizon te Merchtem te gaan. Hier hadden we al 20km afgelegd. Via het station vervolgden we onze weg om iets verder de sporen onderdoor te gaan het veld in naar café Trapkes op te Hamme Merchtem. Volgende post bevond zich in Brussegem Ossel. Eigenlijk maakten we een grote lus want café Ossel star lag gewoon een paar 100m verder. Op deze lus vonden we onze laatste checkpoint. hier kregen we water en banaan of appel. Van Ossel gingen we verder naar de bibliotheek te Brussegem. Daar wachten ons een kriekske en rijsttaartje ons op. Iedereen van de 60km kreeg dat. Nog 2 stukken wandelen en 1 controlepost en de 60km zat er al weer op. De laatste bevond zich in café De Volle Pot te Bolsbeek Merchtem Rond 17u30 zijn we dan binnen gesukkeld na een geslaagde pijnlijke dag met een goeie wandeling, prachtig weer. En niet te vergeten weer wat mensen leren kennen zoals elk jaar op nieuw en op nieuw.

  De dag na Merchtem ben ik naar Geraardsbergen gaan wandelen met de gebroeders Keyser. Omdat ik in de namiddag moest lopen en zijle moesten voetballen, hebben we een 16km gedaan. Veel bekende wegeltjes maar hier en daar zaten toch nieuwe stukken in. We begonnen met een stuk van 5,8km dan 7,5en als laatste nog een stukje van 2,8km. Ik moest natuurlijk op tijd thuis zen om met openbaar vervoer naar Antwerpen linkeroever te gaan. Daar werd de 10 mijl georganiseerd. Dus moest nog met de metro van Antwerpen Centraal naar Linkeroever. Maar de tijd tikte steeds verder en verder weg en begon ik al te denken dat ik toch niet meer kon deelnemen. Maar het is  me toch nog gelukt om op tijd te zijn. ik ben met de laatste vertrokken. Natuurlijk kon ik Marc en Tracy niet meer in halen. Ik wist niet hoe snel ik ging lopen en of ik ze volledig zou kunnen uitlopen. We zullen wel zien hoe het verloopt tijdens het lopen. Ik ben na 1u35minuten lopen binnen geraakt en heb het volledig uitgelopen. Dus weer een prestatie bij. 10 mijl lopen zonder voorbereiding. Moet wel toegeven van als ik niet zou voetballen of lange afstand wandelen zou het mij niet gelukt zen om die uit te lopen.

  Groetjes Zottemie
  katrien

  19-04-2011 om 00:00 geschreven door kds

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  08-04-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Planning April 2011
  Hey,

  De eerste 3 maanden van het jaar zijn al gepasseerd. Ik heb al reeds 900km op die 3 maanden bij een gewandeld. Er zitten al enkele lange afstanden tussen van 50km, 100km en 125km. De maand april is wel al begonnen en ik heb ondertussen al 2 wandelingen gedaan deze maand. Maar wil jullie toch nog een beeld geven waar ik zou kunnen gaan wandelen. Het kan wel zijn dat ik tussen door wel wandelingen doen die niet op mijn planning staat maar ik kan niet op voorhand exact zeggen van hoe het gaat verlopen. Dat is iets wat je op moment altijd moet bezien wat er nog anders op de agenda staat natuurlijk. Maar genoeg gezeverd tijd voor de planning:

  Op 2 april heb ik 100km gedaan in Aalst op euraudax en op 7 april ben ik naar Herselt geweest.

  08/04/11     Denderbelle: Kantine Speelplein, Dorp, Denderbelle
  09/04/11     Elouges: Ecole Communale, rue wantiez, Elouges
  10/04/11     Haaltert: Jeugd centrum De Kouter, Middelkouter 10, Haaltert
  11/04/11     Hasselt: Ontmoetingscentrum Godsheide, Kiezelstraat, Hasselt
  13/04/11     Baardegem: Zaal Ons huis, Rampelbergstraat 118, Baardegem
  14/04/11     Minderhout: K.B.G. Schoolstraat 8, Minderhout
  16/04/11     Merchtem: Zaal Harmonie, Stoofstraat, Merchtem
  17/04/11     Deel nemen aan de 10 miles van Antwerpen. Dus dan wordt het 10 miles lopen
  20/04/11     Duffel: Domein De Locht, Liersesteenweg 44, Duffel
                     Zottegem: Voetbalkantine KSV Zottegem - Jules Mathijsstadion, Kastanjelaan, Zottegem
  23/04/11     Geraarsbergen: Euraudax, Villa Wilson, Guilleinlaan 24, Geraarsbergen
  25/04/11     Evergem: Feestzaal De Molen, Goeiingen 12, Wippelgem
                     Mazenzele: Zaal Houtekeet, Dorp, Mazenzele
  27/04/11     Opwijk: C.C. Hof ten Hemelrijck, Kloosterstraat 7, Opwijk
  30/04/11     Parike: Gemeenteschool Parike, Steenweg 51, Parike (Brakel)

  Dit is het geen wat ik jullie al kan meegeven.

  Groetjes Zottemie
  Katrien

  08-04-2011 om 09:38 geschreven door kds

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Foto


  Archief per maand
 • 07-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 06-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 01-2008

  Foto

  Mijn foto links
 • 2009
 • 2010; 2011; 2012; 2013
 • Vakantie 09, 10 en 11

 • Foto

  Wandelvrienden
 • blog van Guy Verhelst
 • blog van alfred en lou
 • blog van Maaike Vancoppenolle
 • blog van Joost Vancoppenolle
 • Blog van Jipie
 • Blog van Kris
 • Blog van Ludo Depoortere
 • Blog van Johnny Cloesen
 • Blog van Freddy Persoone

 • blog van Alain Putman
 • blog van Steven Jaspers
 • Foto's van Steven Jaspers
 • Blog van Helga Van den Steen
 • Foto’s van Helga Van den Steen
 • Blog van Patrick Vanderstukken
 • Foto’s van Patrick Vanderstukken

 • Blog van Ronny en Linda
 • Blog van Jeroen en Kristel
 • Foto's van Paul Baestaens
 • Foto’s van Andy Huwe
 • Foto's van Chris en Anny
 • Foto's van Willy en Mary
 • Foto's van Marc Lauwaert
 • foto's van Nestor
 • Foto’s van Rene Smets

  Foto

 • Foto's Marc De Coster
 • Luc Vaes
 • Foto's van Johnny Cloesen
 • Foto's van Dirk Heylen

  Foto

  Foto


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!