Foto
Inhoud blog
 • Weer lang geleden
 • Toinetocht Diepenbeek 03/03/2013
 • Nationale Wandeldag te Overmere Donk 24/02/2013
 • Ingelmunster en Nalinnens
 • Het pajottenland op zen mooist Elingen 17/02/2013
 • Baasrode 16/02/2013
 • Ernage: Marche des Abbayes 09/02/2013
 • Jong Manneke Pis naar Oud Manneke Pis (Brussel-Geraardsbergen) 27/01/13
 • Winterwandeling te Kluisbergen 19/01/2013
 • Wandeltocht in de Citaldel van Namen 13/01/2013
  Foto
  Mijn favorieten
 • aktivia
 • wandelgazette
 • marching
 • beneluxwandelen
 • photo marche
 • Euraudax
 • W.S.V. De Kadodders Sint Katelijne Waver
 • De Lachende Klomp Nieuwkerken Waas
 • Reynaertstappers Belsele
 • W.S.V. De Kadees Aalst
 • W.S.V. Baasrode
 • Opsinjoorke Mechelen
 • W.S.V. De Vossen Buggenhout
 • W.S.V. De Hopbelletjes Opwijk
 • W.S.V. Horizon Opwijk
 • WAK Sleidinge
 • De Kwartels Assenede
 • De Grashoppers Keiberg
 • Goede Doel Stappers
  Foto
  Laatste commentaren
 • 't Was lang geleden (Luc & Hilde)
      op Weer lang geleden
 • Dag Katrien, (SMETS RENE)
      op Toinetocht Diepenbeek 03/03/2013
 • Bewondering (G.U.Y.)
      op Jong Manneke Pis naar Oud Manneke Pis (Brussel-Geraardsbergen) 27/01/13
 • Goe Bezig (SMETS RENE)
      op Maand mei
 • verrast (SMETS RENE)
      op
 • Foto
  Gastenboek
 • Ben is op bezoek geweest. (I like it)
 • Hallo
 • dag Katrien
 • hoi
 • blog

  Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

  E-mail mij

  Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.

  Foto
  Foto
  Foto
  Heerlijk zijn de velden,
  zacht is de zee, zoet is het strand,
  zalig lang de dag, aanhalig de vrouwen,
  welig de kudden,
  haast opgedroogd het moeras,
  God schept vreugde in kalmte,
  de duivel stookt graag onrust,
  iedereen snakt naar eerbetoon,
  maar de machtige - 
  zijn einde is onmacht.
  een jonge grote afstand wandelaarster (Zotte mie)

  08-02-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5 afgelopen wandelingen
  Hey,

  Volgende 5 verslagen van mijn laatste 5 wandelingen:

  Zaterdag 29/01/11 Olen
  's Morgens zeer zeer vroeg uit mijn bed want ik moest om ten laatste 5u in Opwijk zijn. Chris en ik werden daar opgepikt door de gebroeders Keysers om dan door te rijden naar Tisselt. Om dan onze laatste van de groep op te pikken. Van in Tisselt reden we door naar O.L.V. Olen. Daar organiseerde Gedoviba hun 4de Doffenwandeling. Om 6u40 zijn we dan aan onze wandeling van 42km vertrokken. Van aan de start gaan we naar Olense Sluizen. Die staken we over en gingen van het ene klein baantje naar het andere. Zo gingen we door Schaatsbergen en kwamen zo aan onze eerste controlepost. Namelijk één van de hangaars op de Teunenberg. We hadden nu zo'n 5,2km afgelegd. Hier maakten we een lus van 7,1km langs Olen Centrum en nabij gelegen natuur. Na de 2de keer dat we in Teunenberg waren zetten we onze weg verder naar Oevel door Hoogbuul. In Oevel bevond onze 3de rust namelijk een kantine van visserclub 't Rutske. Hier hebben we al 18km afgelegd dus nog 24km te gaan. Het was wel wat klein maar de rest maakte het wel goed. We staken na de controlepost terug het kanaal over. Via natuurgebied en Gerhagen kwamen aan de volgende post in O.L.V. Olen. Nog 2 stukken en we waren binnen. Onze laatste post bevond zich in St. Jozef Olen. Via de gebeiden Meren, Arumse Heide in St. J. Olen. Het laatste en schoonste stuk was het natuurgebied Olense Broek aan de kleine Nete. Het stond er nog lichtjes onder water. Met een houten looppad slingerde we door het Broek. Het water, de planten, de zon, alles samen gaf een aangenaam uitzicht. De wandeling was heel goed. Volgend jaar zien ze me daar weer. Je doet bijna niet anders dan in de natuur lopen. Elke wandelaar wordt er hartelijk ontvangen. iedereen die deelnam kreeg een bloemetje mee naar huis en een consumptie naar keuze.

  Zondag 30/01/11 Geraardsbergen
  Vandaag had ik weer geluk zoals gisteren. Ik kon met iemand mee rijden naar Geraardsbergen. De Padstappers organiseerde hun 18de Mannekepistocht. Ik heb besloten om de 32km te doen maar mijn chauffeur wou op tijd thuis zen voor het WK veldrijden. De eerste 2 controleposten waren in een schooltje te Onkerzele. De volgende was in het centrum van Geraardsbergen zelf. Namelijk in een café waar hun clublokaal gevestigd is. De andere 2 controleposten bevonden zich ook in een schooltje net aan de rand van het centrum. Wat ik nog zo uit hoofd kan zeggen is dat we gewandeld hebben in Onkerzele, Moerbeke, Geraardsbergen. We hebben de bosberg, Oudenberg, een stuk langs de dender, ... gelopen. Dan had ik nog een klein probleemke thuis geraken. De persoon met wie ik opgekomen was deed minder km's en was al weg naar huis als ik binnen kwam van de wandeling. Dus moest ik met de trein maar kende mijn uren niet. Iemand van de Padstappers  heeft me dan meegenomen naar Liederkere en me daar aan het station afgezet. Dan de trein naar Jette genomen van daar de trein naar Opwijk. In Opwijk was het nog een half uur te voet om eindelijk thuis te geraken.

  Woensdag 02/02/11 Diksmuide
  's Woensdag kon ik kiezen tussen Diksmuide of Peer om te gaan wandelen. Peer was voor mij moeilijker te bereiken dan Diksmuide. Daarom heb ik dan Diksmuide gekozen. Na een goeie 2u met de trein en ik was in Diksmuide. Nog een klein stukje te voet en we waren aan school De Kim waar de wandeling vertrok. Zoals bijna elke midweektocht waren het lussen. hier waren het 3 lussen van 8,7 en 6km. Ik ben begonnen met de grootste zo naar de kleinste. De 8km ging richting Beerst - Esen. We vertrokken met alle lussen samen en de 7 ging als eerste er af, dan de 6. De 8 ging naar de vaart en volgde de vaart gedurende 2 km om dan Essen binnen te komen. Voor de rest was het ene dorpje of deelgemeente in en het ander uit tot we weer binnen waren. De 7km ging naar rivier de Ijzer (richting Kaaskerke). Daar maakte we een lusje. We staken de rivier over om die lus te maken. Op het laatste passeerde we de Ijzertoren om terug te keren naar de zelfde brug om terug de rivier over te steken. We zette onze wandeling verder naar binnen. De 6km was een lus die vertrok met de 8km om op een gegeven moment af te slaan richting de rivier Ijzer. Deze volgde we terug naar Diksmuide centrum en kwamen zo de lus van de 7km tegen. De 2 lussen ging via de zelfde weg terug naar de startplaats. Net voor we aan de rivier kwamen met de lus van 6km moesten we door een veldbaantje en over ne boerenhof. Het was een goe stukje modder die aan je schoenen bleef plakken. De grond is wel zeer zwaar die kanten. Binnen van de 6km was het rap iets drinken, eten en maken dat ik aan de statie was om mijn trein te halen. Anders was het nog een uurtje wachten op de volgende trein.

  Donderdag 03/02/11 Beringen
  Wandelclub Paul Gerard Bergingen organiseerde hun pannenkoekentocht. De wandeling ging door in Gildenzaal Sint-Denijs te Beverlo Beringen. Om daar te geraken moest ik 3 treinen nemen, 1 naar Mechelen dan naar Lier en ten slotte naar Beringen. De trein van Mechelen naar Lier had vertragingen en daar door ben ik mijn aansluiting naar Beringen gemist. In Lier heb ik dan een uurtje moeten wachten op de volgende trein. Vanaf dan had ik geen problemen maar zal maar niet te rap juichen want moet nog terug thuis geraken. Om iets voor 11u ben ik dan eindelijk in Beverlo Beringen geraakt. Je kon er 2 lussen doen, een van 4,7 en een van 10,3 km. Ik ben begonnen met de lus van 10,3km. De lus vertrok richting Ulfort. Maar al rap sloegen we het bos in. Wat draaien en keren kwamen op een grote baan uit. Hier op merkte ik dat we een stukje door Paal Beringen getrokken waren. Zo kwamen we rap in Oostham Ham om terug bos in te gaan. We slingerde een tijdje in het bos en kwamen aan het Albertkanaal. het kanaal volgden we een stukje om terug het bos in te gaan. En niet veel later waren we terug aan het kanaal maar een eindje verder. We gingen terug weg van het kanaal en trokken door het gebeid Tervanterheide. Nog eventjes door een paar wijken in Koersel Beringen gaan en we waren binnen. De eerste lus was heel goed qua parkour. Dan iets eten, drinken en wat babbelen in de zaal. Het was plezant, mensen reageerde op mijn pull dat ik aan had. Zoals: "Gij hoort hier toch ni in deze wereld van de gepensioneerde." en ook nog enkele reacties op mijn bijnaam zottemie. Dan was het tijd om aan de lus van 4,7km te beginnen. We staken de baan over naar Eeuwfeestplein (uitleg vind je op foto's in fotoverslag op picasaweb.). Van het Eeuwfeestplein ging het naar het park van de Directeurswoning. Een stukje natuur gelegen aan de Mijnen van Beringen. Als ik het goed voorhad zijn we aan de woning ook gepasseerd maar was volledig vervallen en ik vermoed ook ooit al eens in brand gestaan te hebben. We keerde terug naar Beverlo Beringen maar eerst nog wat rond slingeren in Koersel Beringen. Het was een goeie geslaagde wandeling. In de Limburg is het super om te wandelen. De mensen dak daar nu al tegen gekomen zen en mocht leren kennen. Het zen stuk voor stuk toffe, vriendelijke mensen. Natuurlijk de mensen die ik ken van wandelaars zen bijna allemaal toffe, vriendelijke mensen. Na de wandeling nog iets gedronken en wat gebabbeld. Op een gegeven moment was het tijd om terug te keren naar het station om met de trein naar huis te gaan. Aan het station trof ik nog enkele wandelaars van Nieuwpoort. Met hen nog wat gebabbeld tot in Lier. Daar scheidde onze wegen. Ik moest daar overstappen en zijle reden nog effe met die trein door. 

  Mijn volgende wandeling (en) is (zijn) in Hoboken. Ik moet zien dak niks vergeet want ik ga in de buurt van de wandeling overnachten. Dat spaart me wat reistijd uit. Het zijn 2 dagen een wandeling van 50km waar ik aan deel neem. Dan de volgende wandeling is op 16 februari op ne woensdag en namelijk te Zoerle - Parwijs.

  Groetjes Zottemie
  Katrien

  08-02-2011 om 00:00 geschreven door kds

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  01-02-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Overmere
  Hey,

  Zondag 23 januari ben ik in de namiddag met de gebroeders Keysers in Overmere gaan wandelen. De boerenkrijgstappers Overmere organiseerde hun eerste tocht van hun drieluik. Om dat ik nog moest gaan werken konden we ni de 24 doen. We hadden wel nog tijd voor de 18km. De wandeling vertrokken naar de Turfput zo richting de Gratiebossen maar die lieten we links van ons liggen. Zo kwamen we in Berlare Broek om uit eindelijk in het centrum van Berlare zelf uit te komen en controlepost te vinden ni ver van de kerk. De 24 en de 18 kwamen er 2 keer. Ma moet je natuurlijk niet zeggen dat ik er mensen tegen kwam dak ken dus moest ik opletten dak ni te veel bleef plakken. De lus ging via gebieden: Molenhoek, Sluis naar Hoge Berg. Om dan terug te keren naar de rust met aan de linkerkant Kruishoutput en andere kant het Wakkebroek. Voor de laatste controle nog een goei pint pakken en dan terug naar binnen. Het laatste stuk ging terug door Berlare Broek en ergens op het laatste nog voorbij Kappel O. L. V; van Zeven Smarten om dan zo terug aan het Donkmeer uit te komen. Het was een goeie tocht, goe weer, goe parkour, ....

  Groetjes Zottemie
  Katrien

  01-02-2011 om 19:51 geschreven door kds

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (3 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Foto


  Archief per maand
 • 07-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 06-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 01-2008

  Foto

  Mijn foto links
 • 2009
 • 2010; 2011; 2012; 2013
 • Vakantie 09, 10 en 11

 • Foto

  Wandelvrienden
 • blog van Guy Verhelst
 • blog van alfred en lou
 • blog van Maaike Vancoppenolle
 • blog van Joost Vancoppenolle
 • Blog van Jipie
 • Blog van Kris
 • Blog van Ludo Depoortere
 • Blog van Johnny Cloesen
 • Blog van Freddy Persoone

 • blog van Alain Putman
 • blog van Steven Jaspers
 • Foto's van Steven Jaspers
 • Blog van Helga Van den Steen
 • Foto’s van Helga Van den Steen
 • Blog van Patrick Vanderstukken
 • Foto’s van Patrick Vanderstukken

 • Blog van Ronny en Linda
 • Blog van Jeroen en Kristel
 • Foto's van Paul Baestaens
 • Foto’s van Andy Huwe
 • Foto's van Chris en Anny
 • Foto's van Willy en Mary
 • Foto's van Marc Lauwaert
 • foto's van Nestor
 • Foto’s van Rene Smets

  Foto

 • Foto's Marc De Coster
 • Luc Vaes
 • Foto's van Johnny Cloesen
 • Foto's van Dirk Heylen

  Foto

  Foto


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!